تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 269 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارش روزنامه‌ تایلندی از استقلال/ مدیر بوریرام: آنها مدعی قهرمانی در آسیا هستند

مدیر ورزشی بویررام با اعلام این که استقلال مدعی اصلی قهرمانی در آسیا است می‌گوید هواداران این تیم فشار زیادی در بازی رفت روی آنها تحمیل خواهند کرد.
    استقلال و بوریرام تایلند ۳۰ مرداد ماه در دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به مصاف هم می‌روند.
    روزنامه‌ تایلندی “تایی پست” درباره بازی بوریرام با استقلال نوشت: تیم شایسته تایلندی تیمی است که بازی روانی انجام می‌دهد. این تیم در مرحله یک چهارم نهایی به دیدار استقلال ایران می‌رود که یکی از شانس‌های قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا است.
    به نوشته این روزنامه‌ اصلی‌ترین رقیب تیم تایلندی، هواداران پرشور ایرانی هستند که فشار زیادی روی حریفان تحمیل خواهند کرد. استقلال تیمی قوی در خانه است که گل زدن به آنها کار سختی است. اما برگ برنده تیم تایلند سخت کوشی و اعتماد به نفس آنهاست. اگر بوریرام بتواند در خانه نتیجه‌ خوبی برابر استقلال کسب کند فرصت این را دارد تا در بازی برگشت در خانه و نزد هواداران خودی نتیجه‌ خوبی برابر استقلال کسب کند. نکته نگران کننده برای تیم تایلندی خستگی آنهاست. بوریرام لیگ فشرده ای را در تایلند در حال به اتمام رساندن است. آنها هفته‌ گذشته بازی سختی داشتند و ممکن است این سختی در بازی با استقلال خود را نشان دهد.
    مدیر تیم بوریرام در گفت‌وگو با این روزنامه‌ ، درباره بازی با استقلال گفت: بازی بسیار سختی برابر استقلال داریم، زیرا آنها یکی از مدعیان اصلی قهرمانی هستند. بازی اول برای ما بسیار مهم است که دروازه‌ خود را بسته نگه داریم. برای رسیدن به هدفمان باید نمایش بسیار خوبی ارائه دهیم و از فرصت پیش آمده که بازی برگشت در خانه برگزار می‌شود استفاده کنیم. تیم ما کاملا آماده این بازی است . تیم ما در خانه عملکرد خوبی دارد و ما شانس صعود به مرحله بعد را داریم.
    این روزنامه همچنین بخش‌هایی از صحبت‌های امیر قلعه‌نویی را هم پوشش داده است،‌جایی که سرمربی آبی‌پوشان ایرانی گفته: بازی با بوریرام به هیچ وجه بازی ساده‌ای نیست چرا که فوتبال تایلند در چند سال گذشته پیشرفت زیادی داشته است. بوریرام تیم خطرناکی است و رسیدن به جمع هشت تیم برتر این مسابقات کار آسانی نیست که بوریرام انجام داده. ما بازی‌های بوریرام را تحلیل ‌کرده‌ایم و هدفمان پیروزی در اولین دیدار برابر آنهاست. می‌خواهیم در بازی رفت از امتیاز میزبانی به خوبی استفاده کنیم.

** برنامه بازی‌های رفت لیگ قهرمانان آسیا

چهارشنبه ۳۰ مرداد

* کاشیوا ریسول ژاپن– الشباب عربستان

* گوانگ‌ژو چین – لخویا قطر

* استقلال ایران – بوریرام تایلند

* الاهلی عربستان– اف سی سئول کره‌جنوبی

Abieteh

2. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

تیتر روزنامه های امروز

تیتر همیشه تکراری : بازهـــــــــــــــــــم فرهـــــــــــــــاد

آمار شگفت آور مجیدی : هر 53 دقیقه یک گل

تیشه فرهاد بر قله ی لیگ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استقلال تا صدر قد کشید

کوچولوهای آبی هم به پرسپولیس رحم نکردند : استقلال 4 -
    پرسپولیس 2

شاهکار ارباب حلقه ها و یک گل 3 امتیازی دیگر

فرهاد خالق شیرین ترین لحظه ها

مجیدی مرد تمام نشدنی

دایی پشت سر قلعه نوعی

رقص شافرهاد روی آب

تماشا : پیروزی با جوان ترین بازیکن 37 ساله لیگ برتر !!!

البرز : 37 تمام نشدنی استقلال ! باز هم فرهاد ناجی استقلال ...

================================================== ===================

مقاله ای جالب از مهدی عالیشاه که قسمتی که درباره ی هفت مقدس هست رو براتون میذارم :

مجیدی تهاجم را معنا کرد

مجیدی هر بار که به زمین می آید کوهی از انگیزه است و در سه بازی این فصل که به عنوان یار تعویضی وارد میدان شد ۳ گل به ثمر رسانده است! مجیدی استاتیک بازی نمی کند و پویاست. منتظر نمی ماند که توپ به او برسد بلکه با جای گیری های متعدد نقاط کور و قابل نفوذ دفاعی را یافته و به آن ورود می کند. فرقی نمی کند یک، دو یا سه بازیکن مامور مهار مجیدی باشند، فرهاد حرکات انتحاری دارد که کسی نه هوش فهمیدن آن و نه توان مقابله با این حرکات را داراست. فرهاد با همان فرمتی که در دیدار با دیناموکیف گلزنی کرد در این بازی نیز گل دوم و سه امتیازی استقلال را به ثمر رساند.

================================================== =========

بچه ها جدول رده بندی جالبه . تیم ما بهترین خط حمله لیگ رو داره . بهترین تفاضل رو توی کل تیمای لیگ داره و بالاترین امتیاز و بیشترین برد رو از تمام تیم های لیگ همراه با فولاد داره ( بدون کسر امتیاز ! ) با اینهمه مصدوم در همین ابتدای لیگ !!!

================================================== ====

دوستان یه نکته ی بگم راجع به بازی با بوریرام تایلند که چهارشنبه هست . خوب ما که طبق معمول میریم استادیوم اونم از 5 6 ساعت قبل بازی . دوستانی که میخوان بیان استادیوم اگه تمایل داشتن بیان پروفایل من و بهم اطلاع بدن . ما همیشه جایگاه 21 میشینیم . دیگه بهترین جایگاه استادیوم 20 تا 24 هست که همون ابتدا پر میشه . اگه خواست کسی بیاد بهم اطلاع بده براش کنارمون جا بگیرمیه 3 4 ساعت هم قبل بازی بیاید که بلیطای پایین تموم نشه ... البته مطمئنم ایشاالله دیگه توی این بازی هر کی که توی تهرانه 100% میره استادیوما ! محض اطلاع گفتن که اگه کسی دوست داشت همدیگه رو ببینیم ...

Last edited by Amir M.ohAma.D; 17-08-2013 at 13:49. دليل: ایجاد تنش

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بـخدا ایـن پسر همـه فکرش تــو استــقلاله...!

بـه امیـد دیـدن دوبـاره زیـدان تـو لبـاس استـقلال..

فوری: جباری و قصد جدی برای جدایی از سپاهان/ شاید همین هفته!

سایت گل- این بار خبرها از جدایی‌ها حکایت می کنند. پر سر و صداترین انتقال این فصل گویا از وصل جدید راضی نیست و ماه عسل شروع نشده ، رو به پایان است.

به گزارش گل ، جباری خیلی زودتر از حتی نیم فصلی که اطرافیانش گفته بودند قصد دارد سپاهان را ترک کند شاید تا پایان هفته ای که می آید. معلوم نیست نارضایتی از جایگاه اش در سپاهان او را به اینجا رسانده یا غزل خداحافظی فتح الله زاده در استقلال که این روزها پر سر و صداترین و همه گیرترین غزل کوچه و بازاری است او را متمایل به این تصمیم کرده.
    البته اگر تصمیم جباری برای جدایی قطعی باشد باید تا نیم فصل بازی های لیگ را در خانه یا رستوران شخصی ببیند. این تصمیمی است که جباری آن را با دوستان نزدیکش در میان گذشته است.
    هر چه هست و نیست جدایی نزدیک است. مگر آنکه سوء تفاهم های این چند روزه بین طرفین با خیروخوشی تمام شود.

5. 10 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

استقلال خواستار تغيير زمان بازي با راه‌آهن

باشگاه استقلال در نامه‌اي به سازمان ليگ تغيير زمان ديدار هفته ششم مقابل راه‌آهن را خواستار شد.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، باشگاه استقلال در نامه‌اي به سازمان ليگ خواستار اين شد تا بازي هفته ششم اين تيم مقابل راه‌آهن يک روز به تعويق بيفتد تا اين بازي در روز 4 شهريور انجام گيرد. استقلال بايد روز 30مرداد در ليگ قهرمانان آسيا به مصاف بوريرام تايلند برود

7. 5 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض توپ پلاستیکی، یک تکه زمین، فرهاد مجیدی و دیگر هیچ!

توپ پلاستیکی، یک تکه زمین، فرهاد مجیدی و دیگر هیچ!

اختصاصی آبیته- علیرضا رازقی- توپ پلاستیکی دو لایه، تمام سرمایه آنهاست. بازی که می کنند و گل که می زنند به رویا رفته، خود را فرهاد مجیدی می دانند. دو دست را به حالت بسته به هم چسبانده (دقیقا مثل شادی پس از گل فرهاد مجیدی) و به دهان نزدیک می کنند.

اینکه با پرورش اسطوره نوعی فرهنگ سازی برای کودکان شکل می گیرد هیچ. اینکه مکان های تفریح نوجوانان کم هست هم که به ما مربوط نمی شود! فقط اینکه یکی از بچه ها بعد از گلزنی به سمت پسرکی رفت که روی پله نشسته بود. از حرکات آن دو فهمیدم که قضیه تقلید از همان خوشحالی بعد از گل کاپیتان است. پیرزن فریاد می زند و بچه ها از ترس فوق العاده سریع فرار می کنند. یکی از آنها، لباس فرهاد مجیدی را بر تن دارد. زیاد طول نمی کشد که بر می گردند و به یکدیگر می گویند: «آقا اینقدر بلند حرف نزنید دیگه!»

از دسته عاشقان فرهاد مجیدی نبوده و نیستم اما هر چقدر صبر به خرج داده که یک مقاله ای در رابطه با حرکت منحصر به خود فرهاد ببینم، نتیجه ای نگرفتم و البته وقتی سوژه به این مهمی وجود دارد سخت است از دیگر مسائل نوشت. نام فرهاد مجیدی، بس که مقاله ای پر خواننده پیش رو باشد، اما اگر به دنبال فدایت شوم هایی در وصف ابرو و چشم فرهاد می گردید همین حالا از خواندن این نوشته منصرف شوید. چند دقیقه ای باید فرهاد را برای فرهاد بودن ستایش کرد نه مباحث تکراری و همیشگی که البته هواخواه زیادی هم دارد!

حرکتی که در برابر صمد مرفاوی انجام داد توی ذهنم داشت مرور می شد که در بازی با فجر گلی به ثمر رساند و به سمت هواداران رفت. در اینکه فرهاد اختلاف نظری هم با مربیان استقلال داشته شکی نیست اما بعد از بحثی که با صمد مرفاوی انجام داد دیگر خطایی در نحوه برخورد با مربیان از وی دیده نشد و لااقل در مستطیل سبز که به این گونه بود. برای اثبات هم می توان به آعوش گرفتن امیر قلعه نویی در اواخر فصل پیش اشاره کرد و این ها همه نشان از تمام نشدن ظرفیت تجربه و یادگیری فرهاد مجیدی دارد. اینکه امروز او را با لقب «تمام نشدنی» می شناسند باید یکی از دلایلش میل به یادگیری تمام نشدنی اش باشد. این فرهاد مجیدی غرور ندارد ولی آن کسی که با مرفاوی بحث می کرد، هم غرور داشت هم حتی اندکی بی تجربگی. اما حالا نه! حالا فرهاد یک نوعی رفتار می کند که من به این نوع رفتار می گویم مجیدی گونه!

مجیدی گونه یعنی وسیله قرار دادن محبوبیت و توانایی خود در راستای شاد کردن دل هوادار. یعنی تقسیم کردن شادی پس از گل با معلولان. یعنی صحنه های قشنگی که در فوتبال رو به انقراض می رود و تا می آید ریشه اش خشک شود، فرهاد مجیدی آن ارزش ها را حیات می بخشد. آرزو این است که این صحنه ها لاا قل توسط بازیکنان استقلال و مجدد از سوی فرهاد مجیدی بسیار تکرار شود. فرهادوار بودن را همین عکس ضمیمه شده توصیف می کند. اینجور عکس ها را می توان با عکس های قهرمانی مقایسه کرد. در این عکس جام نیست اما قهرمانی و قهرمان خیلی زیاد است.

فوتبال بچه ها که تمام می شود با نظم و قبل از تاریک شدن هوا به خانه می روند. لااقل من می توانم خود را با نظم آن ها هماهنگ کنم و بعد از یک ساعت و نیم فریاد های فوتبال بازی کردن آنها، مطالعه کنم. شاید فرهنگ فرهادوار بودن را تمرین می کنند. سر موقع می آیند و می روند و این یعنی نظم. همان چیزی که لازمه اصلی مجیدی شدن است. هزینه زیادی ندارد تربیت مجیدی ها و فقط همت می طلبد. امروز که فانوس دست گرفته ایم و دنبال یکی مثل مجیدی می گردیم بهتر است به فکر تربیت مجیدی ها باشیم.

--------------------------------------------------------

Last edited by king of the kings; 17-08-2013 at 19:42.

9. 11 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

فرهاد تو تموم نشدنی هستی تو اسطوره تموم آبی هایی
    دوســــــــت داریم ما
    دوســــــــت داریم ما

11. 6 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این فصل بــــــــدجور نگران خط دفاعی هستم ..... نه به فصل پیش که سیّد خیلی کلین شیت داشت ، نه به این فصل که هر بازی داریم گل میخوریم

خط دفاعی هم که انگار عهد بستن حداقل یه پنالتی به حریف بدن خدا کنه بازی با بوریرام سوتی ندن و به سلامت این مرحله را رد کنیم

13. 2 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جباری راست میگفت :شرایط استقلال مسخره است
    تیمی که مدعی قهرمانی باشگاه های آسیاست
    دیروز بازیکنش را از هتل المپیک اخراج میکنن
    بله فردین عابدینی به دلیل پرداخت نشدن اجاره ی هتل از هتل اخراج شد.
    فتح الله زاده این چند روز سکوت کرده است و حتی از امیر قلعه نوعی هم در مقابل اتهامات چند هفته ی اخیر دفاع نمیکند.
    ظاهرن از دست دادن میز مدیریت باشگاه برایش نگران کننده است برای این است که سکوت پیشه کرده و گه گاهی در صحبت هایش به امیر حمله می کند.شاید او را در مقامش نگه دارند.

پاسخ تند مهاجم استقلال به سرپرست پرسپولیس:
    آقای با تعصب، زجر من فوتبالی بود که تو اصلا نمی‌دانی فوتبال چیست!/ سکوت کن چون این یک‌هزارم حرف‌هایم بود/اگر مشکلی بین من و رویانیان باشد نیازی به حضور توی واسطه نیست!

-=-=-=-=-=-=-

محمد قاضی که در گفت‌وگوی تفصیلی‌اش با خبرگزاری فارس به صورت سربسته از کسانی که در پرسپولیس با او خوب رفتار نکردند انتقاد کرده بود با پاسخ و واکنش سرپرست پرسپولیس روبرو شد. در همین رابطه قاضی در گفت‌وگویی جدید به اظهارات شیرینی پاسخ داد:
    آقای با تعصب اگر باسواد بودی و بلد بودی مصاحبه را درست بخوانی متوجه می‌شدی که روی صحبت من با رویانیان و عوامل باشگاه نبود. خدا را شکر که با این واکنش چهره واقعی‌ات را برای تماشاگران نشان دادی.

قاضی تاکید کرد: اگر شما در جریان نیستی بدان که رویانیان عامل حضورم در استقلال بود و من با مشورت او به استقلال آمدم. حتی وی در نیم‌فصل دوم سال گذشته برای حضورم در استقلال با مسئولان این باشگاه مذاکره کرده بود.

مهاجم فصل گذشته پرسپولیس گفت: کسی که دو سال است به این فوتبال آمده در خصوص همه اظهار‌نظر می‌کند و البته کم کم یخ شیرینی باز می‌شود. زجر من فوتبالی بود که تو اصلا نمی‌دانی فوتبال چیست. اتفاقا گل نزدن من هم به خود شما ربط دارد چرا که فکر کنم یادت رفته چهار ساعت در هتل اوین به من التماس می‌کردی که فلان بازیکن را به پرسپولیس بیاوریم تا بعد هم روی سکوها حمایتش کنی که از دقیقه یک تا 90 تشویقش کنند.

قاضی در ادامه گفت‌وگویش با فارس تاکید کرد: من به اندازه‌ای که بازی کردم گل زدم اما فکر می‌کنم چند وقت دیگر تو سر جای سرمربی تیمت بنشینی و در خصوص ارنج و ترکیب نظر بدهی. مثل اینکه یادت رفته ساعت سه بامداد با مدیر برنامه‌های من صحبت کردی تا او را از سفر به اصفهان برای بستن قرارداد منصرف کنی.

مهاجم استقلال ادامه داد: من اولین بازیکنی بودم که در روز اول نقل و انتقالات با پرسپولیس قرارداد بستم ولی در مورد صحبت من مبنی بر خیانتم خوب خودت را نشان دادی چون من اصلا منظورم با شما و رویانیان نبود ولی با این حرفها خودت را زیرسوال بردی آقای باتعصب.

وی ادامه داد: من اگر حرفی بزنم آنقدر مرد هستم که اسم شخص موردنظرم را بیاورم. اگر مشکلی بین من و رویانیان باشد نیازی به حضور توی واسطه نیست.

قاضی در پایان صحبت‌هایش تاکید کرد: او گفته است که من سکوت کنم ولی به او می‌گویم که بهتر است شما سکوت کنی چون این یک هزارم حرف هایی بود که باید می‌زدم و نزدم.

Last edited by Nasser_ZRE; 18-08-2013 at 01:30.

15. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

جباری راست میگفت :شرایط استقلال مسخره است
    تیمی که مدعی قهرمانی باشگاه های آسیاست
    دیروز بازیکنش را از هتل المپیک اخراج میکنن
    بله فردین عابدینی به دلیل پرداخت نشدن اجاره ی هتل از هتل اخراج شد.
    فتح الله زاده این چند روز سکوت کرده است و حتی از امیر قلعه نوعی هم در مقابل اتهامات چند هفته ی اخیر دفاع نمیکند.
    ظاهرن از دست دادن میز مدیریت باشگاه برایش نگران کننده است برای این است که سکوت پیشه کرده و گه گاهی در صحبت هایش به امیر حمله می کند.شاید او را در مقامش نگه دارند.

اينا حقايقي هستن كه واقعا تلخن براي ما هوادارها.
    اخه الان تو اين شرايط وقت اتهام زدن و گلايه كردنه؟؟
    از طرفي هم فتح اله زاده تو فشاره هم خيليها قصد تخريب و نتيجه نگرفتن قلعه نوعي رو دارن.
    قاضي هم وقت گير آورده واسه مشاجره با قرمزها!!

توروخدا بس كنيد مصاحبه كردنو. تمركزتون روي بازي با بوريرام باشه. راحت به اين مرحله نرسيديم كه مفت حذف بشيم

17. 4 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

متاسفانه گویا رسانه های ضد استقلال و امثال علیپور به هدفشان رسیدند و استقلال سر این بازی مهم به حاشیه رفت

سرمربی تیم استقلال گفت:در هر جایی که بخواهند پاسخگوی سوالات آقایان خواهم بود و زیر بار زور نمی روم.

به گزارش اوج نیوز،امیر قلعه نوعی درباره بازی استقلال مقابل داماش و رفتار تماشاگران داماش عنوان کرد:مشکل خاصی نبود.هواداران داماش برخورد خوبی داشتند و فقط مورد کوچکی درباره کریم بوستانی به وجود آمد که پس از بازی سنگ به شیشه اتوبوس برخورد کرد.راننده اتوبوس کمی نگران بود که همان زمان مبلغ را از جیبمان نقدی پرداخت کردیم تا مشکلی پیش نیاید.
    وی درباره برخورد هواداران داماش با پژمان نوری گفت:یک برخوردی با نوری شد چون در فوتبال ما حساسیت هایی وجود دارد و نوری قبلا در ملوان بازی می کرد این اتفاق رخ داد.با این وجود در مجموع تماشاگران رفتار خوبی داشتند.

سرمربی استقلال درباره عملکرد تیم داماش در این بازی گفت:داماشی ها واقعا بازی خوب انجام دادند.برای همه تیم ها مشکل است در زمین چمن مصنوعی رشت بازی کنند و نتیجه بگیرند.به نظر من با حضور افشین ناظمی در تیم داماش و مدیریت یک مدیر فوتبالی و معرفتی مثل امیر عابدینی،داماش در آینده می تواند نتایج خوبی بگیرد.

وی درباره شرایط تیمش در آستانه بازی رفت مقابل بوریرام تایلند از مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد:قبل از اینکه در این باره حرف بزنم باید به فوتبال ایران یک تبریک ویژه بگویم که کارشناسی به نام علیپور دارد.پیشنهاد می کنم رسانه ها از تجارب ارزشمند علیپور در مسائل فنی استفاده کنند.اگر کارشناسی ایشان هم مثل فوتبالشان باشد که خیلی خوب می شود.البته در کشور ما تا دلتان بخواهد مفسر فوتبال وجود دارد.این از بدبختی فوتبال ماست که هر کسی به خودش اجازه اظهانظر می دهد.آقایان مرتبا می گویند که پس از بازی با بوریرام حرف می زنیم و افشاگری می کنیم.آنها در حال تخریب استقلال هستند و هدفشان این است تیم در آسیا نتیجه نگیرد.
    سرمربی استقلال افزود:علیپور گفته است که هر مربی باشد مثل آب خوردن استقلال را قهرمان می کند.ایرادی ندارد،من از او که رابطه خوبی با آقای فتح الله زاده دارد خواهش می کنم یک مربی را به او معرفی کند تا به استقلال بیاورد و تیم را قهرمان کند.
    وی ادامه داد:آقایان می گویند اگر برخی مسائل را بیان کنیم،سیل می آید.من می خواهم بگویم سیل آمده و ما را برده است که امثال علیپور در این فوتبال هستند.
    قلعه نوعی افزود:مگر چه اتفاقی رخ داده است که این بلوا برپا شد.ما یک کلمه گفتیم توپ ایراد دارد و بحث فنی را مطرح کردیم.چرا باید اینطور شلوغ بازی در آورند.من به طور حتم در هر جایی که بخواهند پاسخگوی سوالات آقایان خواهم بود و زیر بار زور نمی روم.

وی درباره بازی با بویرام گفت:برای بازی با بوریرام آماده می شویم و امیدوارم بتوانیم با حضور هواداران نتیجه خوبی بگیریم.ما امسال بدنسازی را دیر شروع کردیم و همزمان با کار تاکتیکی در حال بدنسازی هم هستیم.البته برخی ملی پوشان هم دیر به تیم اضافه شدند و فرصت استراحت نداشتند.نکته ای که ما را کمی آزار می دهد آسیب دیدگی های برخی بازیکنان است که امیدوارم رفع شود و به طور حتم با تلاش کادر پزشکی که از آنها تشکر می کنم به تیم اضافه می شوند.

نظری جویباری:بادمجان دور قاب چین ها رابطه صمیمی فتح الله زاده و قلعه نوعی را به این روز انداختند/بزرگان استقلال کمک کنند

قائم مقام سابق باشگاه استقلال گفت:من به هواداران می گویم روزی نام افرادی را که چند سال است می خواهند تیشه به ریشه تیم محبوبمان بزنند بیان می کنم تا این آقایان فکر نکنند خیلی زرنگ هستند.

علی نظری جویباری در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره اختلافات به وجود آمده میان مدیرعامل و سرمربی استقلال در آستانه بازی مقابل بوریرام عنوان کرد:شخصا به عنوان یک هوادار استقلال از این اتفاق خیلی ناراحتم.قطعا مواردی هست که در این میان فتح الله زاده حق دارد و موضوعات دیگری هم هست که حق با قلعه نوعی است اما در مجموع باید گفت حق با استقلال و هوادارانش است.

وی ادامه داد:یادم نمی رود زمانیکه قلعه نوعی در این دوره آخر به استقلال بازگشت چه صفا و صمیمتی میان او و فتح الله زاده وجود داشت.خیلی متاسفم که بادمجان دوره قاب چین ها این رابطه قدیمی و صمیمی را به این روز انداختند.من شک ندارم برخی افراد با منافع مشخص و از پیش تعیین شده مدتها در حال برنامه ریزی بودند تا بین فتح الله زاده و قلعه نوعی را بر هم بزنند تا خودشان از آب گل آلود ماهی بگیرند.

قائم مقام سابق استقلال درباره اینکه این افراد چه کسانی هستند و آیا درون باشگاه حضور دارند یا خیر گفت:از ماست که بر ماست.در این موضوع شک نکنید.فکر می کنم تعداد این افراد 2 یا 3 نفر بیشتر نباشد اما متاسفانه ضربه و لطمه شان را به استقلال زدند.من متاسفم مدیرعامل و سرمربی استقلال با این همه تجربه تحت تاثیر این افراد قرار گرفتند.من به هواداران می گویم روزی نام افرادی را که چند سال است می خواهند تیشه به ریشه تیم محبوبمان بزنند بیان می کنم تا این آقایان فکر نکنند خیلی زرنگ هستند.

وی ادامه داد:به عنوان یک عضو خیلی کوچک از بزرگان خانواده خواهش می کنم به این بحث ورود کنند تا تیم تیم با روحیه مضاعف در بازی حساس آسیایی به میدان برود.منصور پورحیدری،کاظم اولیایی،دکتر قریب،کامران منزوی،هاشم ساعدی و بهرام امیری افرادی هستند که در این مقطع باید به کمک و یاری استقلال بیایند.با همین جمع ما سالها کار کردیم و خاطرات خوش زیادی داریم و به آنها می گویم الان وقت گوشه نشینی نیست و بیایید کمک کنید تا این مسائل رفع شود.

نظری درباره اینکه آیا در زمان حضورش در باشگاه استقلال سابقه داشت که چنین اختلافاتی میان فتح الله زاده و قلعه نوعی به وجود بیاید گفت:اصولا در کار پرتنشی چون فعالیت در باشگاه استقلال چنین مواردی طبیعی است.بله،دروغ ندارم بگویم.اختلافاتی در گذشته بین حاجی و امیر خان به وجود آمده بود اما هرگز رسانه ای نمی شد.

وی افزود:سال گذشته یک اختلاف نظر جدی میان این دو به وجود آمد.به جرات می توانم بگویم از بحث این روزها بدتر بود اما ساعت ها با طرفین صحبت کردم تا مشکل حل شد.تیم قهرمان لیگ برتر شد و رو سیاهی به ذغال ماند.امیدوارم این بار هم طرفین شرایط را درک کنند و به خاطر استقلال کوتاه بیایند.

قائم مقام سابق استقلال افزود:من بارها و بارها در محافلی حضور داشته ام که فتح الله زاده بوده و فردی علیه قلعه نوعی صحبتی کرده است و حاجی آن روی خود را نشان داد و چنان برخوردی کرد که طرف گذاشته و رفته است.قلعه نوعی هم رفتار مشابهی از خود بارها نشان داده است.آیا این درست است اگر روزی مدیرعامل به هر دلیل حرفی بیان کرد و گلایه ای از تیمش به صورت خصوصی داشت،این حرفها به سرعت به سرمربی منتقل شود؟رفاقت این نیست که هر زمان هر چیزی را بیان کرد.گاهی اوقات باید صبور بود و امانت دار.من در عذابم از اینکه می بینم کوچکترین بحث هایی که در خلوت مطرح می شود با سرعت نور به طرف مقابل می رسد.

نظری افزود:به عنوان یک برادر کوچکتر از فتح الله زاده می خواهم در این ماجرا یک بار دیگر نشان بدهد مدیر توانایی است و به خاطر استقلال کوتاه بیاید.از سوی دیگر از امیر قلعه نوعی هم که همواره نشان داده منافع استقلال به نظرات شخصی اش ارجح است تقاضا می کنم پیش قدم شود و این قضیه را فیصله بدهد.من شخصا به حل این مشکل امید زیادی دارم.

اوج نیوز

19. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •