آفرین دمت گرم.
گیمرای حرفه ای فوتبال میتونن راحت بفهمن فیفا تو شبیه سازی فوتبال فوق العاده ست.
آفرین دمت گرم.
گیمرای حرفه ای فوتبال میتونن راحت بفهمن فیفا تو شبیه سازی فوتبال فوق العاده ست.
دوست عزیز مشکلش چیه؟
اکسترکت نمی شه یا نصب نمی شه یا وارد بازی نمیشه؟(کدومش)
آخه خودش گفته هنوز بازی کرک نشده و تا کرک نشه نمیشه وارد بازی شد....
سلام
دوستان برای دانلود Pro Evolution Soccer 2013 اینجا مراجعه کنید. :( این تاپیک برای دانلود نیست! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و پیروز باشید!![]()
اکسترکت میشه ولی میگه فایل ها ناقصه در هنگام دانلود و ارور چند تا فایل رو میده که میگه نیستن تا کپی بشن.
خب خدا رو شکر بازی خیلی خوب از آب در اومده . خیلی خیلی بهتر از شماره های چند سال اخیره . این نظره منتقده PSU
ایرادی هم از بازی نگرفته و فقط گفته بخش آنلاین و گیم مود های بازی به نسبت فیفا تو سطح پایین تری قرار داره .This is the first time for a number of years that we’ve been totally engrossed in Pro Evolution Soccer. We’re sure PES fans are going to love the improvements and its fluid gameplay and freedom on the pitch may well attract back some of the fans that the series lost over the last few years
دوستان این نسخه clone dvd چیه؟با نسخه معمولی فرق داره؟
راهنمای نصب
پس از خارج کردن از حالت فشرده حجم بازی 5750 مگابایت می باشد.
شماره سریال نصب بازی: V7TV-W3JX-6CC3-3DDU-Y3W7
لینک های دانلود
راهنمای دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حجم: 2260 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - بخش اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - بخش دوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - بخش سوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - بخش چهارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - بخش پنجم
رمز فایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- NowGamer – 9.1/10
- CVG – 9.1/10
- Inthegame – 9/10
- VGZ – 9/10
- Vandal Online - 9/10
- IGN – 8.5/10
- Meristation - 8.5/10
- PlayStation Universe – 8.5/10
- Shopto – 5/6=8.33/10
- Videogamer – 8/10
- Xbox 360 official xbox magazine - 8/10
- OPM – 8/10
- Eurogamer.it – 8/10
- OXM – 8/10
- Metro – 7/10
Last edited by mojtaba007; 17-09-2012 at 20:06.
دوست عزیز من از سایت پی سی دی سوال پرسیدم و این هم جوابشونه:
سلام دوستان,
این نسخه 100% سالم و تست شده هست و به راحتی نصب می شود.
هنگام فشرده سازی حجم بازی به 2.3GB کاهش یافته و شما هنگام اکتسرکت کردن آن به 5.8GB خواهید رسید.
لینک ها نیز تست شدند و مشکلی ندارند.
به محض انتشار کرک کافیست آنرا به بازی اضافی کنید تا بتوانید بازی را اجرا نمایید.
و این هم یه جواب دیگه:
فایل ها سالمه دوست عزیز,
همین الان خودم دانلود و اکسترکت کردم. شما هر بخشی که خطا میده رو دوباره دانلود کنید مشکل برطرف میشه.
پ.ن: اگه کسی دیگه ای این فایل رو دانلود کرد تست کنه ببینه اوضاش چطوره....
منم در حال دانلودم ولی یه سوال برام خیلی جالبه ماها که داریم با این همه شدت دانلود میکنیم - کرک نداشته رو از کجا پیدا کنیم چون من هرچی سرچ کردم فعلا نبود
دوستان اگه خبری از کرک شد اینجا بگید تا بچه هایی که دانلود کردن استفاده کنند
Last edited by sina-2008; 17-09-2012 at 20:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)