تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 332 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

جاستین گرامی من اصلا درباره هوش مصنوعی تا بازی نیاد دیگه یک کلمه نمیخوام صحبت کنم چون خود شما هم میدونید تا بازی رو خود آدم چند دستی بازی نکنه نمیشه هیچ نظری داد ولی این موضوعاتی که شما گفتین رو در تعجبم بیشتر این موضوعاتی رو که شما گفتین اشتباهات یوزر بود نه سی پی یو . درجه سختی هم آخر سر من نتونستم در بیارم رو چه درجه ای بوده ولی بیشتر این اشتباهات مال یوزر بود نه سی پی یو یوزر هم که مشخص بود خیلی سراسیمه و گیج بازی میکرد . ولی بازم هیچی درباره هوش مصنوعی نمیگم تا بازی بیاد و ببینیم چه جوری هستش درباره انیمیشن ها و گرافیک هم که فقط میتونم در یک کلام بگم در این بخش عالی هستش و انیمیشن های بازی فوتبال رو یک گام رو به جلو برد . به هر حال بازم سپاس از نکاتی که گفتین و اصلا نمیخوام بگم که شما صد در صد دارین اشتباه میکنین و حتی امکان داره بازی بیاد و هوش مصنوعی بازی بد باشه ......... ولی من به شخصه دنبال این بودم که ببینم pes امسال ریشه و بنیادش چه جوری پایه گذاری خواهد شد و با این چیزایی که دارم میبینم خیلی خیلی به این بازی و گسترشش در آینده امیدوارم . واقعا این بازی زیرو رو شده .......
    امین جان منم بخاطر همین مشکلات رو دو دسته کردم.دسته اول که اشتباهات سی پی یو بود که دیگه نمیشه گفت مشکلات یوزر! میشه مشکلات هوش مصنوعی.ربطی هم به درجه سختی نداره!
    بهرحال من تا اینجا 70 درصد مطمنم بازی در این زمینه مشکل خواهد داشت(در ضمن این از نظر من مشکل حساب میشه شاید از نظر بعضیها مزیت باشه!).بالاخره 15 سالی میشه داریم بازی میکنیم دیگه با یه نگاه میشه تشخیص داد.
    بقیه موارد فوق العاده کار شده و حیفه واقعا حیفه که بازی آرکید بشه.نمیدونم شاید اینم از سیاست هاشون باشه و یه قشر خاصی رو هدف قرار دادن.
    Last edited by JUSTIN11; 18-08-2013 at 15:36.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام محمود جان.من این موارد رو توی ویدئوهای قبلی (e3) هم دیده بودم و اتفاقا همون موقع به امین گفتم .که ایشون گفت کد 50 درصدیه هنوز جا واسه پیشرفت هست.
    بنظر من کار بازی دیگه تمام شدست.از این به بعد هر چی میبینید تو نسخه نهایی هم خواهد بود.

دقایقی از ویدئو که گفتم:

8:31 موقعی که مانزوکیچ پاس میده به ریبری.الان دقیقا مدافع حریف چیکار کرد؟ قصدش چی بود؟ آدام هم کار خاصی انجام نداد فقط داشت میچرخید!

دقیقه 9 که آلابا به ریبری پاس میده چقدر راحت بازیکن مقابلشو جا میزاره واقعا خوبه که آدام داشته صحبت میکرده فقط داشت میچرخید ! حالا بازیکنای حرفه ایی
    با کریس و مسی ببینید تو هر بازی چند بار از این کارها میشه کرد! این بازی رو بشدت آرکید میکنه

دقیقه 10:46 پاس شواینی به کروس که آسونسائو با تجربه لایی خورد ! فقط کافیه تو هر بازی 2-3 این اتفاق بیفته .....

من نمیگم همه بازیکنا باید بدون اشتباه باشن ولی خب یه جاهایی آدم احساس میکنه اونا انسان نیستن و هنوزم هوش مصنوعی در سطح پایینیه.

این موارد هم هستن که از جانب آدام بود که میشه این بهانه رو آورد که کلید A یا X یا همون presure رو فشار نمیداد ، که البته من چشم آب نمیخوره:

4:36 آلابا به راحتی دریبل میخوره !
    4:56 به راحتی دانته جا میمونه اصلا حتی پاشو بلند نمیکنه توپو بگیره! ناسلامتی دفاع تیم ملی برزیله ولی متاسفانه هوش مصنوعی قوی واسش تعریف نشده
    8:17 توپ از 2 سانتی پای دانته میگذره ولی انگار نه انگار حتی یه کم پاشو دراز نمیکنه! اینا ضعفهای هوش مصنوعیه که باعث میشه در بازی گل های زیادی رد و بدل بشه!

چند وقت پیش داشتم از دبی اسپورت فینال pes13 جام (میلیون) که در امارات برگزار میشد رو میدیدم که دو نفر پرفشنال بودن ، این بازی 8-6 تمام شد ! خب این خیلی زشته ! بازی کاملا آرکید بود.یارو کریس رونالدو رو گذاشته بود نوک خط حمله فکر کنم یه شیش تایی باهاش گل زد !

از pes14 یه ویدئو با همین کیفیت که دونفر حرفه ایی باشن ندارید؟
    تمام صحنه ها رو دیدم ، حتی ویدیو رو چند بازی دیگه با دقت بررسی کردم که به مواردی بر خوردم مثل این ...

یا

درسته اونایی که شما گفتی اکثرش رو قبول دارم و رفتم دیدم همین طوره .اما خوب مساله جای بحث داره و اینکه باید اون تعادل رعایت بشه . من همین عکسهای بالارو گذاشتم تو تاپیک خارجی ها و گفتم دفاع مشکل داره و یارگیری نکرده و فضا آزاد گذاشته و هوش مصنوعیش تو این صحنه ها پایین هستش . یکی از کاربران جواب منطقی داد بهم و گفت واقعا اگه فوتبال واقعی اینطور که شما میگی باشه دیگه اسمشو نباید گذاشت فوتبال و توپی از خط دروازه ها رد نمیشه! .

من نمیگم مشکلی نیست نه اتفاقا هست اما خوب یه جورایی به زاویه دید ما به اون صحنه ها بستگی داره . بعضی چیزا واقعا اشکار هستش مثلا همونی که شما گفتی (Dante 4:56 ) . خوب این واقعا مورد داشت و انگار دانته یادش رفته مدافع هستش و حتی اگه نخواد تصاحب کنه میتونه تکل بزنه و توپ رو دور کنه ! . یا دقیقه 9 که اون حرکت ریبری رو اون کار مدافع رو اصلا نمیشه گفت لایی خورد ، یعنی تصویر اون صحنه قابل هضم نیست و اسمشو نمیشه چیزی گذاشت.

اما بعضی صحنه ها به نظرم دیگه سخت گیری هستش :

8:17 توپ از 2 سانتی پای دانته میگذره ولی انگار نه انگار حتی یه کم پاشو دراز نمیکنه! اینا ضعفهای هوش مصنوعیه که باعث میشه در بازی گل های زیادی رد و بدل بشه!
    توپ داره با اون سرعت میره ، بازیکنم روش اون طرف داره میدوه تا بیاد بچرخه توپ رفته . تو اون صحنه من شخصا مشکلی نمیبینم .

من میگم مهم تعادل هستش باز اگه بخوام سخت بگیریم و هوش مصنوعی تو تمام صحنه ها حاضر باشه و اصلا خطا نکنه عمرا بهترین PES باز دنیا بتونه به CPU گل بزنه و این یه حقیقته ..

در مورد اینم بگم که شما میگی بازی Arcade میشه من مخالفم . به نظرم اصلا اینها بازی رو به سمت Arcade نمیبره . شما اگه نگاه کنی واقعا یه شبیه سازی خوب و واقعی رو میبینی . حرکات نرم و طبیعی و واقعی هستش و دنیایی از انیمیشن های متنوع رو میبینیم .حالا یه کمبودها و نقص هایی داره که باید برطرف بشه . Arcade یعنی شما از وسط زمین بزنی تو گل ، این Arcade هستش . اما این بازی و این ویدیو حتی با اون مواردی که شما گفتی یه شبیه سازی واقعی هستش که فقط نقص هایی داره . همین ....

البته درسته ساخت بازی تقریبا تمومه منم موافقم اما یادمون باشه الان دیگه موقع رفع اشکالات نهایی هستش و دمو یعنی همین که به همه این فرصت رو بدن بازی کنن و نقاط ضعف رو اعلام کنن و اونا هم در فاصله بین دمو و نسخه اصلی بازی حتما حتما روی رفع این مشکلات کار میکنن .

من شخصا خودم خیلی به این تیم سازنده جدید امیدوارم و خصوصا رابط این تیم با بازی دوستها جناب Adam Bhatti که واقعا هر روز با طرفداران بازی در ارتباطه و مشخصه مشکلات بازی رو ه تیم سازنده بازی میرسونه .
    .
    .
    .
    سپاس .

3. 10 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

هوش مصنوعی بازی روی معمولی بوده (regular)
    براساس شنیده ها هوش مصنوعی بازی روی درجه TOP Player بوده . من یادم نیست اما میگن دمو سال پیش درجه سختیSuper star نداشته و آخرین درجش TOP Player بوده و بعلاوه اینکه دیدیم Adam نسخه دمو رو بازی میکرد .

جالبه تو فرومهای خارجی روی هوش مصنوعی زیاد مانور نمیدن و انگار راضی کنندست براشون .

یکی از کاربران خارجی به من در مورد اینکه گفتم هوش مصنوعی ضعف داره و نگران هوش مصنوعی هستم و براشون چندتا عکس گذاشتم از اون صحنه ها اینطور بهم گفت...

If I make some screenshots from real matches even the highest level, you will find lots similar situations like these. Why? because the players on the pitch are human being! They have different ability in different area, they can't realize every corner and every move around them, and can't concentrate in every second. Do you think FIFA13's A.I is better? Actually it's UNREAL: how is it possible the players running on the pitch always keep good format even don't need to check their back? Yeah, maye FIFA is really good in 'A.I' because they are machines, it's not simulating the real soccer. I want to play soccer with 'human' not machines even in offline mode.

5. 6 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

چیزی که منو خیلی تو Pes زجر میده بخصوص تو این کلیپ هم بود دور زدن بازیکنا هستش یعنی اون حالت 360 درجه هنوز واقعا 360 درجه نیست بازیکنا یه حالت چرخش روباتیک دور میزنن یعنی یه حالت 4 نقطه ای مربعی شکل اگه یه حالت نرم به این چرخش بازیکنا بدن واقعا عالی میشه ... گرافیک بازی هم که جای بحث خدائی نداره ... ضربه سر یا همون هد زدن بازیکنا واقعا عالی بود فیزیک و عملکرد افتادن و دویدن و شیرجه زدن بازیکنا هم خیلی عالی بود ... یادمون نره این نسخه از بازی کلا تغییر کرده همه چی از صفر با یه موتور جدید ساخته شده پس وقتی با اولین نسخه این همه پیشرفت داشته میشه به ورژنهای اینده که از این بازی میاد واسه هر چی طبیعی تر شدن بازی خیلی خیلی امیدوار بود ...... یادتون نره این کلیپ که ادم حرف میزد بیشتر جنبه تست داشت و گرنه از نوع و استیل بازی معلوم بود اگه کسی بخواد قدرتمند بازی کنه واقعا بازی حالت طبیعی و بدون مشکلی داره

7. 3 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

کاش pes فقط رو دروازبانا یه ذره کار کنه و شیرجه زدن رو از حالت مصنوعی در بیاره درسته سخت گل میشه زد اما حرکات دروازبانا یه ذره مصنوعی هست کاش بشیتر روش کار کنن من تنها چیزی که ازشون میخوام اینکه افراط نکنن یعنی با یه بازیکن نشه همه رو دریبل زد که تو این تریلرها واقعا این مشکل برطرف شده انیمشن های دروازبانا تو 1 صحنه عذابم میداد نمیدونم کدوم تریلر بود اما یادمه که مانجوکیچ توپ رو اتپ کرد تک به تک شد بعد شوت بغل پا زمینی زد دروازبان هم هیچ کاری نکرد فقط وایستاد این ازارم داد...یکی ضربه ازاد ها که نشه از فاصله 50 متری موشک فرستاد طرف دروازه امیدوارم پرچم pes باز بیاد بالا ایشالا دمو میاد بازی میکنیم تحلیل میکنیم بازی رو....راستی هنوز خبر قطعی از دمو نیست تاریخش؟

9. این کاربر از delpiero107 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چیزی که من از این ویدئو بداشت کردم این بود که اگه آدام بتی با من بازی کنه سوراخ سوراخش میکنم

11. 2 کاربر از sami-z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مصاحبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با Adam Bhatti در مورد بازی . قسمت دوم (12 دقیقه گیم پلی بازی )(Italy .Germany)
    دانلود ویدیو (54 MB ) :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

چیزی که منو خیلی تو Pes زجر میده بخصوص تو این کلیپ هم بود دور زدن بازیکنا هستش یعنی اون حالت 360 درجه هنوز واقعا 360 درجه نیست بازیکنا یه حالت چرخش روباتیک دور میزنن یعنی یه حالت 4 نقطه ای مربعی شکل اگه یه حالت نرم به این چرخش بازیکنا بدن واقعا عالی میشه ...
    چرخش 360 درجه بصورت کامل در بازی هستش ، در . من که مشکلی تو چرخش ها ندیدم . حتی بعضیها میگن از FIFA هم بهتر کار شده .
    Last edited by ™...; 19-08-2013 at 14:31.

13. 7 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مصاحبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با Adam Bhatti در مورد بازی . قسمت دوم (12 دقیقه گیم پلی بازی )(Italy .Germany)
    دانلود ویدیو (54 MB ) :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

چرخش 360 درجه بصورت کامل در بازی هستش ، در . من که مشکلی تو چرخش ها ندیدم . حتی بعضیها میگن از FIFA هم بهتر کار شده .
    دوستان کسی است که ترجمه کنه صحبتهاشو به طور خلاصه

15. 2 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mansour2023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

maye FIFA is really good in 'A.I' because they are machines, it's not simulating the real soccer. I want to play soccer with 'human' not machines even in offline mode.
    یعنی وحشتناک با این حرفش موافقم

17. 4 کاربر از mansour2023 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

مرسی محمود بابت ویدئو

اینم کامل دیدمش

همه چیز فوق العادست ....

ولی ....

دقیقه 5:5 ببین چطوری شواینی ،کیلینی رو جا میذاره !!!! آخه این چه وضعشه ؟؟؟؟؟ خیلی خورد تو ذوقم

اگه قرار باشه به همین راحتی دریبل بزنیم که دیگه بازی نمیشه.با ریبری و مسی و رونالدو فرط و فرط گل میشه زد.

یا دقیقه 11:18 بالوتلی لام رو جاگذاشت

البته فکر کنم آدام داره با مجریه بازی میکنه آدام ایتالیا رو برداشته اون یارو هم آلمان رو
    Last edited by JUSTIN11; 19-08-2013 at 16:44.

19. 2 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •