تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 302 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

2. 8 کاربر از Cristiano Ronaldo7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 3 کاربر از Cristiano Ronaldo7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باشگاه رئال مادريد اسپانيا تراز مالي خود در سال 13-2012 را منتشر کرد که در آن 520.9 ميليون يورو درآمد اعلام کرده است.

به گزارش فارس،ميزان سود اين باشگاه نسبت به سال گذشته 36.9 ميليون يورو اعلام شد و ميزان زيان آن نيز 90.6 ميليون گزارش شده است.

اين ميزان درآمد موجب شده تا بسياري از کارشناسان کارهاي مالي باشگاه را مورد ستايش قرار دهند. فلورنتينو پرس نيز که در سال 2009 به عنوان رييس باشگاه انتخاب شد، بارها دوران خوب مالي باشگاه در زمان خودش را با دوره‌هاي پيش مورد مقايسه قرار داده است.

رئال مادريد ميزان درآمد، سود و زيان خود را در بيانيه‌اي رسمي در سايت خود منتشر کرده است.

+

باشگاه ۱.۳ درصد نسبت به دوره قبلش، سود بیشتری برد. الان تنها باشگاهی هستیم که بیش از ۵۰۰ میلیون یورو درآمد داشته، اون هم برای یک سال متوالی دیگه.

علاوه بر اون، بدهی های باشگاه هم ۲۷.۴ درصد کاهش یافت و به مبلغ ۹۰.۶ میلیون یورو رسید.

6. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

یک پرسشی که برای من مطرحه اینه که الان تو این پست آخر گفته میشه که میزان بدهی تیم 90 ملیون یورو هست ولی مثلاً اعضای باشگاه بایرن مونیخ هی اعداد 600-700 ملیون یورو رو در مورد بدهی رئال به زبون میارن. این ماجراش چیه؟

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

یک پرسشی که برای من مطرحه اینه که الان تو این پست آخر گفته میشه که میزان بدهی تیم 90 ملیون یورو هست ولی مثلاً اعضای باشگاه بایرن مونیخ هی اعداد 600-700 ملیون یورو رو در مورد بدهی رئال به زبون میارن. این ماجراش چیه؟
    فکر کنم پست 2 تا قبلی منظور از 90 میلیون ضرر مالی سال قبل هست

اون 600 تا 700 میلیون بدهی مالی کل باشگاه هست

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باید پرسید ادعایی که میکنن، براساس چه مدرکی هست؟

مشخصاً دولت اسپانیا که میاد صحت همه ی مدارک مالی رو چک میکنه و برای مثال ثابت میکنه که مسی و پردش در مساله پرداخت مالیات مجرم هستند، گزارش رئال رو هم زیر ذره بین میبره و این خودش حاکی از صحت گذارش هست.

10. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پیغام سران رئال به رونالدو: تو همچنان گران ترین بازیکن دنیا هستی

سران باشگاه مادریدی به رونالدو این اطمینان را داده اند که برای خرید بیل 91 میلیون یورو پرداخت کرده اند و نه 101 میلیون یورو
    سایت گل- این روزها آمار و ارقام متناقضی در مورد رقم انتقال گرث بیل به باشگاه مادریدی مطرح می شود و سران رئال تاکید دارند که 91 میلیون یورو( یعنی 5 میلیون یورو کمتر از مبلغ پرداختی برای خریداری کریستیانو رونالدو) برای خرید بیل پرداخت کرده اند و رسانه های انگلیسی ازپرداخت مبلغ 101 میلیون یورویی خبر می دهند.
    حالا روزنامه آ.اس در گزارش خود به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه مادریدی به کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی تیمشان این اطمینان خاطر را داده اند که او همچنان گران قیمت ترین بازیکن دنیاست. سران باشگاه رئال از طریق مشاوران کریس رونالدو به او اعلام کرده اند که مبلغ پرداختی برای خریداری ستاره ولزی تاتنهام 91 میلیون یورو بوده و این بدان معناست که بیل با 5 میلیون یورو کمتر از رونالدو به رئال منتقل شده و یعنی رونالدو همچنان گران قیمت ترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال است.
    سران رئال در سال 2009 با پرداخت 96 میلیون یورو کریستیانو رونالدو را از منچستریونایتد خریداری کرده بودند و حالا سران رئال به شیوه ای سمبلیک هم که شده به کریس این را اعلام کرده اند:« تو همچنان گران قیمت ترین خرید تاریخ دنیای فوتبال هستی.»و بدین ترتیب درنظر دارند تا کوچکترین تردیدی در ذهن رونالدو که ممکن است باعث دلخوری او شود را برطرف کنند. این روزها با تاکید سران تاتنهام مبنی براینکه آنها بیل را به مبلغ 101 میلیون یورو فروخته اند، این تردیدهاقطعا در ذهن کریس ایجاد خواهد شد.
    بعد از ماه ها تلاش فلورنتینو پرس چند هفته ای است که روند مذاکرات برسرتمدید قرارداد رونالدو را آغاز کرده و قطعا دلش نمی خواهد که انتقال گرث بیل به رئال دلیلی برای دلخوری کریس باشد. دراین راستا پرس بارها وبارها در صحبت هایش سعی کرده نشان دهد که کریس بازیکن متفاوتی است و مهمترین بازیکنان تیمش است.
    یکی از دلایلی که کریس چند ماه پیش تصمیم گرفت تا قراردادش را با رئال تمدید نکند، این بود که حس می کرد که درتیم برای او آن طور که باید و شاید ارزش قائل نیستند و فلورنتینو پرس با مشورت با ژرژ مندس مدیربرنامه های کریس این مشکل را حال کرد و حالا این مشکل دیگر وجود ندارد.
    جالب اینجاست که رقم دستمزد بیل هم دو روایت مختلف دارد. رئالی ها می گویند که او سالی 7 میلیون یورو از باشگاه مادریدی می گیرد و منابع انگلیسی دستمزد سالانه و خالص او را 10 میلیون یورو اعلام کرده اند.
    حال باید منتظر ماند و دید که آیا این دلگرمی دادن های سران باشگاه مادریدی به کریس راه به جایی خواهد برد یا اینکه درنهایت انتقال بیل به رئال منجر به جدایی رونالدو از این تیم خواهدشد

12. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

یعنی اگه رونالدو از تیم جدا بشه (( تمدید نکنه )) میرم مادرید پرس با بیل رو خفه میکنم

14. 5 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آدان: دوست داشتم که مورینیو درمورد خرید دیگو لوپس به ما توضیح می داد

دروازه بان سوم و اسبق باشگاه مادریدی در صحبت هایی اعلام کرد که دوست داشت تا مورینیو در مورد خریداری دیگو لوپس در زمان مصدومیت کاسیاس توضیحاتی را ارائه می کرد

سایت گل- آنتونیو آدان دروازه بان سوم و اسبق باشگاه مادریدی که اخیرا با توافقی دو طرفه قراردادش با رئال مادرید را لغو کرد در گفت و گو با لاسکستا اعلام کرده که منتشر آن بود که مورینیو توضیحی درمورد خریداری دیگو لوپس برای رئال مادرید می داده.
    دراینجا می توانید متن صحبتهای آدان را به گزارش آ.اس مطالعه کنید:
    *جدایی از رئال مادرید: از یک نظر واقعا ناراحتم. چون این به معنای برهم خوردن پیوندم با باشگاهی است که بخش عمده ای از زندگی مرا تشکیل می داد. من فراز و نشیب های زیادی را طی کردم ولحظات خیلی سختی را پشت سرگذاشتم
    *بازی با مالاگا (اولین بازی ای که مورینیو با نیمکت نشین کردن کاسیاس به آدان بازی داده بود): سرمربی تیم دو روز قبل از بازی به من گفت که در درون دروازه قرار می گیرم تا از نظر ذهنی خودم را آماده کنم. سورپرایز بزرگی برایم بود چون روی نیمکت بهترین دروازه بان دنیا نشسته بود ولی این فرصتی بود که دراختیار من قرار گرفته بود
    *مورینیو: نمی توانم بگویم که حس می کنم که مورینیو به من خیانت کرده ولی او صحبت هایی را به صورت عمومی مطرح کرد که چندان جالب و دلنشین نبود. وقتی ایکر مصدوم شد ، مورینیو مانع از آن شد تا بتوانم فرصت بازی کردن در رئال مادرید را داشته باشم. آن هم در شرایطی که من فکر می کردم که کاملا نشان داده ام ارزش و توان این کار را دارم.این به نظرم به نحوی بی احترامی بود.
    *دیگو لوپس: من صبح برسر جلسه تمرینی تیم حاضر شده بودم و کسی به من چیزی نگفته بود. عصر آن روز از طریق رسانه ها متوجه شدم و اصلا هم به نظرم طبیعی نرسید. دوست داشتم که مورینیو توضیحی دراین باره به ما می داد.

__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________________

هتریک رونالدو مقابل ایرلند شمالی
    Last edited by Abdolreza2012; 07-09-2013 at 08:46.

16. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

*دیگو لوپس: من صبح برسر جلسه تمرینی تیم حاضر شده بودم و کسی به من چیزی نگفته بود. عصر آن روز از طریق رسانه ها متوجه شدم و اصلا هم به نظرم طبیعی نرسید. دوست داشتم که مورینیو توضیحی دراین باره به ما می داد.
    توضیح : از هر دوتا شوت یکیشو گل میخوری ....!

18. 5 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •