دوستان من مک رو از میهن دانلود گرفتم نمی دونمی چجوری باید رایتش کنم یه فایل داره به نام MacOs10.6.5_full که از زیپ خارجش می کنم حجمش 4.7 گیگ میشه و رو دی وی دی رایت نمیشه بعد یه فایل دیگه هم هست که حجمش 70 مگ هست اون رو باید جدا رو سی دی بزنم ؟
دوستان من مک رو از میهن دانلود گرفتم نمی دونمی چجوری باید رایتش کنم یه فایل داره به نام MacOs10.6.5_full که از زیپ خارجش می کنم حجمش 4.7 گیگ میشه و رو دی وی دی رایت نمیشه بعد یه فایل دیگه هم هست که حجمش 70 مگ هست اون رو باید جدا رو سی دی بزنم ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بهترین کار اینه که هیچ پچ موقع نصب انتخاب نکنی بعد با سی دی بوت بیای بالا ککستهارو نصب کنی برای
هر سیستمی روشی وجود داره باید برین تو سایت های
[/LEFT]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برین به همون دوتا سایت بالا
شما برین تو سایت زیر و با توجه به مدل ککست مورد نظرو دان کنید و نصب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبهتره مک اورجینالو دان کنید و برین تو همون سایتهای بالا اونجا روشهای نصب هست
سلام من یک هارد 40 خالی دارم میخوم توش مک بریزم اما موقع نصب هارد رو تشخیص نمیده
سلام من زمان نصب هاردم رو شناسایی نمیکنه هاردم کاملا خام هست
سلام
آیا مک رو لپ تاپ من نصب می شه ؟
fujitsu life book ah-530 gfx
core i5- 460 m
motherboard : fujitsu
ram : 4 g DDR3
graphic card " ati mobility radeon hd 550v
hard : 500 gb 5400rpm
با سپاس
باسلام
من آموزش شما رو در مورد مک دیدم و می خواستم اون رو نصب کنم . اما نمی تونم نصبش کنم می خواستم اگه امکان داره راهنمایی کنین.
من دی وی دی رو بوت کردم و به صفحه بوت منیجر رسیدم بعد گزینه ای که شکل سی دی رو داره میزنم ولی بعدش متوقف میشه و یک صفحه سیاه رنگ پر از نوشته دیده میشه.
لطفا راهنمایی کنید.
در ضمن سیستم من پی سی هستش و cpu ای ام دی 2.9 dual
کسی لینکی از آخرین ورژن از این هکینتاش ها نداره واسعه دانلود ؟
سلام سیستم من دارای این مشخصات است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - مک روی آن نصب میشه
2- من macos-full-10-6-5] رو دانلود کردم که طبق گفته سایتش قابلیت بوت رو داره اما من هر کاری میکنم بوت نمیشه
چکار باید بکنم
سلام
من از تابستون درگیر نصب این سیستم عامل بودم اما نشد که نشد
اول نسخه ی اصلی رو که 7 گیگ بود دانلود کردم که با هر نرم افزار کمکی بوت امتحان کردم با سیستمم سازگار نشد و همون اول راه گیر می کرد
الان خیلی دنبال یه نسخه ای که رو سی پی یو AMD نصب بشه گشتم اما شک داشتم
اگه لطف کنین لینک یه سایتی که این سیستم عامل رو مخصوص پی سی گذاشته بدید ممنون می شم
مادر بردم MSI مدل ms-73388
CPU هم مدل AMD Phenom II X4 965 که تازه گرفتم
اگه از مابقی سخت افزار اطلاعاتی لازمه تا بگم؟
خیلی ممنون
سلام من تا قسمت انتخاب هارد میرم اما هیچ پارتیشنی برام شناسایی نمیشه میشه کمک کنید
وقتی قسمت دیسک اوتیلیتی را نیزنم هیچی نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)