آره :|
فک کردم سیاه پوست شده![]()
یکم روشنتر میکرد خودشو دیگه چه قیافه ای بود!![]()
آره :|
فک کردم سیاه پوست شده![]()
یکم روشنتر میکرد خودشو دیگه چه قیافه ای بود!![]()
دوستانی که گیره الکی به اون یارو تو زندان دادن ( که به کامران هم کمک کرد)، مگه خودتون ندیدید که یارو گفت اگه کامران تو زندان میموند هیچ کمکی به ما نمی کرد.باید فراریش میدادیم تا به این وسیله گروه رو شناسایی کنن
فکر کنم منظورتون من بودم.
در صورتی کارشون صحیح بود که بصورت کنترل شده از زندان خارجش کنن. نه اینکه از دستشون فرار کنه و بعد برن دنبالش بگردن.
بحث اینجاست که آیا اینها میدونستن کامران میخواد فرار کنه؟ جواب در صحبت های همون مامور وزارته. بله میدونستن و بقول خودش عمدا آزادش گذاشتن چون توی زندان بودنش به دردی نمیخورد. پس هرجایی که احتمال میدادن این ممکنه در بره باید مکانیزمی برای رهگیریش درنظر میگرفتن. اما در کمال تاسف هیچ فکری برای این قضیه نشده بود. اصلا همون لحظه که کامران اون نامه جعلی رو از طرف وزارت درست کرد مگه همین آقای مامور مخفی توی زندان نبود؟! چرا خبردار نشد؟ این که اصلا کارش همینه. اصلا اونجا بود که کامران رو در نظر داشته باشه.
جالب اینجاست در لحظاتی هم که در تعقیب کامران هستن هدف دستگیری خود کامرانه و نه آزاد گذاشتنش بصورت عمدی.
حالا گیریم اصلا پلیس بیخبر بوده از این قضیه. وزارت دیگه چرا؟! اونها هم دستشون از کامران کوتاهه الان.
Last edited by vandu; 18-06-2013 at 11:54.
اگر همه چیز مکانیزه کنترل میشد.. فیلم جذابیتش رو از دست میداد .. و میشه این مشکل رو از فیلنامه ضعیف دونست... میشه یه فرضیه ای رو درست کرد:
وزارت اطلاعات خودش وارد قضیه شده و میخواسته کامران رو فراریش بده... اما دریغ از اینکه کامران از 2 سال قبل به فکر فرار بوده....در آخر خود کامران زودتر از وزارت اطلاعات دست به کار میشه و خودش رو آزاد میکنه.. واسه همون هم دست پلیس و هم وزارت اطلاعات خالی مونده...
البته باید صبر کرد دید چجوری ادامه پیدا میکنه فیلنامه...
بعدش خیلی مسخره بود که برای تحت نظر گرفتن شهاب از کسی استفاده کردند که شهاب میدونست پلیسه....
داستان خیلی کند شده
سرباز اخه همچین متهمی رو دستبندشو باز میکنن؟اگه شاشبندم میشد نباید بازش میکرد![]()
متهم رو تو بیمارستان دستبند بهش میزدن اینا رو آنبولانس دستش رو آزاد کردن
آقا وزارت اطلاعات ما که خیلی قوی تر از این حزفا بود .باید کاظمی رو از تو رختخوابش میدزدیدن میووردن اتاق بازجویی![]()
این دوستِ دوست جمشید،همونی که میگه منم پول میخواد مثل اینکه سرش به تنش زیادی کرده
جمشیدجو حسابشو برس
این بار پیچ گوشتی بکن تو حلقش![]()
آره هر کی باهاش دوس شده آخرش رفته زیر خاک![]()
اینطور که داره پیش میره به نظر میاد سریال از دست منشی صحنه و کارگردان و نویسنده ها خارج شده...سوتی ها پایان نداره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)