حسين جان ممنون به خاطر شركتت در بحث
ولي احساس كردم جواب من رو ندادي يا برداشت درستي از حرفم نداشتي يا اينكه من درست منظورم رو نرسوندم چون من از پستت جوابی نگرفتم
در فوتبال رقيبهاي سنتي هميشه و در هر شرايطي نگاهشون به همديگس
خاص ايران يا اروپا هم نيست
وقتي براي رئاليا و بارساييا اين مهمه كه حتي اگر قهرمان نميشن توي جدول يه پله بالاتر از رقيب باشن يعني جداي از جدول و رقابت با ساير تيمها اين دو تيم يه ليگ دو تيمه هم دارن كه در اون صرفا با رقيبشون رقابت ميكنن
اين نگاه دقيقا توي ايران و بين قرمز و آبي هم هست و هيچ كس هم نيست كه بخواد يا بتونه منكرش بشه
استقلالیا در اغلب اوقات از باخت رقیب خوشحال میشن دقیقا مثل پرسپولیسیا
این کاملا طبیعیه که با یک برد ویژه که با نمادها و خاطرات تاریخی تیمشون در مقابل رقیب شباهت داره یاد تاریخشون بیفتن
اينكه تو دوست داري نگاهت به حال و آينده باشه سليقه و ديدگاه خودته اما فرهنگ غالب بر ٩٩ درصد تماشاگراي ما يه چيز ديگس كه من ميگم اين فرهنگ با تمام بديها و خوبيهاش طبيعيه
نميشه براي تاريخ برنامه ريزي كرد كه اينجا باش اينجا نباش اينجا فراموش شو اينجا به ياد فوتبال و فوتباليا بيا
تاريخ رسوخ كرده و ريشه زده در فرهنگ طرفداراي هر تيميه كه به بهانه هاي مختلف بازآفريني ميشه يا به زمان حال آورده ميشه
تو چجوري ميخواي به استقلاليا بگي عدد چهار رو نشون ندن يا به پرسپوليسيها
تو با فرد يا افراد حقيقي طرف نيستي با يك فرهنگ طرفي كه توي تاريخ ريشه زده
اين فرهنگ وراي سليقه ها و ديدگاه من و تو رفتار طبيعيه خودش رو داره و از اين به بعد هم به بهانه هاي مختلف در روزهاي خاص سراغ تاريخ خودش ميره
هيچ كس نميتونه به رئاليا بگه شما در عصر سياه و سفيد ٥ بار قهرمان شدين
هيچ كس نميتونه به استقلاليا بگه شما ديگه حق نداريد از دو قهرماني در آسيا حرف بزنيد چون ازش سالها گذشته
اينها همشون تبديل به خاطره، نماد و شعار ميشه و روي پيراهن و آرم و... تيما مياد
چه بخوای قبول کنی و چه نخوای تیمها و طرفدارانشون بیش از اونکه با حال و آیندشون زندگی کنن با تاریخشون نفس میکشن
پی نوشت: تمام این بحثا دلیلی بر این نیست که توی انجمن از این فضا سواستفاده کنیم و به بهانه کری خوندن همدیگرو عصبی و ناراحت کنیم
توی تاپیک پرسپولیس گفتم اینجا هم میگم ما توی انجمن هستیم و باید رفتارهای انجمنی رو رعایت کنیم

اینم از حق مسلم دوستان درودی که میگفتند بازی باید تو درود باشه

من که ندیدم برق جایی قطع باشه.