دوستان آيا ميشه از تلسكوپ هاي بازتابي در روشنايي روز استفاده كرد ؟ ( اگر از واژگون و معكوس بودن تصاوير صرف نظر كنيم )
دوستان آيا ميشه از تلسكوپ هاي بازتابي در روشنايي روز استفاده كرد ؟ ( اگر از واژگون و معكوس بودن تصاوير صرف نظر كنيم )
سلام
بله
خيلي زود هم چشمتون به معكوس بودن جانبي تصوير عادت ميكنه. ( فقط تلسكوپ هاي بدنه باز به مشكل ميخورن در روز)
سلام
علت تفاوت قیمت دابسونی بدنه باز و بسته در قیمت شون چیه با این که از لخاظ سایر مشخصات فنی یکسان هستند؟(دابسونی 10 اینچی)
و
745.000 تومان و 845.000 تومان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جز اينكه ساخت بدنه باز دشوار تر از بدنه بسته است و قطعات در بدنه هم بيشتره هيچ نظري ندارم. من تا يه مدت ديگه يه 12 اينچ بدنه باز ميخوام بگيرم. حمل و نقلش خيلي راحت تره تو اين سايز
با اجازه بابك عزيز من هم يه توضيح مختصري در اين مورد عرض مي كنم:
تلسكوپ 10 اينچي به خودي خود شبيه يه توپ جنگي هست و حالا شما حساب كنيد در مدل لوله جمع شونده در حالت بيكاري تلسكوپ در محل استقرار در منزل يا موقع حمل اون به محل مناسب رصد طول لوله تقريبا نصف ميشه كه جاي كمتري در منزل يا تو ماشين در موقع حمل اشغال ميكنه كه به نظر خيلي ها اين يه مزيت و امتياز بزرگ به حساب مياد و طبيعي هست به علت ساختار اون گرونتر باشه .
البته اين مدل جمع شونده يه ايرادي كه داره اين هست كه در محل رصد اگه آلودگي نوري بالا باشه ، آئينه ثانويه از زواياي مختلفي نور مزاحم رو به چشمي هدايت ميكنه كه موجب اختلال در تصوير نهايي ميشه كه البته اين ايراد رو ميتونيد با كشيدن يه پوشش كدر مناسب ( البته بدون پرز ) بر روي قسمت هاي باز لوله رفع كنيد .
من خودم به شخصه لوله ثابت رو بيشتر دوست دارم .
البته بابك جان ببخشين ما در حضور شما جسارت ميكنيم
سلام بر همه دوستان
کسي از قيمت دوربينهاي دوچشمي نيکون در ايران اطلاعي داره؟
مثلا مدل Action 10x40 چند قيمت است و کجا ميشه گير آورد؟
ممنون ميشم اگر کسي خبر داره يا تا به حال ديده اطلاع رساني کنه.![]()
دوستان سلام
نیاز به راهنمایی فوری دارم
میخوام دومین تلسکوپم رو بخرم تقریبا تو زمینه نجوم دارم حرفه ای میشم میخوام واسه المپیاد آماده بشم و چون باید طرز استفاده از تلسکوپ های نیوتونی رو بلد باشم تصمیم گرفتم این تلسکوپ رو بخرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما بعضی ها بهم گفتند که این مدل کیفیت اپتیکی اش بهتره حالا من کدوم رو بخرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بودجه ام هم هول و هوش 300 تومنه
لطفا بگید کار با تلسکوپ نیوتونی اونقدر سخت و وقت گیر هست که آدم از کار باهاشون خسته بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
از دوستانی که با تلسکوپ های شکستی لوله کوتاه اسکای واچر با مقر سمت ارتفاعی کار کرده اند تقاضا دارم در مورد کیفیت رصدی این تلسکوپ در مشاهده ی سیارات و اجرام اعماق اسمان و همچنین قابلیت حمل ونقل ان و تعقیب سوژه رصدی در بزرگنمایی های بالا و هر چیز دیگری که در مورد آن می دانند اطلاعاتی بدهند.
در بین این مدل ها کدام بهتر بوده با ذکر دلیل :
http://www.telescope.ir/index.aspx?siteid=1&pageid=229&proid=2385
من خودم یه تلسکوپ شکستی داشتم که اونم مثل اسکای واچر چینی بود از شرکت medic میشه گفت برای اولین تلسکوپ خیلی عالیه هم میدان دید بازی داره و هم وضوح تصاویرش بالاست در کل تلسکوپ های شکستی خیلی به صرفه اند
با سلام خدمت همه دوستان گل
تازگی ها به عکاسی نجوم خیلی علاقه مند شدم نمی دونم از اون علاقه های زودگذره یا دائمی میشه
به هر حال اگر کسی تجربه ای در این کار داشته باشه و منو راهنمایی کنه ممنان میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)