تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 752 اولاول ... 135359606162636465666773113163563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه دنبال Aurvana Live هستی که Open هست. اجتمالا اونی که دیدی یه مدل دیگه از Aurvana بوده.
    متوجه نشدم !
    همینaurvana تو لینک زیر مگر نباید open باشه ؟!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من میخوام px100 بخرم .. حالا بخرم یا نه من اخر نفهمیدم زینهایسر اصله یا قلابی ؟؟؟
    الان cx300 خودمم نمیدونم چه جوریه اصله قلابیه ؟

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من میخوام px100 بخرم .. حالا بخرم یا نه من اخر نفهمیدم زینهایسر اصله یا قلابی ؟؟؟
    الان cx300 خودمم نمیدونم چه جوریه اصله قلابیه ؟
    شما اگه از نمایندگیش بخری به احتمال زیاد اصله.
    این سایتو بخون، اطلاعات خوبی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه caruso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یک سوال داشتم.
    در اصل من واسم جالبه که بدونم آیا بیشتر این دوستان این همه پول میدند که با هدفن آهنگی با فرمت MP3 و خروجی Sound کامپیوتر گوش بدهند؟
    یا سوالم رو جور دیگه مطرح کنم.
    مگه یک هدفن چقدر میتونه تفاوت حاصل کنه وقتی آهنگ MP3 (حتی 350Kbps ) هست.و Player هم Sound card مادربرد؟

این رو میدونم که یک DJ و یا یک آهنگ ساز در استادیو باید یک Headphone خوب داشته باشه.
    ولی آیا با Mp3 هم میشه تفاوتی احساس کرد؟

البته ممکنه این سوال یک مقدار کلاسیک و قدیمی باشه.
    با این حال لطف میکنید یک مقدار به زبان ساده این مطلب رو برای من روشن کنید.
    ممنون
    من که شخصا با mp3 player قابل حمل موزیک گوش میدم و تفاوت صدای هدفون ها هم مثل تفاوت روز و شب میمونه برام اما تفاوتی بین mp3 320 و lossless نمیبینم.
    شاید اگر شما از یه DAC و AMP خیلی خوب و کابل های با کیفیت استفاده کنی اونوقت ارزش داشته باشه Flac یا فرمت ای دیگرو هم امتحان کنی.

5. این کاربر از caruso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من که شخصا با mp3 play er قابل حمل موزیک گوش میدم و تفاوت صدای هدفون ها هم مثل تفاوت روز و شب میمونه برام اما تفاوتی بین mp3 320 و lossless نمیبینم.
    شاید اگر شما از یه DAC و AMP خیلی خوب و کابل های با کیفیت استفاده کنی اونوقت ارزش داشته باشه Flac یا فرمت ای دیگرو هم امتحان کنی.
    بعلاوه به آهنگت هم بستگی داره. یه سری آهنگها به فشرده سازی lossy مثل mp3 حساسترن و تفاوتشون محسوستره.

7. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت اساتید.
    آقا ما امروز واسه خرید یک هدفن 3 ساعت تو جمهوری الاف شدیم.
    چیزی هم جز 2 تا مغازه در ضلع جنوب شرقی تقاطع حافظ پیدا نکردیم.
    که اون هم AKG داشت.در ضمن حال و حوصله جواب دادن به مشتر هم نداشتند.

میشه یکی بیاد لطف کنه لیست چند جا باحال واسه خرید هدفن رو بنویسه.
    SONY,Creative,A4tech,AKG,Philips,......
    معمولاً اینطوریه که اگه فروشنده با حوصله و خوش برخورد می خوای باید بیای بالاتر ... بالاخره هر چقدر پول بدی آش می خوری ... درکت می کنم ...

بهرحال بازار رضا که خیلی چنین چیزی نداره (خودشون معتقدن که بازار رضا سنگین تره و اینطور جلف بازی ها مال پاساژ های دیگه اس!) ... پاساژ ایران می تونی اکثر کارای کریتیو ، فیلیپس ، لاجیتک و AKG و متفرقه ترها رو پیدا کنی ... پاساژ های میدون ولیعصر هم کارهای متوسط به پایین رو دارن (a4tech به پایین) ... پاساژ پایتخت هم که یه جورایی منبع محسوب میشه ...

معمولا استراتژی خرید اینطوریه که گشت وگذار و توضیحات رو از بالاتر بگیر و خود جنس رو از پایین تر بخر ! .. بخصوص در مورد دوربین عکاسی مصداق داره! ...

9. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک سوال :
    مگر این Aurvana مدل Open نیست ؟!من اینطور فکر میکردم .
    اگه دنبال Aurvana Live هستی که Open هست. اجتمالا اونی که دیدی یه مدل دیگه از Aurvana بوده.
    متوجه نشدم !
    همینaurvana تو لینک زیر مگر نباید open باشه ؟!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نخیر - Aurvana Live مدل closed هستش ... قبلاً هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این رو مطرح کرده بودم اگه یادتون باشه:

aurvana live خیلی خوبه از این نظر که صدای متعادل و بالانس شده ای داره ... ولی طراحی بسته اش رو در نظر بگیر و اطمینان حاصل کن که باهاش راحتی ..

بهرحال دقت کنید به این نکته که "طراحی بسته اساساً یه ضعف نیست" ... یه نوع طراحیه ... "باز در مقابل بسته" ، بحث "خوب در مقابل بد" نیست ... ماشینی رو در نظر بگیرید که یه قابلیت اضافه داره (که احتمالاً واسه 80 درصد یه مزیت به حساب بیاد) ، حالا اگه مدل دیگر همون ماشین این رو نداشته باشه : چقدر حیف! ... ولی یه لکه سیاه در کارنامه اش نیست...

نهایتاً اینکه بسیاری از مصرف کنندگان هدفون طراحی بسته استفاده می کنن و شک دارم در استفاده های مرسوم (از نظر زمان و کاربردی عرض می کنم) مشکلی پیش بیاد ...

11. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

نخیر - Aurvana Live مدل closed هستش ... قبلاً هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این رو مطرح کرده بودم اگه یادتون باشه:

بهرحال دقت کنید به این نکته که "طراحی بسته اساساً یه ضعف نیست" ... یه نوع طراحیه ... "باز در مقابل بسته" ، بحث "خوب در مقابل بد" نیست ... ماشینی رو در نظر بگیرید که یه قابلیت اضافه داره (که احتمالاً واسه 80 درصد یه مزیت به حساب بیاد) ، حالا اگه مدل دیگر همون ماشین این رو نداشته باشه : چقدر حیف! ... ولی یه لکه سیاه در کارنامه اش نیست...

نهایتاً اینکه بسیاری از مصرف کنندگان هدفون طراحی بسته استفاده می کنن و شک دارم در استفاده های مرسوم (از نظر زمان و کاربردی عرض می کنم) مشکلی پیش بیاد ...
    حق با شماست. خیلی وقت پیش این مدل رو دیده بودم. نمیدونم چرا فکر کردم open هست. با این حساب پس سری Aurvana کلا closed هستند دیگه؟ (منظور X-Fi و Live و DJ)
    در کل با شما موافقم. درسته که به طور کلی میگن کیفیت صدای open ها بهتره. ولی دلیل نمیشه closed ها کیفیتشون بد باشه. چند وقت پیش هم به این نکته اشاره کردم که بعضی وقت ها کیفیت یه مدل closed از open بهتره.
    Last edited by prowler88; 28-09-2009 at 17:12.

13. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

معمولاً اینطوریه که اگه فروشنده با حوصله و خوش برخورد می خوای باید بیای بالاتر ... بالاخره هر چقدر پول بدی آش می خوری ... درکت می کنم ...

بهرحال بازار رضا که خیلی چنین چیزی نداره (خودشون معتقدن که بازار رضا سنگین تره و اینطور جلف بازی ها مال پاساژ های دیگه اس!) ... پاساژ ایران می تونی اکثر کارای کریتیو ، فیلیپس ، لاجیتک و AKG و متفرقه ترها رو پیدا کنی ... پاساژ های میدون ولیعصر هم کارهای متوسط به پایین رو دارن (a4tech به پایین) ... پاساژ پایتخت هم که یه جورایی منبع محسوب میشه ...

معمولا استراتژی خرید اینطوریه که گشت وگذار و توضیحات رو از بالاتر بگیر و خود جنس رو از پایین تر بخر ! .. بخصوص در مورد دوربین عکاسی مصداق داره! ...
    من پارسال رفته بودم یکی از مغازه های جمهوری (تو همون راستا که ساز و سیستم صوتی و اینا دارن) مدل های AKG رو داشت و بسیار هم خوش برخورد بود و حتی با روی خوش اجازه داد یکی دو تا از هدفون ها رو تست کنم.

15. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک سوال داشتم.
    در اصل من واسم جالبه که بدونم آیا بیشتر این دوستان این همه پول میدند که با هدفن آهنگی با فرمت MP3 و خروجی Sound کامپیوتر گوش بدهند؟
    یا سوالم رو جور دیگه مطرح کنم.
    مگه یک هدفن چقدر میتونه تفاوت حاصل کنه وقتی آهنگ MP3 (حتی 350Kbps ) هست.و Player هم Sound card مادربرد؟

این رو میدونم که یک DJ و یا یک آهنگ ساز در استادیو باید یک Headphone خوب داشته باشه.
    ولی آیا با Mp3 هم میشه تفاوتی احساس کرد؟

البته ممکنه این سوال یک مقدار کلاسیک و قدیمی باشه.
    با این حال لطف میکنید یک مقدار به زبان ساده این مطلب رو برای من روشن کنید.
    ممنون
    سوال خوبیه ... جوابش در سطح کاربردی واسه ما اینه که : قطعاً تفاوت حاصل میکنه ... در نظر بگیر که این اعداد و مدلهایی که داریم روشون بحث می کنیم از نقطه نظر بازار ایران گرون هستند وگرنه از نقطه نظر بازار هدفون زیر متوسط هستند حتی!! ... وضعیت بازار هدفون شبیه بازار خود پلیرهاست: یعنی همونطور که اکثراً فوقش 40-50 تومن واسه خرید پلیر بودجه میذارن و حواسشون نیست که تا 150 تومن هنوز به دامنه متوسط هم نرسیدی ، در مورد هدفون هم فوقش هرکسی حاضره 20 تومن هزینه کنه ، در حالیکه تازه از حدود 100 تومن مدلهای متوسط (با ارفاق!) شروع میشن ...

بنابراین درسته که ممکنه در نگاه اول به نظر بیاد "داریم این همه پول میدیم" ، اما در واقع کلی هم مستضعفی هستیم!!! ... ریویوهای معتبر وب با هدفونهای بسیار باکیفیت تر صورت می گیره (که شاید 95% ما تا آخر عمرمون هم اونقدر واسه یه هدفون هزینه نکنیم) و مطمئناً همون تفاوت حاصله اس که باعث میشه از اونا بعنوان معیار استفاده بشه ...

یه پست مشابه من در مورد آسیب های بازار ایران رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخون ..
    ... با این حساب پس سری Aurvana کلا closed هستند دیگه؟ (منظور X-Fi و Live و DJ)
    DJ و Live بسته هستند و Xfi نیمه بازه ...

17. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •