تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 63 از 218 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

کلا این آقای کی روش خیلی پر رو تشریف دارن سوار شده هر کاری دلش میخواد میکنه هر چی هم دلش میخواد میگه
    یادم نرفته ماشین بنده خدا مایلی کهن رو آتیش زدن
    همه ما اجنبی پرستیم اینقدر به این رو دادیم اینطوری شده دیگه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

2. 6 کاربر از saeidrezay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

كيروش اگه مربي درست درموني بود لابد الان تو يه ليگ معتبر يه تيم . . .كيروش خيلي دلش به حال خودش ميسوزه والسلام

4. 5 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوست عزیز آخر کاری نداری چی شده یا میخوای راجع به اون چیزی که شده نظر بدی ؟!!

یا آدم کلا کاری با چیزی نداره و میذاره کنار و اصلا نظری هم راجع بهش نمیده یا اگه میخواد نظر بده و بحث کنه کلا کار به همه چیش داره و دونه دونه بررسی میکنه نه اینکه بگه کاری نداریم چی شده !! اتفاقا من یکی خیلی کار دارم که چی شده !

باشگاه استقلال که از رو هوا نیومده شکایت کنه از این آقا ... ایشون هر چی دلش میخواد میاد به سرمربی ما , بازیکنان ما , مدیر عامل ما و هوادارای ما میگه و هر توهینی دلش میخواد بارها و بارها توی برنامه های تلویزیونی انجام میده !

سرمربی ما با احترام میاد میگه مناظره انجام بدیم یک طرفه پیش نریم من حرف بزنم شما هم حرف بزنی رو در رو باز هم با مال بی شخصیتی و پررویی این آقا میاد میگه من وقت این کارارو ندارم !! مرد ناحسابی وقت داری بیای نیم ساعت از تیم ما بگی و همینجوری صفحه بذاری پشتمون بعد وقت یه بحث منطقی 2 طرفه رو نداری ؟!! اگه وقت نداری کلا ساکت باش همین ... !!

اینکه نمیشه ایشون هر چی دلش خواست بگه همه خفه شن چون تیم رفته جام جهانی ... به چه حقی توی هر مصاحبه از تیم ما صحبت میکنه ؟ اصلا میخوام بدونم اگه بازیکنای ما نبودن ایشون الان خواب تریبون ایران رو هم میدید که بیاد و هر چی دلش میخواد پشت ما بگه ؟!!

تیم ما خودش امسال هزار تا بدبختی داره بهترین مهاجم لیگ بهترین هافبک دفاعی لیگ بهترین دفاع لیگ بهترین پاسور تیم ازمون جدا شده !! توی هر بازی هزارتا محروم و مصدوم داریم و نیمکت ذخیره هامون 3 تاس ! بازیکنا 30% پولشونم نگرفتن داریم با اینهمه مشکلات میجنگیم و با بدبختی صدر جدول رو گرفتیم اون وقت این آقا هم شده بدبختی رو بدبختی زارت و زارت داره مارو میکوبه !! خیلیم کار خوبی کردن که ازش شکایت کردن باید یاد بگیره دهنشو همه جا الکی باز نکنه !!

اون وقت شما میای میگی کاری نداریم چی شده ؟!! اتفاقا کاری داریم چی شده ! اینم مصاحبه ژنرال که دیگه تمام حرفا رو واضح تر از من توش با هزارتا دلیل و مدرک بیان کرده :

فقط آقای کیروش هواست باشه ! ژنرال یه نیم نگاه روت بندازه فردا باید بری خونتون ... بدون با کی کل کل میکنی

واکنش تند قلعه نويي به گفته‌هاي کيروش
    کي‌روش ايران و ايراني را تحقير مي‌کند

سرمربي استقلال تهران در واکنش به حرف‌هاي ديروز کارلوس کي‌روش گفت: اينکه بخواهيم حرف دروغ بزنيم و توپ را در زمين ديگري بيندازيم، کار درستي نيست. به گفته امير قلعه‌نويي، سرمربي تيم ملي، ايران و ايراني را تحقير مي‌کند.

امير قلعه‌نويي در اولين واکنش به صحبت‌هاي کارلوس کي‌روش و انتقادهايي که او در برنامه ورزش و مردم مطرح کرده بود، گفت: فقط مي‌خواهم ذهن مردم را روشن کنم. مي‌خواهم به حرف‌هاي ايشان جواب بدهم. باعث فشردگي ليگ چيست؟ کاملا مشخص است که به خاطر اردوي آفريقاي جنوبي ليگ را فشرده کردند. ضررش را چه کسي داد؟ بازيکن مصدوم روي دست چه کسي ماند؟ آقاياني که مي‌گويند قانون فيفا را تدوين کرده‌ايم، ببينيد که کرانچار امروز چه حرف خوبي زد. فيفا کجا اعلام کرده که در جريان مسابقات ليگ مي‌توانيم اردوي تيم ملي برگزار کنيم؟

به نقل از ايسنا، وي افزود: کي‌روش که در برنامه تلويزيوني برنامه تيم‌هاي ژاپن و کره‌جنوبي را نشان مي‌دهد، نمي‌گويد که آن برنامه براي بازي بود نه اردو. مگر زماني که شما اردو مي‌گذاريد، باشگاه فولام اشکان دژآگه را در اختيارتان قرار مي‌دهد؟ اين چه ربطي به استقلال دارد که ايشان اردو را به خاطر سه نفر لغو کرده و حالا همه تقصيرها را گردن من و فتح‌الله‌زاده مي‌اندازد؟ ايشان طرز فکر خود را قبول ندارد. اولا اين اردو از ابتدا هم غلط بوده است. کجاي دنيا مي‌گويند به خاطر سه نفر بايد اردو را لغو کنيم؟ ما گفتيم براي هر بازي 30 ساعت در اختيار تيم ملي است. اينکه بازيکنان حاضر در ليگ‌هاي عربي را در اختيارتان قرار نمي‌دهند چه ربطي به منافع قلعه‌نويي دارد؟ چطور مي‌شود در رابطه با تيم ملي مي‌گويند منافع 80 ميليون ايراني اما در رابطه با استقلال مي‌گويند منافع قلعه‌نويي؟ اينکه بخواهيم حرف دروغ بزنيم و توپ را در زمين ديگري بيندازيم، کار درستي نيست.

سرمربي استقلال با بيان اينکه کي‌روش بعد از صعود تيم ملي به جام‌جهاني يک تشکر خشک و خالي هم از او نکرد، گفت: از بازي ما تا بازي تيم ملي با قطر يازده روز وقت بود. کي‌روش در اين بازي از هفت بازيکن ما استفاده کرد. ما بايد به ليگ احترام بگذاريم. مگر از اين ليگ نبود که بازيکن به آلمان و ليگ جزيره رفته است؟ ايشان ايران و ايراني را تحقير مي‌کند. الفاظي را به کار مي‌برد که در شان يک ايراني نيست. شما به آرشيوتان در صداوسيما مراجعه کنيد. چندين بار مربيان تيم ملي در تمرين‌هاي ما حاضر شده‌اند. آنها بالاي 10 بار به تمرين ما آمده‌اند و حرف‌شان اين بود که حامل پيام تشکر کي‌روش به خاطر تعامل با تيم ملي هستند.

قلعه‌نويي اضافه کرد: آقايان گفتند خسرو حيدري و هاشم بيگ‌زاده را بازي ندهيد. ما نيز با اينکه شرايط حساسي داشتيم و بايد بازي سختي را انجام مي‌داديم، از اين دو بازيکن استفاده نکرديم. حتي گفتند بازيکنان مصدومتان را به ميکو، پزشک تيم ملي بدهيد. ما نيز با اين که دکتر تيم‌مان تحصيلات آکادميک دارد، در اوکراين درس خوانده، گفتيم مي‌خواهيم با تيم ملي تعامل داشته باشيم و بازيکن مصدوم‌مان را به ميکو داديم. عزيزي‌خادم قبل از بازي ما با ذوب‌آهن در جام حذفي به من زنگ زد و گفت به تيم ملي کمک کن. من هم گفتم هر کاري از دستم بربيايد، انجام مي‌دهم. سپس گفتم جلسه‌اي را با کي‌روش بعد از بازگشتش به ايران داشته باشيم تا تعامل ايجاد شود. از نظر شما اين حرف اشکال دارد؟ اين يعني منافع قلعه‌نويي؟

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران انتقادش از کي‌روش را شديدتر کرد و افزود: کي‌روش مربي نمونه ايران عزيزمان است. ما چه حرف بدي به او زديم؟ تنها حرفي که زديم اين بود که گفتيم جلسه بگذاريم و تعامل ايجاد کنيم. من مي‌خواهم برنامه‌اي تدارک ببينند تا به صحبت‌هاي او در تلويزيون جواب بدهم تا ذهن مردم روشن شود. شما با قلعه‌نويي چه کار داريد؟ من از مردم عذرخواهي مي‌کنم. تنها مي‌خواهم 2 دقيقه به من زمان دهند. اگر امير قلعه‌نويي بازيکن در اختيار او نمي‌گذاشت، حق داشت اما بازيکن جاي ديگري است، اردو هم قرار است جاي ديگري برگزار شود. چه ربطي به مديرعامل استقلال و امير قلعه‌نويي دارد؟ او بايد در مستطيل سبز حرف‌هايش را بزند. خودش دم از حرفه‌اي‌گري زده و مدام مي‌گويد حرف‌هايمان را در اتاق دربسته بزنيم اما در اين چهار ماه ديديم که مدام در رسانه‌ها حرف‌هايش را مطرح مي‌کند.

سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايران همچنين خاطرنشان کرد: من حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارم. ديروز بعد از شنيدن حرف‌هاي کي‌روش در تلويزيون خشکم زد و مانده بودم که اين حرف‌ها چه ربطي به ما دارد. چطور زماني که به لبنان باختيد و اميد نمازي را نزد من فرستاديد و گفتيد شما همکاري لازم را با تيم ملي داشتيد، آن موقع امير قلعه‌نويي آدم خوبي بود اما در سه بازي آخر نه؟

قلعه‌نويي در پايان با بيان اينکه کي‌روش در برنامه ديروز تلويزيوني به تمام مربيان ايراني توهين کرد، گفت: به مربي ايراني توهين مي‌شود اما برايش دست مي‌زنند. اين آخر بي‌معرفتي است. امير قلعه‌نويي سرش را پايين انداخته و با بي‌پولي کارش را ادامه مي‌دهد. شما محل تمرين تيم ما را ديده‌ايد. ما در آن شرايط کار مي‌کنيم. آخر نفهميدم اردوي تيم ملي لغو شده، با امير قلعه‌نويي چه کار داريد؟

منبع : ورزش 3

میگم دوست عزیز دوست داری منو بزنی ؟؟
    من میگم اصلا نه اینوری هستم نه اونوی شما میای طومار مینویسی ؟؟

کلا فوتبلا ایران ارزش نداره ه بخوام واسش وقت بزارم
    همین 3 تا 4 سال قبل هم دنبالش نمیکنم کلی از زندگی راحت ترم
    همش مسخره بازی و .....

این داستان تیم ملی هم یه 2 خط نوشتم
    شما هم طرفدار تیم هستی و طرفدارانه نوشتی
    ما هم حرفی نزدیم شما حمله کردی به ما !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

کیروش بدبخت

محتوای مخفی: کیروش بدبخت 

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خيلي مربياي نامدار و بزرگي هستن كه دوست داشتن و دارن مثل اين بدبخت باشن و سال ديگه تابستان بشينن رو نيمكت تيم ملي! عضوي از تيم

حاضر در جام جهاني باشن! ما كار شاقي نكرديم رفتيم جام جهاني! به آسانترين طريق ممكن نكنه كيروش يك فرشته بود!

8. 2 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

بعضی نظرات رو آدم میخونه، میمونه گریه کنه یا بخنده!!

10. 3 کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوست عزیز آخر کاری نداری چی شده یا میخوای راجع به اون چیزی که شده نظر بدی ؟!!

یا آدم کلا کاری با چیزی نداره و میذاره کنار و اصلا نظری هم راجع بهش نمیده یا اگه میخواد نظر بده و بحث کنه کلا کار به همه چیش داره و دونه دونه بررسی میکنه نه اینکه بگه کاری نداریم چی شده !! اتفاقا من یکی خیلی کار دارم که چی شده !

باشگاه استقلال که از رو هوا نیومده شکایت کنه از این آقا ... ایشون هر چی دلش میخواد میاد به سرمربی ما , بازیکنان ما , مدیر عامل ما و هوادارای ما میگه و هر توهینی دلش میخواد بارها و بارها توی برنامه های تلویزیونی انجام میده !

سرمربی ما با احترام میاد میگه مناظره انجام بدیم یک طرفه پیش نریم من حرف بزنم شما هم حرف بزنی رو در رو باز هم با مال بی شخصیتی و پررویی این آقا میاد میگه من وقت این کارارو ندارم !! مرد ناحسابی وقت داری بیای نیم ساعت از تیم ما بگی و همینجوری صفحه بذاری پشتمون بعد وقت یه بحث منطقی 2 طرفه رو نداری ؟!! اگه وقت نداری کلا ساکت باش همین ... !!

اینکه نمیشه ایشون هر چی دلش خواست بگه همه خفه شن چون تیم رفته جام جهانی ... به چه حقی توی هر مصاحبه از تیم ما صحبت میکنه ؟ اصلا میخوام بدونم اگه بازیکنای ما نبودن ایشون الان خواب تریبون ایران رو هم میدید که بیاد و هر چی دلش میخواد پشت ما بگه ؟!!

تیم ما خودش امسال هزار تا بدبختی داره بهترین مهاجم لیگ بهترین هافبک دفاعی لیگ بهترین دفاع لیگ بهترین پاسور تیم ازمون جدا شده !! توی هر بازی هزارتا محروم و مصدوم داریم و نیمکت ذخیره هامون 3 تاس ! بازیکنا 30% پولشونم نگرفتن داریم با اینهمه مشکلات میجنگیم و با بدبختی صدر جدول رو گرفتیم اون وقت این آقا هم شده بدبختی رو بدبختی زارت و زارت داره مارو میکوبه !! خیلیم کار خوبی کردن که ازش شکایت کردن باید یاد بگیره دهنشو همه جا الکی باز نکنه !!

اون وقت شما میای میگی کاری نداریم چی شده ؟!! اتفاقا کاری داریم چی شده ! اینم مصاحبه ژنرال که دیگه تمام حرفا رو واضح تر از من توش با هزارتا دلیل و مدرک بیان کرده :

فقط آقای کیروش هواست باشه ! ژنرال یه نیم نگاه روت بندازه فردا باید بری خونتون ... بدون با کی کل کل میکنی
    جالبه وقتی میگی "تیم ما " یعنی استقلال و کاملا معلومه ارزشی واسه تیم ملیت قائل نیستی

من نمی دونم دیگه این مصاحبه های کیروش برای چیه ؟ تا حالا هر بازیکنی رو که خواسته برده قطر و قرار داد 3, 4 ماهه بسته واسشون دیگه دنبال چی هستی پس >؟

اگر اشتباه اون مدافع کره ای نبود که الان فرار کرده بودی که

کسی که می گه یک گل تو جام جهانی از قهرمانی باشگاه آسیا اعتبارش بیشتره معلومه دنبال چی می گرده . مثل اینکه پولا و فدراسیون خیلی بهش حال داده که هر چی دلش می خواد می گه . مردم ایران هم که اصلآ مهم نیستن
    گل توی جام جهانی ؟
    حتی حضور تو جام جهانی ارزشش بیشتر از لیگ قهرمانان اسیاست . درسته اونم با ارزشه اما هیچ وقت ارزش جام جهانی رو پیدا نمیکنه حتی جام باشگاه های اروپا .
    یه بازیکن مثل فالکائو مصدوم میشه و تمام کشورش نگران اینن که توی جام جهانی فالکائوشون حضور نداره بعد ما واسه خودمون ارزش صعودمون با جام جهانی رو پایمال میکنیم .

کلا این آقای کی روش خیلی پر رو تشریف دارن سوار شده هر کاری دلش میخواد میکنه هر چی هم دلش میخواد میگه
    یادم نرفته ماشین بنده خدا مایلی کهن رو آتیش زدن
    همه ما اجنبی پرستیم اینقدر به این رو دادیم اینطوری شده دیگه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
    اگه اجنبی پرست نبودیم یه کم پشت تیم ملیمون وایمیستادیم

+

شرمنده که یه کم تند حرف زدم اما لازم بود به یه سری طرفدارهای افراطی یاداوری کنم که تیم ملی مهمتر از همه چیزه

12. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

میگم دوست عزیز دوست داری منو بزنی ؟؟
    من میگم اصلا نه اینوری هستم نه اونوی شما میای طومار مینویسی ؟؟

کلا فوتبلا ایران ارزش نداره ه بخوام واسش وقت بزارم
    همین 3 تا 4 سال قبل هم دنبالش نمیکنم کلی از زندگی راحت ترم
    همش مسخره بازی و .....

این داستان تیم ملی هم یه 2 خط نوشتم
    شما هم طرفدار تیم هستی و طرفدارانه نوشتی
    ما هم حرفی نزدیم شما حمله کردی به ما !!
    دوست عزیز من فقط اون خط اولم رو با شما بودمو بس ! این حملس ؟ میگم وقتی راجع به موضوعی کسی نظر بده درست نیست بگه کاری ندارم به کل قضیه ! باید ابتدا کل قضیه رو نگاه کنه ... بقیه حرفام کلا مربوط به آقای کیروش بود . شما مگه کیروشی که به خودت میگیری ؟

جالبه وقتی میگی "تیم ما " یعنی استقلال و کاملا معلومه ارزشی واسه تیم ملیت قائل نیستی

+

شرمنده که یه کم تند حرف زدم اما لازم بود به یه سری طرفدارهای افراطی یاداوری کنم که تیم ملی مهمتر از همه چیزه
    1 : واسه تیم ملیم ارزش قائلم تا زمانی که کادر فنی تیم ملیم و فدراسیون تیم باشگاهیم و هوادارا و بازیکنامونو جیگر فرض نکنن ! وقتی هر کی هر بی احترامی خواست به سرمربی و باشگاهمو مدیر عاملمو هوادارامون بکنه دیگه تیم ملی واسم ارزشی نداره !!

2 : فکر نکنم نیازی به یاد آوری چیزی باشه دوستم ! هر کی نظر داری من زوری نمیتونم نظر شخصیه خودمو به شما تلقین کنم یا شما به من درسته ؟ من حاضر نیستم حتی یه بازیکن بدم تیم ملی در صورتی که تیم باشگاهیم ضرر ببینه ! اگه منافع باشگاهم به خطر نیفته موردی نداره اما اگه قرار باشه قانون های تخیلی بذارن که بدون بازیکناتون برید آسیا و هی اردوهای بی مورد بذارن و زارت و زارت بازیکنای تیم باشگاهیمو مصدوم کنن و از اینور هم بیان توهین کنن مسلمه طرفدار باشگاهم هستم توی این زمینه ! نظر شما اینه اگه استقلال یه فصل هم بد بازی کرد و کلی مصدوم داد و توی آسیا چهارم گروهش شد و ... همه ی اینا می ارزه به اینکه ما رفتیم جام جهانی و فدای سر تیم ملی نظر من اینه که حتی در صورت به خطر افتادن منافع باشگاه یک بازیکن حتی یک بازیکن هم نباید بدن تیم ملی دیگه چه برسه به این حاشیه ها و مصدومیتا و بدبختیایی که واسه تیممون درست کردن ! حالا نظر شما شخصیه و برای خود شما نظر منم شخصیه و برای خود من این 2 گانگی هم بین تمام طرفدارای استقلال هست یه سریا هم نظر شما هستن یه سریا نظراشون مثل منه , توی ورزش 3 یا شبکه های اجتماعی و هر جا بریم میبینیم , نظر هر 2 گروه هم قابل احترامه و فکر نکنم کسی چیزی رو باید به اون یکی یادآوری کنه

14. 8 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

بله ایشون گفتن حتی یک گل توی جام جهانی از کاپ جام باشگاه ها با ارزش تره . جام جهانی قبلی گل زدیم چی شد ؟ به نظر شما این جمله کیروش درسته ؟

حتی حضور تو جام جهانی ارزشش بیشتر از لیگ قهرمانان اسیاست . درسته اونم با ارزشه اما هیچ وقت ارزش جام جهانی رو پیدا نمیکنه حتی جام باشگاه های اروپا .
    این بخش صحبتتون به پست من مربوط نمیشه . من نگفتم حضور تو جام جهانی بی ارزشه . بحث من اون جمله کیروش بود . وگرنه که قطعآ حضور تو جام جهانی خیلی باارزشه .

یه بازیکن مثل فالکائو مصدوم میشه و تمام کشورش نگران اینن که توی جام جهانی فالکائوشون حضور نداره بعد ما واسه خودمون ارزش صعودمون با جام جهانی رو پایمال میکنیم .
    ما که مصدومی نداریم ! بحث مصدومیت هم نیست . واقعیت ها رو باید گفت حتی اگر به قول شما باعث پایین اومدن ارزش صعود بشه

16. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11

پیراهن تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 2014 برزیل بالاخره امشب رونمایی شد
    جالبه توی سایت رسمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ اثر یا توضیحی از اون وجود نداره ...

18. 3 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •