تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 103 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مرتضی، باو دمت اریگاتو. عجب چیزی گذاشتی در رابطه با Notـــه.

یه خبر بزارم بریم تو افق محـــــــو بشیــــم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن: البته لینک فیلتره! یه سرچی در مورد Sony Head Mounted بزنین همه چی میاد
    پ.ن2: امضــام واسـه مرتضــی که تازه شروع کرده KLKـــی بشه! سمـت چپی هم واسـه خودم!

فعلا که باسه تماشا کردن انیمه های فعلی وسیله بدی نیست

ولی اینکه تکنولوژی جدید باسه پخش می خوان بدن سوال هست باسم و هنوز موندم چطوری هست و مثلا بعدا سکانس هارو چطور پخش میشه.
    فعلا از لحاظ طراحی گرافیکی نزدیک ترین چیزی که پیدا کردم بهش مال Arpeggio of Blue Steel - Ars Nova - هست - حالا چطور می خواهند این سبک طراحی رو به صورت 360 درجه در انیمه ها بزارن و هزینه کنن سوال است.

ج پ ن:
    چی تو ایران مسدود نیست

يعني اين همون دستگاهه تو Sword Art Online ؟؟
    nope

این قرار قابلیت های سه بعدی و تماشا کردن با کیفیت بالا رو بدون نیاز به تلویزیون بده.( گرچه هنوز در محدوده HD هست )

مال sao بجز این تمام حواس 6 گانه رو هم می بره داخل بازی - هنوز با ان زمان خیلی فاصله داریم

پ ن:
    سری جدیدش هم تابستون دوباره میاد از SAO

2. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خیلی زوره - این تقویم زمان پخش قسمت هارو ادم می بینه که باسه انها روز تعطیل است و باسه ما روز کاری و نمی تونیم تو تعطیلات قسمت اول رو ببینم

عجیبه که برعکس فصل قبل PV های زیادی منتشر نشده

خوبه حداقل سری های کلاسیک و دیگر دارم باسه این زمان ( کیفیت BD هایدی رو کی می خواد؟)

4. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

خوبه حداقل سری های کلاسیک و دیگر دارم باسه این زمان ( کیفیت BD هایدی رو کی می خواد؟)
    فخر فروشی

- - - - - - -

سری انیمه ی جدید Psycho-Pass که همین پارسال پخش میشد رو منتظر موندم تا دوبله انگلیسیش بیاد و گرفتم نگاه کردم.

در کل جالب و قشنگ بود. امتیاز 8 از 10 بهش میدم و پیشنهاد میدم ببینید.

Last edited by Zeitgeist; 04-04-2014 at 00:49.

6. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سری انیمه ی جدید Psycho-Pass که همین پارسال پخش میشد رو منتظر موندم تا دوبله انگلیسیش بیاد و گرفتم نگاه کردم.

برادر انیمه با زبون ژاپنی تا حالا نگاه کردی ؟
    اگه نکردی یه انیمه کامل (در حد 25 قسمت) نگاه کن دیگه از انگلیسی حالت به هم میخوره ...

8. این کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

ولی اینکه تکنولوژی جدید باسه پخش می خوان بدن سوال هست باسم و هنوز موندم چطوری هست و مثلا بعدا سکانس هارو چطور پخش میشه.
    فعلا از لحاظ طراحی گرافیکی نزدیک ترین چیزی که پیدا کردم بهش مال Arpeggio of Blue Steel - Ars Nova - هست - حالا چطور می خواهند این سبک طراحی رو به صورت 360 درجه در انیمه ها بزارن و هزینه کنن سوال است
    درود
    حــالا جدا از اینا که تو خیلی تخصصی پیگیری میکنی()
    اینه که انیمه یه صنعت پول سازی و عامه پسندی شده واسه خودش. طـوری که حاضرن اینطوری روش سرمایه گذاری کنن و بهش اهمیت میدن.
    و این خیلی مهمه! برخلـاف کشــور مـا.
    ولی واسه ما که همه چی تحریمِ چه فرقی میکنه؟!

خیلی زوره - این تقویم زمان پخش قسمت هارو ادم می بینه که باسه انها روز تعطیل است و باسه ما روز کاری و نمی تونیم تو تعطیلات قسمت اول رو ببینم
    عجیبه که برعکس فصل قبل PV های زیادی منتشر نشده

واسـه من که مشکلی نیست. میدونی چرا؟
    من کلـا از دنیا عقبـم! فرقی نمیکنه انیمه یا سریال، من کلا نمیتونم هفتگی پیگیریشون کنموقــت کم میارم. در نتیجه فرقی نمیکنه
    PV چیه اونوقت؟
    من کــه نمیخـوام! نیــکی و پرســش

فخر فروشی
    وای وای عجــب حجــمی! ارزشش رو داره؟

اگه نکردی یه انیمه کامل (در حد 25 قسمت) نگاه کن دیگه از انگلیسی حالت به هم میخوره ...
    اتفاقا دیروز با بهــزاد سر همین موضوع بحث میکردیم.
    من همون قدیما انیمه Death Note رو با دوبله ژاپنی دیده و شنیده بودم.
    چند روز پیش هم دو زبانه ــش رو دانلود کردم.
    به نظر من که راستش فرقی نمی کنه - مهم اینه که انیمه داستان و طراحی خوبی داشته باشه و مخاطب از انیمه خوشش بیاد و ضد حال نزنن به انیمه.
    ولی
    طبق مقایسه ای که انجام دادم() در دوبله جاپنی واسه شخصیت های اصلی سریال که تین ایجر بودن، دوبلراشون صدای کلفتی واسشون گذاشته بودن.
    مثلا در صحنه هایی که تصویر کامل از قد و اندازه لایت میدیدم خندم میگرفت که آخه این صدا کجاش به این بچه میخوره
    این مورد بـرای شخصیت L خیلــی وخیم تر بود

در صورتیکه واسه بعضی انیمه های دیگه واقعا دوبله جاپنیش میچسبه که نیـاز به نـام بردن نیسـت.
    حـالـا من 3 نظریـه دارم():
    1-مثل من باشید. دوبله براتون فرقی نداشته باشه
    2-وقـتی برای اولین بار انیمه ای رو تماشا میکنین(فرقی نمیکنه با دوبله فارسی جاپنی یا انگلیش!) به هیچ وجه دنبال دوبله دیگر انیمه نرین چون به احتمال 99 درصد دوبله اولی رو میپسندین
    3-مــانگا بخــونید صــدا هـم نـداره.
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 04-04-2014 at 11:06.

10. 3 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

درود

خـب داریـم به پخـش انیـمه هـای فـصل بهــار نزدیکـ میشـیم.
    البـته تـکــ و تـوکـی چنـد روز قبـل پخـش شـدن. ولـی اکثـرا قسـمت اولـشون فـردا پخـش میشـه.
    در یـکـ عمـلیـات انتـحاری میـخوام قسـمت اول تمـامـی انیـمه هایِ فصـل بهــار رو دانـلود کنـم ببـینـم چـطوریـه

12. این کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

11

بنده زبان ژاپنی بلد نیستم و صداگذاری ژاپنی ها رو زیاد دلچسب نمیبینم؛ انگار خرج کافی برای صداگذاری به زبون خودشون نمیکنن...

زیرنویس های انگلیسی هم مشکلات بسیار دارن و معمولاً توسط افرادی با دانش کم و دایره لغات کوچک داخل اینترنت نوشته شدن؛ زیرنویس های فارسی هم که استفاده میکنید، از روی زیرنویس های انگلیسی معمولاً ترجمه میشن که نتیجتاً یعنی غلط در غلط.

من به شخصه با توجه به اینکه تسلط کامل به زبان انگلیسی دارم، دوبله های رسمی که توسط افراد حرفه ای، با صداهای بهتر انجام میشن رو بیشتر میپسندم و خیلی راحت تر میفهممشون، تا مجموع صدای ژاپنی (که نمیفهمم و نمیپسندم)، + زیرنویس انگلیسی (که پر از خطا و غلط مفهومی، ساختاری، لغوی، و گرامریه).

به هر حال این نظر منه و شما ممکنه نظر دیگری داشته باشید.

توضیحات بیشتر دادم قبلاً:

Last edited by Zeitgeist; 04-04-2014 at 16:59.

14. 4 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فخر فروشی

- - - - - - -

من بی پناهم
    دلت میاد اینو به من بگی

پ ن:
    برای من ساب داره
    درود
    حــالا جدا از اینا که تو خیلی تخصصی پیگیری میکنی()
    اینه که انیمه یه صنعت پول سازی و عامه پسندی شده واسه خودش. طـوری که حاضرن اینطوری روش سرمایه گذاری کنن و بهش اهمیت میدن.
    و این خیلی مهمه! برخلـاف کشــور مـا.
    ولی واسه ما که همه چی تحریمِ چه فرقی میکنه؟!

واسـه من که مشکلی نیست. میدونی چرا؟
    من کلـا از دنیا عقبـم! فرقی نمیکنه انیمه یا سریال، من کلا نمیتونم هفتگی پیگیریشون کنموقــت کم میارم. در نتیجه فرقی نمیکنه
    PV چیه اونوقت؟
    من کــه نمیخـوام! نیــکی و پرســش

وای وای عجــب حجــمی! ارزشش رو داره؟

اتفاقا دیروز با بهــزاد سر همین موضوع بحث میکردیم.
    من همون قدیما انیمه Death Note رو با دوبله ژاپنی دیده و شنیده بودم.
    چند روز پیش هم دو زبانه ــش رو دانلود کردم.
    به نظر من که راستش فرقی نمی کنه - مهم اینه که انیمه داستان و طراحی خوبی داشته باشه و مخاطب از انیمه خوشش بیاد و ضد حال نزنن به انیمه.
    ولی
    طبق مقایسه ای که انجام دادم() در دوبله جاپنی واسه شخصیت های اصلی سریال که تین ایجر بودن، دوبلراشون صدای کلفتی واسشون گذاشته بودن.
    مثلا در صحنه هایی که تصویر کامل از قد و اندازه لایت میدیدم خندم میگرفت که آخه این صدا کجاش به این بچه میخوره
    این مورد بـرای شخصیت L خیلــی وخیم تر بود

در صورتیکه واسه بعضی انیمه های دیگه واقعا دوبله جاپنیش میچسبه که نیـاز به نـام بردن نیسـت.
    حـالـا من 3 نظریـه دارم():
    1-مثل من باشید. دوبله براتون فرقی نداشته باشه
    2-وقـتی برای اولین بار انیمه ای رو تماشا میکنین(فرقی نمیکنه با دوبله فارسی جاپنی یا انگلیش!) به هیچ وجه دنبال دوبله دیگر انیمه نرین چون به احتمال 99 درصد دوبله اولی رو میپسندین
    3-مــانگا بخــونید صــدا هـم نـداره.

زخم دل تازه می کنی ها

+

PV=Promotional Video
    نسخه تبلیغاتی انیمه ها.

+
    بستگی به خودت داره

درود

البـته تـکــ و تـوکـی چنـد روز قبـل پخـش شـدن. ولـی اکثـرا قسـمت اولـشون فـردا پخـش میشـه.
    در یـکـ عمـلیـات انتـحاری میـخوام قسـمت اول تمـامـی انیـمه هایِ فصـل بهــار رو دانـلود کنـم ببـینـم چـطوریـه

پیشنهاد می کنم همه رو SD بگیری که زیاد حجم مصرف نشه

بعد تو این بررسی ات یک نگاه بنداز برای کم سن و سال ها مورد خوب اگر دیدی پیشنهاد بده ( چون همش ما هر چی بحث می کنیم سن بالاست)
    بنده زبان ژاپنی بلد نیستم و صداگذاری ژاپنی ها رو زیاد دلچسب نمیبینم؛ انگار خرج کافی برای صداگذاری به زبون خودشون نمیکنن...

زیرنویس های انگلیسی هم مشکلات بسیار دارن و معمولاً توسط افرادی با دانش کم و دایره لغات کوچک داخل اینترنت نوشته شدن؛ زیرنویس های فارسی هم که استفاده میکنید، از روی زیرنویس های انگلیسی معمولاً ترجمه میشن که نتیجتاً یعنی غلط در غلط.

من به شخصه با توجه به اینکه تسلط کامل به زبان انگلیسی دارم، دوبله های رسمی که توسط افراد حرفه ای، با صداهای بهتر انجام میشن رو بیشتر میپسندم و خیلی راحت تر میفهممشون، تا مجموع صدای ژاپنی (که نمیفهمم و نمیپسندم)، + زیرنویس انگلیسی (که پر از خطا و غلط مفهومی، ساختاری، لغوی، و گرامریه).

به هر حال این نظر منه و شما ممکنه نظر دیگری داشته باشید.

توضیحات بیشتر دادم قبلاً:

درگیر نشین سر صدا اصلی با اینگلیسی چون نظر هر کسی با کس دیگری متفاوت هست و نمی شه همه رو مجبور کرد یکجور فکر کنند ...( همچنین سر ساب )
    چون از لحاظ درکی و حسی و موارد روان شناختی زبان های مختلف برای هر کسی تفاوت داره نمیشه انتظار داشت که همه یکسان فکر کنن در این مورد.

مثلا باسه من صدای ژاپنی تمام احساسات و موقعیت و .... رو بهتر از نسخه اینگلیسی میده ولی ممکنه باسه تعدادی دیگر برعکس باشه

پ ن:
    در مورد دوبله اینگلیسی چون سبک حرف زدن و ایجاد صوت ها در ژاپنی و اینگلیسی فرق می کنه لحن حرف زدنشون فرق خواهد کرد و این مورد عجیب نیست.

16. 7 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

درود

انیمه ی جدید از Attack on Titan تایید شد

محتوای مخفی: . 
    البته خیلی خوشحال نشید. قراره همون داستان فصل اول توی دو تا فیلم مجدداً روایت بشه که یکیش تو 2014 و یکیش تو 2015 اکران میشه. یجورایی مثل فیلمای Gurren Lagann که انیمه رو خلاصه میکردن.

نتیجه ی اخلاقی این خبر اینه که تا نیمه ی دوم 2016 منتظر فصل دومش نباشید.

درود

Last edited by E.N.A.Y.A.T; 07-04-2014 at 13:34.

18. 7 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

درود
    (این پست آپدیت خواهد شد)

انیمه هایی که فعلا گرفتم:

Akuma no Riddle ,Abarenbou Kishi!! Matsutarou ,Baby Steps ,Haikyuu ,Captain Earth
    Soredemo Sekai wa Utsukushii ,Selector Infected WIXOSS,Seikoku no Dragonar
    Bokura wa Minna Kawaisou ,Mahouka Koukou no Rettousei

Akuma No Riddle
    "هارو ايچي‌نوسه" دانش‌آموز پانسيون خصوصي آکادمي "ميوجو" مي‌باشد.
    کسي که توسط 12 قاتلي که خودشان را به عنوان دانش‌آموز جا زدند، هدف قرار گرفته شده. و "توکاکو آزوما" هم دانش‌آموز انتقالي است که او هم از ابتدا قصد کشتن هارو مي‌باشد.
    اما رفته رفته عاشق او شده و تصميم مي‌گيرد از او در برابر قاتلين محافظت کند.

قسـمت اول انیمه نشون داد که طبق خط داستانی، پتانسیل اینو داره که اکشن و مبارزاتی زیبا داشته باشه.
    داستان با یک تمرین در جایی ناشاس آغاز شد.
    فرستادن آزوما به آکادمی میوجو شروع اتفاقات است، اعضای کلاس سیاه از چند دختر با شمارهایی که رتبه آن ها را مشخص می کند، رفتارهای عجیب "ایچینوسه هارو" نظر "آزوما" را به خود جلب می کند. در ادامه شاهد صحنه ایی سوال برانگیز درباره گذشته "آزوما" بودیم که بسیار مناسب است،
    شخصیت"آزوما تاکاکو" به وسیله صحنه هایی سوال برانگیز که در این قسمت دیدیم تداعی کننده یک دختر با گذشته تلخ است، که در پی حادثه ایی تلخ در گذشته، خود را گم کرده است.
    شخصیت "ایچینوسه هارو" یک دختر مهربان که به دیگران بسیار توجه می کند. بقیه شخصیت های موجود در کلاس سیاه، دارای شخصیت های متفاوتی هستند و بیشتر آن ها دارای شخصیتی بی رحم هستند.
    در کل داستان انیمه مشابه بسیاری از فیلم ها و انیمه ها است، که تا حد زیادی قابل پیش بینی است و از هیجان کافی برخوردار نیست.
    موسیقی بعضی سکانس ها ناهماهنگه ولی اندینگ و اپنینگش خیلی خوبه. موسیقی خوبی داره ولی حس میکنم در دراز مدت ممکنه این موسیقی متن خسته کننده بشه.
    صداگذاری شخصیت ها هم خیلی خوبه.
    طراحی محیط قابل قبوله.
    من این انیمه رو تا 4-3 قسمت ادامه میدم. از این به بعدش بستگی به خود انیمه داره!

Abarenbou Kishi Matsutarou
    Matsutarou Sakaguchi یک مرد گردن کلفت و غول پیکر با قدرت زیاد به مراتب فراتر از مردم عادی است. او هرگز نمیتونه کلماتی مانند "کار سخت"، "تلاش" و "رویا" رو به زبان بیاره. با این حال، او قوی تر از هر کس و بی همتا در کشتی سومو است. بزرگترین ضعف او شخصیت بی خیال خودش است. او به عنوان یک کشتی گیر کامل سومو رشد خواهد کرد.
    خب فعلا که برای من از انیمه بالایی بهتره و جذابه. طنزخوبی هم داره. شخصیت عـالی داره این "مـاتسوتارو ساکاگاچی(دور و وریاش بهش میگن "نـی چـان!")". قلدر قدرتمند زبون نفهم و بی خیال!
    فعلا در قسمت اول این انیمه ندیدم که ساکاگاچی کشتی گرفته باشه. توی این قسمت سازندگان انیمه قصد داشتن تا به شخصیت پردازی کاراکترها بپردازن.
    طراحی صحنه و گرافیگ ساده و دلنشینی داره و من خیلی ازش خوشم اومد.
    موسیقی متن قابل قبولی داره.
    دوبلرها، دوبلرهایی هستن که کارهای پیشین خودشون رو به نحو احسنت انجام دادن و همچنین در این انیمه ولی صداگذاری اشکال داره!

همونطور که گفتم این انیمه رو تا ماتحتش ادامه میدم!

یه چندتا شات به همرا توضیحات میزارم:

هرکسی یه چیزی به ارث برده...
    این دماغ فیل به ارث برده!!
    بخوای نخوای به قیافه نی چان میخندی!
    مخصوصا به دماغ قرمزش!

توی معدن به عنوان بارکش کار میکنه.

یه نمونه از قدرتنمایی آقا رو به نمایش بزارم؟!

خیلی هم هیکلیه ایشون. کنار یکی از برادراش!

خنده دارترین شخصیت بعد از ایشون داداش کوچیکشه!

و جـالبه بدونید که ایشون مدرسه هم میرن!
    و اونم فقط به یه دلیل:

Baby Steps

داستان انیمه خیلی ساده شروع میشه؛ "Maruo Eiichirō "دانش‌آموز ممتازی ـه که به دلیل ورزش نکردن، احساس کمبود خاصی میکنه و بخاطر همین عضو باشگاه تنیس میشه. علاوه بر ورزشی بودن انیمه، قراره ژانر رمنس رو هم تو این انیمه به چشم ببینیم که جذابیت رفتن به سراغ این انیمه رو دو برابر میکنه. خیلی دوست دارم چنین رابطه ای رو در قالب یه انیمه ورزشی دنبال کنم. حس خوبی نسبت به این انیمه دارم و با توجه به مانگایی طویلی که داره به نظر میاد میخواد به صورت تخصصی و کامل بر ورزش تنیس تمرکز کنه.

اسمش "مارئو" ــست ولی چون دانش آموز ممتازه(خر خونه!) بهش میگن "ای چـان"!(تشابه اسمی با "ای چان" انیمه Ace Of Diamond که فصل پیش پخش شد.)
    کاراکتر اصلی که تو این اپیزود به دلم نشست، "ناتسو" دختر داستان بود که مهارت خوبی در تنیس داره و به دنبال حرفه ای شدن ـه. ای چان هم خوب بود و فهمیدیم که همه چیزو با جزوه برداری و با فکر جلو میبره. یعنی قراره برای هر حریف کُلی استراتژی بچینه و هر ضربه راکت رو با حالت خاصی بزنه و پیش بینی میشه همه رو ناک اوت کنه!(LOL)
    رابطه رمنس داستان به نظر میاد مسئله کناری جالبی باشه و اگه در حد خوبی بهش پرداخته بشه، میتونیم جنبه رمنس رو هم خوب ببینیم. حداقل برای منی که کمتر از همه انیمه رومنس دیدم برام جالبه. امیدوارم هر هفته انیمه پیشرفت کنه و بهتر بشه.

برای قسمت اول خوب بود و بیننده رو ترغیب میکنه که حداقل واسه 5 قسمت انیمه رو ادامه بده. داستان پتانسیلش رو داره که به عنوان محبوب ترین انیمه فصل تبدیل بشه.
    شخصیت پردازی برای قسمت اول انیمه خوب بوده. ولی امیدوارم روی شخصیت های دیگه بیشتر مانور بدن وگرنه خیلی رو مخ میشه! یه حس همزادپنداری عجیبی با ای چان پیدا کردم! انگاری منم!لول.
    طراحی محیط و گرافیک خیلی خوبی داره. اگه همینجور ادامه بدن عالیه.
    موسیقی متن انیمه هم خوب کار شده.
    صداگذاری و دوبله کاراکتر ها در یکـ کلـام عـالـی.
    این انیمه رو هم تا حدودی ادامه میدم.

Maruo Eiichirō

Natsou

!Lovebirds together!

اینـم ضلـع سوم مثلث عاشقی!

اینم نمیدونم کیه ولی فک کنم جاسوس همین هست که سعی میکنه کسی با ناتسو نزدیکـ نشه!

Haikyuu
    "هيناتا شويو" بعد از دیدن مسابقات والیبال کشوری از طریق تلویزیون، علاقه ناگهانی به والیبال پیدا میکنه و عضو تیم والیبال مدرسه راهنمایی‌شون میشه اما تیم راهنمایی "شویو" بعد روبرو شدن با تیمی که بازیکنی عالی به نام "کاگياما توبيو"(پادشاه زمین) داره، شکست میخوره و حذف میشه. شویو بعد از شکستی که میخوره، به هیچ وجه علاقه و امید خودشو به والیبال از دست نمیده و حتی برعکس تصمیم میگیره از کاگیاما انتقام بگیره اما وقتی که وارد دبیرستان میشه...

یکی از بهترین انیمه های ورزشی بهار.خوشبختانه والیبال ورزش شناخته شده‌ای واسه خودمون هست و به راحتی میتونیم به جای نگران شدن در مورد اینکه "اون فلان اصطلاح به چه معنایی بود" (برخلاف انیمه هایی مثل Baby Steps,Ace Of Diamond ,...)، غرق در انیمه بشیم و داستان این دو کارکتر باحال رو دنبال کنیم.
    شروع عـالی بود مخصوصا سکانس آخر. فکر کنم همه میدونستیم که قراره به سراغ یک انیمه خوب بریم، یه شونن باحال و ورزشی که قرار بود جای کارهای بزرگی که در این فصل نیستند رو بگیره.
    میدونم بارها سماجت رو در چهره کارکترهای اصلی کارهای شونن دیدیم ولی اینجا سماجت شویو به طرز بامزه ای جلو میرفت و اونقدرا حس تکراری ای برای من نداشت.
    همچنین از افکت های ورزشی انیمه نباید به سادگی گذشت! واقعـا دل انگیز بود.
    بهتره منتظر دیدن ادامه داستان بمونم. میشه به بهتر از این پیش رفتن هم فکر کرد و با این پتانسیلی که تو شروع کار به من نشون داده شد، به راحتی ارزش دنبال کردن رو داشت.
    تـا آخر با این انیــمه میـمونـم!

و جـالب اینه که بدونید...

محتوای مخفی: اسپویل داستانی 

Captian Earth

"دایچی" که پدر خودش رو از دست داده وفکر می کنه که اون تو تصادف کشته شده درحالی که پدرش فرد بزرگی بوده که برای نجات سیاره ی زمین کشته شده و پیش پدر خونده اش که اتفاقا از دوستای پدر واقعیش بوده زندگی می کنه و خاطراتی که این بین بهشون فکر می کنه از گذشته اش و حمله به زمین...
    يک شب قبل از اينکه تعطيلات تابستاني از راه برسد، "دايچي ماناتسو" Daiji Manatsu" ، دانش‌آموز دوم دبيرستاني، به صورت اتفاقي رنگين کماني عجيبي را بر فراز "جزيره‌ي بذر" (شوشي) "Shuushi" مي‌بيند و تصميم مي‌گيرد به سمت آن رنگين‌کمان حرکت کند و سر از جريان اين اتفاق عجيب در بياورد. "دايچي" قبلا اين رنگين‌کمان را ديده. اين رنگين‌کماني که درون خاطرات دايچي وجود دارد، با خاطره‌ي مرگ مرموز پدرش و برخورد دختر و پسري با هم آغشته شده و به ذهنش وارد مي‌شود. دايجي وارد جزيره مي‌شود در حالي که آلارم ساختماني به نام "موتور زمين" روشن مي‌شود. شخصي از او مي‌پرسد "تو کاپيتاني؟" در همان زمان ربات متجاوزي از سياره‌ي "اورانوس" به نام "کيلتگانگ" از راه مي‌رسد. نبردي در مصاف ستاره‌هاي درخشان آغاز مي‌شود...
    خـوب من نمره متوسط به انیمه میدم. داستان خوبی داره(تاحدودی).
    هرکدوم از شخصیت ها اخلاقیات خاص خودشون رو دارن. یکی گوشه گیر یکی رو سایلنته! یکی... و یکی از نکات مثبت انیمه ــست.
    راستش فک نمیکردم که همچین انیمه ای با این تم بتونه طراحی محیط و گرافیک خوبی داشته! که داره. اینم یکی دیگه از نکات مثبت.
    مـوسیقی متن انیمه هم تاحدی خوب بود.
    دوبلرهای انیمه هم خوب کار کرده بودن و کارشون قابل قبوله.

این انیمه رو هم تا قسمت 5 ادامه میدیم...
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 08-04-2014 at 13:29.

20. 5 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •