تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 122 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

امتیازات بازی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 11 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام من بازی اکشن دوست دارم اما بازی ندیده هم نیستم.
    از وقتی اینترنت خریدم هر بازی که میاد زود میرم میخرم.
    اما بازی ترسناک اکثرا خوشم نمیاد.
    فقط اویل 5 رو بازی کردم که خوشم اومد.
    این چطوره واسه من؟؟؟

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوستان تعصبی مثل خودم توصیه میکنم خونسردی خودتون رو حفظ کنید و این بازی رو فقط برای این که یک مدت سرگرم بشید بازی کنید اصلا به این فکر نکنید که یک سری دیگه از بازی اویل اومده تسلیت به همه فن ها از جمله خودم تسلیت

5. این کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

امتیازات بازی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امتیاز گیم اسپات چقدر ضایع هست
    از اون بعیده
    درسته که بازی زیاد خوبی نبوده ولی نه در حد 4.5/10
    .................................................. .................................................. .......................
    سایت متا هم برای ps3 و xbox 360 به ترتیب نمرات 78و70 رو داد
    Last edited by jr07; 01-10-2012 at 20:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام من بازی اکشن دوست دارم اما بازی ندیده هم نیستم.
    از وقتی اینترنت خریدم هر بازی که میاد زود میرم میخرم.
    اما بازی ترسناک اکثرا خوشم نمیاد.
    فقط اویل 5 رو بازی کردم که خوشم اومد.
    این چطوره واسه من؟؟؟
    اگه از اویل 5 خوشت اومده از اینم خوشت میاد
    اما برای کسانی که با اویل 4 حال کردند این بازی چندان اون حس و حال 6 سال پیش رو نمی ده

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

تا اینجایی که بازی کردم به نظرم امتیاز 4.5 گیم اسپات برا بازی کمه،ولی امتیازهای 8 و 9 هم برا بازی زیادن.مناسبترین امتیاز برای بازی به نظرم 6 یا نهایتا 7 هستش.......

9. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

آدم این امتیاز ها رو که می بینه و خصوصا به این توجه می کنه که چه کسانی پشت ساخت بازی بوده اند. از خود کوجیما گرفته تا کپ کام و میلیون ها دلار خرج برای بازی و پشتوانه غنی این بازی و فیلم های سینمایی که از روی این عنوان ساخته شده و ... تازه به عظمت کاری که ایرانی ها انجام دادند و دست خالی بازی ای مثل گرشاسپ رو تولید کردند با این همه مشکلات و تحریم ها و ... و بعد از سایتی مثل گیم اسپات نمره 5 میگیره ، پی می بره و این جاست که باید به ایرانی بودن خودمون ببالیم.

11. 4 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

آدم این امتیاز ها رو که می بینه و خصوصا به این توجه می کنه که چه کسانی پشت ساخت بازی بوده اند. از خود کوجیما گرفته تا کپ کام و میلیون ها دلار خرج برای بازی و پشتوانه غنی این بازی و فیلم های سینمایی که از روی این عنوان ساخته شده و ... تازه به عظمت کاری که ایرانی ها انجام دادند و دست خالی بازی ای مثل گرشاسپ رو تولید کردند با این همه مشکلات و تحریم ها و ... و بعد از سایتی مثل گیم اسپات نمره 5 میگیره ، پی می بره و این جاست که باید به ایرانی بودن خودمون ببالیم.
    اولا كوجيما چيكارس اين وسط؟ايشون سازنده متال گير
    دوما نحوه امتياز دادن به اون بازي رو با اين بازي مقايسه نكنيد......اون به عنوان يه بازي كوچيك و يا حتي indie و مستقل و ٤٠ دلاري نمره گرفته. و گرنه اگه اونم ٦٠دلاري بود و مستقل نبود ٢هم نمي گرفت.......

اين حس خود شيفتگي ما ايراني ها چرا هيچگاه تمومي نداره؟

.
    Last edited by halflife g; 01-10-2012 at 21:25.

13. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

این بازی حتما گوتی 2012 میشه من از اول گفتم lمنفجر میکنه, یعنی زد رو دست COJ the cartel اینو حال میده چند بار بازی کنی ارزش تکرار بالایی داره! : دی

این IGN (حامد : دی) نمره جالبی نداده هر کی به این بازی بیشتر از 7 بده واقعا.......

+
    سایت های معتبر فعلا بازی رو منفجر کردن!

15. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    منم چند ساعتی بازی کردم. بازی خواسته به اصالت خودش برگرده مخصوصا با کاراکتر لیون ولی بازم اون طور که باید نشده. کم و بیش باگ داره گرافیک و تکسچر ها در سطح پایینی هستن ولی خب برای سرگرمی بد نیست!
    بازی با 6 کاراکتر قابل بازیه
    Chris
    Piers
    Leon
    Helena

Jake
    Sherry
    که این کاراکتر ها دو دوتا با هم هستند وهر کدوم داستان جدایی رو روایت میکنن!
    با
    Leon روند بازی کنده و در حالت عادی راه میره تقریبا مثل شماره 4 ولی با Chris یا Jake زامبیا مثل نیرو های نظامی میمونن و با اسلحه حمله میکنن
    نواوری که که تا اینجا داشت به نظرم شیرجه های کاراکتر و رفتن منو توی موبایل تاچ Leon (سه ساعت داشتم دنبال منو میگشتم )و قابلیت عوض کردن رنگ لیزر اسلحه(که من صورتی انتخاب کردم) وهمچنین یه گزینه داره که تیر های اسلحه نا محدود میشه
    نمره بازی از نظر من 7 . بی انصافیه 4.5

17. 2 کاربر از imi imi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •