با توجه به تخفیف های تابستانی استیم، این بازی هم تخفیف 75% خورده ( تا 5 ساعت دیگه) و الان 45,000 تومان شده.
بهترین فرصت برای طرفدارای بازی هست که این بازی رو به صورت اورجینال تهیه کنن.
با توجه به تخفیف های تابستانی استیم، این بازی هم تخفیف 75% خورده ( تا 5 ساعت دیگه) و الان 45,000 تومان شده.
بهترین فرصت برای طرفدارای بازی هست که این بازی رو به صورت اورجینال تهیه کنن.
منظورت منم عزیزم؟
بعضی مواقع کمک ها بازیکنانی را از تیم پایه پیشنهاد میدن برای قرار داد با تیم اول باشگاه.خوب اگه این بازیکن زیاد بازیکن تاپی نباشه شما چه تصمیمی این موقع میگیرید؟
به نظرم کلا سعی کن یک مقدار تعادل رو رعایت کنی و به بازیکنان بومی و محلی هم توجه نشون بدی.به خصوص کسانی که از تیم های پایه بهت معرفی و پیشنهاد میشن. منظورم از بومی و محلی هم کسانی هست که به ترتیب اولویت متولد همون شهر ، استان یا کشوری باشن که توش داری مربیگری می کنی.مثلا یک بازیکنی که در شهر منچستر به دنیا اومده و در آکادمی شمایی هست که مربی منچستریونایتدی ، قطعا خیلی از تاریخ تیم بیشتر میدونه.تعصبش بیشتره و مثلا میدونه نباید بره لیورپول و رقابت با این تیم چه معنایی داره و این حرفا. به علاوه که طرفداران هم خیلی لذت می برن اینجور بازیکن ها رو در زمین می بینن و براشون احساس بهتری داره و طبیعتا درآمدزایی ورزشگاهت بیشتر میشه.
متشکر
آره سهیل شما هم نظرت رو بگو
من کلا روشم اینه...بازیکنای جوون و اتیه دار زیادی دارم...دیدین شما ها...15 تا میشن سر جمع الان...اگر potential ability شون از 3 و نیم کمتر باشن ردشون میکنم و بقیه رو نگه میدارم...حالا هر کی هر توصیه ایی میخاد بکنه...در ضمن تو شخصیت شون هم باید ambitious باشه که میل به موفقیت داشته باشن...
بچه ها بازی football manager 2013 نسخه ادیتور نداره؟؟؟؟اگه داره کجاست؟؟؟؟؟؟
برو تو گوگل بگرد
اینم دو تا از استعداد های نابم که در راستای صحبت های رونی عزیز میذارم:
![]()
سهیل اینارو چطور پرورش میدی که اینجوری میشن؟؟!!اون دومیه ضربه آزادش 19 هستآخر کات دادن و ضربه آزاد هست
اخه فوت كوزه گريه ديگه..استعداد ياب هام خيلي حقوق ميگيرن و اينمه ملا خيلي به زير ٢٠ ساله ها بازي ميدم..تو هر بازي ٤ تا زير ٢٠ سال دارم تو تركيب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)