کلا این آقای کی روش خیلی پر رو تشریف دارن سوار شده هر کاری دلش میخواد میکنه هر چی هم دلش میخواد میگه
یادم نرفته ماشین بنده خدا مایلی کهن رو آتیش زدن
همه ما اجنبی پرستیم اینقدر به این رو دادیم اینطوری شده دیگه
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
کلا این آقای کی روش خیلی پر رو تشریف دارن سوار شده هر کاری دلش میخواد میکنه هر چی هم دلش میخواد میگه
یادم نرفته ماشین بنده خدا مایلی کهن رو آتیش زدن
همه ما اجنبی پرستیم اینقدر به این رو دادیم اینطوری شده دیگه
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
كيروش اگه مربي درست درموني بود لابد الان تو يه ليگ معتبر يه تيم . . .كيروش خيلي دلش به حال خودش ميسوزه والسلام![]()
نوشته شده توسط Esteghlal_Paydar44 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم دوست عزیز دوست داری منو بزنی ؟؟
من میگم اصلا نه اینوری هستم نه اونوی شما میای طومار مینویسی ؟؟
کلا فوتبلا ایران ارزش نداره ه بخوام واسش وقت بزارم
همین 3 تا 4 سال قبل هم دنبالش نمیکنم کلی از زندگی راحت ترم
همش مسخره بازی و .....
این داستان تیم ملی هم یه 2 خط نوشتم
شما هم طرفدار تیم هستی و طرفدارانه نوشتی
ما هم حرفی نزدیم شما حمله کردی به ما !!
کیروش بدبخت
محتوای مخفی: کیروش بدبخت
خيلي مربياي نامدار و بزرگي هستن كه دوست داشتن و دارن مثل اين بدبخت باشن و سال ديگه تابستان بشينن رو نيمكت تيم ملي! عضوي از تيم
حاضر در جام جهاني باشن! ما كار شاقي نكرديم رفتيم جام جهاني! به آسانترين طريق ممكننكنه كيروش يك فرشته بود!
![]()
بعضی نظرات رو آدم میخونه، میمونه گریه کنه یا بخنده!!![]()
جالبه وقتی میگی "تیم ما " یعنی استقلال و کاملا معلومه ارزشی واسه تیم ملیت قائل نیستینوشته شده توسط Esteghlal_Paydar44 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل توی جام جهانی ؟
حتی حضور تو جام جهانی ارزشش بیشتر از لیگ قهرمانان اسیاست . درسته اونم با ارزشه اما هیچ وقت ارزش جام جهانی رو پیدا نمیکنه حتی جام باشگاه های اروپا .
یه بازیکن مثل فالکائو مصدوم میشه و تمام کشورش نگران اینن که توی جام جهانی فالکائوشون حضور نداره بعد ما واسه خودمون ارزش صعودمون با جام جهانی رو پایمال میکنیم .
اگه اجنبی پرست نبودیم یه کم پشت تیم ملیمون وایمیستادیم
+
شرمنده که یه کم تند حرف زدم اما لازم بود به یه سری طرفدارهای افراطی یاداوری کنم که تیم ملی مهمتر از همه چیزه
دوست عزیز من فقط اون خط اولم رو با شما بودمو بس ! این حملس ؟ میگم وقتی راجع به موضوعی کسی نظر بده درست نیست بگه کاری ندارم به کل قضیه ! باید ابتدا کل قضیه رو نگاه کنه ... بقیه حرفام کلا مربوط به آقای کیروش بود . شما مگه کیروشی که به خودت میگیری ؟
1 : واسه تیم ملیم ارزش قائلم تا زمانی که کادر فنی تیم ملیم و فدراسیون تیم باشگاهیم و هوادارا و بازیکنامونو جیگر فرض نکنن ! وقتی هر کی هر بی احترامی خواست به سرمربی و باشگاهمو مدیر عاملمو هوادارامون بکنه دیگه تیم ملی واسم ارزشی نداره !!
2 : فکر نکنم نیازی به یاد آوری چیزی باشه دوستم ! هر کی نظر داری من زوری نمیتونم نظر شخصیه خودمو به شما تلقین کنم یا شما به من درسته ؟ من حاضر نیستم حتی یه بازیکن بدم تیم ملی در صورتی که تیم باشگاهیم ضرر ببینه ! اگه منافع باشگاهم به خطر نیفته موردی نداره اما اگه قرار باشه قانون های تخیلی بذارن که بدون بازیکناتون برید آسیا و هی اردوهای بی مورد بذارن و زارت و زارت بازیکنای تیم باشگاهیمو مصدوم کنن و از اینور هم بیان توهین کنن مسلمه طرفدار باشگاهم هستم توی این زمینه ! نظر شما اینه اگه استقلال یه فصل هم بد بازی کرد و کلی مصدوم داد و توی آسیا چهارم گروهش شد و ... همه ی اینا می ارزه به اینکه ما رفتیم جام جهانی و فدای سر تیم ملی نظر من اینه که حتی در صورت به خطر افتادن منافع باشگاه یک بازیکن حتی یک بازیکن هم نباید بدن تیم ملی دیگه چه برسه به این حاشیه ها و مصدومیتا و بدبختیایی که واسه تیممون درست کردن ! حالا نظر شما شخصیه و برای خود شما نظر منم شخصیه و برای خود مناین 2 گانگی هم بین تمام طرفدارای استقلال هست یه سریا هم نظر شما هستن یه سریا نظراشون مثل منه , توی ورزش 3 یا شبکه های اجتماعی و هر جا بریم میبینیم , نظر هر 2 گروه هم قابل احترامه و فکر نکنم کسی چیزی رو باید به اون یکی یادآوری کنه
![]()
بله ایشون گفتن حتی یک گل توی جام جهانی از کاپ جام باشگاه ها با ارزش تره . جام جهانی قبلی گل زدیم چی شد ؟ به نظر شما این جمله کیروش درسته ؟
این بخش صحبتتون به پست من مربوط نمیشه . من نگفتم حضور تو جام جهانی بی ارزشه . بحث من اون جمله کیروش بود . وگرنه که قطعآ حضور تو جام جهانی خیلی باارزشه .
ما که مصدومی نداریم ! بحث مصدومیت هم نیست . واقعیت ها رو باید گفت حتی اگر به قول شما باعث پایین اومدن ارزش صعود بشه
پیراهن تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 2014 برزیل بالاخره امشب رونمایی شد
جالبه توی سایت رسمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ اثر یا توضیحی از اون وجود نداره ...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)