تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 79 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز و متخصص

بنده قصد خرید یک تبلت دارم و بین دو مدل new ipad و asus transformer prime گیر کردم.

خواهشا در موارد زیر این دو تبلت را با هم مقایسه کنید:

1-پشتیبانی انواع فرمت ها ی ویدئویی و صوتی (کدوم یک تعداد بیشتری ساپورت می کنند.)
    2-مدت زمان نگه داشتن باتری(آیا واقعا اسوس 4 ساعت بیشتر شارژ نگه می داره)
    3-هایلایت کردن متن در یک پی دی اف(در کدوم یک از این تبلت ها این کار راحت تره)
    4کیفیت و قدرت پخش صدا
    5-توانایی پشتیبانی از کامپایلر زبان سی
    6-اجرای روان بازی ها و فیلم(با توجه به کیفیت بالای صفحه نمایش آیپد آیا بازی ها به خوبی اجرا میشن)
    7-قدت سخت افزاری(اگر هر کدوم از این مدل ها برتری دارند حدودا چند درصد هست ؟)
    8-در مورد ابزار های جانبی کدامیک قوی تر هستند؟

مربوط به آیپد
    9-در مورد آیپد آیا جیلبریک کردن روی کیفیت سخت افزارش اثر نمیذاره؟خیلی از این موضوع می ترسم
    10-آیا آیپد جدید به خوبی جیلبریک میشه؟
    11-در مورد بولوتوث آیا پس از جیلبریک کردن به خوبی کار می کنه؟(فقط میشه به دستگاه های اپل متصل شد؟)
    12-آیا ظرفیت 32 گیگ کافی هست؟!(حقیقیتا پول بیشتری نداریم)
    13-آیا 4g توی ایران کارایی داره؟
    14-آیا به اندازه ی کافی نرم افزار کرک شده برای آیپد وجود دارد؟
    15-یکی از دوستان میگفت پس از جیلبریک کردن اگر نرم افزاری را نصب کنیم و آپدیت اون نرم افزار بیاد نمی تونیم آپدیت اون را دریافت کنیم.این موضوع حقیقت داره؟
    16-آیا میشه هارد دیسک اکسترنال رو به آیپد متصل کرد؟

خیلی ممنون از راهنمایی شما
    Last edited by *mhm*; 04-08-2012 at 20:28.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

چون بنده با ايسوس كار نكردم نميتونم نظر بدم اما در مورد سوال هاي ايپد ميتونم كمكتون كنم
    منم قصد خريد تبلت داشتم ساعتها وقت گذاشتم و بالاخره ايپد را انتخاب كردم
    ٩. جيلبريك كلا باعث ميشه قفل نرم افزار بشكنه و برنامه هاي كرك شده كپي بشن به سخت افزار كاري نداره و گر نه تو ايران اينقدر محبوب نبودن البته بعضي از انواع جيلبريك مثل رد اسنو كمي سرعت را پايين ميارن

٢. ايپد من واقعا عالي كار ميكنه اصلا توقع اين چنيني ازش نداشتم
    ١٠. جيلبريك ايپد كمتر از ٣ دقيق براي من طون كشيد
    ١١ براي بلوتوث با نصب يك نرم افزار از سيدنا يا بهتر بگم خريدش براحتي به هر وسيله اي ميشه وصل شد
    ١٢ظرقيت بست گي به نوع توقع شما دارد در اين مورد بيشتر توضيح بدين
    ١٣ در اين مورد نظر ها متفاوت هستند بنظر من اصلا ارزش نداره حدود ٢٥٠ پول بيشتر بابت اينترنت مسخره ايرانسل و همراه اول بدي البته ٤جي جي پي اس هم داره
    ١٤ فكر كنم تقريبا بيشتر نرم افزار ها كرك شدن يعني تا حالا من هرچي خواستم بوده
    ١٥ اپديت نرم افزار در صورتي امكان داره كه اون نرم افزار بصورت رسمي يعني پول از همون ايدي اپل شما دانلود شده باشه ولي معمولا اپديت يك نرم افزار بصورت يك نرم افزار ديگ مياد در حالت كلي مشكي نخواهيد داشت
    ١٦ با يكسري ابزار هاي جانبي مثل كانكشن كيت و كمرا كيت ميشه

3. 2 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان عزیز لطفا راهنمایی :
    من توخونه لپ تاپ دارم که پرفورمنس بسیار خوبی داره و کاملا هم ازش راضیم ( اچ پی 3142 ، core i5 , ، چهار گیگ رم ، 500 گیگ هارد ، 1گیگ گرافیک که تا 2.7 گیگ شیرش هستش ) ضمنا تو محل کارم هم لپ تاپ دارم که اونم نمیگم در حد لپ تاپ خونه س ولی کارم رو راه میندازه و مشکلی هم باهاش ندارم .
    حالا سوال من اینه که بین نیو ایپد و گلکسی نوت 2 که قراره تا چند روز دیگه معرفی بشه پیشنهاد شما کدومه ؟
    اینم بگم که من عاشق و شیفته محصولات اپلم و ضمن اینکه کانفیگ فوق العاده و منحصر به فرد نوت 2 هم اصلا قابل اغماض نیست . میدونم که این دو تا خیلی با هم قابل مقایسه نیستن اما با توجه به شرایطم که خدمتتون عرض کردم اگه شما جای من بودین کدوم رو انتخاب میکردین .
    کاربرد به ترتیب اولویت :
    بازی
    وب گردی
    موزیک (فقط گوش کردن)
    دیدن عکس
    عکس گرفتن
    فیلم گرفتن
    دیدن فیلم
    اینکه گجتی که تو دستمه هم کار تبلت رو انجام بده و هم کار تلفن رو مهمه ولی اهمیتش خیلی زیاد نیست و در درجه آخره .

ضمنا هر کدوم رو بگیرم حداقل میخوام 2 ... 3 سال داشته باشمش ( تو راهنمائیتون این رو هم لحاظ کنید )
    خواهش میکنم کاملا بدون تعصب و بیطرف راهنمایی کنید .
    پیشاپیش سپاسگزارم .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

بببن دوست من نکته اساسی که اینتل در مورد اندروید اشاره کرده اینه که این سیستم عامل هنوز برای چند هسته ای بودن اماده نشده در واقعت هم همین طوره چون من خودم هم گالکسی(گوشیش) دارم و هم ایپد واقعا قابل مقایسه نیستند نکته دیگر ان است که سخت افزار اپل فوق العاده با نرم افزارش هماهمنگه وب برا اساس نرم افزارش سخت افزارش رو طراحی میکنن
    نکته خیلی نا ایمد کننده در موردن نت رزلوشن فوق العاده پایین ان در مقاسعه با ایپد هست ۱۲۸۰ در ۸۰۰ در مقابل1536*2048
    بازی
    برتری یا ایپد هست چون بازی هاش بصورت یک فایل هست اندروید بصورت یک نرم افزار و یک دیتا هست که برای پردازنده های گرافیکی متفاوت تفاوت دارن و بعضی هاشون خیلی باگ دارن (اینو خودم به چشم دیدم)
    وب گردی
    یکی از مهمترین چیزها برای وب گردی صفحه نمایسش فوق العاده با کیفیت می باشد که ایپد دارد البته ایپد از فلش پشتیبانی نمیکند
    موزیک (فقط گوش کردن
    موزیک گوش دادن زیاد تفاوتی نمیکنه که با کدوم دستگاه باشه البته هنوز در مورد اسپیکر نت اطلاعتی در دست نیست اپید هم متاسفانه داخل جعبش هدفون نداره
    دیدن عکس دیدن فیلم
    اینو دیگه همه میدون فقط ایپد با صفحه نمایسش فوق العاده زیبایش
    عکس گرفتن
    فیلم گرفتن
    اینو باید صبر کنید نت بیاد تا با ایپد مقایسه بشه
    ینکه گجتی که تو دستمه هم کار تبلت رو انجام بده و هم کار تلفن رو مهمه ولی اهمیتش خیلی زیاد نیست و در درجه آخره .
    ایپد 4g در حالت عادی فقط تو اینترنت میره ولی در صورت جیلبریک و نصب یکسری نرم افزار میشه باهاش اسمس داد

6. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام دوستان عزیز و متخصص

بنده قصد خرید یک تبلت دارم و بین دو مدل new ipad و asus transformer prime گیر کردم.

خواهشا در موارد زیر این دو تبلت را با هم مقایسه کنید:

1-پشتیبانی انواع فرمت ها ی ویدئویی و صوتی (کدوم یک تعداد بیشتری ساپورت می کنند.)
    2-مدت زمان نگه داشتن باتری(آیا واقعا اسوس 4 ساعت بیشتر شارژ نگه می داره)
    3-هایلایت کردن متن در یک پی دی اف(در کدوم یک از این تبلت ها این کار راحت تره)
    4کیفیت و قدرت پخش صدا
    5-توانایی پشتیبانی از کامپایلر زبان سی
    6-اجرای روان بازی ها و فیلم(با توجه به کیفیت بالای صفحه نمایش آیپد آیا بازی ها به خوبی اجرا میشن)
    7-قدت سخت افزاری(اگر هر کدوم از این مدل ها برتری دارند حدودا چند درصد هست ؟)
    8-در مورد ابزار های جانبی کدامیک قوی تر هستند؟

مربوط به آیپد
    9-در مورد آیپد آیا جیلبریک کردن روی کیفیت سخت افزارش اثر نمیذاره؟خیلی از این موضوع می ترسم
    10-آیا آیپد جدید به خوبی جیلبریک میشه؟
    11-در مورد بولوتوث آیا پس از جیلبریک کردن به خوبی کار می کنه؟(فقط میشه به دستگاه های اپل متصل شد؟)
    12-آیا ظرفیت 32 گیگ کافی هست؟!(حقیقیتا پول بیشتری نداریم)
    13-آیا 4g توی ایران کارایی داره؟
    14-آیا به اندازه ی کافی نرم افزار کرک شده برای آیپد وجود دارد؟
    15-یکی از دوستان میگفت پس از جیلبریک کردن اگر نرم افزاری را نصب کنیم و آپدیت اون نرم افزار بیاد نمی تونیم آپدیت اون را دریافت کنیم.این موضوع حقیقت داره؟
    16-آیا میشه هارد دیسک اکسترنال رو به آیپد متصل کرد؟

خیلی ممنون از راهنمایی شما
    1. هر دو
    2. خیر، باتری آِیپد قوی تره و باتری ترنسفورمر زمانی بهتر میشه که داک رو بهش وصل کنید.
    3. آیپد اپ های بسیار قوی ای در این زمینه داره و اصلا قابل قیاس با اندروید نیست.
    4. تقریبا در یک حد
    5. هیچ کدوم ندارند (راه برای برنامه نویسی هست، قبلا توضیح داده شده در همین انجمن)
    6. آیپد، بله بسیار عالی
    7. سخت افزار متفاوته ولی نرم افزارهایی که اجرا می کنند هم متفاوته. نمیشه گفت کدوم برای نرم افزار خودش قوی تره ولی آیپد بسیار بهینه است.
    8. قطعا آیپد

9. خیر تاثیر نداره.
    10. بله
    11. بله درست کار می کنه.
    12. بستگی به استفاده شما داره.
    13. خیر
    14. بله، بیشتر تر 150 هزار.
    15. خیر حقیقت نداره
    16. بله ولی نه به شکل کلاسیک

دوستان عزیز لطفا راهنمایی :
    من توخونه لپ تاپ دارم که پرفورمنس بسیار خوبی داره و کاملا هم ازش راضیم ( اچ پی 3142 ، core i5 , ، چهار گیگ رم ، 500 گیگ هارد ، 1گیگ گرافیک که تا 2.7 گیگ شیرش هستش ) ضمنا تو محل کارم هم لپ تاپ دارم که اونم نمیگم در حد لپ تاپ خونه س ولی کارم رو راه میندازه و مشکلی هم باهاش ندارم .
    حالا سوال من اینه که بین نیو ایپد و گلکسی نوت 2 که قراره تا چند روز دیگه معرفی بشه پیشنهاد شما کدومه ؟
    اینم بگم که من عاشق و شیفته محصولات اپلم و ضمن اینکه کانفیگ فوق العاده و منحصر به فرد نوت 2 هم اصلا قابل اغماض نیست . میدونم که این دو تا خیلی با هم قابل مقایسه نیستن اما با توجه به شرایطم که خدمتتون عرض کردم اگه شما جای من بودین کدوم رو انتخاب میکردین .
    کاربرد به ترتیب اولویت :
    بازی
    وب گردی
    موزیک (فقط گوش کردن)
    دیدن عکس
    عکس گرفتن
    فیلم گرفتن
    دیدن فیلم
    اینکه گجتی که تو دستمه هم کار تبلت رو انجام بده و هم کار تلفن رو مهمه ولی اهمیتش خیلی زیاد نیست و در درجه آخره .

ضمنا هر کدوم رو بگیرم حداقل میخوام 2 ... 3 سال داشته باشمش ( تو راهنمائیتون این رو هم لحاظ کنید )
    خواهش میکنم کاملا بدون تعصب و بیطرف راهنمایی کنید .
    پیشاپیش سپاسگزارم .

مقایسه شما قیاس مع الفارغه.. گوشی و تبلت! برای بازی، وبردی، عکسو فیلم قطعا آیپد بهتره ولی برای عکس برداری و فیلم برداری مسلما آیپد با اندازه اش مناسب نیست. شما اول ببینید کدوم رو می خواید.

8. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

باتري آيپد من ٤ ساعت دوووم مياره
    و موقع كار كردن سمت چپش داغ ميشه
    اين غير عادي نيست؟
    بردم پيش فروشنده ميگفت عاديه !!!!!!!!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

باتري آيپد من ٤ ساعت دوووم مياره
    و موقع كار كردن سمت چپش داغ ميشه
    اين غير عادي نيست؟
    بردم پيش فروشنده ميگفت عاديه !!!!!!!!

داغ شدنش عادیه، 4 ساعت دووم آوردن نه. آیپد من حدودا 9-10 ساعت دووم میاره.

11. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behrooztahmasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام

برای آیپد نرم افزاری هست که برنامه های تحت جاوا ، به وسیلش اجرا بشن؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسخ کامل شما جناب stream

نیو آیپد معمولی gps نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

جناب stream شما از آيپدتون بيشتر چه استفاده اي ميكنيد كه ١٠ ساعت ميمونه شارژتون؟
    بعد استفادتون مداوم هست ياخير
    من بيشتر نگران گرم شدنش هستم ، ميترسم قطعه اي ازش خراب شه !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •