سلام آقا کیوان،چند تا از این سایتایی که ازش فیلم دانلود می کنی که سرعت لینکاش خوبه،برای من پیغام خصوصی می ذاری،با تشکر
سلام آقا کیوان،چند تا از این سایتایی که ازش فیلم دانلود می کنی که سرعت لینکاش خوبه،برای من پیغام خصوصی می ذاری،با تشکر
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
بحث من اتفاقا" همین بود که پهنای باند به گفته ی این آقا بصورت منطقه ای تفکیک نمیشه ... و پورت ها سراسری در هر شهر بطور مساوی در هر منطقه واگذاری میشه)
حالا نمیدونم ایشون درست میگن یا نه![]()
داداش این دیگه از اون حرفا بوداااا!!!
آخه 20:30 هم شُد مرجعِ رسیدگی؟!!
اینا که سابقه شون روشنه، خبرهاشون هم معلومه چجوری و با چه اهدافیه
اونوقت بیایم از دُزد به دُزد شکایت ببریم؟!
این صفحات و حرف ها همش دل خوش کُنَکِه که من و شما رو گول بزنن
بشنو و باور نکن
من شکایت نوشتم .
سنگ مفت گنجیشک مفت از هیچی که بهتره!!!1
شما هم اقدام کنید زیاد وقتتون رونمیگیره!!
مخابرات مازندران داره ترافیکهاش کمتر میکنه مثل 128 4گیگ بود میشه 2گیگ خبرهای تکمیلی 20 مردادماه خودتون وقتی وارد سامانه کاربریتون شدید متوجه میشید عزت زیاد
خبر جدبد انیه که کلیه سرویسهای مخابرات ترافیک روزانشون شده 2 گیگ! قیمت هر گیگ شده 2500 ! دیگه سرویسی به نام 512 با 16 گیگ ترافیک وجود نداره،به جاش 512 با 2 گیگ شده ماهی 14000 تومان.با این اوصاف خداحافظ مخابرات،من دوباره بر می گردم آسیاتک.
ای نا مردا! اومدن این همه یوزر گرفتن ، حالا می خوان ترافیکو کم کنن! اونم نه 2-3 گیگ ، 14 گیگواسه سرویس 512 ؟!من اصن باورم نمیشه! البته الان نه تو سایت شرکت چیزی نوشته ، نه تو سامانه مشترکین!! فقط اون صفحه ورودی نوشته : سامانه پرداخت الکترونيک جهت ارتقاء تا 20/5/1391 غير فعال خواهد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)