برای کار با این نرم افزار هنگام اتصال گوشی به کامپیوتر نباید گزینه ای (انتقال فایل) را انتخاب کنید فقط کافی است که کابل یواس بی را متصل کنیدنوشته شده توسط Gharibeh85
برای کار با این نرم افزار هنگام اتصال گوشی به کامپیوتر نباید گزینه ای (انتقال فایل) را انتخاب کنید فقط کافی است که کابل یواس بی را متصل کنیدنوشته شده توسط Gharibeh85
سلام
گوشی من همه اون مواردی که در بحث انتخاب گوشی موقع خرید گفته شده رو داره (که البته فرعیه)
اما مورد اصلی یعنی یکی بودن سریال گوشی و چعبه رو نداره
ایا الان ببرم رجیسترش کنند!!
یا اینکه منتظر شم مشکلی پیش بیاد؟!
نوشته شده توسط aarash
باكس براي خريد تو بيشتره جاها هست البته بايد جايي بري كه تعميرات تخصصي ميكنند ولي از 100 هزار تومن هست تا 700 هزار تومن
Hands Free Bluetooth نوع هاي مختلف تو بازار هست الان چينيش از 25 تومن گير مياد تا نوعه خوبش كه 75 تا 85 هزار تومنه ببين كدومو ميخواي
نوشته شده توسط alirafaat
شما اگه آپديت نكني مشكلي پيش نمياد
نه اونقدرها هم که نه دیگه ! رو پایه 20 تا 50 تومان !نوشته شده توسط boys_won
یک چیزه خوبی که بیرزه !
بعدم منظورم این بود که این باکس که شما میگید تو مغازه ها پیدا میشه ؟
ممنون
البته الان زياد به باكس احتياج نداري چون CID 49 هم هک شدنوشته شده توسط aarash
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ایمان صحت داره ؟
میشه یکم توضیح بدید خودتون درباره این ؟
یا یک لینک خارجی از این خبر بدین ؟
ممنون
سلام
اول اینکه می خواستم بدونم Massege ها کجا قرار می گیرند روی مموری اصلی یا مموری کارت و اگه روی مموری اصلی هستند چه جوری می شه اونا رو روی مموری کارت برد (من از مای فون اکسپلورر استفاده می کنم )
دوم اینکه تو یه تاپیکی یکی از دوستان Sms تصویری با فرمت Ota معرفی کرده بود ایا می شه این فرمت رو به گوشی انتقال داد (ما فون اکسپلورر که قبول نمی کنه )
با تشکر
سلام بچه ها من به تارگي يه دونه دبليو 800 گرفتم ولي متاسفانه هر چي ميكنم نمي تونم به كامپيوترم وصلش كنم پيام ميده كه ويندوز نميتونه ديوايس را بشناسه از هر دو درگاه يواس پي هم استفاده كردم ولي فايده نداشت كسي ميتونه بهم كمك كنه؟
در ضمن باتري گوشي هم حتي بدون استفاده خاصي يك روزه خالي ميكنه آيا بقيه دوستان هم همين مشكل رو دارند؟
از عزيزان ممنون ميشم اگه راهنمايي كنند
نوشته شده توسط aarash
والا هنوز صحتش معلوم نيست يه سرچ ميكنم همينجا لينك ميدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)