تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 176 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

راستی یه سوال
    دیوایس هایی که از پورت ساتا استفاده میکنند (چه HDD و چه ODD ) رو مثله یو اس بی در زمان روشن بودن پی سی میشه وصل کرد یا جدا کرد؟
    کابل برق رو یا کابل دیتا رو ؟
    هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟
    آیا کار خاصی قبلش باید کرد؟ (مثلن با نرم افزار خاصی اول خاموش کرد یا برق رو قطع کرد)
    وصل کردنشون چطور

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی یه سوال
    دیوایس هایی که از پورت ساتا استفاده میکنند (چه HDD و چه ODD ) رو مثله یو اس بی در زمان روشن بودن پی سی میشه وصل کرد یا جدا کرد؟
    کابل برق رو یا کابل دیتا رو ؟
    هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟
    آیا کار خاصی قبلش باید کرد؟ (مثلن با نرم افزار خاصی اول خاموش کرد یا برق رو قطع کرد)
    وصل کردنشون چطور
    اگر مادربرد از AHCI پشتیبانی میکند میتونید هم HDD و هم ODD را بصورت Hot swapping متصل و یا جدا کنید . در مورد چگونگی انجام اینکار میتونید لینک زیر را مطالعه کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هم هارد و هم DVD Writer را از طریق eSATA بصورت Hot Plug به لپتاپ روشن متصل میکردم و مشکلی هم نداشتم و با استفاده از آیکون Safely remove هم هارد دیسک را eject میکردم . به هر حال اینکار در مقایسه با حالتی که سیستم خاموش و سپس HDD و ODD نصب و به مادربرد متصل میشود ؛ کم خطر نیست. مثلاً در هنگام متصل کردن کابل برق ممکن هست در لحظه اول کانکتورها خوب به هم متصل نشوند و جریان برق چندبار قطع و وصل که میتواند به هارد دیسک آسیب وارد کند . همچنین دقت کنید که عمر کانکتورهای SATA در مقایسه با USB محدودتر هست و احتمال بیشتری هست که زودتر خراب بشوند .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم نحوه استفاده از هارد دیسک های شبکه به چه صورت هستش؟
    مثل این لینک .
    مثل اینکه خودشون به یه نود تو شبکه وصل می شن یا باید به یه سیستم وصلشون کرد؟. نحوه اتصالشون به سیستم به چه صورت هست ؟ سرعتشون چه طوری ؟ اگه تنها وصلشون می شه کرد پرمیژن های دسترسی فایل ها به چه صورت هستش ؟ چقدر ظرفیتشون هست ؟ چه کسی از این سیستم استفاده می کنه و سوال هایی از این قبیل
    ممممممممممممممممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم نحوه استفاده از هارد دیسک های شبکه به چه صورت هستش؟
    مثل این لینک .
    مثل اینکه خودشون به یه نود تو شبکه وصل می شن یا باید به یه سیستم وصلشون کرد؟. نحوه اتصالشون به سیستم به چه صورت هست ؟ سرعتشون چه طوری ؟ اگه تنها وصلشون می شه کرد پرمیژن های دسترسی فایل ها به چه صورت هستش ؟ چقدر ظرفیتشون هست ؟ چه کسی از این سیستم استفاده می کنه و سوال هایی از این قبیل
    ممممممممممممممممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    من میخوام هارد اکسترال 2TB بخرم برای فقط ذخیره اطلاعات ولی نمیدونم چه مارکی و چه مدلی بهتره؟ شنیدم که western خوبه. کسی پیشنهادی نداره یه راهنمایی بکنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من میخوام هارد اکسترال 2TB بخرم برای فقط ذخیره اطلاعات ولی نمیدونم چه مارکی و چه مدلی بهتره؟ شنیدم که western خوبه. کسی پیشنهادی نداره یه راهنمایی بکنه؟
    سلام .

از برند Westen Digital میتونید WD my book بخرید البته اگر جابجایی ندارید . در صورتیکه خیلی جابجا میکنید شاید مجبور باشید با هزینه بیشتر انواع پرتابل مثل WD my passport ultra را بخرید . مدل دیگری که میتونید در نظر بگیرید Seagate Backup plus هست (پیشنهاد میکنم پست اول و دوم این تاپیک را هم مطالعه کنید).

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام .

از برند Westen Digital میتونید WD my book بخرید البته اگر جابجایی ندارید . در صورتیکه خیلی جابجا میکنید شاید مجبور باشید با هزینه بیشتر انواع پرتابل مثل WD my passport ultra را بخرید . مدل دیگری که میتونید در نظر بگیرید Seagate Backup plus هست (پیشنهاد میکنم پست اول و دوم این تاپیک را هم مطالعه کنید).
    اگه بخوام سیلیکون پاور بگیرم چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه بخوام سیلیکون پاور بگیرم چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟
    سایت Silicon power را چک کردم . دوترابایتی موجود نیست . اگر از این برند میخواهید بخرید پیشنهاد میکنم از سری Armor یکی از مدلها را انتخاب کنید .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام به همه
    و ممنون از راهنماییهای آقا عطا
    امروز سه تا هارد بک آپ پلس سه ترابایتی خریدم
    قیافش که خیلیییی ضایعه . کیفیت ساختش مخصوصاً پورت یو اس بی هم از نظر ظاهری اصلاً جالب به نظر نمیرسه اما خب با توجه به صحبت های شما پرفورمنس اسن بالاست که مهم هم همین پرفورمنسه نه قیافه
    آقا عطا تو سایت سیگیت مدل نامبری که زده بود با اینهایی که من خریدم فرق میکنه
    سایت سیگیت زده STDT3000100
    اما ماله اینها اینه SDTD3000200

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اقا عطا ، چند روز پیش یه اس اس اچ دی یک ترابایتی سیگیت خریده بودم گرافهای بنچمارک اون رو میگزارم لطفاً یه نظری بندازید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •