سلام
مدار داخلی تلویزیون رو میخوام
میدونم زیاده ولی هرکمکی بشه ممنون میشم
سلام
مدار داخلی تلویزیون رو میخوام
میدونم زیاده ولی هرکمکی بشه ممنون میشم
سلام دوست گرامی
شما مدار داخلی کدو تلویزیون رو میخوای لطفا مدل و نوع TV و اگه امکانش باشه شماره شاسی رو با جزئیاتش بدین من براتون میذارم
موفق باشید
این مدار ها رو چه طوری درست می کنید؟
سلام . اون مدارات LED Blinker نمونه هاي خيلي زيادي دارن . يك نمونش اينها هستند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديه مدار داشتم با چند تا سلف و خازن درست شده بود . بين جزوه هام ميگردم پيدا كردم ميزارم واستونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . خواهش ميشه پينگيليش تايپ نفرماييد . توي تاپيك مربوطه توضيح دادم كه پسورد فايل ها p30word هست . ممنون
به سختي :دي
شماتيك(همون شكل مدار ) رو تبليد به PCB يا فيبر مدار چاپي ميكنيم ؛ و بعد قطعات رو روي بورد سوار ميكنيم . البته به همين راحتي ها هم نيست![]()
سلام
من یه مدار شمارنده تعداد دور رو میخوام
یعنی مثلا وصلش کنی به دریل و تعداد دور رو بشمره
کسی هست کمک من کنه یک مدار دین دین رومی خوام (مدار دینگ دانگ نمی خوام)؟
سلام
من نقشه ی یک مدار شبیه هشدار دهنده آب میخوام اما نه فقط برای آب برای همه ی مایعات اگه لطف کنید راهنماییم کنید خیلی خیلی مممنون میشم
سلام من مدار ولت متر و اهم متر دیجیتالی رو میخوام اگه کسی بلده لطف کنه راهنماییم کنه مرسی
با سلام خدمت دوستان
نقشه یک مدار کلید الکترونیکی ساده را میخواستم که اگر با ولتاژ 3 کار کند بسیار عالی میشود.
مدار به این صورت کار کند که بتوان با قرار دادن پتانسیومتری از 5 تا 30 ثانیه زمان قطع و وصل این کلید را کنترل کرد. ممنون میشوم که دوستان راهنمایی کنند.
یک کلید الکترونیکی لازم دارم که یک پالس شروع به قطع و وصل کردن قسمتی از یک مدار کند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)