اخه جواد اینقدر برای سرور تلاش میکنه برای انتن دهی بیشتر وایرلس میره بالا پشت بوم!![]()
اخه جواد اینقدر برای سرور تلاش میکنه برای انتن دهی بیشتر وایرلس میره بالا پشت بوم!![]()
بابا انقدر سربه سرش نذارید .جوادو به . . . دادید یه لپتاب افتاده زمین دیگه
راستی هوی ! بیا این عکس دسته جمعیمونو بذار ببینیمش![]()
دوستان من از دیشب هر چی می خوام به سرور وصل شم نمی تونم!!!! اصلا پیداش نمی کنه!!!! مشکل از منه یا سرور؟؟؟
لوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ول
جواد جون یادم باشه 1 اسفند برات دود کنم (دودشو هوا کنم ...)
دوستان جریان چیه ؟ دارین پلاگین نصب می کنین ؟![]()
من باز با این سرور مشکل پیدا کردم
دارم سعی میکنم درستش کنم
-------------------
یه علت لگ شدن شما تو سرور سرعت کم اینترنتتون هست
شاید تجربه داشته باشید که مثلا وقتی از دستور home/ استفاده می کتید برای چند لحظه اطرافتون خالیه بعد یهو مپ میاد
دلیلش هم سرعت کم یا پینگ بالای شماست
تنها راه بهتر شدنش هم اینه که بعد از استفاده از دستور های تله پورتی برای 10 تا 30 ثانیه صبر کنید و سپس به بازی ادامه دهید
تذکر مهم:
ممکنه بعضی اوقات واستون پیش بیاد که مثلا از spawn/ استفاده کردید ولی از لگ زیاد نتونستید مپ رو دانلود کنید
و وسط زمین و هوا ول شدید! در این موقع باید سریع دیسکانکت کنید
اگرنه ممکنه بمیرید و آیتم ها تون بپپره!
این یک باگ است
جواد انقد کار داری زدی لب تابت هم ترکوندیراستی کی میای ؟ بیا این خونه یه من رو بغلاش هم به نامم بزن
اون همه بره قصرش وقت گذاشت خوب بیاد اینم بسازه دیگه هول شدن نداره که
جواد ادت داره تو آشپزخونه راه بره هی بخوره و بازی کنهبخواتر همینه بهش میگیم Gamboo
عزیز الان میزارم
دادا تو باغ نیستی هاکجایی ؟ کی گفته پلاگین ؟ چه خبره ؟ کیییییییییییییههههههههههه ه کیهههههههههه ؟
راستی قهوه تلخ اومد ها
__________________________________________________ _______________________________
الان یه عکس میزارم تشکر یادتون نره ها
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
عکس دست جمعی تویه خونه یه من
تشکر نکنید میزنمتون ها
بزن تشکر رو![]()
ای گفتی شهابمن که اومدم دیدم خونم هست
ولی وسیله های توش رو زمین ریخته شده بوود
![]()
جوااااااااااااااااااااد بیا به نام بزن دیگه![]()
مثل همیشه سرور های ایرانی تخمی ترین ادمارو دارن
نصف خونه منو اتیش زدن
نسفشو کندن
همه گوسفندارو ولو کردن
همه مرغارو کشتن
همه گاوارو کشتن
میز enchat e رو بردن
سیم کشی رو بردن
چراقارو بردن
در دیگه کار نمیکنه فکر کنم سیم کشی اونو هم بردن
دمتون گرم همون افلاین بازی کنیم بهتره
رفیقم میگفت سرور ایرانی هرکاریشم کنی در بهترین شرایط 0.00000000000000000000000000000000001 % سرور خارجی هم اطمینان نداره همینه
من رفتم همون سرور ردیف خارجیه الان که چک کردم دیدم با اینکه اونجا از ثبت خونه و این حرفا خبری نیست ولی هنوز خونه من 1 block هم ازش کم نشده
دمتون گرم بای بای
راستی جواد جون خیلی مردی دمت گرم ولی حیف که ادم های خز و خیل خیلی تو سرور زیاد شدن
Last edited by p30 arman; 01-05-2012 at 17:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)