اسکناسی که من دارم دقیقا عین همون عکسیه که گذاشتم... . فقط یه برگ ازش دارم.
شما نمی دونید چقدر میشه به تومن؟
اسکناسی که من دارم دقیقا عین همون عکسیه که گذاشتم... . فقط یه برگ ازش دارم.
شما نمی دونید چقدر میشه به تومن؟
Last edited by mg74; 03-07-2012 at 16:25.
منم از همون شیوه ای که شما حساب کردید (نرخ برابری ) حساب کردم . میشه همون که شما گفتید . اما یکم عجیب به نظرم میاد . اون سایتی که گفتم ببینید تماس با ما نداره ؟ یا اسکناستونو بزارید واسه فروش ببینید چه قیمتایی پیشنهاد میدن . اینجوری قیمت هم دستتون میاد . بازم من دنبالش هستم اگه قیمت گیر آوردم همین جا اعلام میکنم . فقط بی گدار به آب نزنید.
Last edited by Abbas.V; 03-07-2012 at 17:47. دليل: تصحیح غلط املایی
امروز 13 تیر 91 قیمت سکه 760 هزار تومان و قیمت دلار 1980 تومان شد !
بخدا دیگه از این نوسان خسته شدم![]()
2 تا سایت مثقال و نرخ ایران، دلار رو زده:
دلار آمريکا 1,960 تومان 1,969 تومان
منبع شما کجاست؟
قیمت ثایت نیست که ! تو یک ساعت چند بار تغییر می کنه ! دیروز به 1920 تومان هم رسید ولی دوباره اومد رو 1950 تومن .
منابع من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال، من اگه بخوام دلار رو بفروشم صرافی چقدر کم میکنه؟
بعد اگه به 2000 رسید واسش مشتری هست؟
کلا من دلار رو به کی بفروشم که ضرر نکنم؟
طرح كميسيون اقتصادي مجلس برای 3 نرخی کردن ارز
وزير اقتصاد: موافق نيستيم
ريیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه برای ساماندهی وضعیت اقتصادی کشور درحال تهیه بستهای اقتصادی هستیم، از پیشبینی 3 نرخی شدن ارز در بازار در این بسته خبر داد. موضوعی که با مخالفت سخنگوي اقتصادي دولت مواجه شده است.
ارسلان فتحیپور در گفتوگو با خبرگزاری مهر گفت: درحال حاضر کمیسیون اقتصادی مجلس در حال تهیه یک بسته اقتصادی برای ساماندهی وضعیت اقتصادی کشور با همکاری کارشناسان و صاحبنظران اقتصادی است. ريیس کمیسیون اقتصادی مجلس نهم با بیان اینکه یکی از موضوعات مهمی که در این بسته اقتصادی مورد توجه قرار گرفته است، «تعیین نرخ ارز» است، گفت: پیشنهاد اعضای کمیسیون در این بسته اقتصادی سه نرخی شدن ارز است. وی اضافه کرد: براین اساس، کالاها را به 3 دسته «کالاهای اساسی»،
«کالاهای واسطهای» و «کالاهای لوکس» تقسیمبندی کردهایم به طوریکه برای واردات کالاهای اساسی نرخ مرجع 1226 تومان را درنظر گرفتهایم و برای سایرکالاها نرخهای دیگری را که هنوز به تصویب نرسیده است.
فتحیپور اضافه کرد: کالاهای اساسی مثل گوشت و مرغ، کالاهای واسطهای مثل تجهیزات و ماشینآلات کارخانهها و کالاهای لوکس هم مثل برخی خودروها هستند. وی، قیمت برخی از کالاهای لوکس را مورد اشاره قرار داد و افزود: به عنوان مثال، اگر نرخ ارز برای واردات لوکس 5000 تومان در نظر گرفته شود، هیچ اهمیتی ندارد، چون اولویت ما فراهم آوردن رفاه و تامین معیشت مردم است نه واردات کالاهای لوکس.
در واكنش به اين اظهارات، وزير امور اقتصادي و دارايي با بیان اینکه از تدوین بسته سهنرخي شدن ارز در مجلس خبر ندارم، تصريح كرد: ما موافق اين موضوع نيستيم. حتي با دو نرخي شدن ارز هم موافق نيستيم؛ چه برسد به چند نرخي شدن آن. به گزارش ایسنا، شمسالدين حسيني افزود: سياستهاي ما هميشه به دنبال تك نرخي شدن ارز بوده و هنوز هم به فكر ارز تك نرخي هستيم، ولي نه با اين نرخهاي موجود در بازار. سخنگوي اقتصادي دولت در مورد وجود دلارهاي تقلبي در بازار نیز گفت: همواره و هميشه نگران حضور هيجاني غيرحرفهايها در بازارهايي هستم كه حرفهايها در آن حضور دارند. وي افزود: نگرانياي كه اخيرا افزوده شده اين است كه برخي سوءاستفاده كرده و دلارهاي تقلبي را در بازار منتشر ميكنند. البته دستگاههاي مسوول از جمله دستگاههاي امنيتي ونظارتي فعال هستند و با سر منشأ اين تخلفات برخورد ميكنند.
برای تبدیل پول هر کشوری به کشور دیگه میتوانید به سایت زیر مراجعه کنید
فقط نکته ای در این سایت وجود داره که باید به اون توجه کنید
نرخ ارزها به صورت دولتی محاسبه میشود
مثلا دلار در بازار ایران به نرخ 1226 تومان دولتی داره عرضه میشه اما بازار ازاد 2000 تومان هست .در محاسبه تبدیل دلار به ریال یا بلعکس نرخ 1226 تومان در نظر گرفته میشود
سلام؛______________طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر لیو رومانی برابر 3465 ریال ایران هست.
دوستان بنظرتون کی دوباره دلار ارزون میشه ؟
Last edited by I Walk Alone; 06-07-2012 at 15:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)