تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 396 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من نه مشکل کرش دارم و نه لگ... از دانلود ها گرفتم و کرک اسکیدرو رو هم خودم از سایت اسکیدرو دانلود کردم. شما هم امتحان کنید شاید درست بشه.

اما در مورد بازی....

بسیار بسیار بسیار بسیار راضی هستم من. فوق العاده روون و شناور شده بازی... پاس کاری ها فوق العاده شدن! یعنی در حدی خوب شده که اگر گل درست و حسابی بزنین تا 10 دقیقه همینجوری فقط کیف می کنین! سیستم پاسکاری جدید امکان بازی به سبک بارسلون و آرسنال و اینها رو میده.... توپ رو میتونین روی زمین فوق العاده به حرکت در بیارین.

حرکات توی عمق بازیکن ها معرکه است... فضاهای لای دفاع رو خیلی عالی باز می کنن....

اما به نظرم هنوز بعضی وقت ها استیل دویدن بازیکن ها یکم مشکل داره.... البته یکم فقط

در مجموع عجیب حال کردم با دمو. از دموی 12 فوق العاده بهتر بود! پس وای به روزی که بازی نهایی بیاد چون با اینکه دموی 12 خوب نبود ، ولی خود بازی معرکه بود! پس اینکه دموش اینقدر خوبه ، وایییییی به بازی نهایی.... بی صبرانه منتظرم!

2. 3 کاربر از Marshall_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

من نه مشکل کرش دارم و نه لگ... از دانلود ها گرفتم و کرک اسکیدرو رو هم خودم از سایت اسکیدرو دانلود کردم. شما هم امتحان کنید شاید درست بشه.

اما در مورد بازی....

بسیار بسیار بسیار بسیار راضی هستم من. فوق العاده روون و شناور شده بازی... پاس کاری ها فوق العاده شدن! یعنی در حدی خوب شده که اگر گل درست و حسابی بزنین تا 10 دقیقه همینجوری فقط کیف می کنین! سیستم پاسکاری جدید امکان بازی به سبک بارسلون و آرسنال و اینها رو میده.... توپ رو میتونین روی زمین فوق العاده به حرکت در بیارین.

حرکات توی عمق بازیکن ها معرکه است... فضاهای لای دفاع رو خیلی عالی باز می کنن....

اما به نظرم هنوز بعضی وقت ها استیل دویدن بازیکن ها یکم مشکل داره.... البته یکم فقط

در مجموع عجیب حال کردم با دمو. از دموی 12 فوق العاده بهتر بود! پس وای به روزی که بازی نهایی بیاد چون با اینکه دموی 12 خوب نبود ، ولی خود بازی معرکه بود! پس اینکه دموش اینقدر خوبه ، وایییییی به بازی نهایی.... بی صبرانه منتظرم!
    شما تنظیمات کیبرد رو عوض کردی و بعدش وارد بازی شدی که میگی مشکلی نداره؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شما تنظیمات کیبرد رو عوض کردی و بعدش وارد بازی شدی که میگی مشکلی نداره؟!
    من با دسته Xbox بازی می کنم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله با تمام بازیکنان در واقع حرکات موجود در فیفا استریت رو اینجا پیاده کرده منظورش از کامپلت دریبلینگ حرکات مانور با توپ هست که شما توی فوتسال می بینید. یه حالت رقص پا ایستاده روی توپ
    نه انجامش سخت نیست وای می ایستی و کلید LB رو هولد می کنی و با جهت ها نمایش می دی یعنی حرکات نمایشی همین چیز خاصی نیست و زیاد تاثیر نداره توی روند بازی
    یه جا می خوندم برای انجامش نیازه که LT و RT رو هم زمان بگیریم و از Left Stick برای انجام حرکات استفاده ببریم. ولی شما نظر دیگه ای دارید.
    اگه فقط به درد نمایش می خوره که مفت نمی ارزه. انتظار داشتم که تو نبردهای تن به تن خیلی کمکم کنه. بخصوص برای شکافتن خطوط دفاعی. ( یه لحظه یاد علی کریمی سال های دور افتادم. یادش بخیر!)

چند تا سوال دیگه که ممنون میشم جواب بدید:

1. آیا cpu بهتر و جذاب تر از قبل بازی می کنه؟ تنوعی در بازی تیم ها مشاهده کردید؟
    2. آیا تا حالا گلی زدید/خوردید که تو فیفاهای قبل نمونش رو ندیده بودید؟ آیا چیز تازه ای در گل هایی که زدید/خوردید مشاهده کردید؟
    3. آیا دروازه بان جلوی کرنر شدن توپ های نزدیک به خودش رو می گیره؟
    4. Attacking AI چه تاثیری گذاشته بر روی حمله کردن شما؟
    5. آیا دفاع CPU مثل فیفا 12 ، به هنگام دفع توپ ، شوت هاش غیرطبیعی، کند و بیش از اندازه دقیقه؟ یا طبیعی تر شده؟
    6. آیا واکنش دروازه بان نسبت به شوت های محکم از فاصله ی نزدیک، باز هم فرا انسانی و غیر طبیعی ایه؟
    7. آیا بهبودی در صداگذاری تماشاگرها مشاهده کردید؟
    8. آیا حس و حالی که بعد از پاس دادن و شوت زدن بهتون دست میده، تغییری کرده نسبت به فیفا 12؟
    9. آیا حس می کنید که نحوه ی بازی کردنتون نسبت به قبل تغییری کرده؟ چه تغییری؟
    فعلا همین!
    Last edited by Yi Yi; 12-09-2012 at 23:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یه جا می خوندم برای انجامش نیازه که LT و RT رو هم زمان بگیریم و از Left Stick برای انجام حرکات استفاده ببریم. ولی شما نظر دیگه ای دارید.
    اگه فقط به درد نمایش می خوره که مفت نمی ارزه. انتظار داشتم که تو نبردهای تن به تن خیلی کمکم کنه. بخصوص برای شکافتن خطوط دفاعی. ( یه لحظه یاد علی کریمی سال های دور افتادم. یادش بخیر!)

چند تا سوال دیگه که ممنون میشم جواب بدید:

1. آیا cpu بهتر و جذاب تر از قبل بازی می کنه؟ تنوعی در بازی تیم ها مشاهده کردید؟
    2. آیا تا حالا گلی زدید/خوردید که تو فیفاهای قبل نمونش رو ندیده بودید؟ آیا چیز تازه ای در گل هایی زدید/خوردید مشاهده کردید؟
    3. آیا دروازه بان جلوی کرنر شدن توپ های نزدیک به خودش رو می گیره؟
    4. Attacking AI چه تاثیری گذاشته بر روی حمله کردن شما؟
    5. آیا دفاع CPU مثل فیفا 12 ، به هنگام دفع توپ ، شوت هاش غیرطبیعی، کند و بیش از اندازه دقیقه؟ یا طبیعی تر شده؟
    6. آیا واکنش دروازه بان نسبت به شوت های محکم از فاصله ی نزدیک، باز هم فرا انسانی و غیر طبیعی ایه؟
    7. آیا بهبودی در صداگذاری تماشاگرها مشاهده کردید؟
    8. آیا حس و حالی که بعد از پاس دادن و شوت زدن بهتون دست میده، تغییری کرده نسبت به فیفا 12؟
    9. آیا حس می کنید که نحوه ی بازی کردنتون نسبت به قبل تغییری کرده؟ چه تغییری؟
    فعلا همین!
    1- cpu خیلی خوب بازی می کنه ، البته هنوز هم به نظرم یکم بیش از حد قویه!

2- بسیار زیاد! حرکات جدید خیلی زیاد شده

3- من 1-2 صحنه دیدم که توپ رو گرفت! یعنی نزاشت کرنر بشه

4- مثل فیفا 12 باز هم خیلی خوب دفاع می کنن

5- دفاع cpu طبیعی تر شده... راحت تر گول میخوره...

6- من 1 صحنه دیدم که جو هارت یه موقعیتی رو عجیب گرفت!!! عجیبب!!! خیلی قشنگ بود....رفلکس فوق العاده داشت...

7- به صدا گذاری دقت نکردم

8- پاسکاری و شوت فوق العاده بهتر شده! توپ وزن پیدا کرده و از پاس دادنتون لذت می برین.

9- تغییری نکرده! ولی کلا توی 13 بازی از عمق خیلی حال میده... البته سانتر ها هم فوق العاده تغییر کردن

در ضمن ، complete dribbling فقط برای نمایش نیست... فوق العاده موثره.... میتونید باهاش توپ رو از فضاهای تنگ و شلوغ در بیارین و حفظ توپ کنید. واسه بازی تاخیری هم عالیه... یعنی که توپ رو نگه دارید تا یه بازیکن از عقب زمین حرکت کنه و بزنه به عمقو

7. 5 کاربر از Marshall_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب بالاخره قسمت شد منم این دمو رو برم!
    گفتنی ها رو دوستان گفتن ولی منم برداشت خودم رو میگم

بیس کار که همون نسخه 12 هست ولی تغییرات وجود داره اونم تغییرات مثبت
    یعنی موقع بازی هم حس فیفا 12 رو داشتم هم یه نسخه جدید

جالب بود که تو همین 3 تا بازی تقریبا تمام مواردی که توی تریلر e3 دیده بودم بهش برخوردم
    ضربه ترکیبی برای شروع مجدد
    complete dribbling
    حرکت به موقع و صحیح یار سوم در موقع حمله (که خیلی برام لذت بخش بود!)
    درگیریهای مدافع با مهاجم صاحب توپ
    فرصت طلبی مهاجمین در ارسالها (همون موردی که مدافع به ماست بودن متهم شد! ولی تو بازی من دیدم که این مهاجمه که از پشت سر مدافعی که انتظارش رو نداره میتونه بیاد و توپ رو با سر بزنه)

یه سری تغییرات بود که قابل پیش بینی بود (مثلا انیمیشن تعویض ها ) ولی یه مورد تو همین نیم ساعت بازی کاملا منو غافلگیر کرد
    از پشت محوطه شوت زدم که داخل 18 قدم خورد به مدافع و به نظر اومد که توپ به دستش خورده ولی داور ادامه داد
    نکته غافلگیرکنندش واکنش تماشاگرا بود که در همون لحظه برخورد یه واکنش نشون دادن (به خاطر از دست رفتن موقعیت) و بعد اون هم 2-3 ثانیه سوت ممتد رو به نشان اعتراض به داور از طرف تماشاگرها اومد که دیگه غافلگیر شدم واقعا!

نکات دیگه ای که برای من جالب بود یکی تمرین های پیش از شروع بازی بود که تو 12 تو رو میده به بازیکن میگه برو گل بزن! ولی اینجا تمریناتی رو کار میکنیم قبل بازی، که واقعا تیمهای واقعی تمرین میکنند مثل حرکت مارپیچ بین موانع (فقط امیدوارم تنوع کافی داشته باشه این بخش)
    دویدن بازیکن ها بیش از پیش طبیعی شده و چشم نواز
    سانترها خیلی بهتر شده از نظر من؛ جوری که من تو نسخه 12 99% توپهای جناحین رو سانتر نمیکنم ولی تو این دمو همش سعی میکردم برم از کنار سانتر کنم
    خط حملۀ وحشتناک قوی من سیتی از نکات قابل اهمیت دیگه بود!!

یه چیز یگه به ذهنم اومد این بود که بازی کمی و فقط کمی فانتزی شده یعنی رفته به سمت حال و هوای pes
    منتها من این فانتزی شدن فیفا رو به آرکید شدن فورزا تشبیه میکنم یعنی هم لذت بخش تر برای منه گیمر هم حساب شدس
    اصلا قرار نیست توپ رو با دفاع آخر برداری از وسط مدافع های حریف رد کنی بری ولی کلا یه ذره فانتزی شده دیگه

همه اینها دمو بود باید واستاد و فیفا 13 رو دید

9. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همین کامپلت دریبلینگ توی فیفا 12 هم بود به قول شما LT و RT رو وقتی همزمان می گیری یه حرکت کنترلینگ رو انجام می ده این جدید نیست نه تنها فیفا 12 بلکه توی فیفا 11هم این حرکت بود که البته توی فیفا 13 بهش عنوان کمپلت دریبلینگ داده... چیزی که جدید هست و توی فیفا های قبلی نبود همون کاری بود که گفتم... بحث نظر دیگه نیست این واقعا هست... اگه دوست داشتید براتون ویدیو بذارم ببنید.
    البته می گم چون همین حرکت دقیقا توی فیفا استریت بود برام تازگی نداشت ولی برای PC گیمر ها که نتونستند فیفا استریت رو تجربه کنن می تونه جذاب باشه

11. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستانی که با gamepad بازی می کنن برای اینکه Skill ها رو بتونید انجام بدید، تنظیمات خاصی انجام دادید؟

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید این match Day که به بازی اضافه شده تو این نسخه ی کرک شده هم کار میکنه یا حتما باید ارجینال باشه بازی ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ببخشید این match Day که به بازی اضافه شده تو این نسخه ی کرک شده هم کار میکنه یا حتما باید ارجینال باشه بازی ؟!
    برای این نسخه هم کار می کنه..در واقع کرکی برای بازی درست نشده..فقط اسکیدرو یه میانبر درست کرده که بدون نیاز به اجرای اریجین هم بازی اجرا بشه
    ویرایش: البته من خودم اریجین رو دارم... و از کرکم اسفاده می کنم..الان یه لحظه خودم شک کردم که اطلاعات رو از طریق سرور اریجین می گیره یا مستقیما دریافت می کنه؟!
    Last edited by treason_boys; 13-09-2012 at 10:07.

15. این کاربر از treason_boys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •