آره منم دو سه سالی هست این مشکل رو دارم حتی موقع خواب فکرم میره جاهای دیگه و اضطراب میگرتم و...........
اصلا نمیتونم بخوابم.
همه اینها با روانپزشک حل میشه اما فکر کنم شما هم ترس رفتن به اینجور جاها رو داری
آره منم دو سه سالی هست این مشکل رو دارم حتی موقع خواب فکرم میره جاهای دیگه و اضطراب میگرتم و...........
اصلا نمیتونم بخوابم.
همه اینها با روانپزشک حل میشه اما فکر کنم شما هم ترس رفتن به اینجور جاها رو داری
Last edited by mohammad varaste; 05-11-2012 at 15:39.
من چند بار یه روش مشابه رو تست کردم:
هر بار که حواسم پرت میشد، روی یه کاغذ کوچیک یه خط میزدم
شما اگه این کار رو انجام بدید ممکنه به مرور سعی کنید تعداد چوب خطهاتون کم تر بشه
یا میتونید یه مقوا دم دستتون داشته باشد هر وقت حواستون پرت شد مقوا رو بذارید روی کتاب
خوب داداش میخوای شماره یه جادوگرو بهت بدم بری ...(شوخی کردم به دل نگیر)
خوب همین بدیهیاتو باید عمل کنی تا به نتیجه برس دیگه!درسته خیلی پیش پا افتادس اما اجراش سخته
سلام ، داوطلب کنکور 92 هستم
چندتا مشل دارم در مورد برنامه ریزی که امیدوارم بهم جواب بدین :
1. در یک هفته باید چند درصد وقت را روی دروس پایه گذاشت ؟ چند درصد روی دروس پیش ؟ (من مدرسه میرم)
2. من چطوری برنامه ریزی کنم ؟ مثلا شنبه که شد ، برای کل هفته برنامه پچینم ؟ (الان من اینجوری برنامه ریزی می کنم که مثلا فردا از ساعت 4 تا 6 شیمی بخونم بعدش از ساعت 7 تا 9 ریاضی بخونم و .... این جور برنامه ریزی را برای کل روز های هفته انجام میدم)
بستگی داره به خودت و تسلط به دروس پایه داره و اینکه بعد از عید مدرسه میرید یانه....اگه آزمون خاصی میرید مطابق برنامه ی اون عمل کنید اگه نمیرید که به نظرم 50-50(اولویت با دروس پیش)در هر حال بستگی کامل به میزان تسلط به دروس پایه داره.
اینجور برنامه ریزی ها از پایه غلطه...ممکنه شما امروز صبح از خواب پا بشی اصل حال شیمی خوندن نداشته باشی.شما باید اول تعیین کنید که چه مقدار میخواید درس بخونید...فرضا برای یک روز تعطیل در این ایام 10 ساعت ...بعد میاد میگید از این ده ساعت من 3 ساعت عمومی میخونم 7 ساعت اختصاصی بعد به ترتیب علاقه تون تا آخر هفته درساتون رو میخونید....مثلا میگید طی امروز و فردا من باید فصل سینیتیک شیمی رو بخونم حالا اگه حوصله داشتی امروز بخون نداشتی فردا بخون یا نصف امروز نصف فردا....در هر روز بین 3 تا 5 درس رو مطالعه کنید. البته این که هر روز چه "مباحثی رو تموم کنید رو کاغذ بنویسد...باید برنامتون سیال باشه.... اگه متوجه نشدید بگید تا بیشتر توضیح بدم
Last edited by M A M M U T; 05-11-2012 at 19:35.
پس من هرروز برای همون روز ( یا نهایتا فرداش) برنامه پچینم . درسته ؟
نه داداش ...شما باید اول هفته برنامه ریزی کنی.
مثلا امروز جمعس وشما میخوای در این هفته 5 فصل از هر یک از دروس فیزیک شیمی زیست و ادبیات رو بخونی.
اول روی کاغذ مینویسی که در هر روز چقدر میتونی درس بخونی.
بعد میای میگی من روز شنبه یک فصل از هر یک از دروس شیمی فیزیک و زیست رو میخونم و 50 تا تست ادبیات(ساعتش رو مشخص نمیکنی مثلا نباید بگی :از 5-7 فلان رو میخونم)
بعد میگی یک شنبه یه فصل از دروس ادبیات زیست و شیمی رو میخونم و 100 تا تست فیزیک میزنم
.
.
.
بعد روز پنج شنبه مثلا از خودم آزمون میگیرم یا تست میزنم یا مرم قلمچی یا رفع اشکال......
در ضمن وقتی شما میگی امروز ده ساعت درس میخونم لازم نیست به صورت 2-4 4-6 و ... بعضی وقتی میبینی حوصله داری 5 ساعت پشت سر هم درس میخونی ...بعضی وقتی درس زود تموم میشه زود تر استراحت میکنی.... البته توصیه اکید میکنم بازه های درس خوندنتون دو یا سه ساعته باشه
در ضمن ترتیب فصل هایی که میخونین مهم نیست اما سعی کنین یه جوری بخونین کهه همه ی فصل های سخت با هم نیافتن![]()
Last edited by M A M M U T; 05-11-2012 at 20:45.
راهی نیست.ساعت مطالعه رو طولانی کن بهتر جواب میده اما کم کم بهتر میشه.بازه ی زمانی 2 یا سه ساعت.
بچه ها سلام
تو رو خدا من سریع راهنمایی کنین
من سال 90 کنکور دادم
الان دوباره می خوام کنکور بدم اما هیچ کتابی ندارم می خوام برم کتاب بخرم
از کجا بفهمم چه تغییراتی کردن کتاب ها و چه کتاب هایی باید بگیرم
رشته ام هم تجربی هست
خواهشا راهنماییم کنید وقت ندارم
بجز شیمی پایه و فیزیک پایه باید تقریبا همه کتاب ها رو تازه کنی. البته فیزیک پیش تغیرات کمی داشته ولی بازهم کتاب جدید تهیه کنی بهتره. ادبیات پایه و پیش کلا تغیر زیاد داشتن. دین و زندگی هم زیر و رو شده ! شیمی پیش تغیراتی داشته که باید کتاب های جدید رو بگیری ( توصیه میکنم خیلی سبز بگیری ). زیست شناسی هم همینطور مخصوصا حذفیات زیاد داشته هم در پایه هم در پیش. البته زیست 1 تغیراتش کم هست ولی بهتره اونم جدید رو بگیری. ریاضی هم که چه پایه و چه پیش کاملا عوض شد همشون رو باید کتاب های جدید تهیه کنی. زبان ولی تغیرات آنچنانی نداشته. و مهمتر از همه قیمت کتاب هم نسبت به سال 89 و 90 تقریبا 2.5 الی 3 برابر شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)