تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 308 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

FC Barcelona - SL Benfica

Barcelona (4-3-3): Pinto; Montoya, Puyol, Adriano, Planas; Song, Thiago, Roberto; Rafinha, Villa, Tello
    Subs: Valdes, Pique, Gomez, Dos Santos, Busquets, Messi, Deulofeu

Benfica (4-4-2): Artur; Pereira, Garay, Luisao, Melgarejo; Matic, Gomes, John, Nolito; Rodrigo, Lima
    Subs: Lopes, Luisinho, Jardel, Almeida, Cesar, Gaitan, Cardozo

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Watch Live Online

حیف شد
    بازی قشنگی برای شکوندن رکورد بود

ترکیب خیلی پرته، بنفیکا هم برد می خواد
    امیدوارم کار سخت نشه، مسی هم به زمین بیاد

2. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

داریم شکم سیر بازی میکنیم !! هر چی فضا میخواد بنفیکا داریم دو دستی میدیم بهشون ! نتیجه مهم نبود و تیم دوم رو فرستادیم . ولی توی همینا ویا بدجور توی ذوقه بازیش !!

میشد توی بازی تقریبا راحت واسه مسی هم حساب باز میکردیم !!!

4. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

وای همین الان عادل گفت مسی بدجوری مصدوم شده و تعویض شده .... حسابی نگرانم .. کسی خبر نداره مصدومیتش در چه حدیه ؟ کسی بازی رو زنده دیده ؟

6. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من زنده دیدم، کابوس بود

شاید حرفه ای تر بود که مسی یکی دو بازی آسون بازی می کرد تا رکورد رو زودتر بزنه و این فشار از بین بره
    همین بازی ترکیب میتونست بهتر باشه

نمی خوام ناراحتتون کنم ولی جدی به نظر میومد
    فقط باید منتظر آپدیت باشیم

8. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

الان تست های ابتدایی روی مسی در رختکن انجام شده
    زانوش ضرب دیده و به نظر آسیب دیدگی جزئیه
    ریکاوری معمول یک هفته است
    تشخیص قطعی تا MRI

حریفان ممکن بارسا در مرحله بعد
    تیم های دوم خارجی گروه های دیگه
    پورتو، آرسنال، میلان، شاختار و گالاتاسرای

10. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مصدومیت مسی تا چه حد جدیه دوستان؟
    من بازیو دیدم به نظر چیزیش نشد نمیدونم چرا افتاد

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تست های بیشتر در بیمارستان تایید کرد که مصدومیت مسی چیز بدی نیست
    حضورش در بازی بعد بستگی به ریکاوریش در روز های آینده داره

مسی - بنفیکا

گربه سیاه در کمپ نو

مصدومیت مسی تا چه حد جدیه دوستان؟
    من بازیو دیدم به نظر چیزیش نشد نمیدونم چرا افتاد

دروازه بان پاش رو زد
    چیزی که به نظر من اومد
    زانوی چپش به زانوی راستش گرفت
    ضربه رو هم با درد زد

13. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

مصدوميت ليونل مسي جدي نيست

باشگاه بارسلونا اعلام کرد که مصدوميت مسي جدي نيست و اين مهاجم آرژانتيني مي تواند هفته آينده مقابل رئال بتيس به ميدان رود.

ليونل مسي در ديدار مقابل بنفيکا در ايستگاه آخر مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا در دقيقه 58 به مبدان رفت به اين اميد که بتواند رکورد افسانه اي گرت مولر اسطوره ژرمن ها را بشکند اما او نتوانست در فاصله 25 روز تا پايان سال 2012 رکورد 85 گل زده مولر را در يک فصل بشکند.

به گزارش ايسنا،ستاره آرژانتيني آبي- اناريها در دقيقه 87 ديدار برابر بنفيکا و در شرايطي که ويلانووا هر سه تعويضش را انجام داده بود از قسمت زانوي پا دچار آسيب ديدگي شد و نتوانست به بازي ادامه بدهد تا موج نگرني و ناراحتي بر نو کمپ و جهان فوتبال سايه گستراند.

باشگاه بارسلونا اعلام کرد که مصدوميت مسي جدي نيست و اين مهاجم آرژانتيني مي تواند هفته آينده به ميدان رود.

به نوشته روزنامه اسپورت کاتالونيا مسي از ناحيه زانو دچار کوفتگي شده است اما اين آسيب ديدگي جدي نيست و او مي تواند در بازي هفته آينده مقابل رئال بتيس به ميدان رود.

در بيانيه باشگاه بارسلونا آمده است: آزمايش هاي گرفته از زانوي مسي نشان مي دهد که آسيب ديدگي او جدي نيست. مسي از ناحيه زانو دچار کوفتگي شده است اما هفته آينده مي تواند به ميدان رود. امکان حضور مسي در ديدار مقابل رئال بتيس وجود دارد و حضور او در اين ديدار بستگي به نظر ويلانووا دارد.
    ============

خدا رو شکر مصدومیت جدی نبود دیشب اعصابم به شدت خرد شد اون از بازی افتضاح بارسلونا بعدشم مصدومیت نگران کننده مسی
    تو این 5- 6 سال اخیر بازی به این افتضاحی از بارسلونا ندیدم بلایی که بارسا همیشه معروف سر حریفاش در بیاره یعنی بردن تیم مقابل به لاک دفاعی ، این بار خودش دچار شده بود!!!
    ویلانووا هم ثابت کرد هنوز خیلی راه داره به پپ برسه ... کل ترکیب تیم عوض کرده حالا درسته بازی تشریفاتی بود برای بارسا ولی برای دو تیم مهم بود ... برای بارسلونا خیلی بد میشد اگر میباخت به بنفیکا و سلتیک نمیتونست صعود کنه بارسل هم متهم به تبانی و زد و وبند میشد .مسی هم برداشته نیم ساعت اخر اورده در حالی که هیچ بازیکنی تو تیم نیست که به مسی پاس درست حسابی بده
    دیروزم تو بین جوانای بارسا بازیکن شاخصی نبود فقط یکییشون اسمش یادم نیست اخر بازی بعد مصدومیت مسی 4-5 نفر دریبل کرد و شوتش با بی دقتی زد

15. 6 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

حضورمسي ارتباطي به شکستن رکوردمولرنداشت

سرمربي بارسلونا بازي دادن به ليونل مسي در ديدار مقابل بنفيکا را به خاطر شکستن رکورد گرد مولر ندانست.

بارسلونا در بازي پاياني مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا در شبي که بسياري از ستاره‌هاي خود را در اختيار نداشت با تساوي بدون گل مقابل بنفيکا متوقف شد، اما با 13 امتياز به عنوان تيم اول به مرحله حذفي صعود کرد.

به گزارش ايسنا،در اين ديدار ليونل مسي در ترکيب اصلي قرار نگرفت، اما در نيمه دوم در دقيقه 58 به بازي آمد. اما اين بازي قرار نبود پايان خوشي براي ستاره آرژانتيني آبي اناري‌ها داشته باشد، چرا که مسي در دقيقه 85 از ناحيه زانو دچار گرفتگي شد و زمين بازي را ترک کرد.

تيتو ويلانووا اگر چه در اين ديدار نياز به پيروزي نداشت، اما دست به ريسک بزرگي زد و ليونل مسي را به بازي فرستاد. وي درباره اين تصميم خود که پايان خوشي براي او نداشت، در نشست خبري بعد از بازي درباره مصدوميت ليونل مسي گفت: مسي همواره دوست دارد به ميدان برود. او مي‌خواهد در تمام بازي‌ها شرکت کند. با اين حال من قبل از بازي مقابل بنفيکا مي گفتم که تنها 30 دقيقه بيشتر نمي‌تواند در ميدان حضور يابد. اگر من به دنبال شکستن رکوردها بودم، در بازي مقابل آلاوس از ابتدا ليونل را به بازي مي‌فرستادم و يا اين که در بازي امروز از ابتدا او را در ترکيب اصلي قرار مي دادم. حضور مسي در ديدار مقابل بنفيکا هيچ ارتباطي به شکستن رکورد گرد مولر نداشت.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    کاپيتان بارسلونا گفت: مصدوميت مسي در ديدار شب گذشته بدترين خبر ممکن بود.

به نقل از ساکروي، کارلوس پويول پس از بازي شب گذشته مقابل بنفيکا در مورد مصدوميت ليونل مسي اظهار داشت: اين تلخ ترين حادثه‌اي بود که براي ما اتفاق افتاد، اما اميدوارم پس از انجام آزمايشات مصدوميت او جدي نباشد. اين تلخ ترين خبري بود که مي‌توانستم از يک اتفاق فوتبالي بشنوم.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: مطمئنم که او با 100 درصد توان و آمادگي باز مي‌گردد. شايد در بازي‌هاي آينده او را نداشته باشيم، اما بايد با قدرت بيشتري مقابل حريفان بازي کنيم.

کاپيتان بارسلونا گفت: بازي خوبي مقابل بنفيکا انجام داديم، اما موقعيت‌هاي زيادي را خراب کرديم. با بازيکنان جوان در ميدان حاضر شديم و بازي‌اي بود که امتيازش براي ما چندان اهميت نداشت.

پويول عنوان کرد: دوباره تاکيد مي‌کنم که مصدوميت مسي بدترين خبر ممکن بود و بايد در مسابقات ليگ و جام حذفي با قدرت بيشتري در ميدان حاضر شويم.

وي در مورد حريف بعدي بارسلونا در دور دوم ليگ قهرمانان اروپا تاکيد کرد: مهم نيست که چه تيمي حريف بعدي ما باشد، اما دوست دارم با آث‌ميلان بازي کنيم.

17. 5 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

پیج رسمی لیونل مسی تو فیسبوک :
    I want to thank to all of you for your messages of support!
    I copy the Press Release from FC Barcelona Medical Department.
    “Messi has a bruise on the outside of his left knee. He'll undergo further tests to determine the exact extent of the injury”.

از تمام پیام های حمایتی که به من دادید تشکر می کنم و در مورد وضعیت مصدومیت، خبری که دپارتمان پزشکی بارسا اعلام کرده رو کپی می کنم.
    "مسی یک کوفتگی در زانوی پای چپ خود دارد. برای تشخیص میزان دقیق مصدومیت، او تحت آزمایش های بیشتری قرار خواهد گرفت"

لینک پست مسی در فیسبوکش:

به نوشته روزنامه اسپورت کاتالونيا مسي از ناحيه زانو دچار کوفتگي شده است اما اين آسيب ديدگي جدي نيست و او مي تواند در بازي هفته آينده مقابل رئال بتيس به ميدان رود.

Last edited by LittLe_BeAr; 06-12-2012 at 11:09.

19. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •