1:من شخصا 700D رو انتخاب میکنم چون کلا از کارهای Canon بیشتر خوشم میاد!
بنظر من خوش رنگتر از Nikon عکس میگیره.
2: دوربین D5300 خیلی خیلی رزلوشنش زیاده! این یعنی نویز زیاد تو عکس...
در مورد کیف:
اگه حرفه ای هستید یا میخواید بشید و بعد ها چند تا لنز و فلاش اکسترنال و انواع فیلتر های UV و پلار و ... تهیه خواهید کرد، حتما در خرید کیف جا برای این لوازم رو در نظر بگیرید و کیف های پوزه ای بدرد شما نمیخوره!
ولی اگه همین یه دوربین رو خریدید و مدتها از همین استفاده خواهید کرد، یه کیف پوزه ای تهیه کنید که انواع مارک دارش از 60~70 تومن شروع میشه تا...
انواع متفرقه هم باز 30~40 هست تا ...
اما چند مورد که بهتره در نظر داشته باشی:
1:کیف رو کوچیک انتخاب نکن! یعنی کیپ دوربین نباشه، کمی بزرگتر و گشادتر باشه.
2: چند تا جیب حتما داشته باشه( برای گذاشتن مموری اضافی و احتمالا باطری یدک و شارژر و دستمال برای پاک کردن لنز و ...)
3:کیف ضد آب باشه! یا کاور ضد آب داشته باشه(بعضی کیف ها یه کاوری دارند مثل کلا کاپشن ها که از یک پارچه یا پلاستیک ضد آب هست که خیلی کم حجمه و توی خود کیف قرار میگیره و اگه زمانی لازم شد میتونید کل کیف رو توی اون قرار بدید و دوربین و لوازم رو از آب و باران حفاظت کنید!)
4:کیف جتما دارای لایه محافظ باشه(یک لایه ابر فشرده که تا حدودی از دوربین در مقابل ضربه حفاظت کنه)
در مورد صفحه نمایش:
چون صفحه نمایش اینا متحرک هست و لمسی، حتما باید برچسب محافظ تهیه کنید!
ولی نه از دوربین فروشی...
برید به یک فروشگاه لوازم جانبی موبایل و بگید اندازه صفحه نمایش دوربین یکی ببره و نصب کنه!(ورق های بزرگی هست که هر اندازه که بخواهید میتونند ببرند)
هزینش هم نهایت 1~2 هزار تومن میشه.
در مورد لنز:
کلا لنز نیازی به محافظت نداره و اینی که میبینید میگن محافظ لنز نصب کن!
یا فیلتر UV برای محافظت از لنز و ...
بی ربط هست!
اون فیلتر UV کارش اینه که اگه از سطحی عکاسی کنید که نور مستقیم آفتاب روش میزنه، معمولا تو عکس یک حاله آبی رنگ دیده میشه که دلیلش UV یا عموت فرابنفش هست! کار فیلتر UV حذف کردن فرابنش از نور ورودی به دوربین هست!
بدلایلی که بالا گفتم با خرید دوربین D5200 و D5300 مخالفم!
در مقابل 60D بهتره! ولی 700D خیلی جدید تره و بروز تر!
60D در 2010 معرفی شده و 700D در 2013
یعنی بنظر من 700D بیشتر بکار شما میاد...
در مورد تایم لپس هم اطلاعی ندارم!(کلا تا حالا نه طرفش رفتم نه بلدم نه علاقه ای ندارم)
در مورد مموری هم تاییپ توضیح میدم!
1:مموری باید متمرکز نباشه! یعنی بجای یه 32 گیگ، 2 تا 16 بهتره! یا بجای یه 16 گیگ، 2 تا 8 بهتره!به چند دلیل:
اول اینکه مموری ها قطعات خیلی ظریف الکترونیکی هستند! و اعتمادی نیست که کی خراب میشن ...
پس بهتره 2 تا داشته باشید تا هم الاف نشید و هم اینکه اگه خدایی نکرده همچین مشکلی پیش اومد تمام عکس و فیلم ها از دست نره.
دوم اینکه وقتی شما فقط یک مموری 16 گیگ دارید و در یک مراسمی عکاسی میکنید یا فیلم میگیرید و ... اگه مموری پر بشه و بخواهید مموری رو روی لپتاپ/کامپیوتر خالی کنید خیلی وقت از دست میدید! ولی اگه 2 تا باشه تا اون یکی خالی میشه میتونید از مموری دوم استفاده کنید.
در مورد خرید مموری:
به هیچ عنوان از دوربین فروش ها مموری نخرید! مخصوصا با برند هایی مثل KODAK و FUJI و Canon و ...
99% موارد تقلبی هستند و با قیمت های فضایی هم فروخته میشن!
برید به لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر فروش ها!
من حالا 2 تا مموری استفاده میکنم که یکی:
Adata SDHC Card UHS-I 16GB CLASS 10 هست که حالا 38 تومنه.
Transcend SDHC Card 8GB Class 10 هست که حدود 27 تومن خریدم ( از قیمت روزش خبر ندارن)
در حالی که از یکی از حرفه ای ترین فروشگاه های شهر یه مموری 4 گیگ لکسار بسفارش کداک بقیمت 45 تومن گرفتم که سرعت ریدش به 10 مگ نمیرسید ولی این 8 گیگ که با حجم 2 برابر ،ارزونترم هست سرعتش زیر 16~17 نمیاد!
خلاصه من از این 2 برند که گرفتم راضی هستم! مخصوصا از ADATA ...
تازه گارانتی مادام العمر آونگ هم دارند (چند بار به گارانتی آونگ جنس فرستادم که بدون سوال و جواب تعویض کردن و کار مشتری رو خوب راه میندازن)