تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 219 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان من تازه اين گوشي را خريدم با قيمت 185 هزار تومان خوب خريدم يا نه
    اگه نو باشه، خوب خريدي.

2: براي ارسال اس ام اس تصويري اين پيغام را ميده و من نميتونم اس ام اس تصويري بزنم :
    setup required. for info contact your operator or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    set up now
    كه پايينش هم يه yes , no داره
    اين پيغام را در اكثر جاي هاي ديگه هم ميده
    اگه سيمكارت شما غير از ايرانسل باشه فعلاً نميتونيد MMS (پيام تصويري) بفرستيد. اگر هم ايرانسل باشه، جهت آگاهي از تنظيمات MMS به قسمت مباحث ايرانسل مراجعه كنيد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا حالا چند بار توضيح داده شده.

2: فرستادن اس ام اس فارسي هم سخته يعني اينجوري نيست كه ب را 2 تا بزنم بشه ت
    اگه توي تنظيمات SMS تون ديكشنري رو Off كنيد مشكلي نخواهيد داشت.

3: يه رم اضافه توي جعبه اش بود اون را چطوري بايد پر كنم چون توي رم ريدر گزاشتم شناسايي نشد
    در حاشيه سمت چپ گوشي، يه در پلاستيكي خاكستري رنگ هست كه اون رو باز كرده، رم رو داخلش بگذاريد. بعد هم سي دي گوشي رو نصب كرده و گوشي رو با كابل USB به كامپيوتر متصل كنيد. اون حافظه اضافي، به عنوان آخرين درايو شناخته شده و در قسمت My Computer با نام Removable Disk قابل دسترسي خواهد بود. البته با رم ريدر هم بايد بدون نياز به سي دي بتونيد ازش استفاده كنيد نميدونم چرا ميگيد نميشه.

در ضمن، براي دسترسي به حافظه اصلي گوشي، بايد از طريق نرم افزار PC Suite و منوي File Manager اقدام كنيد.

سلام

ميشه يكي بگه چرا اين اس ام اس هاي طولاني (يعني بيش از 70 كاراكتر فارسي يا 140 كاراكتر انگليسي) كه براي ديگرون مي فرستم، روي بعضي گوشي ها يه قسمت از اون حذف ميشه؟ در ضمن همين اس ام اس ها رو وقتي با نرم افزار MyPhoneExplorer تايپ مي كنم و در قسمت Drafts گوشي خودم ذخيره مي كنم بعضي وقتها قسمتهايي از اون حذف شده و عبارت (...) به جاش ديده ميشه. اين در حالي هست كه:

1- خود MyPE متن ها رو كامل نشون ميده.
    2- حافظه اس ام اس گوشي خودم و ديگر گوشي هايي كه با اين مشكل مواجهند هنوز پر نشده.

مشكل از كجاست؟
    حالا يكي بياد سوال ما رو جواب بده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

روی کا 750 چطور میشه فارسی نصب کرد که بشه اس ام اس فارسی فرستاد؟ منوی فارسی مهم نیست فقط میخوام قابلیت تایپ فارسی داشته باشه.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

صورتي جان همين الآن توضيح دادم ديگه. زبان نوشتن رو بگذاريد روي Arabic (عربي) مشكل حله. در ضمن ديكشنري رو هم Off كنيد.

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

شما با نرم افزار خود گوشي (PC-Suite) به قسمت File Manager> My Sony Ericson> Phone Memory بريد همه چيزهايي كه دنبالش مي گرديد همونجا موجود هست. از نرم افزار MyPhoneExplorer هم ميتونيد استفاده كنيد. دانلودش روي اين سايت توي قسمت Software‌ هست:
    دوست خوبم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نميدونم. چون تنظيمات من فارسيه نشون نميده ؟
    Last edited by lahij_web; 03-04-2007 at 21:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

3: يه رم اضافه توي جعبه اش بود اون را چطوري بايد پر كنم چون توي رم ريدر گزاشتم شناسايي نشد
    در حاشيه سمت چپ گوشي، يه در پلاستيكي خاكستري رنگ هست كه اون رو باز كرده، رم رو داخلش بگذاريد
    دوست عزيز اون اصلا رم نيست بلكه شما ميتوني از طريق قرار دادن رمت توي اون قطعه و قرار دادن اون قطعه توي رم ريدر، رم اصلي گوشيت رو به كامپيوتر بشناسوني(البته اين ايده براي زماني خوب بود كه رم ريدرها از رمهاي سوني اريكسون پشتيباني نميكردند)
    البته اينو هم با ترديد ميگم كه شايد بتوني بعد از قرار دادن رم توي اون قطعه از رمت در دستگاههاي ديجيتال ديگه نيز استفاده كني مثل دوربين هاي ديجيتال.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

Lahij Web عزيز.
    همون قسمتي كه براي شما ؟؟؟؟؟ گذاشته روي PC من عبارت «حافظه تلفن» نوشته شده. و وقتي كه زبان گوشي رو انگليسي مي كنم، در همونجا عبارت Phone Memory نوشته ميشه. شما يا روي ويندوزتون زبان فارسي رو فعال كنيد يا زبان گوشي رو انگليسي كنيد مشكل حل ميشه. تا وقتي ويندوز شما قادر به خوندن اون كاراكتر ها نباشه، پوشه مربوطه رو باز نمي كنه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اين چهارمين باره كه سوالم رو تكرار مي كنم. هيچ كس جواب اينو نميدونه؟

سلام

ميشه يكي بگه چرا اين اس ام اس هاي طولاني (يعني بيش از 70 كاراكتر فارسي يا 140 كاراكتر انگليسي) كه براي ديگرون مي فرستم، روي بعضي گوشي ها يه قسمت از اون حذف ميشه؟ در ضمن همين اس ام اس ها رو وقتي با نرم افزار MyPhoneExplorer تايپ مي كنم و در قسمت Drafts گوشي خودم ذخيره مي كنم بعضي وقتها قسمتهايي از اون حذف شده و عبارت (...) به جاش ديده ميشه. اين در حالي هست كه:

1- خود MyPE متن ها رو كامل نشون ميده.
    2- حافظه اس ام اس گوشي خودم و ديگر گوشي هايي كه با اين مشكل مواجهند هنوز پر نشده.

مشكل از كجاست؟

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

پيش فرض

يعني من نميتونم اس ام اس تصويري بزنم من 1100 نوكيا داشتم ميزدم نميشه گزينشو داره دوباره ميپرسم :
    1:ارسال اس ام اس تصويري اين پيغام را ميده و من نميتونم اس ام اس تصويري بزنم :
    setup required. for info contact your operator or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    set up now
    آيا نياز به برنامه اي داره يا نه راديو هم كار نميكنه و ...
    2 تا سوال در مورد اس ام اس دارم
    1:چطوري ميتونم فايل هاي با پسوند
    ota
    را ببينم مثلا اين فايل را
    nazanin&bahram.ota
    دوم اينكه چطوري ميتونم اين جك هاي اس ام اسي را به درون گوشي كپي كنم كجا بايد بريزم
    مثلا ميخوام همين متني كه الان تايپ كردم را به درون گوشي بريزم مرسي

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    دو تا سوال دارم
    یکی اینکه هک گوشی رو کی تا حالا انجام داده و نتیجه گرفته و ریسکش چقدره آیا ممکنه گوشی بسوزه؟
    دوم اینکه برنامه های رو که نیاز به مجوز خواندن و نوشتن اطلاعات کاربر دارند رو چطوری میشه برای همیشه مجوز دار کرد که همیشه نپرسه
    از تو منوی مربوط به اطلاعات برنامه دو گزینه داره که یکی میگه همیشه بپرس یکی هم که دسترسی رو قطع میکنه
    پس چکار باید کرد؟
    یه سوال دیگه هم یادم اومد و اینکه خیلی مسخره است که گوشی فلش داشته باشه ولی به صورت اتوماتیک فلش نزنه آیا واقعا" هیچ راهی نیست
    این فلش هایی که به دوربین وصل میشه قیمتش چنده من پرسیدم میگن 12 ولی فکر کنم زیاد میگفت
    و آیا این فلش ها اتومات فلش میزنن و یا مثل فلش خود گوشی باید روشنش کرد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

يعني من نميتونم اس ام اس تصويري بزنم من 1100 نوكيا داشتم ميزدم نميشه گزينشو داره دوباره ميپرسم :
    1:ارسال اس ام اس تصويري اين پيغام را ميده و من نميتونم اس ام اس تصويري بزنم :
    set up now
    آيا نياز به برنامه اي داره يا نه راديو هم كار نميكنه و ...
    2 تا سوال در مورد اس ام اس دارم
    1:چطوري ميتونم فايل هاي با پسوند
    ota
    را ببينم مثلا اين فايل را
    nazanin&bahram.ota
    دوم اينكه چطوري ميتونم اين جك هاي اس ام اسي را به درون گوشي كپي كنم كجا بايد بريزم
    مثلا ميخوام همين متني كه الان تايپ كردم را به درون گوشي بريزم مرسي
    آرش جان
    من كه جوابتو در مورد اس ام اس تصويري و اس ام اس فارسي تو پست 621 دادم كه. ولي شما نگفتي سيم كارتت ايرانسل هست يا مخابرات يا چي؟

راديو هم بايد HandsFree رو وصل كني و دكمه Search رو بزني تا فركانس مربوطه رو پيدا كنه و كار كنه.

در مورد فايل هاي Ota هم جواب رو نميدونم.

در مورد كپي كردن اس ام اس ها به گوشي هم، فكر نمي كنم گوشي 1100 قابليت اتصال به كامپيوتر رو داشته باشه. اما اگه داشته باشه، شايد با نرم افزار MyPhoneExplorer يا ديگر نرم افزارهاي مديريت گوشي بتوني اين كارو بكني. اگه خواستي لينك MyPhoneExplorer رو بدم بهت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •