اگه نو باشه، خوب خريدي.سلام دوستان من تازه اين گوشي را خريدم با قيمت 185 هزار تومان خوب خريدم يا نه
اگه سيمكارت شما غير از ايرانسل باشه فعلاً نميتونيد MMS (پيام تصويري) بفرستيد. اگر هم ايرانسل باشه، جهت آگاهي از تنظيمات MMS به قسمت مباحث ايرانسل مراجعه كنيد.2: براي ارسال اس ام اس تصويري اين پيغام را ميده و من نميتونم اس ام اس تصويري بزنم :
setup required. for info contact your operator or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
set up now
كه پايينش هم يه yes , no داره
اين پيغام را در اكثر جاي هاي ديگه هم ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا چند بار توضيح داده شده.
اگه توي تنظيمات SMS تون ديكشنري رو Off كنيد مشكلي نخواهيد داشت.2: فرستادن اس ام اس فارسي هم سخته يعني اينجوري نيست كه ب را 2 تا بزنم بشه ت
در حاشيه سمت چپ گوشي، يه در پلاستيكي خاكستري رنگ هست كه اون رو باز كرده، رم رو داخلش بگذاريد. بعد هم سي دي گوشي رو نصب كرده و گوشي رو با كابل USB به كامپيوتر متصل كنيد. اون حافظه اضافي، به عنوان آخرين درايو شناخته شده و در قسمت My Computer با نام Removable Disk قابل دسترسي خواهد بود. البته با رم ريدر هم بايد بدون نياز به سي دي بتونيد ازش استفاده كنيد نميدونم چرا ميگيد نميشه.3: يه رم اضافه توي جعبه اش بود اون را چطوري بايد پر كنم چون توي رم ريدر گزاشتم شناسايي نشد
در ضمن، براي دسترسي به حافظه اصلي گوشي، بايد از طريق نرم افزار PC Suite و منوي File Manager اقدام كنيد.
حالا يكي بياد سوال ما رو جواب بده.سلام
ميشه يكي بگه چرا اين اس ام اس هاي طولاني (يعني بيش از 70 كاراكتر فارسي يا 140 كاراكتر انگليسي) كه براي ديگرون مي فرستم، روي بعضي گوشي ها يه قسمت از اون حذف ميشه؟ در ضمن همين اس ام اس ها رو وقتي با نرم افزار MyPhoneExplorer تايپ مي كنم و در قسمت Drafts گوشي خودم ذخيره مي كنم بعضي وقتها قسمتهايي از اون حذف شده و عبارت (...) به جاش ديده ميشه. اين در حالي هست كه:
1- خود MyPE متن ها رو كامل نشون ميده.
2- حافظه اس ام اس گوشي خودم و ديگر گوشي هايي كه با اين مشكل مواجهند هنوز پر نشده.
مشكل از كجاست؟