سلام دوستان عزیز.
من سریعا به کی فایل نسخه kaspersky endpoint security 10 for windows نیاز دارم..
کمکم کنید لطفا..
اینو تازه نصبش کردم و میخام فعالش کنم. ممنون میشم
سلام دوستان عزیز.
من سریعا به کی فایل نسخه kaspersky endpoint security 10 for windows نیاز دارم..
کمکم کنید لطفا..
اینو تازه نصبش کردم و میخام فعالش کنم. ممنون میشم
دوستان اگه امکان داره یه کلید KIS هم بمن بدین، کسپر من از کار افتاده
پیشاپیش ممنون
ممنون به خاطر پستتون ^___^
دوستان شدیدا نیازمند کلید کاسپر 2011 هستم.پیشاپیش سپاس از همگی دوستان.
با سلام
دوست عزیز از نظر لایسنس نمیتونم کمک کنم چون هنوز خودم اندر خم یک کوچه ام!!
اما یک توصیه دوستانه دارم العان دیگه KIS 2013 هم از دور خارج شده و کسپر دیگه پشتیبانی نمیده.
بهتره از 2015 یا حداقل 2014 استفاده کنید.
و به قول دوستان 91 روزه فعالش کنید تا بعد که سه حالت داره :
1- یا فرجی میشه و لایسنس گیرتون میاد
2- یا از trial reset مجبور هستید استفاده کنید (که من توصیه نمیکنم نه تنها برای این انتی ویروس بلکه برای تمامی انتی ویروس ها کار درستی نیست و معلوم نیست چه مشکلاتی داشته باشه)
3- دیگه نمیتونید استفاده کنید
* البته میتونید لایسنس اورجینال هم بخرید
با تشکر
کلیدهایی که در صفحات اخیر برای kis گذاشتند بعضا تا بیش از 300 روز دیگه معتبره و یکی دو روز قبل دوباره تست کردم مشکلی نداشت
به روش درست فعالسازی کنید
اگر منظور شما از پشتیبانی، آپدیت هست که همچنان مشکلی نداره ولو که کاسپر نسخه ی 2007 باشه ...
دلیل استفاده ی بسیاری کاربران مثل من از نسخه های قدیم، امکان انتقال آپدیتهای یک سیستم به سایر سیستمهاست
با سلام
خیر منظور بنده اپدیت نیست.
منظورم پشتیبانی آنلاین و ... است.
و در ضمن با توجه به این که برخی مخرب ها مستقیما به اپلیکیشن سوئیت امنیتی حمله می کنند تقریبا همه ای سوئیت های امنیتی حداقل سالی یک بار نگارش جدی تولید می کنند که کدهای Encryption هر نگارش با نگارش قبل متفاوت است در نتیجه امنیت بیشتری برای شما می آورد به همین علت هم تمامی شرکت های امنیتی توصیه می کنند به نگارش جدید اپگرید کنید.
* البته این موضوع در مورد محصولات شبکه صدق نمی کند و ممکن است یک سرکت چندین سال نگارش جدید شبکه تولید نکند که دلایل خاص خود را دارد که از بحث این پست خارج است.
با تشکر
دوستان برای کلید وارد کردن به kis 2015 و فعالسازی اون دیدم نوشته بودند از کد قدیمی 11111111111111111x باید استفاده کرد. در کاسپر 2012 با این کد میشه صفحه ی کلید دادن رو آورد ولی در 2015 به این کد ایراد گرفت
البته روی یک سیستم که امروز این رو نصب کردم متوجه شدم یادم رفته بود کابل شبکه رو ازش جدا کنم. ولی بعد از جدا کردن هم همین وضع بود. در حالیکه در 2012 اینطور نبود
سلام روز بخیر.
نیاز شدید به کلید های کسپر اینترنت سکیوریتی 2012 لدفاً.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)