تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 64 اولاول ... 1353596061626364 آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 631

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

خب موردی که همه می دونستیم دیر یا زود اتفاق می افته، اتفاق افتاد.
    مانژو در مصاحبه ای که داشته گفته از تیم جدا میشه و دلیل اصلی اون رو سبکی که تیم زیر نظر پپ ارائه می کنه و عدم تناسب این سبک با توانایی های خودش دونسته.

مانژو گفته: "دوران حضورم در بایرن فوق العاده بود. این یک باشگاه فوق العاده است. در حقیقت تا چند وقت پیش من حتی فکر خروج از این باشگاه رو هم نمی کردم"
    "بهتره صادق باشیم، شیوه ای که گواردیولا به دنبالش هست برای من (و توانایی های من) مناسب نیست."
    "در دور رفت بازی با رئال مادرید، من به طور قطع متوجه شدم که مهم نیست چقدر تلاش کنم، نمی تونم بهترین بازی خودم رو در این شیوه ارائه بدم"
    "وقتی همچین وضعیتی به وجود میاد به نفع همه هست که مسیرمون رو جدا کنیم"
    "تشکر می کنم از باشگاه به خاطر پیشنهاد تمدید قرارداد، تشکر می کنم از گواردیولا که یک مربی فوق العاده است و برای همه آرزوی بهترین ها رو در آینده دارم"
    "بایرن و هواداران بایرن برای همیشه زیباترین و احساسی ترین بخش قصه دوران ورزشی من رو رقم زدند. حالا زمان چالش های جدید رسیده" [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

هنوز مقصد بعدی مانژو مشخص نیست، اما مطمئنا اکثر باشگاه های بزرگ صف کشیدند.

2. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخبارم که میگفت کروس داره میره رئال....
    امیدوارم که بمونه تو بایرن. اگر هم قرار به رفتنش باشه منچستر رو ترجیح میدم به رئال....

4. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

یک خبر بد !
    Emre Can به لیورپول پیوست !

متاسفانه یکی از آینده ترین جوون های بوندسلیگا رفت به لیورپول .. فردی که از بایرن به لورکوزن رفته بود با 10 میلیون پوند به لیورپول پیوست در حالی که با مبلغی بسیار پایین تر طبق قرار داد بین دو تیم میتونست به بایرن برگرده !

مسعود اگه یادت باشه درباره این بازیکن قبلا حرف زده بودیم و گفته بودی مثل کروس برمیگرده ...
    ولی از دست دادن بازیکن 20 ساله ای که این فصل 30 بازی برای لورکوزن انجام داده و با توجه به پستش که چیزی بین هافبک دفاعی و هافبک مرکزی هست آمار خوب 3 گل و 7 پاس گل رو داره ، اشتباه محض هست .. !
    خیلی جوون خوب و آینده داری بود و واقعا حیف بود ! شاید که نه حتما قربانی ترافیک سنگین خط هافبک بایرن شد ... خط هافبکی که به شخصه ترجیح میدادم از این بازیکنان پر باشه تا از مدافع کناری ! ! !

در کل امیدوارم پیشرفت کنه و یه روز برای تیم ملی آلمان ستاره بشه ..فقط اگه این انگلیسی ها بهش فرصت بدن و بازی بهش بدن و مثل هولتبی نابود نشه !

6. 4 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

Süddeutsche Zeitung که در مورد اخبار مرتبط با بایرن تقریبا معتبرترین منبع هست (ملقب به نیویورک تایمز مونیخ)، امروز مدعی شده بود که پپ به انتقال کروس در تابستان چراغ سبز نشون داده چون با توجه به اینکه فقط یک سال از قرارداد کروس باقی مونده، نمی خواد توی ماه های آینده وضعیت نامشخصی داشته باشه تا برنامه ریزی متناسبی رو از نظر وضعیت تیم در فصل آینده داشته باشه.
    => احتمال باقی موندن کروس بسیار کم هست.

8. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آره متاسفانه کروس احتمال خیلی زیاد رفتنی شده و بعید می دونم بازیکنی بتونه جای خالیش رو واسه بایرن پر کنه.
    به نظرم باید فصل آینده یک دفاع خوب بگیرن تا مارتینز برگرده به وسط زمین.

تا اینجا خوان برنات رو گرفتن که 21 سالشه و البته من شناختی ازش ندارم ولی پست اصلیش بک چپ هست که به عنوان وینگر هم بازی میکنه. با وجود آلابا در سمت چپ نمی دونم هدف از این خرید چی بوده؟! بازی دادنش به عنوان وینگر؟!
    البته قدش کوتاهه 1.72 و تا اینجا در تمام تیم های ملی پایه اسپانیا بازی کرده و 2012 هم قهرمان مسابقات زیر 19 ساله های اروپا شده.

فصل بعد با اینکه یک مهاجم عالی گرفتیم ولی احتمال خیلی زیاد یکی از بهترین هافبک های دنیا رو از دست میدیم. گوتزه هم تا اینجا اصلا در حد انتظارات ظاهر نشده. روبری هم پا به سن گذاشته.

روده رو هم داریم ولی فک نکنم زیاد بازی بهش برسه چون لام که وسط هست، تیاگو و شواینی هم هستند و مگه اینکه مصدومیتی پیش بیاد تا بازی بهش برسه یا بازی هایی که بخواد به بقیه استراحت بده.

کلا امیدم هر روز داره نسبت به بایرن فصل آینده کمتر میشه و تو تابستون باید تیم رو تقویت کنن تا تو سطح اول بشه موند

10. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

خب امروز سامر اعلام کرد که بایرن با اتلتیکو برای فروش مانژو به توافق شفاهی رسیدن و این بازیکن دوست داشتنی به خاطر اختلاف با پپ از تیم جدا شد.
    لحظات خیلی عالی ای رو برای بایرن رقم زد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مانژو هم رسما به اتلتیکو رفت. مهاجمِ فوق العاده ای بود .
    امیدوارم اتلتیکو با بازی های خوب و گل های مانژو بازم آقایی کنه تو اسپانیا...

14. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

خب رسما کروس هم رفت رئال

16. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یه سری خبرهایی منتشر شده که امیدوارم کرده.
    مثلا سخنگوی بایرن توافق کروس با رئال رو تکذیب کرده و رومینیگه گفته که فقط در صورت پرداخت رقم مورد نظر باشگاه اون رو میفروشن و هیچ توافقی بین بایرن و رئال صورت نگرفته.

اجنت کروس هم گفته که سه شنبه یا چهار شنبه با کروس میرن اسپانیا و اون موقع هست که تصمیم نهایی کروس اعلام میشه و گفته هنوز هیچ توافقی بین کروس و باشگاه دیگری انجام نشده!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

برادر کوچیکتر ماریو گوتزه هم به بایرن پیوست.
    فلیکس گوتزه 16 ساله و عضو دورتموند بود و سومین گوتزه ای هست که از دورتموند جدا میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •