اجرا میشه . من تو نسخه 32 بیت ویندوز 8 بازی میکردم . ولی الن 64 بیت نصب کردم . ارور میده . کسی نمیدونه مشکل کجاست؟
اجرا میشه . من تو نسخه 32 بیت ویندوز 8 بازی میکردم . ولی الن 64 بیت نصب کردم . ارور میده . کسی نمیدونه مشکل کجاست؟
راحت اجرا میشد؟ کار خاصی نکردی؟؟ من رو 32بیت تست نکردم. رو 64 وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته!
Last edited by Behnam_o2; 15-02-2013 at 18:34.
یک بار فایلو با همون برنامه وین رر repair کن
دوستان واقعا نمیفهمم...اولا بازیم درست بود با بالاترین گرافیک بدون لگ بازی میکردم...ویندوز عوض کردم بازیو 2 باره نصب کردم...بازی بدون هیچ مشکلی اجرا شد..اما وقتی برنامه های مورد نظرمو نصب کردم وحشتناک لگ میده..باید گرافیکشو بیارم پایین
گفتم حتما یکی از برنامه ها مشکل ایجاد کرده...دونه دونه uninstall کردم ولی فرفی نکرد..گیر میکنه..3 بار ویندوز عوض کردم..اولش خوبه همه چی بعد نصب چند تا برنامه و ری استارت داغون میشه..2 تا dvd بازی هم امتحان کردم مشکل از بازی نیست..
چی کار کنم؟؟ راهنمایی کنین تورو خدا
سلام به همه عزيزان
مشكل منم مثل دوستانه
من بازي كرك شده فيفا 13 رو دان كردم.نصب هم شد كامل ولي الان كه ميخوام برم تو بازي اول صفحه دايره شكل مياد بعدش كه ميخوام بره تو بازي يك صفحه سياه مياد و از بازي خارج ميشه.نميدونم چكار كنم كل درايور هامو بروز كردم.كرك جديد ريختم.و هرچي فكر ميكردم انجام دادم ولي نشد كه نشد ديگه دارم ديوونه ميشم اگه دوستان ميدونن مشكل از كجاست لطفا راهنمايي كنن(pc-win7-در ضمن بازي pes13 رو همين الان دارم بازي ميكنم وسيستمم هم مشخصاتش نصبت به بازي بالاتره)
سلام.......
من اپدیت رو در محل نصب ریختم و جایگزین کردم اما هیچ تغییری صورت نگرفت......کار خاصی باید کرد؟
تمام تغییراتی که نوشته تو فیفا اجرا شده واسه خودم بخصوص نرم شدن بازی خیلی به چشم میاد
دوباره فایلها رو از اول کپی کن و قبلش تنظیمات یا فولدر ستینگ بازی فیفا رو از تو داکومنت ویندوز پاک کن Documents\FIFA 13
يعني واقعا مشكل من قابل حل نيست؟
منvc++ sp1 هم x86 و هم x64 رو نصب کردم مشکلم حل شد.شمام ی تست کن.
اول روی ویندوز 7 ریدیف اجرا میشد، بعد یه روز آنتی ویروسم گفت یه فایل توی اپ دیتا هست به نام فلان، تروجانه، پاکش کنم؟ گفت چمیدونم والا خودت میدونی! گفت پـَ پاکش میکنم، منم گفتم ریدیفه... از اون روز به بعد دیگه اجرا نشد که نشد، گفتم ویندوز عوض کنم به احتمال بالای 120 درصد درست میشه، ولی بازم نشد که نشد، البت من ویندوز 8 ریختم، ولی وضعیتش هیچ فرقی نمیکنه، و همون دامپ لاگ ها رو میسازه...!
چه میشه کرد به نظرت...؟!؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)