تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 65 اولاول ... 135359606162636465 آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 642

نام تاپيک: The Walking Dead: A Telltale Game Series

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

عجبا...
    اول از همه اینکه توی این دو قسمت میخواست چهره ی روسی ها رو خیلی بد نشون بده(همون کاری که با ایرانی ها میکنن و ما رو مشتی تروریست و عرب نشون میدن)...
    بعد اینکه
      محتوای مخفی: عصپویل 
    بازگشت جین خیلی خوب بود... کارهایی که میکرد هم منطقی بودن... کنی واقعا روی مخ بود و به شدت احساسی عمل میکرد. فقط اینکه خودت بکشیش کمی ظالمانه بود.
    قسمتی که پیش Lee برگشت، خیلی خیلی زیبا بود... من اون لحظه بغضم گرفت... Clem توی اون صحنه اتفاقات آینده رو میدونست و واقعا دلم براش سوخت...
    Luke خیلی بد مرد... اصلا حقش نبود اینجوری بمیره.
    اون جاییش که مایک میخواست با Arvo و اون یکی فرار کنن واقعا زجرآور بود... یعنی واقعا ندیده بودن که اون Arvoـی خنگ چیکار کرده بود؟
    اول که با وجود بخشش Clem، میره به همراهاش میگه که این بوده اومده داروها رو دزدیده. بعدش هم وقتی خواهرش زامبی میشه و میکشنش اونجوری زاری میکنه و شما رو به یه خونه ی مزخرف بدرد نخور میبره و نهایتا هم میخواد فرار کنه و ....

من به کنی شلیک کردم و Jane رو هم بخشیدم، چون قبلش گفته بود که باید یک نفر رو انتخاب کنه... اون سه نفر رو هم راه دادم به کمپ...

تا ببینیم یه DLC میاد بین الفصولین یا نه

هنوز 400Days DLC رو بازی نکردم من...

2. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

محتوای مخفی: فصل بعد 
    سلام
    بچه ها به نظرتون فصل بعد این سه نفری که راه دادیم تو دردسر ساز میشن یا یکی از خودیا!!! به خصوص اون اسلحه ای که همراه داشت...من نظرم اینه که یکی میشن مثله همون پسر روسیه....نمک میخورن و نمک دون میشکونن!!!!

4. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم خدمتتون.... برای اینکه این بازیو لذت ببری ازش باید حتما زبان قوی داشته باشیم ؟؟؟

من سریالو کامل دنبال کردم .... شخصیتا با سریال یکیه ؟؟؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

محتوای مخفی: فصل بعد 
    سلام
    بچه ها به نظرتون فصل بعد این سه نفری که راه دادیم تو دردسر ساز میشن یا یکی از خودیا!!! به خصوص اون اسلحه ای که همراه داشت...من نظرم اینه که یکی میشن مثله همون پسر روسیه....نمک میخورن و نمک دون میشکونن!!!!
      محتوای مخفی: اپیزود 5 
    من که راه ندادم . دیگه عمرا همینطوری به کسی اعتماد کنم . فقط خودم و جین و AJ و احتمالا کریستا اگه زنده باشه .
    ولی وقتی راهشون نمیدی خیلی دیالوگ توپی میگه کلم . اصلا معلوم میشه کاملا عوض شده . نمیدونم چرا و چطوری کلم اینطوری شد اما خودم دلم نمیخواست کلم یه همچین ادمی بشه .
    این بازی جالبه . یه جورایی واکنش های خود ادم رو تو همچین موقعیتی نشون میده . یعنی من خودم همینطوری هستم تو زندگی واقعی . تصمیمات عجولانه میگیرم و بعدش هم به اشتباه خودم همیشه پی میبرم . واسه همینه که هیچ وقت TWD رو دوبار نمیرم .
    الان من کاملا پشیمونم که چرا کنی رو کشتم . از طرفی مهربونم و دلم نمیخواست جین بمیره . و دوباره پشیمونم که چرا اون ادما رو راه ندادم . در ضمن اونا فکر نکنم خانواده باشن . باباهه سفید پوست و پسره سیاه پوست ؟ واسه همین راهشون ندادم .

عجبا...
    اول از همه اینکه توی این دو قسمت میخواست چهره ی روسی ها رو خیلی بد نشون بده(همون کاری که با ایرانی ها میکنن و ما رو مشتی تروریست و عرب نشون میدن)...
    بعد اینکه
      محتوای مخفی: عصپویل 
    بازگشت جین خیلی خوب بود... کارهایی که میکرد هم منطقی بودن... کنی واقعا روی مخ بود و به شدت احساسی عمل میکرد. فقط اینکه خودت بکشیش کمی ظالمانه بود.
    قسمتی که پیش Lee برگشت، خیلی خیلی زیبا بود... من اون لحظه بغضم گرفت... Clem توی اون صحنه اتفاقات آینده رو میدونست و واقعا دلم براش سوخت...
    Luke خیلی بد مرد... اصلا حقش نبود اینجوری بمیره.
    اون جاییش که مایک میخواست با Arvo و اون یکی فرار کنن واقعا زجرآور بود... یعنی واقعا ندیده بودن که اون Arvoـی خنگ چیکار کرده بود؟
    اول که با وجود بخشش Clem، میره به همراهاش میگه که این بوده اومده داروها رو دزدیده. بعدش هم وقتی خواهرش زامبی میشه و میکشنش اونجوری زاری میکنه و شما رو به یه خونه ی مزخرف بدرد نخور میبره و نهایتا هم میخواد فرار کنه و ....

من به کنی شلیک کردم و Jane رو هم بخشیدم، چون قبلش گفته بود که باید یک نفر رو انتخاب کنه... اون سه نفر رو هم راه دادم به کمپ...

تا ببینیم یه DLC میاد بین الفصولین یا نه

هنوز 400Days DLC رو بازی نکردم من...
    400 Days رو بازی نکردی ؟ کاش قبل این فصل بازی میکردی . چون وقایعش تو فصل دوم تاثیر داشت . خیلی جالب بود . مثلا بانی هم توش بود که اگه داستانش رو میرفتی عمرا توی این فصل بهش اعتماد میکردی .

این روسها رو به قول تو طبق سیاستهاشون خواستن بد نشون بدن . دقیقا در هر مرحله زمانی اینا سیاستهاشون رو توی فیلمها و سریالهاشون به کار میبرن . مثل Spartacus و Homeland و همین TWD مثلا .
      محتوای مخفی: اپیزود 5 
    من هم در راستای مخالف با سیاست امریکا از اون پسره اروو همینطور حمایت کردم حتی با کلم عاشقش هم شدم . اما اون تیر عشق به قلبم زد حق داشت البته فرار کنه اما بیشتر از اون از مایک و بانی بدم اومد .

7. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم خدمتتون.... برای اینکه این بازیو لذت ببری ازش باید حتما زبان قوی داشته باشیم ؟؟؟

من سریالو کامل دنبال کردم .... شخصیتا با سریال یکیه ؟؟؟
    سلام . نه دوست عزیز نه شخصیتا یکیه نه داستان . اگر زبان قوی ندارید بازی واستون بی معنی میشه چون بیشتر از نصف بازی همین دیالوگ هاست .

9. 2 کاربر از naalosar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اولین تصویر از فصل سوم The Walking Dead در صفحه ی فیسبوق Telltale Games منتشر شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 4 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی پایان جالبی داشت
    به نظرم میاد پایان با شما خیلی فرق داشته

محتوای مخفی: پایان فصل دوم 
    من کنی رو نکشتم
    بعد به اون جا که اسمش والینگتون بودش رسیدیم رامون نمی دادن ولی کنی خواست که حداقل کلمنتاین و بچه رو راه بدن که اونا قبول کردن
    ولی من نخواستم و با کنی موندیم و با هم دیگه رفتیم ناکجا آباد

حالا نمی دونم با این انتخاب ها فصل دوم چه جوری میشه و خیلی جالب شد!
    کلا یه جوری تموم شد که هیجان برای فصل بعد باقی بمونه

13. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بازی پایان جالبی داشت
    به نظرم میاد پایان با شما خیلی فرق داشته

محتوای مخفی: پایان فصل دوم 
    من کنی رو نکشتم
    بعد به اون جا که اسمش والینگتون بودش رسیدیم رامون نمی دادن ولی کنی خواست که حداقل کلمنتاین و بچه رو راه بدن که اونا قبول کردن
    ولی من نخواستم و با کنی موندیم و با هم دیگه رفتیم ناکجا آباد

حالا نمی دونم با این انتخاب ها فصل دوم چه جوری میشه و خیلی جالب شد!
    کلا یه جوری تموم شد که هیجان برای فصل بعد باقی بمونه
    همه جا میگن این پایان از 5 تا پایان دیگه خیلی قشنگتره .

15. 5 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    منم به تازگی تصمیم گرفتم که بازی کنم ، فصل یک و دو رو به کوب تو چند روز با هم رفتم ، از یه طرف حال داد که یه جا بود ، از طرف دیگه خب اون انتظاری که آدم میکشه هم با مزه اس و زجر آور : ))

فصل یک که عــالی بود در روایت داستان. همین که تونست اینقدر احساساست آدمو درگیر خودش کنه و پایان بسیار زیباش. فقط خود کاراکتر لــی خیلی باحال نبود ، اوایل هم که هی بازی نمیکردم به خاطر همین بود ، چهره اش جذاب یا کاراکتر خاصی نبود برام (ولی شاید همین نکته جالبی باشه واسه این بازی)

فصل دوم هم که خوب بود ولی نه به خفنی فصل یک ، فقط تجربه ی بازی با کلمنتاین و اینکه خیلی شبیه سریاله و منم عشق سریال دیدن ، منو نگه داشت. وگرنه خود بازی گیم پلی ایی ، چیزی نداشت (خیلی کم بود ) ، بیشتر انیمیشن بود و تصمیم گیری های به ظاهر حساس. (حالا شاید تو فصل یک هم اینطور بوده ولی اولش خب آدم آشنایی نداره و براش تازه و جدیده ولی خب تو فصل دوم که ادامه پیدا کرد یکم بی معنی میشه واسه آدم )

ولی این قضیه که تصمیم گیری ها که تو سرنوشت داستان تاثیری نداره،باعث میشد تو بیشتر تصمیم گیری ها، یکم بی تفاوت بشه آدم ، چون یه جوری صحنه سازی میکردن که حس کنی فرق داشته و ... (به جز پایان فصل 2 که 6 پایان داشته گویا) ، واقعا فقط داستانش جالب بود که ببینی آخرش چی میشه.

بازم میگم خیلی شبیه سریال بود ، منتها با تاثیر حسی بیشتر روی بیننده/بازیکن . اونایی که داستان براشون مهمه تو بازی، حتما اینو بازی کنن که خیلی لذت خواهند برد ، تو مجموعه بازی هایی که تا الان کردم ، از نظر داستانی یکی از بهترین تجربه هام بود...

فقط یه سوالی ، برای اینکه پایان های دیگه رو ببینیم حتما باید کل اپیزود 5 فصل 2 رو از اول بازی کنیم ؟ با دستکاری و حذف کردن فایل های سیو بازی نمیشه به عقب برگشت ؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام.
    منم به تازگی تصمیم گرفتم که بازی کنم ، فصل یک و دو رو به کوب تو چند روز با هم رفتم ، از یه طرف حال داد که یه جا بود ، از طرف دیگه خب اون انتظاری که آدم میکشه هم با مزه اس و زجر آور : ))

فصل یک که عــالی بود در روایت داستان. همین که تونست اینقدر احساساست آدمو درگیر خودش کنه و پایان بسیار زیباش. فقط خود کاراکتر لــی خیلی باحال نبود ، اوایل هم که هی بازی نمیکردم به خاطر همین بود ، چهره اش جذاب یا کاراکتر خاصی نبود برام (ولی شاید همین نکته جالبی باشه واسه این بازی)

فصل دوم هم که خوب بود ولی نه به خفنی فصل یک ، فقط تجربه ی بازی با کلمنتاین و اینکه خیلی شبیه سریاله و منم عشق سریال دیدن ، منو نگه داشت. وگرنه خود بازی گیم پلی ایی ، چیزی نداشت (خیلی کم بود ) ، بیشتر انیمیشن بود و تصمیم گیری های به ظاهر حساس. (حالا شاید تو فصل یک هم اینطور بوده ولی اولش خب آدم آشنایی نداره و براش تازه و جدیده ولی خب تو فصل دوم که ادامه پیدا کرد یکم بی معنی میشه واسه آدم )

ولی این قضیه که تصمیم گیری ها که تو سرنوشت داستان تاثیری نداره،باعث میشد تو بیشتر تصمیم گیری ها، یکم بی تفاوت بشه آدم ، چون یه جوری صحنه سازی میکردن که حس کنی فرق داشته و ... (به جز پایان فصل 2 که 6 پایان داشته گویا) ، واقعا فقط داستانش جالب بود که ببینی آخرش چی میشه.

بازم میگم خیلی شبیه سریال بود ، منتها با تاثیر حسی بیشتر روی بیننده/بازیکن . اونایی که داستان براشون مهمه تو بازی، حتما اینو بازی کنن که خیلی لذت خواهند برد ، تو مجموعه بازی هایی که تا الان کردم ، از نظر داستانی یکی از بهترین تجربه هام بود...

فقط یه سوالی ، برای اینکه پایان های دیگه رو ببینیم حتما باید کل اپیزود 5 فصل 2 رو از اول بازی کنیم ؟ با دستکاری و حذف کردن فایل های سیو بازی نمیشه به عقب برگشت ؟
    نه شما میتونید انتخاب کنید که فقط سکانس اخر بازی رو مجدد ادامه بدی !!

18. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •