تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 124 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1237

نام تاپيک: Need for Speed: Most Wanted - 2012

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز میشه توضیح بدی چجوری دست فرمونت تو بازی خوب شده ؟من مشکلی با هندلینگش ندارم خیلی نرم و خوبه ولی خیلی تصادف میکنم یا موقع مسابقه همش باید چشمم به اون نقشه پایین باشه که اونجوری حواسم پرت میشه تصادف میکنم موقعی هم که به نقشه نگا نمیکنم راهو گم میکنم با اینکه خیلی تمرین کردم اگه بشه یکم از تجربت واسمون بگو.
    ماشینی مثل بوگاتی تو رینج بالا رو نتونستم کنترل کنم ، اما شولت کورویت و بنز ها و مکلارن و پورشه ها و لامبورگینی و... رو خیلی راحت میشه کنترل کرد(تصادف هم پیش میاد دیگه ولی خیلی کم) ، بعضی وقت ها لازمه فقط گاز رو ول کنی . اگه با گاز بپیچی حتما برخورد میکنی تو پیچ های 45 درجه و ... تو بعضی مواقع فقط باید یکم گاز رو ول کنی

ضمن اینکه من با کیبورد بازی میکنم ، شاید دوستانی که جویستیک دارن مشکل داشته باشن ولی من با کیبورد مشکلاتم خیلی کمتر هست

چند تا ماشین سطح پایین هم هستن که با تیونینگ هندلینگشون فرق نمیکنه زیاد که خیلی کم هستن ،

2. 2 کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ماشینی مثل بوگاتی تو رینج بالا رو نتونستم کنترل کنم ، اما شولت کورویت و بنز ها و مکلارن و پورشه ها و لامبورگینی و... رو خیلی راحت میشه کنترل کرد(تصادف هم پیش میاد دیگه ولی خیلی کم) ، بعضی وقت ها لازمه فقط گاز رو ول کنی . اگه با گاز بپیچی حتما برخورد میکنی تو پیچ های 45 درجه و ... تو بعضی مواقع فقط باید یکم گاز رو ول کنی

ضمن اینکه من با کیبورد بازی میکنم ، شاید دوستانی که جویستیک دارن مشکل داشته باشن ولی من با کیبورد مشکلاتم خیلی کمتر هست

چند تا ماشین سطح پایین هم هستن که با تیونینگ هندلینگشون فرق نمیکنه زیاد که خیلی کم هستن ،
    منم با کیبورد بازی میکنم و کاملا حرفت رو تایید میکنم

4. 2 کاربر از ye adam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

کیبورد کیبور را انداختیدااا ....بیایید با Gamepad حالتونو بگیرم !

نمیدونم پینگش جواب میده تو ایران یا نه وگرنه CDKEY شو میگرفتم ...واقعا مولتی یه صفای دیگه داره !

6. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

آره واقعا با گیم پد خیلی حال میده
    اصلا با کیبورد و موس نمیتونم دیگه ، شاید COD رو بازی نکنم کلا(با دسته نمیشه)

8. 2 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آره واقعا با گیم پد خیلی حال میده
    اصلا با کیبورد و موس نمیتونم دیگه ، شاید COD رو بازی نکنم کلا(با دسته نمیشه)
    من واقعا نمیتونم نید فور اسپیدو با دسته برم
    دسته فقط به درد فوتبال میخوره

10. این کاربر از ye adam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

من واقعا نمیتونم نید فور اسپیدو با دسته برم
    دسته فقط به درد فوتبال میخوره
    نه اینطوریم خوب نی
    دیشب با دسته ایکس باکس کشف کردم هرچی trigger رو کمتر نگه داری سرعت کم تره ، تا ته فشار بدی بیشتر گاز میده

12. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

نمی دونم چرا بعضی ها با هندلینگ این بازی مشکل دارن؟ فقط یه مقدار باید صبر داشته باشید تا بهش عادت کنید و قلقش دستتون بیاد.
    الان دو سه روزه بازی میکنم. هر ماشینی رو با هر تیونی می تونم راحت کنترل کنم. البه خیلی جلو نرفتم و ماشین های زیادی هم باز نکردم.

14. 3 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نمی دونم چرا بعضی ها با هندلینگ این بازی مشکل دارن؟ فقط یه مقدار باید صبر داشته باشید تا بهش عادت کنید و قلقش دستتون بیاد.
    الان دو سه روزه بازی میکنم. هر ماشینی رو با هر تیونی می تونم راحت کنترل کنم. البه خیلی جلو نرفتم و ماشین های زیادی هم باز نکردم.
    من دارم به این نتیجه میرسم که بسته به کیبرد داره . کیبورد لپتاپ من انگاری زیادی نرمه نمیتونم کنترل کنم
    والا بلا اولین بارمون نیست داریم تو این سبک بازی میکنیم پس وقتی میگیم کنترل بازی مشکل داره یعنی حتما مشکل داره ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

واقعا حیف که اینقدر منتظر این بازی بودم

با این فرمون مزخرفش
    بازی هم که داستان خاصی رو دنبال نمیکنه

آقا یه سوال اساسی دارم ازتون
    چطوری دنده های ماشین رو از اتومات در بیارم و دستی کنم ؟!؟!؟!

اگه این امکان رو نداره که shift +delete

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دوست عزیز میشه توضیح بدی چجوری دست فرمونت تو بازی خوب شده ؟من مشکلی با هندلینگش ندارم خیلی نرم و خوبه ولی خیلی تصادف میکنم یا موقع مسابقه همش باید چشمم به اون نقشه پایین باشه که اونجوری حواسم پرت میشه تصادف میکنم موقعی هم که به نقشه نگا نمیکنم راهو گم میکنم با اینکه خیلی تمرین کردم اگه بشه یکم از تجربت واسمون بگو.
    برای تعیین مسیر در مسابقه،از طریق توجه به حرکت حریفان جلویی یا توجه به خط و نوشته check می تونه تا حدود زیادی موثر باشه.در مواقعی هم که مسیر مستقیمه با نیم نگاهی به نقشه میتونید از پیچ و خمها مطلع بشید.
    نه اینطوریم خوب نی
    دیشب با دسته ایکس باکس کشف کردم هرچی trigger رو کمتر نگه داری سرعت کم تره ، تا ته فشار بدی بیشتر گاز میده
    trigger چیه؟
    با اینکه خودشون گفتند بهترین تنظیمات رو روی دسته گذاشتن ولی من راحت نبودم و گاز رو به همون a تغییر دادم.
    در رابطه با تفاوت دسته و کیبورد بگم که من در نسخه های قبل مقایسه کردم تغییر جهت با کیبورد راحتتره ولی با دسته باید با جهتهای کلاسیک بازی کرد نه با استیکها.در این بازی تست نکردم ولی با دسته xbox آنچنان مشکلی ندارم و باید قلق ماشین دستم بیاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •