تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 68 اولاول ... 1353596061626364656667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

هیچ میدونستین میلان از سال 2011 که الگری سرمربی تیم شده بود تا موقعی که مربی میلان بود هیچ وقت 5 برد متوالی کسب نکرده بودیم !
    واقعا؟!!
    من نمیدونستم, سوپرایز شدم. پس که اینطور

منم این پیروزی رو تبریک میگم, به قول فردوسی پور این تُرُبت (آخرش نفهمیدم تربته یا تارابت ) چقدر خوبه!!
    همونطور که گفتین سیستم دفاعی تیم خیلی پیشرفت کرده, که یکی از عللش آمادگی رامی و مکسس و هماهنگی
    خوبیِ که پیدا کردند. فاز تهاجمی تیم هم عملکرد خوبی داره, من همش پیش خودم دارم تجسم میکنم مثلث تربت, ال, بالوتلی
    چطور میتونه باشه! فکر میکنم چیز جالبی ازش در بیاد
    میانه میدان هم از نظر هافبک دفاعی با حضور دی یانگ مشکل خاصی نداریم, اما انتظار بیشتری از کاکا, مونتو و هوندا دارم! امیدوارم
    شرایط میانه میدان هم بهتر بشه.
    دو باری خیلی سخت پیش رو داریم, اگه بتونیم 6 امتیاز بگیریم شرایط تیم عالی میشه, امیدورام که بتونیم .

2. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

تبریک برای روند خوب تیم
    مکسس خیلی خوب احیا شده
    کاملا داشت محو میشد اما از وقتی رامی اومد،و سیدورف پس از تست کردن زوج های مختلف به زوج فرانسوی رسید،مکسز هم دوباره به مدافع مستحم قبلی تبدیل شده

در ادامه بازی های بسیار مهمی داریم.هنوز امید زیادی به کسب سهمیه اروپا هست
    اختلاف 5 امتیازی با اینتر در حالیکه بازی مستقیم هم با این تیم داریم
    در ادامه لیگ،اینتر با ناپولی،میلان،لاتزیو و کیه وو بازی داره
    ما هم به ترتیب،با رم ، اینتر،آتالانتا و ساسولو

ناپولی برای تثبیت جایگاه سومش به فقط 2 امتیاز میخواد و نسبت به رم کم انگیزه تره
    رم هم چون بازی مستقیم با یووه داره،خیلی امید دارن که بتونن به یووه برسن و مطمئنا فقط برای سه امتیاز به زمین میان
    ضمن اینکه رم 8 پیروزی پیاپی داره

تساوی هم بدرد ما نمیخوره و اگه به رم ببازیم،امید به کسب سهمیه کاملا کمرنگ خواهد شد

به امید موفقیت روسونری

4. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دربی شهر میلان رو بردیم
    تبریک به همه روسونری ها

امسال اینتر و میلان قدرت سالهای قل رو ندارن و واسه همین سطح دربی،با دربی سال های نه چندان دور،تفاوت زیادی داشت
    با اینحال میلان کاملا برتر بود و خوشبختانه به حقش هم رسید حتی مشد گل های بیشتری هم بزنیم

در مقابل،اینتر موقعیت خاصی نداشت و آبیاتی شب آرامی رو پشت سر گذاشت

رامی،مکسز و ماریو جزو بهترین بازیکنان بودن و دی یانگ که همیشه جزو بازیکنان موثر تیم هست و با گلزنی امشبش،بهترین بازیکن زمین هم بود

با توجه به برد امشب،هنوز روی کاغد میشه جای اینتر رو گرفت و سهمیه اروپا رو کسب کرد.

چند روز پیش مجددا خبرهایی برای فروش میلان شنیده میشد که سیلویو برلوسکونی شخصا این شایعات رو تکذیب کرد....

6. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با بردی که این هفته در داربی بدست آوردیم اختلاف امتیازمون با اینتر تیم پنجم جدول به 3امتیاز رسید

2بازی اخرمون باآتالانتا در زمین خودش و ساسولو در سن سیرو بازی داریم که باید برای بدست آوردن سهمیه لیگ اروپا هر 2بازی ببریم

اینتر 57 امتیاز

تورینو 55

پارما 54

میلان 54

لاتزیو 53

ورونا 53

بازیهای بقیه تیم ها:

تورینو - پارما
    فیورنتینا-تورینو

اینتر - لاتزیو
    کیه وو- اینتر

تورینو-پارما
    پارما-لیورنو

ورونا-اودینزه

ناپولی-ورونا

اینترمیلان-لاتزیو

لاتزیو-بلونیا

خدا از آلگری نگذره اینقد نیم فصل اول افتضاح نتیجه گرفت برای گرفتن سهمیه لیگ اروپا باید منتظر امتیاز از دست دادن تیم های دیگه باشیم
    Last edited by clau; 09-05-2014 at 18:41.

8. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

با بردی که این هفته در داربی بدست آوردیم اختلاف امتیازمون با اینتر تیم پنجم جدول به 3امتیاز رسید

2بازی اخرمون باآتالانتا در زمین خودش و ساسولو در سن سیرو بازی داریم که باید برای بدست آوردن سهمیه لیگ اروپا هر 2بازی ببریم

خدا از آلگری نگذره اینقد نیم فصل اول افتضاح نتیجه گرفت برای گرفتن سهمیه لیگ اروپا باید منتظر امتیاز از دست دادن تیم های دیگه باشیم
    درسته آلگری تیم رو نابود کرد و اگه الان هنوز در میلان بود الان باید حساب میکردیم که چند امتیاز باید بگیریم تا سقوط نکنیم!!

الان در حسرت تک تک امتیازهای از دست رفته باید بمونیم،تورینو-پارما که یک بازی مستقیم دارند و باید بازیشون مساوی بشه
    بعد اگر اینتر اصلا پیروز نشه یا حداقل یک باخت داشته باشه ما میتونیم سهمیه بگیریم
    اما اگه در آخر با اینتر هم امتیاز بشیم،چون در بازی مستقیم ما یک پیروزی داریم بالاتر قرار میگیریم وگرنه در تفاضل وضعیت اینتر خیلی بهتره (شانس آوردیم )

شخصا ترجیح میدم در لیگ اروپا باشیم تا اینکه در هیچ لیگ اروپایی نباشیم اما از طرفی،عدم کسب سهمیه میتونه یه تلنگری به مسئولان میلان باشه تا جدی تر ازاین به فکر تیم باشند
    Last edited by mohammad_87; 09-05-2014 at 19:44.

10. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود دوستان

در مورد باری های رو در رو با اینتر بگم که بازی رفت اینتر با نتیجه یک بر صفر پیروز شده و بازی برگشت رو میلان با همون نتیجه پیروز شده .
    برای همین در بازی های رو در رو وقتی شرایط برابر باشه تفاصل گل بررسی میشه که در این حالت میلان وضعیت خوبی از نظر تفاضل نداره و در صورت هم امتیاز بودن اینتر بالاتر از میلان قرار میگیره .

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

درود دوستان

در مورد باری های رو در رو با اینتر بگم که بازی رفت اینتر با نتیجه یک بر صفر پیروز شده و بازی برگشت رو میلان با همون نتیجه پیروز شده .
    برای همین در بازی های رو در رو وقتی شرایط برابر باشه تفاصل گل بررسی میشه که در این حالت میلان وضعیت خوبی از نظر تفاضل نداره و در صورت هم امتیاز بودن اینتر بالاتر از میلان قرار میگیره .
    درسته،من یه نگاه سریع به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انداختم و نتیجه دو بازی قبل رو با بازی رفت اشتباه گرفتم.
    پس اینتر اصلا نباید پیروز بشه

14. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سیدورف در پاسخ به برلوسکونی: صحبت‌های او را درک نمی‌کنم

پس از صحبت‌های امروز برلوسکونی، تنش و درگیری بین رئیس باشگاه و سرمربی، به بالاترین حد ممکن رسیده است.

کلارنس سیدورف، سرمربی آث میلان مورد حمله و انتقاد شدید سیلویو برلوسکونی، مالک میلان قرار گرفت.

با وجود 6 پیروزی در 7 بازی اخیر و نزدیک شدن به کسب سهمیه ی لیگ اروپا، جایگاه سیدورف روی نیمکت میلان به شدت متزلزل است.

برلوسکونی در حال حاضر در حال سپری کردن محکومیت پرونده ی فسادش است و در قسمت خدمات اجتماعی شهرداری مشغول به کار شده، و پس از اولین روز کاریش گفت که افراد مسنی که از صبح با آنها ملاقات داشته هم می‌توانستند رختکن میلان را کنترل کنند.
    سیدورف در این رابطه گفت: "هیچ نظری ندارم. حرفی برای گفتن ندارم. این صحبت‌ها را درک نمی‌کنم. تمرکز من روی تیم و بازیکنان است. می‌توانم به شوخی بپذریم که هدایت گروهی از بازیکنان کار آسانی است ولی جدا از آن، متوجه نمی‌شوم که منظورش چه بوده است.
    از اینکه بازیکنان با من احساس نزدیکی می‌کنند، بسیار خوشحالم. وقتی در رسانه‌ها چنین چیزی را ابراز می‌کنند به این معناست که به آن اعتقاد دارند.
    نمی‌خوام درباره ی صحبت‌های برلوسکونی با شما صحبت کنم، من آرام هستم. او از مونتلا تعریف کرده است؟ این را نباید از من بپرسید، زیرا گوینده ی این حرف من نیستم.
    از باشگاه نظراتشان را بپرسید. من نمی‌توانم راجع به دیگران صحبت کنم.."
    سپس از سیدورف درباره ی صحبت‌های برلوسکونی درباره ی شرایط بالوتلی در تیم ملی ایتالیا و بازی‌های ضعیفش در میلان سوال شد.
    او پاسخ داد: "از من چنین سوالاتی نکنید. 3 ماه است که سرمربی شده‌ام، ولی 22 سال است که در دنیای فوتبال هستم و احمق نیستم. همیشه به رسانه‌ها احترام گذاشتم و از شما می‌خواهم که به من احترام بگذارید."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

کلا وضعیت عجیب و غریبی شده . سیدورفی که به درخواست شخص سیلویو برلوسکونی روی کار میاد حالا بوسیله همون شخص داره کنار زده میشه .
    در اصل فکر کنم خودشون هم نمیدونن که چی میخوان . مشکل میلان مربی نیست . مشکل اشخاصی مثل گالیانی و برلو هستن که مدیریت ضعیفی داشتن و میلان رو به این روز انداختن و بازیکن مناسبی هم جذب نکردن .

الان هم با تعویض پی در پی مربی هیچ چیزی رو نمیتونن عوض کنن . شاید کمی کسب امتیازها تغییر کنه و کمتر و یا بیشتر بشه . ولی روی عملکرد کلی تیم تاثیر نداره .
    تاثیر اصلی رو بازیکنان دارن . بازیکنانی که کیفیت اونا میتونه تاثیر گذار باشه و نتایج رو تغییر بده .

نکته جالب اینجاست که به جای این که در اواخر فصل اون رو حمایت کنن , بدتر دارن در مورد مربیان دیگه و تعویض مربی حرف میزنن و جو رو به هم میریزن .
    واقعا شرایط اسفباریه !!!

18. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برلوسکونی مگه از مونتلا تعریف کرده

مونتلا در فیورنتینا چه گلی به سر تیمش زد تو فینال جام حذفی که به ناپولی باخت در لیگ هم مثل سال قبل احتمال خیلی زیاد رتبه چهارم جدول کسب میکنه

یعنی این برلوسکونی بی مغر انتظار داشت سیدورف بیاد شق القمر کنه با این بازیکنا سهمیه چمپیونز لیگ بگیره یا در cl بهتر عمل کنه

در شرایطی که یوونتوس تا بن دندان مسلح شده فصل بعد هم این جور که خبراش هست چند تا خرید بزرگ خواهند داشت ناپولی هم که از نظر بازیکن خیلی از میلان سرتره رم هم که امسال عالی نتیجه گرفت اگه عملکرد بی نظیر یووه نبود میتونست قهرمان هم بشه-اگه بازیکن درست حسابی نگیریم برای فصل بعد بازم همین آش و همین کاسه خیلی سابقه درخشانی در نقل و انتقالات داریم اول فصل بواتنگ دادیم به شالکه -ماتری جلبک خریدیم در جهت تقویت تیم

20. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •