تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 63 از 325 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

آره منم دو سه سالی هست این مشکل رو دارم حتی موقع خواب فکرم میره جاهای دیگه و اضطراب میگرتم و...........
    اصلا نمیتونم بخوابم.
    همه اینها با روانپزشک حل میشه اما فکر کنم شما هم ترس رفتن به اینجور جاها رو داری
    Last edited by mohammad varaste; 05-11-2012 at 15:39.

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

چندتا از دوستام میگفتن بنویس روی کاغذ از ذهنت میره
    اما فرقی نداشت واسم
    من چند بار یه روش مشابه رو تست کردم:
    هر بار که حواسم پرت میشد، روی یه کاغذ کوچیک یه خط میزدم
    شما اگه این کار رو انجام بدید ممکنه به مرور سعی کنید تعداد چوب خطهاتون کم تر بشه
    یا میتونید یه مقوا دم دستتون داشته باشد هر وقت حواستون پرت شد مقوا رو بذارید روی کتاب

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی این مشکل تمرکز حواس با هیچی حل نمیشه .
    به نظرم این مقاله چیز جدیدی نگفته و فقط بدیهیاتی رو گفته که همینها هم نیاز به حواس خیلی جمعی دارن.

خوب داداش میخوای شماره یه جادوگرو بهت بدم بری ...(شوخی کردم به دل نگیر)
    خوب همین بدیهیاتو باید عمل کنی تا به نتیجه برس دیگه!درسته خیلی پیش پا افتادس اما اجراش سخته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام ، داوطلب کنکور 92 هستم
    چندتا مشل دارم در مورد برنامه ریزی که امیدوارم بهم جواب بدین :
    1. در یک هفته باید چند درصد وقت را روی دروس پایه گذاشت ؟ چند درصد روی دروس پیش ؟ (من مدرسه میرم)
    2. من چطوری برنامه ریزی کنم ؟ مثلا شنبه که شد ، برای کل هفته برنامه پچینم ؟ (الان من اینجوری برنامه ریزی می کنم که مثلا فردا از ساعت 4 تا 6 شیمی بخونم بعدش از ساعت 7 تا 9 ریاضی بخونم و .... این جور برنامه ریزی را برای کل روز های هفته انجام میدم)

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام ، داوطلب کنکور 92 هستم
    چندتا مشل دارم در مورد برنامه ریزی که امیدوارم بهم جواب بدین :
    1. در یک هفته باید چند درصد وقت را روی دروس پایه گذاشت ؟ چند درصد روی دروس پیش ؟ (من مدرسه میرم)
    2. من چطوری برنامه ریزی کنم ؟ مثلا شنبه که شد ، برای کل هفته برنامه پچینم ؟ (الان من اینجوری برنامه ریزی می کنم که مثلا فردا از ساعت 4 تا 6 شیمی بخونم بعدش از ساعت 7 تا 9 ریاضی بخونم و .... این جور برنامه ریزی را برای کل روز های هفته انجام میدم)
    بستگی داره به خودت و تسلط به دروس پایه داره و اینکه بعد از عید مدرسه میرید یانه....اگه آزمون خاصی میرید مطابق برنامه ی اون عمل کنید اگه نمیرید که به نظرم 50-50(اولویت با دروس پیش)در هر حال بستگی کامل به میزان تسلط به دروس پایه داره.
    اینجور برنامه ریزی ها از پایه غلطه...ممکنه شما امروز صبح از خواب پا بشی اصل حال شیمی خوندن نداشته باشی.شما باید اول تعیین کنید که چه مقدار میخواید درس بخونید...فرضا برای یک روز تعطیل در این ایام 10 ساعت ...بعد میاد میگید از این ده ساعت من 3 ساعت عمومی میخونم 7 ساعت اختصاصی بعد به ترتیب علاقه تون تا آخر هفته درساتون رو میخونید....مثلا میگید طی امروز و فردا من باید فصل سینیتیک شیمی رو بخونم حالا اگه حوصله داشتی امروز بخون نداشتی فردا بخون یا نصف امروز نصف فردا....در هر روز بین 3 تا 5 درس رو مطالعه کنید. البته این که هر روز چه "مباحثی رو تموم کنید رو کاغذ بنویسد...باید برنامتون سیال باشه.... اگه متوجه نشدید بگید تا بیشتر توضیح بدم
    Last edited by M A M M U T; 05-11-2012 at 19:35.

6. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

پس من هرروز برای همون روز ( یا نهایتا فرداش) برنامه پچینم . درسته ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

پس من هرروز برای همون روز ( یا نهایتا فرداش) برنامه پچینم . درسته ؟
    نه داداش ...شما باید اول هفته برنامه ریزی کنی.
    مثلا امروز جمعس وشما میخوای در این هفته 5 فصل از هر یک از دروس فیزیک شیمی زیست و ادبیات رو بخونی.
    اول روی کاغذ مینویسی که در هر روز چقدر میتونی درس بخونی.
    بعد میای میگی من روز شنبه یک فصل از هر یک از دروس شیمی فیزیک و زیست رو میخونم و 50 تا تست ادبیات(ساعتش رو مشخص نمیکنی مثلا نباید بگی :از 5-7 فلان رو میخونم)
    بعد میگی یک شنبه یه فصل از دروس ادبیات زیست و شیمی رو میخونم و 100 تا تست فیزیک میزنم
    .
    .
    .
    بعد روز پنج شنبه مثلا از خودم آزمون میگیرم یا تست میزنم یا مرم قلمچی یا رفع اشکال......
    در ضمن وقتی شما میگی امروز ده ساعت درس میخونم لازم نیست به صورت 2-4 4-6 و ... بعضی وقتی میبینی حوصله داری 5 ساعت پشت سر هم درس میخونی ...بعضی وقتی درس زود تموم میشه زود تر استراحت میکنی.... البته توصیه اکید میکنم بازه های درس خوندنتون دو یا سه ساعته باشه
    در ضمن ترتیب فصل هایی که میخونین مهم نیست اما سعی کنین یه جوری بخونین کهه همه ی فصل های سخت با هم نیافتن
    Last edited by M A M M U T; 05-11-2012 at 20:45.

9. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام به همه
    میگما من وقتی دارم درس میخونم همش هی فکرم منحرف میشه !!خسته شدم
    چیکار کنم بنظرتون؟
    راهی نیست.ساعت مطالعه رو طولانی کن بهتر جواب میده اما کم کم بهتر میشه.بازه ی زمانی 2 یا سه ساعت.

11. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها سلام
    تو رو خدا من سریع راهنمایی کنین
    من سال 90 کنکور دادم
    الان دوباره می خوام کنکور بدم اما هیچ کتابی ندارم می خوام برم کتاب بخرم
    از کجا بفهمم چه تغییراتی کردن کتاب ها و چه کتاب هایی باید بگیرم
    رشته ام هم تجربی هست
    خواهشا راهنماییم کنید وقت ندارم

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها سلام تو رو خدا من سریع راهنمایی کنین من سال 90 کنکور دادم الان دوباره می خوام کنکور بدم اما هیچ کتابی ندارم می خوام برم کتاب بخرم از کجا بفهمم چه تغییراتی کردن کتاب ها و چه کتاب هایی باید بگیرم رشته ام هم تجربی هست خواهشا راهنماییم کنید وقت ندارم
    بجز شیمی پایه و فیزیک پایه باید تقریبا همه کتاب ها رو تازه کنی. البته فیزیک پیش تغیرات کمی داشته ولی بازهم کتاب جدید تهیه کنی بهتره. ادبیات پایه و پیش کلا تغیر زیاد داشتن. دین و زندگی هم زیر و رو شده ! شیمی پیش تغیراتی داشته که باید کتاب های جدید رو بگیری ( توصیه میکنم خیلی سبز بگیری ). زیست شناسی هم همینطور مخصوصا حذفیات زیاد داشته هم در پایه هم در پیش. البته زیست 1 تغیراتش کم هست ولی بهتره اونم جدید رو بگیری. ریاضی هم که چه پایه و چه پیش کاملا عوض شد همشون رو باید کتاب های جدید تهیه کنی. زبان ولی تغیرات آنچنانی نداشته. و مهمتر از همه قیمت کتاب هم نسبت به سال 89 و 90 تقریبا 2.5 الی 3 برابر شده.

14. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •