تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 98 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام
    لطفاً راهنماییم کنید؛ Canon 700D یا Nikon D5300 ؟ کدوم؟ و چرا؟
    کیف چند تومنی براش بخرم؟
    یه برچسب محافظ هم باید برای صفحه نمایش دوربین بخرم، درسته؟ چه قیمتی هست؟
    برای محافظت از لنز چی بخرم؟ و چه قیمت؟
    1:من شخصا 700D رو انتخاب میکنم چون کلا از کارهای Canon بیشتر خوشم میاد!
    بنظر من خوش رنگتر از Nikon عکس میگیره.
    2: دوربین D5300 خیلی خیلی رزلوشنش زیاده! این یعنی نویز زیاد تو عکس...

در مورد کیف:
    اگه حرفه ای هستید یا میخواید بشید و بعد ها چند تا لنز و فلاش اکسترنال و انواع فیلتر های UV و پلار و ... تهیه خواهید کرد، حتما در خرید کیف جا برای این لوازم رو در نظر بگیرید و کیف های پوزه ای بدرد شما نمیخوره!

ولی اگه همین یه دوربین رو خریدید و مدتها از همین استفاده خواهید کرد، یه کیف پوزه ای تهیه کنید که انواع مارک دارش از 60~70 تومن شروع میشه تا...
    انواع متفرقه هم باز 30~40 هست تا ...
    اما چند مورد که بهتره در نظر داشته باشی:
    1:کیف رو کوچیک انتخاب نکن! یعنی کیپ دوربین نباشه، کمی بزرگتر و گشادتر باشه.
    2: چند تا جیب حتما داشته باشه( برای گذاشتن مموری اضافی و احتمالا باطری یدک و شارژر و دستمال برای پاک کردن لنز و ...)
    3:کیف ضد آب باشه! یا کاور ضد آب داشته باشه(بعضی کیف ها یه کاوری دارند مثل کلا کاپشن ها که از یک پارچه یا پلاستیک ضد آب هست که خیلی کم حجمه و توی خود کیف قرار میگیره و اگه زمانی لازم شد میتونید کل کیف رو توی اون قرار بدید و دوربین و لوازم رو از آب و باران حفاظت کنید!)
    4:کیف جتما دارای لایه محافظ باشه(یک لایه ابر فشرده که تا حدودی از دوربین در مقابل ضربه حفاظت کنه)

در مورد صفحه نمایش:
    چون صفحه نمایش اینا متحرک هست و لمسی، حتما باید برچسب محافظ تهیه کنید!
    ولی نه از دوربین فروشی...
    برید به یک فروشگاه لوازم جانبی موبایل و بگید اندازه صفحه نمایش دوربین یکی ببره و نصب کنه!(ورق های بزرگی هست که هر اندازه که بخواهید میتونند ببرند)
    هزینش هم نهایت 1~2 هزار تومن میشه.

در مورد لنز:
    کلا لنز نیازی به محافظت نداره و اینی که میبینید میگن محافظ لنز نصب کن!
    یا فیلتر UV برای محافظت از لنز و ...
    بی ربط هست!
    اون فیلتر UV کارش اینه که اگه از سطحی عکاسی کنید که نور مستقیم آفتاب روش میزنه، معمولا تو عکس یک حاله آبی رنگ دیده میشه که دلیلش UV یا عموت فرابنفش هست! کار فیلتر UV حذف کردن فرابنش از نور ورودی به دوربین هست!

سلام دوستان لطفا در انتخاب بین این چند گزینه راهنماییم کنید
    canon 700d kit s18-55
    canon 60d kit s18-55
    nikon d5300
    nikon d5200:
    در کنارش هم لنز
    Nikon 55-300mm
    یه سوال دیگه هم داشتم اینکه d5200 قابلیت تایم لپس داخلی نداره؟ توجه به اختلاف قیمت بین 5300 و 5200 بنظرتون کدوم بصرفه هست؟
    سوال دیگه هم اینکه کدوم نوع از کارت حافظه مناسب تره؟و چه ظرفیتی داشته باشه کافیه بنظرتون؟
    بدلایلی که بالا گفتم با خرید دوربین D5200 و D5300 مخالفم!
    در مقابل 60D بهتره! ولی 700D خیلی جدید تره و بروز تر!
    60D در 2010 معرفی شده و 700D در 2013
    یعنی بنظر من 700D بیشتر بکار شما میاد...

در مورد تایم لپس هم اطلاعی ندارم!(کلا تا حالا نه طرفش رفتم نه بلدم نه علاقه ای ندارم)

در مورد مموری هم تاییپ توضیح میدم!

سلام
    میشه بفرمایید چرا دو تا مموری کم حجم بهتر از یک مموری حجم بالا هست؟
    1:مموری باید متمرکز نباشه! یعنی بجای یه 32 گیگ، 2 تا 16 بهتره! یا بجای یه 16 گیگ، 2 تا 8 بهتره!به چند دلیل:
    اول اینکه مموری ها قطعات خیلی ظریف الکترونیکی هستند! و اعتمادی نیست که کی خراب میشن ...
    پس بهتره 2 تا داشته باشید تا هم الاف نشید و هم اینکه اگه خدایی نکرده همچین مشکلی پیش اومد تمام عکس و فیلم ها از دست نره.

دوم اینکه وقتی شما فقط یک مموری 16 گیگ دارید و در یک مراسمی عکاسی میکنید یا فیلم میگیرید و ... اگه مموری پر بشه و بخواهید مموری رو روی لپتاپ/کامپیوتر خالی کنید خیلی وقت از دست میدید! ولی اگه 2 تا باشه تا اون یکی خالی میشه میتونید از مموری دوم استفاده کنید.

در مورد خرید مموری:
    به هیچ عنوان از دوربین فروش ها مموری نخرید! مخصوصا با برند هایی مثل KODAK و FUJI و Canon و ...
    99% موارد تقلبی هستند و با قیمت های فضایی هم فروخته میشن!

برید به لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر فروش ها!
    من حالا 2 تا مموری استفاده میکنم که یکی:
    Adata SDHC Card UHS-I 16GB CLASS 10 هست که حالا 38 تومنه.
    Transcend SDHC Card 8GB Class 10 هست که حدود 27 تومن خریدم ( از قیمت روزش خبر ندارن)
    در حالی که از یکی از حرفه ای ترین فروشگاه های شهر یه مموری 4 گیگ لکسار بسفارش کداک بقیمت 45 تومن گرفتم که سرعت ریدش به 10 مگ نمیرسید ولی این 8 گیگ که با حجم 2 برابر ،ارزونترم هست سرعتش زیر 16~17 نمیاد!

خلاصه من از این 2 برند که گرفتم راضی هستم! مخصوصا از ADATA ...
    تازه گارانتی مادام العمر آونگ هم دارند (چند بار به گارانتی آونگ جنس فرستادم که بدون سوال و جواب تعویض کردن و کار مشتری رو خوب راه میندازن)

2. 8 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام.من به عکس گرفتن خیلی علاقه دارم.با گوشی با دوربین معمولی با هرچی!نمیدونم اسمشو چی میذارین.میخوام یه دوربین بخرم و برم کلاس عکاسی و کم کم خودم عکاسیو شروع کنم.بیشترم تو باغ و بیرون و فضاهای باز و غیره.
    بودجمم حدودا 1500 هست.از عکاسی هم چیزی نمیدونم چه برسه به دوربین!ممنون میشم کمک کنید.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام.من به عکس گرفتن خیلی علاقه دارم.با گوشی با دوربین معمولی با هرچی!نمیدونم اسمشو چی میذارین.میخوام یه دوربین بخرم و برم کلاس عکاسی و کم کم خودم عکاسیو شروع کنم.بیشترم تو باغ و بیرون و فضاهای باز و غیره.
    بودجمم حدودا 1500 هست.از عکاسی هم چیزی نمیدونم چه برسه به دوربین!ممنون میشم کمک کنید.

یه دوربین Canon 1100D بخرید!(خودمم از همین مدل استفاده میکنم)
    برای نوع عکاسی، بیشتر از دوربین، لوازم جانبی مهمه!
    مثل هود /انواع فیلتر/انواع لنز/...
    که این لوازم جانبی رو نمیتونید همین الان بخرید! باید با دوربین رو بخرید، مدتی استفاده کنید و حرفه ای تر بشید! و بعد کم کم متوجه میشید که برای کار شما چه لوازم جانبی لازم دارید.

شما در این مرحله فقط یه دوربین + کیف + مموری میخرید!

5. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یه دوربین Canon 1100D بخرید!(خودمم از همین مدل استفاده میکنم)
    برای نوع عکاسی، بیشتر از دوربین، لوازم جانبی مهمه!
    مثل هود /انواع فیلتر/انواع لنز/...
    که این لوازم جانبی رو نمیتونید همین الان بخرید! باید با دوربین رو بخرید، مدتی استفاده کنید و حرفه ای تر بشید! و بعد کم کم متوجه میشید که برای کار شما چه لوازم جانبی لازم دارید.

شما در این مرحله فقط یه دوربین + کیف + مموری میخرید!
    ممنون از راهنماایت.اینم گزینه خوبیه و اضافش کردم به گزینه هام.من همیشه یکاری رو مرحله ای انجام میدم.به نظرتون اگه یه دوربین مدل بالاتر بگیرم در حده 1.5 بعدا میشه بهش لنز اضافه کرد؟با همون لنز خودش و فیلتر خریدن کارم راه میوفته؟میخوام یه چیزی باشه که نخوام بعدا دوربین بخرم و این خریده اخرین دوربینم باشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ممنون از راهنماایت.اینم گزینه خوبیه و اضافش کردم به گزینه هام.من همیشه یکاری رو مرحله ای انجام میدم.به نظرتون اگه یه دوربین مدل بالاتر بگیرم در حده 1.5 بعدا میشه بهش لنز اضافه کرد؟با همون لنز خودش و فیلتر خریدن کارم راه میوفته؟میخوام یه چیزی باشه که نخوام بعدا دوربین بخرم و این خریده اخرین دوربینم باشه.

من شخصا با خرید دوربین گرون قیمت مخالفم!(مگر اینکه بودجه بالای 3 تومن باشه)
    در دوربین هایگرون قیمت شما کیفیت بیشتر نخواهید داشت (شاید در حد 5% ) ! پولی که دارید میدید برای امکانات جانبی مثل LCD متحرک و ... هست!

شما اگه 1100D رو با لنز کیت 18-55 تهیه کنید حدود 1100~1150 هزینه خواهید داشت!
    کیف و مموری هم حداقل 100~150 تومن هزینه میبره!

در این رنج قیمت گزینه های کمی هست و فکر کنم تنها گزینه دیگه که هست Nikon D3100 هست که من شخصا کنون رو بیشتر قبول دارم.

95% کاربران دوربین های DSLR با همون لنز کیتی که همراه دوربین هست ، کار میکنن و لنز جدید نمیخرن!
    این یعنی بقدری هست که کار شما رو راه بندازه و به مشکلی بر نخورید.
    ولی خوب میشه هر لنزی که خواستید رو بخرید و استفاده کنید...(ولی اینم باید در نظر بگیرید قیمت لنز ها بیشتر از دوربین ها هست!)
    مثلا لنز Canon EF-S 18-135mm F/3.5-5.6 STM IS حدود 1100~1200 قیمتشه!
    یا Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM حدود 1350~1400 قیمتشه!
    تازه اینا زیاد حرفه ای نیستند!

لنز حرفه ای بخوای:
    Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM حدود 5 میلیونه!
    Canon EF 8-15mm f/4L USM Fisheye حدود 4.5 میلیون!
    Canon EF 70-200 F/2.8 L USM IS II حدود 7.5 میلیون!
    و ...

8. 6 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه شما دوستان گل
    امیرجان بنده قصد بی احترامی ندارم اما تو چند مورد با شما اختلاف نظر دارم.
    ولی ازت ممنونم که انقدر پیگیر و خوب بچه ها رو راهنمایی میکنی و وقت میگذاری برای بهبود این تاپیک.
    این ها هم که میگم الزاما حرف من درست نیست و فقط اختلاف نظره

خیلی خیلی رزلوشنش زیاده! این یعنی نویز زیاد تو عکس
    همیشه این طور نیست ،نویز تصویر به خیلی چیزها توی معماری سنسور بستگی داره که تعداد پیکسل ها یه بخش کوچیکی از اونه،و شاید بشه گفته معماری خود سنسور و پروسسینگ بعد از جذب نور تاثیر بیشتری داره نوی این امر
    در مورد این مدل خاص نظری نمیتونم بدم چون خودم تستش نکردم جمله بالا رو کلی گفتم

در مورد لنز:
    کلا لنز نیازی به محافظت نداره و اینی که میبینید میگن محافظ لنز نصب کن!
    یا فیلتر UV برای محافظت از لنز و ...
    بی ربط هست!
    اون فیلتر UV کارش اینه که اگه از سطحی عکاسی کنید که نور مستقیم آفتاب روش میزنه، معمولا تو عکس یک حاله آبی رنگ دیده میشه که دلیلش UV یا عموت فرابنفش هست! کار فیلتر UV حذف کردن فرابنش از نور ورودی به دوربین هست
    حرف شما 100% روی کاغذ درسته و تا حدود خیلی زیادی در واقعیت.
    اما بخواهیم یا نخواهیم به علت هزینه زیادی که برای خرید تجهیزات انجام میدهیم سعی میکنیم تا حدود زیادی ازشون محافظت کنیم. مثل نصب برچسب ال سی دی روی موبایل که دیگه الآن با پوشش گوریلاگلس 3 واقعا بهش نیازی نیست. من که از دوربین داخل آتلیه استفاده میکنم اونجا ماورای بنفشی وجود نداره که بخوام حذفش کنم.اما برای اینکه المان جلویی لنز رو از خط و خش محفوظ کنم یه فیلتر میبندم روش که اگر قراره آسیبی هم ببینه اون فیلتر ببینه نه لنز چون فیلتر UV خوب نهایتا با 300 تومن عوض میشه اما المان جلویی یه لنز4-5میلیونی !!!
    میدونم کاربرد فیلتر این نیست و لی برای این میشه ازش استفاده کرد.

بدلایلی که بالا گفتم با خرید دوربین D5200 و D5300 مخالفم!
    60D در 2010 معرفی شده و 700D در 2013
    یعنی بنظر من 700D بیشتر بکار شما میاد..
    این رو یک بار دیگه هم توی این چند صفحه اخیر گفتم
    اینکه یه مدل جدیدتره و امکانات بیشتری داره همیشه دلیل بر برتری نیست
    باید ببینی استفاده کننده نیازش چیه
    شاید نیاز چیزی باشه که اون مدل قدیمی تره حتی بهتر پاسخگو باشه
    به جرات میتونم بگم غیر از بحث فیلم برداری به نظر من 60D کاملا بر 700D ارجحیت داره ( البته این هم نظر شخصی من است و شایداشتباه باشه )

شما اگه 1100D رو با لنز کیت 18-55 تهیه کنید حدود 1100~1150 هزینه خواهید داشت!
    کیف و مموری هم حداقل 100~150 تومن هزینه میبره!

در این رنج قیمت گزینه های کمی هست و فکر کنم تنها گزینه دیگه که هست Nikon D3100 هست که من شخصا کنون رو بیشتر قبول دارم.

95% کاربران دوربین های DSLR با همون لنز کیتی که همراه دوربین هست ، کار میکنن و لنز جدید نمیخرن!
    این یعنی بقدری هست که کار شما رو راه بندازه و به مشکلی بر نخورید.
    ولی خوب میشه هر لنزی که خواستید رو بخرید و استفاده کنید...(ولی اینم
    با گزینه پیشنهادیتون موافقم البته اگه با اندازه 100D مشکل نداشته باشند به نظر من اون بهتره و البته کمی گرونتر عوضش سبک تر و جمع و جور تر.

اما با اینکه 95% لنز جدید نمیخرن به شدت مخالف ام. دیگه خدایی 95% خیلی زیاده یعنی از هر بیست نفر 19 نفر!!

امیر جان در کل امیدوارم از نظرم ناراحت نشده باشی ( اگه شدی همین جا پوزش میخوام)بهم بگو قول میدم دیگه نظر ندم

10. 3 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

همیشه این طور نیست ،نویز تصویر به خیلی چیزها توی معماری سنسور بستگی داره که تعداد پیکسل ها یه بخش کوچیکی از اونه،و شاید بشه گفته معماری خود سنسور و پروسسینگ بعد از جذب نور تاثیر بیشتری داره نوی این امر
    در مورد این مدل خاص نظری نمیتونم بدم چون خودم تستش نکردم جمله بالا رو کلی گفتم
    اینچند تا عکس از مقایسه Nikon D7100 و Nikon D5200 و Nikon D3200 که هر 3 سنسور 24 مگاپیکسلی دارند!
    در مقابل Canon 1100D که سنسور 12 مگاپیکسلی داره و از هر 3 نیکون هم ارزونتره.
    *سایز سنسور هر 4 تا دوربین تقریبا برابر هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همانطور که میبینید در میزان نویز، 2 چیز خیلی مهمه، یکی سایز سنسور هست که در این مقایسه همشون برابر هستند(همشون نیم فریم هستند)
    و رزلوشن سنسور که کاملا مشخص هست تاثیرش در افزایش نویز.

حرف شما 100% روی کاغذ درسته و تا حدود خیلی زیادی در واقعیت.
    اما بخواهیم یا نخواهیم به علت هزینه زیادی که برای خرید تجهیزات انجام میدهیم سعی میکنیم تا حدود زیادی ازشون محافظت کنیم. مثل نصب برچسب ال سی دی روی موبایل که دیگه الآن با پوشش گوریلاگلس 3 واقعا بهش نیازی نیست. من که از دوربین داخل آتلیه استفاده میکنم اونجا ماورای بنفشی وجود نداره که بخوام حذفش کنم.اما برای اینکه المان جلویی لنز رو از خط و خش محفوظ کنم یه فیلتر میبندم روش که اگر قراره آسیبی هم ببینه اون فیلتر ببینه نه لنز چون فیلتر UV خوب نهایتا با 300 تومن عوض میشه اما المان جلویی یه لنز4-5میلیونی !!!
    میدونم کاربرد فیلتر این نیست و لی برای این میشه ازش استفاده کرد.
    حرف شما کاملا صحیح هست! ولی:
    برای شمایی که حرفه ای کار میکنید و لنزتون 4~5 میلیون قیمتشه این کار کاملا لازم و مفیده!
    ولی نه برای لنزی با قیمت 250 تومن ( 18-55 رو میگم)

این رو یک بار دیگه هم توی این چند صفحه اخیر گفتم
    اینکه یه مدل جدیدتره و امکانات بیشتری داره همیشه دلیل بر برتری نیست
    باید ببینی استفاده کننده نیازش چیه
    شاید نیاز چیزی باشه که اون مدل قدیمی تره حتی بهتر پاسخگو باشه
    به جرات میتونم بگم غیر از بحث فیلم برداری به نظر من 60D کاملا بر 700D ارجحیت داره ( البته این هم نظر شخصی من است و شایداشتباه باشه )
    خوب منم دقیقا همینو گفتم دیگه:
    ولی تاکید کردم که باید توجه کنن که 60D مال 4 ساله پیشه ولی 700D بروزه.

اما با اینکه 95% لنز جدید نمیخرن به شدت مخالف ام. دیگه خدایی 95% خیلی زیاده یعنی از هر بیست نفر 19 نفر!!
    اینو شاید کمی زیاد گفته باشم، ولی حداقل 80% نمیخرن!
    تو شهر خودمون بجز 2~3 تا آتلیه ، بقیه با همون لنز 18-55 عکاسی میکنن! بعضی هاشون مثلا حرفه ای تر هستند یه لنز Canon EF-S 55-250mm f/4.0-5.6 IS II یا موارد مشابه خریدن!

تقریبا تو تمام عروسی و جشن هایی که رفتم، عکاس داشته با لنز 18-55 کار میکرده!

12. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یه سوال دیگه.من کارم با همون کیت خوده دوربین راه میوفته برا اول کار؟نیاز به خرید فیلتر و باطری و .. دارم یا نه؟برا این میپرسم که بدنه خوب بگیرم تا بعدا دچار مشکل نشم.سوالم یکم شاید زشت باشه جلو اساتید.ببخشید:/

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

یه سوال دیگه.من کارم با همون کیت خوده دوربین راه میوفته برا اول کار؟نیاز به خرید فیلتر و باطری و .. دارم یا نه؟برا این میپرسم که بدنه خوب بگیرم تا بعدا دچار مشکل نشم.سوالم یکم شاید زشت باشه جلو اساتید.ببخشید:/

شما در اول کار تنها چیزی که لازم داریم دوربین+لنز کیت که 99% یه لنز 18-55 هست + مموری + کیف

باقی لوازم رو با گذشت زمان و حرفه ای تر شدن ، خودتون باید تصمیم بگیرید که بخرید یا نه!
    ولی با همین لوازمی که گفتم ، تقریبا بیشتر نیاز های شما برطرف میشه.

15. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام.یه دوربین برا یه مبتدی بین 1700 تا 2 تومن چی پیشنهاد میدین؟علایقم هم عکاسی طبیعت و پرتره و آسمان شب هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •