تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 1849 اولاول ... 1353596061626364656667731131635631063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

البته همون اول به پشتیبانی گفتم... متن مکالمه هم تو صفحات قبل گذاشتم!!

پشتیبانی گفت : ما محدود رو 1 به 10 میبندیم اصلاً قرار نیست 512 واقعاً همیشه 512 باشه! بقیه بحث هم نتیجه نداشت و من تشکر کرده و قطع نمودم!

امروز بار دوم بود ولی هنوزم بگیر نگیر داره ... میگی نه بیا:

فعلاً صبر کنید تا شب ببینم میشه گفت مشکل رو حل کردن یا نه؟!
    همین الان داشتم با پشتیبانی حرف میزدم
    گفتم که مورد خط من برطرف شده دیگه سرعت دانلود مو درست کنین
    برگشته میگه حداکثر سرعت 128 تا 512 میتونه 64 باشه
    14 دقیقه باهاش بحث کردم که بابا عرف همینه تو همه جای کشور سرعت سرویس های محدود رو چند برابر واقعی میبندن به کتش نرفت که نرفت
    بهش میگم بابا جون من الان به غیر این یه سرویس دیگه هم از مخابرت دارم که سرعت 140 هست میگه امکان نداره
    میگم تو شهرهای دیگه همین سرویس منو دارن از نوین نت سرعت دانلودشون 170 به بالاس میگه این دیگه اصلا امکان نداره
    میگه برای این که سرعتت زیاد بشه باید سرویس بالاتر بگیری در ضمن همش این ضریب 1به 10 رو کوبید تو سرم که انگار من خرم هیچی حالیم نیس
    اخرش حوصله نداشتم باهاش کل کل کنم گفتم خیلی ممنون از سرویس هاتون و من هم قطع نمودم

اینو اضافه کنم که تو تبریز مخابرات دان استریم رو 4 مگ میبنده تا در صورت کمبود ترافیک سرعت تا 4 مگ بره بالا
    اینو که گفتم سرعتم 140 بود برای این که خودم بهشون گفتم چون خط من 4 مگ دان استریم رو نمیکشه

2. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

همین الان داشتم با پشتیبانی حرف میزدم
    گفتم که مورد خط من برطرف شده دیگه سرعت دانلود مو درست کنین
    برگشته میگه حداکثر سرعت 128 تا 512 میتونه 64 باشه
    14 دقیقه باهاش بحث کردم که بابا عرف همینه تو همه جای کشور سرعت سرویس های محدود رو چند برابر واقعی میبندن به کتش نرفت که نرفت
    بهش میگم بابا جون من الان به غیر این یه سرویس دیگه هم از مخابرت دارم که سرعت 140 هست میگه امکان نداره
    میگم تو شهرهای دیگه همین سرویس منو دارن از نوین نت سرعت دانلودشون 170 به بالاس میگه این دیگه اصلا امکان نداره
    میگه برای این که سرعتت زیاد بشه باید سرویس بالاتر بگیری در ضمن همش این ضریب 1به 10 رو کوبید تو سرم که انگار من خرم هیچی حالیم نیس
    اخرش حوصله نداشتم باهاش کل کل کنم گفتم خیلی ممنون از سرویس هاتون و من هم قطع نمودم

اینو اضافه کنم که تو تبریز مخابرات دان استریم رو 4 مگ میبنده تا در صورت کمبود ترافیک سرعت تا 4 مگ بره بالا
    اینو که گفتم سرعتم 140 بود برای این که خودم بهشون گفتم چون خط من 4 مگ دان استریم رو نمیکشه

واقعاً این پشتیبانی نوین تعطیله تعطیله..... تنظیم مقررات 1 به 10 رو اجازه داد ولی درکنارش عدم محدودیت در دانلود و تعرفه های مشخص رو هم قرار داده!!

اینا واقعاً قانون رو نمیدونن اینطور جواب میدن یا فکر میکنن هیچکی دیگه به سایت سازمان تنظیم مقررات دسترسی نداره؟

512 با محدودیت 1 به 10 باید نامحدود باشه و با قیمت 22 تومن فک کنم... حالا اینا میخوان 512 1 به 10 رو محدود به 5 یا 10 گیگ کنن بعد بگن همینه که هست؟ دیگه اینقدا هم بی حساب کتابه ؟

پلن محدود برای سرعت بالا و پایداری فقط قابل توجیه و بس!

----------------------

حالا همه اینا به کنار دانلود و پینگ تو سر نوین نت بخوره من الان تو این یه ساعتاومدم با دوستم بچتم 3 بار قطع شد ، دوباره کانکت کردم ....زهر مار شد چت از بس oof و on شدم...

خدا این 27 روزمونده رو بخیر بگزرونه تا ما یه خاکی توسرمون بریزیم ماه بعد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

@misam5526
    سلام دوست من
    زحمت میکشی یوزرنیمت رو برام پیغام خصوصی بفرستی تا واست پیگیری کنم شاید تونستم کاری کنم.
    چون نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم اینجا نوشتم.

5. این کاربر از ooghry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

@misam5526
    سلام دوست من
    زحمت میکشی یوزرنیمت رو برام پیغام خصوصی بفرستی تا واست پیگیری کنم شاید تونستم کاری کنم.
    چون نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم اینجا نوشتم.

سلام دوست خوبم...

این حسن نیت شما رو میرسونه اما قوانین فروم عدم تبادل اطلاعات شخصیه.......

بهرحال سپاسگذاری میکنم از اینکه میخوایید به دوستاتون کمک کنید و این واقعاً قابل تقدیره...

منم دیگه دنبال پیگیری نیستم .... با جوابی که به دوستمون توی پست بالا دادن فهمیدم باید ساخت .... فعلاً صبر میکنم تا دوستمون بهنام ​ تو پیج کرمانشاه خطش وصل شه و اعلام وضعیت کنه ببینم چطوریاس اوضاع !(آخه اونم شنبه رفت قرارداد ببنده)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قوانین فاروم به ایمیل هم گیر میده؟ایمیلی که باهاش ثبت نام کردی هم بدی حله ها
    البته هر جور صلاحه،اصراری نمیکنم.

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

واقعاً این پشتیبانی نوین تعطیله تعطیله..... تنظیم مقررات 1 به 10 رو اجازه داد ولی درکنارش عدم محدودیت در دانلود و تعرفه های مشخص رو هم قرار داده!!

اینا واقعاً قانون رو نمیدونن اینطور جواب میدن یا فکر میکنن هیچکی دیگه به سایت سازمان تنظیم مقررات دسترسی نداره؟

512 با محدودیت 1 به 10 باید نامحدود باشه و با قیمت 22 تومن فک کنم... حالا اینا میخوان 512 1 به 10 رو محدود به 5 یا 10 گیگ کنن بعد بگن همینه که هست؟ دیگه اینقدا هم بی حساب کتابه ؟

پلن محدود برای سرعت بالا و پایداری فقط قابل توجیه و بس!

----------------------

حالا همه اینا به کنار دانلود و پینگ تو سر نوین نت بخوره من الان تو این یه ساعتاومدم با دوستم بچتم 3 بار قطع شد ، دوباره کانکت کردم ....زهر مار شد چت از بس oof و on شدم...

خدا این 27 روزمونده رو بخیر بگزرونه تا ما یه خاکی توسرمون بریزیم ماه بعد
    بیرون بودم که دیدم از نوین نت زنگ زدن
    10 دقیقه باهاشون در مورد همین سرعت حرف زدم و همه ISP هارو مثال زدم که برای 128 دارن چقدر سرعت میدن
    اخرش تو کت همون خانومه نرفت که بابا منم آدمم شاید اینارو یه جا دیدم که دارم میگم
    همش میگفت این امکان نداره
    بهش میگم من مخابرات دارم محدود و سرعت دانلود 140
    برگشته میگه اها منم مخابرات دارم سرعتم 16 بیشتر نمیشه
    برگشتم میگم اخه عزیز من مخابرات تهران سرویس هاش نامحدوده برای همین سرعتت از 16 بالاتر نمیره ولی مال من محدوده(اصلا مخابرات تبریز سرویس نامحدود نداره)
    ولی شما چی میگی با این همه براش دلیل آوردن همه چی رو انکار کرد و گفت که سرعت 45 شما عالیه

10. این کاربر از treeeeep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

حذف شود ....
    Last edited by Eblis 2011; 02-10-2012 at 20:27.

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

نمیدونم چرا فکر میکنم تو نوین نت ترافیکم اصلا تکون نمیخوره
    در حالیکه تو پروایدر های دیگه اگه همین وبگردی چند ساعت شبانمو داشتم هر شب تو چند ساعت وبگردی چیزی حدود 350 مگ ترافیکمو میخورد
    ولی الان با این گیم میزنم دانلود میکنم و وبگردی هم میکنم تازه خیلی بیشتر ولی وقتی ترافیکو چک میکنم میبینم 100 مگ هم نشده
    یا این نوین نت دستش درد نکنه ادمو تیغ نمیزنه یا قاط زده
    که من فکر میکنم همون دستش درد نکنه باشه

13. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

پشتیبانی خیلی بی خوده. اگه برای خط مشکلی پیدا بشه مثلا چراغ لینکت قطع بشه دیگه کسی نیست مشکل را بر طرف کنه...

15. این کاربر از aasaaasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •