تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 120 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

در آغاز فعالیت mammad13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

تشکر بابت نظراتی که دادید!
    Last edited by mammad13; 25-10-2012 at 20:33.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

به نظر من بگیر.
    من بعید می دونم قیمت دلار کم بشه.اگه زیاد نشه کم هم نمی شه!
    به هر حال بازم تصمیم نهایی با خودته
    این دوستی که گفت وین 8 داره میاد...خوب بیاد! الان اکثر مدلای لنوو درایور وین 8ش اومده از این نظر مشکلی نخواهی داشت.
    البته اگه کلاس واسه ات مهمه یه کم صبر کن قیافه ی لپ تاپ ها کلا داره متحول می شه.تاچ پد و نمی دونم تبدیل شدن به تبلت و ... .البته اینم در نظر بگیر که از اونا نمی تونی انتظار یه لپ تاپ گیمینگ داشته باشی!
    خالا بسته به اولویت هات و نیازت تصمیم بگیر الان بخری یا چند ماه واسه مدلای سبک و خوشکل موشکل جدید با سخت افزار معمولی صبر کنی...
    آقا دمت گرم به احتمال زیاد میگیرم مگر اینکه اتفاق خاصی بیفته !!!! فقط 2سوال
    1- برا من مهمه که بازیا رو یه مدتی راحت اجرا کنه نه اینکه بعد از 1سال دیگه هر بازی جدید که میگیرم افت فریم داشته باشه !!!.شما که این لپ تاپو داری چی میگی به نظرت بازیارو چند سالی جواب میده (بنظرم جواب مثبته)؟؟؟ الان که Max Payne3 رو روون میاره دیگه؟؟؟
    2-در کل ازش راضی هستی ایشالا؟؟ بعد از این مدتی که گرفتی مشکل خاصی نداشتی باهاش؟(پستای قدیمیتو خوندم و استفاده کردم دمت گرم! )
    Last edited by mammad13; 25-10-2012 at 20:36.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام...یه دوربین خواستم بین 800 تا 900 تومن (الکی گرون نشه..هرچی ارزون تر بهتر ) صفحات قبل روخوندم به دو دوربین s100 و sx240 رسیدم....حالا اینا کدومش کیفیت تصویر بهتری داره؟ کلا کدومش بهتره؟
    راستی اگه دوربین بهتری هم هست که ارزش پول بیشتر رو داره معرفی کنین لطفا....
    آقا من این پست رو اشتباهی اینجا دادم فکر نکنید عقلم رو از دست دادم
    شرمنده لطفا پاک بشه..
    Last edited by M A M M U T; 26-10-2012 at 01:28.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اگه کارت ضروریه بگیر اما همینجوری تفریحی میخوای بگیری وایسا شاید فرجی شد....البته با این وضعیت بعید میدونم اتفاق خاصی بیافته.....
    دوست عزیز میشه بگی این لپ تاپ در اجرا بازی های سنگین چگونه عمل میکند و آیا تا چند سال جوابگو خواهد بود؟؟ من لپ تاپ و برای دانشگاه میخوام که کارام را راه بیندازد(خیلی هم ضروری نیست ولی شنبه احتمالا میگیرم ) .اونقدر ها هم مثل قدیما دیگه بازی نمیکنم ولی.... 1چیز دیگه اینکه غیر از دو موردی که گفتی (بالای سمت چپ صفحه کلید و چند پیکسل صفحه)در کل از لپ تاپ راضی هستی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا دمت گرم به احتمال زیاد میگیرم مگر اینکه اتفاق خاصی بیفته !!!! فقط 2سوال
    1- برا من مهمه که بازیا رو یه مدتی راحت اجرا کنه نه اینکه بعد از 1سال دیگه هر بازی جدید که میگیرم افت فریم داشته باشه !!!.شما که این لپ تاپو داری چی میگی به نظرت بازیارو چند سالی جواب میده (بنظرم جواب مثبته)؟؟؟ الان که Max Payne3 رو روون میاره دیگه؟؟؟
    2-در کل ازش راضی هستی ایشالا؟؟ بعد از این مدتی که گرفتی مشکل خاصی نداشتی باهاش؟(پستای قدیمیتو خوندم و استفاده کردم دمت گرم! )

اگه پستای قبلیمو دیدی احتمالا اون پستو هم دیدی که یک هفته بعد از خریدش نظرمو در موردش گفتم.اگه ندیدی برو بخون کامل گفتم که تو هر موردی عملکرد لپ تاپ چه جوریه...
    در مورد بازی هم من این بازی هارو تا حالا باهاش اجرا کردم:
    alan wake , assassins creed revelations , battlefield 3 , COD modern warfare 3 , dead space 2 , L.A noir , mafia 2 , need for speed run , stronghold 3 ,skyrim , witcher 2

من همه رو گرافیکشونو تا ته بالا می برم تازه من وصل می کنم به مانیتور با رزولوشن فول اچ دی بازی می کنم نه با رزولوشن خود لپ تاپ.همه رو کاملا روون اجرا می کنه. فقط تنها بازی ای که یه کم کند اجرا می کنه(با 10-15 فریم) witcher 2 هست که اونم حالا جهنم ultra بازی نمی کنم می ذارم رو high کاملا روون اجرا می شه...
    در مورد max payne 3 هم متاسفانه من نتونستم اجراش کنم نزدیک یک گیگ فقط براش کرک و آپدت دانلود کردم ولی آخرم اجرا نشد!حالا نمی دونم مشکل شاید از این بود که ویندوزم 8 بود! ولی خوب می دونم که اونم رو ultra کاملا روون اجرا می کنه.

در کل هیچ مشکلی باهاش نداشتم و کاملا از خریدش راضی ام.فقط کیقیت ال سی دیش یه کم تو ذوق می زنه.اونم واسه کار عادی خوبه هر وقتم که می خوام بازی کنم وصل می کنم به ال سی دی .از این جهت مشکلی ندارم.
    در ضمن من لپ تاپم یه ضربه ی خیلی خیلی بد هم خورد .یه جایی می رم سر کار بعد یارو عین شتر اومده بود با سرعت نور پاش افتاده بود به کابل شبکه ای که به لپ تاپ وصل بود ، قشنگ از رو میز 3-4 متر شوت شد لپ تاپ...که طبق نظر خودم و کسایی که اون جا بودن گفتیم دیگه هیچیش نموند، ورش داشتم دیدم عین شیر داره کار می کنه فقط بالای درش یه کم کج شد!!!!

6. 3 کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز میشه بگی این لپ تاپ در اجرا بازی های سنگین چگونه عمل میکند و آیا تا چند سال جوابگو خواهد بود؟؟ من لپ تاپ و برای دانشگاه میخوام که کارام را راه بیندازد(خیلی هم ضروری نیست ولی شنبه احتمالا میگیرم ) .اونقدر ها هم مثل قدیما دیگه بازی نمیکنم ولی.... 1چیز دیگه اینکه غیر از دو موردی که گفتی (بالای سمت چپ صفحه کلید و چند پیکسل صفحه)در کل از لپ تاپ راضی هستی ؟
    هر بازی که تا حالا اجرا کردم رو جوب داده...البته خودم بر خلاف انتظارم زیاد باهش بازی نمیکنم چون دیگه مثل قدیم حوصله ندارم فعلا که بازی ها رو جواب میده...والله به نظرم احتمالا تا یه سال دیگه یتونه بازی رو اجرا کنه(در کیفیت مطلوب)
    اما بعید میدونم تا 3-4 سال دیگه بتونه بازی ها رو در "بالاترین کیفیت بالا بیاره"/////
    من قبل از خرید لپتاپ فکر میکردم که با لپتاپ میشه بازی کرد اما الآن به نظرم لپتاپ خیلی برا بازی خوب نیست...حداکثر روزی یه ساعت....
    پیکسل صفحه ها که اصلا معلوم نیست....به ویژه در صفحات تیره کلا دیده نمیشه....
    اون مشکل کیبورد هم بهش عادت کردم اذیت نمیکنه...
    یکم وزن لپتاپ کمتر بود من خیلی خوشحال میشدم اما اون هم مشکلی نداره....کلا لپتاپ خوبیه...من روزی 13-14 ساعت باهاش کار می کنم و تا حالا مشکلی ندیدم توش.باهاش آهنگ هم ساختم (آهنگ سازی به cpu زیادی نیاز داره ...ولی عین موشک همه چیز رو سریع با هم تطبیق میده) ....خیلی خوبه.... اگه گرفتی با ssd بگیر....چون تو این سه ماه من حتی یه بلوری هم استفاده نکردم

8. 3 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

ببین داداش اگه واسه دانشگاه میخوای خیلی سنگینه
    تجربه خودم دارم بهترین لپ برا دانشگاه سایز 13 یا 14 فوقش
    تازه من هنوز تاکیدد دارم نگیرید که مدل هایی بیان که فابریک وین 8 دارن
    این جوری کم تر تو ذوقتون می خوره

Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2

10. این کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به نظر من كه برو hp بگير ، فول اچ دي هست و كيفيتشم بالاتره در مورد حرارتش تحقيق كن ميگن مشكلش حل شده گول كانفيگ بالا رو نخور ، لبتاپ بايد يه عمري كار كنه

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

به نظر من كه برو hp بگير ، فول اچ دي هست و كيفيتشم بالاتره در مورد حرارتش تحقيق كن ميگن مشكلش حل شده گول كانفيگ بالا رو نخور ، لبتاپ بايد يه عمري كار كنه
    اولا کدوم مدل hp????
    اگه منظورت 6000 هه که نصف فروم میگن مشکل قرمزی داره...
    تازه اگه اخبارو دنبال کنید سهامش داره تا جایی افت میکنه که ورشکست شه!

Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همچین میگه یه عمری کار کنه انگار y580 کار نمیکنه و شمام چند ساله که این لپ تاپو داشتین و واستون کار نکرده ولی یه عمره دارین hp استفاده می کنین و اون واستون کار کرده

14. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •