ممنون از جوابت ولی متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی ؟
ممنون از جوابت ولی متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی ؟
الان مشکلت اینه تو ویندوز 8 هرچی میخوای نصب کنی میگه netframework 3.5 رو اول نصب کن دیگه . آره ؟
هر چی که نه ، یه سری از نرم افزارها از چند تا سایت معتبر هم نسخه مخصوص 8 رو دانلود کردم ولی بازم نشد !
چه نرم افزارهایی / ارور netframework داد ؟
مثلا SolidWork 2012 یا همون نرم افزار مدیریت مصرف برای خود لپ تاپ ، موقع نصب ارور میدن که باید .نت نصب کنی ، .نت هم میخام نصب کنم این ارور میده برای تمام ورژنها به جز یک :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ممنون لطف کردین![]()
دوست من
اينا رو ديجي كالا زده
مجهز به نسل سوم پردازندههای Core اینتل (Ivy Bridge)
طراحی فوقالعاده
کیفیت ساخت بالا
دارای پورتهای فراوان
کیبورد با کیفیت و مقاوم در برابر ریختن مایعات
مجهز به تکنولوژی صوتی SRS Premium Sound PRO
معايبش رو من ميگم:
1-كارت گرافيك يه خورده ضعيف تر نسبت به رقبا كه هيچ مشكلي هم نداره ميتوني تست بازيهايي كه انجام داديم رو تو صفحات قبل بخوني..مكس پين 3 و....
2-توي نصب درايور ها يه كم بايد اوستا باشي
اما برتري هاي واقعا خوبي داره
1-سيستم كولينگ بسيار قوي
2-داشتن فينگر پرينت
3-صفحه نمايش مات با روكش محافظ (كه واقعا واسه كارهاي طولاني اذيتت نميكنه)
4-حسگر ژيروسكوپ كه يه حالت خاصي داره ،نميدونم لپ تاپ من اينجوريه يا بقيه هم دارن!!
5-صداي اسپيكرهاش قويه
6-بدنه آلومينيومي
ارور چي ميده عكسشو بزار
دوستان اگر 4540 دارید این پست رو بخونید![]()
درایورهای عرضه شده توسط hp برای این لپتاپ دارای مشکلی هست که فرکانس ها رو در حد واقعی اعمال نمیکنه فرکانس واقعی برای این گرافیک 450 تا 550 مگاهرتز هست
و hp برای این لپ تاپ 500 مگاهرتز رو انتخاب کرده و این کارت از direct compute5 و open cl پشتابانی میکنه که توی شات پشتیبانی نمی کنه
این آموزش رو بخونید و طبق اون عمل کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر ویندوز 64 bit داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اگر 32 bit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دان کن !
بعد فولدر رو باز کن و copy to hard رو بزن منتظر بمون تا کپی کردن تموم شه !
وقتش تموم شد تو همون فولدر یه فایل هست به نام install روش کلیک راست کن Run As Administrator رو بزن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)