بچه ها درسته که میگن تماس تصویری رایتل غیرفعال شده؟من کسی رو ندارم که باهاش چک کنم.میخوام بدونم اینطوریه واقعا؟
بچه ها درسته که میگن تماس تصویری رایتل غیرفعال شده؟من کسی رو ندارم که باهاش چک کنم.میخوام بدونم اینطوریه واقعا؟
فعاله! من همین امشب با برادرم در تماس بودم.
کیفیتش خوبه؟فعاله! من همین امشب با برادرم در تماس بودم.
میشه از طریق آنلاین سیم کارت اعتباری خرید کرد؟؟
بله میشه از سایتش برید ثبت نام کنید براحتی میتونید خرید کنید
دمشون گرم که کلا خلاص هستن ، کارت دانشجویی ۸ سال پیش خودم رو با فتو شاپ اعتبار زدم فرستادم الان دیدم تایید شده پلن های ۵۱۲ و ۱ مگ هم برام باز شده ، دستشون درد نکنه که اصلا فکر کنم مدارک رو نگاه هم نمیکنن !!
منم به همین فکر بودم، ولی هیچ تصویری از کارت دانشجویی ام ندارم! قبلنا همه طرح ها باز بود، 512 گرفتم، هنوزم آزاد دارم استفاده میکنم! حتی اس ام اس اومد مدارک نفرستی 48 ساعت دیگه سرعتت میاد رو 128، ولی نیومد. یه مدتم بعد از معرفی جشنواره ی ارغوان همه ی طرح ها باز بود، من 36 تومن شارژ کردم که یه یه مگ بگیرم، تا اینکارو کردم طرح ها قفل شدن!
تماس تصویری برخلاف اینترنت به آنتن دهی حساسه. آنتن دهی خوب باشه، قابل قبوله. مخصوصاً کسایی که دانشجو تو شهرستان دارن یا دور از هم زندگی میکنن خیلی به دردشون میخوره. تجربه ی خیلی جالبیه.
دقیقا همینطوره. منم یه گواهی اشتفال به تحصیل واسه 2سال پیش داشتم دیشب دستکاریش کردم و ارسالش کردم. به حدی ضایع بود که سیاه و سفیدش کردمو فرستادمش. امروز میبینم تایید شده! کاشکی همه شرکتها مثه رایتل بیخیال بودن. یه سوال. به نظرتون 512 بگیریم یا یک مگ؟ نظر دوستان چیه؟
عزیزان دل سایت مانیتور می شه این افتخارات را (فتوشاپی) یواشتر بیان کنید تا به رایتل گیر ندهد این اپراتور همین طوری زیر فشار هست....
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)