دوستان کسی دیگه هم این مشکلو داشته یا موردی هست؟
دوستان کسی دیگه هم این مشکلو داشته یا موردی هست؟
حتی در حالت high performance هم همین طوره ؟
چون معمولا در حالت power saver اتفاقات این طوری رخ میده
البته کاری که شما انجام میدید کارای سنگینی نیست
از task manager هم میزان استفاده رم و cpu رو موقع انجام این کارا چک کنید ببینید چیز مشکوکی هست یا نه ؟
هارد لپ تاپ رو هم یه آنالیز کنید بد نیست فکر کنم نرم افزار hd tune up مناسب باشه
با سلام
ال دیجیتال بازم n56jr رو اورد ولی اینبار با قیمت 3600000 با گارانتی سریر!!! من امروز تو پاساژ رضا بودم یه مغازه رو پیدا کردم اونم همین قیمت می داد البته با گارانتی اراند یا ارند نمی دونم ولی خوبیش این بود می گفت یک ماه گارانتی تعویض داشت بعلاوه بیمه بدنه سامان...حالا به تفاسیر من می خوام این مدلو خریداری کنم احتمالا تا شنبه حالا نمی دونم از کدوم مرکز بگیرم؟ یا اصلا صبر کنم ایا کمتر بشه یا همین طوری پیش بره هی قیمتا بره بالا !!!
اگه دوستانی که خریداری کردن لطف کنن یه ریویو بزارن تا کمکی هم به افرادی مثل من بشه تا سریع تر تصمیم بگیرم
با تشکر
نخر آقا.صب کن
تازه داره مشکلاتش و عیباش معلوم میشه
از من میشنوی نخر فعلا صب کن تا بعد عید مدلای دیگه بیاد
Sent from my GT-P3100
الان شما گرفتین مشکلاتش چی هست؟
اخه می ترسم باز دست نگه دارم همین طوری بره بالا...اوضاع قیمتی مملکت ما بر عکسه
به نظرشما n56 بهتره یا n550 غیر لمسی باگرافیک 4g!
گرافیک! درایور گرافیک نصب نمیشه اصا!! خیلی عجیبه! خارجیام این مشکلو توی فروماشون گفتن و ب نتیجه درست حسابی ندیدم کسی رسیده باشه!! اصا انگار این گرافیک آپدیت نمیشه!!تز تام کسایی ک مثل من این مدلو دارن خواهش میکنم برن آهرین ورژن درایور کارت گرافیک NVidia رو بگیرن ببینن میتونن نصب کنن!! ب بقیم توصیه میکنم نخرید
دستت درد نکنه اگه می شه بیشتر بررسی کن ببین مشکلات دیگه ش چیه
این لینک رو تو یه سایت ایرانی دیدم می خوای یه بررسی کن شاید مشکلت برطرف بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگاری اسم سایتو نقطه چین می ذره اسمش لاین کامپیوتر هست
Last edited by sevenman; 06-03-2014 at 12:23.
لظقا پیام خصوصیش کن لینکو....
سلام دوستان
من این لپ تاپ یه هست که دارم . به نظرم عالیه . همون موقع که قیمتش 3490 بود خریدم
یه سوال دارم
این انتی ویروس مک کافی که روش هست اصله ؟ خوبه نگهش دارم یا عوضش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)