تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 80 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 792

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Batman: Arkham City

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

مشکل گیم پد حل شد.ولی سیو هنوز مشکل داره.تو همین فروم یه لینک از مایکروسافت گداشته بودن که games for windows رو دانلود کردم ور÷ن اخرش رو ولی بازم نشد که نشد!یه جا داره creat local profile که قاعدتا باید همون رو بزنی.پروفایل رو ساختم و عمس و اسم هم گداشتم.ولی انگار sign in نمی کنه.یعنی پروفایل رو نشون می ده و لی روش کلیک می کنی که sign in کنه نمی شه و بعد همون پبغام رو می ده که می گه اگه yes رو بزنی بازی روو سیو نمی کنه.یه جا خوندم انگار یه نسخه gfw وجود داره که افلاین پروفایل می سازه.آیا اینجوریه و این سخه هایی که دارم فقط آنلاین پروفایل می سازن؟اگه اون نسخ آفلایت رو کسی داره خواهشا کمک کنه.اعصابم خورد شده بابا.اه.هر بازی ای یه بامبولی در میاره!.ولی تا حالا همچین مشکلاتی نداشتم.این دیگه نوبره

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

مشکل گیم پد حل شد.ولی سیو هنوز مشکل داره.تو همین فروم یه لینک از مایکروسافت گداشته بودن که games for windows رو دانلود کردم ور÷ن اخرش رو ولی بازم نشد که نشد!یه جا داره creat local profile که قاعدتا باید همون رو بزنی.پروفایل رو ساختم و عمس و اسم هم گداشتم.ولی انگار sign in نمی کنه.یعنی پروفایل رو نشون می ده و لی روش کلیک می کنی که sign in کنه نمی شه و بعد همون پبغام رو می ده که می گه اگه yes رو بزنی بازی روو سیو نمی کنه.یه جا خوندم انگار یه نسخه gfw وجود داره که افلاین پروفایل می سازه.آیا اینجوریه و این سخه هایی که دارم فقط آنلاین پروفایل می سازن؟اگه اون نسخ آفلایت رو کسی داره خواهشا کمک کنه.اعصابم خورد شده بابا.اه.هر بازی ای یه بامبولی در میاره!.ولی تا حالا همچین مشکلاتی نداشتم.این دیگه نوبره
    شما در قسمت Create gamer profile صفحه رو بیار پایین و وسط صفحه روی گزینه create a local profile کلیک کن تا اینکه بتونی پروفایل آفلاین بسازی....
    Last edited by mehdy.z; 16-05-2012 at 02:59.

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

همه این کارها رو کردم.پروفایل هم ساختم.مشکل اینه که همون اول اتومات sign in می کنه و پروفایل رو نشون می ده.بعد همون اول که می گه استارت بزن(همون اول بازی که صفحه سیاهه و بتمن تشسته و هنوز وارد منوی بازی نشدی)استارت رو که می زنم باز اون صفحه میاد که پروفایلمو نشون می ده و می گه ساین این کن(در صورتی که قبل ساین این شده خودش)بعد که می زنم لود signing in میاد و زود قطع می شه و اون پیغام میاد که کی گه پروفایل نساختید و اگه yes بزنید بازی سیو نمی شه!
    کسی تا حالا اینجوری نشده براش؟ممکنه gfwl مشکل داشته باشه.اخه من دو تا دارم و با هر دوش همین مشکله.شاید پاک کنم بازی رو از اول بریزم.ولی بازم نمی دونم درست بشه یا نه.فکر نمی کنم ربطی داشته باشه.نکته خاصی نداره که باید توجه کرد یا یه چیزی که مثلا نباید زد و ...؟راستی اولین سیو بازی کجاست؟یعنی چقدر باید بری جلو که سیو کنه؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام، من بازی رو تازه نصب کردم، ورژن 1 هست. یادمه این ورژن توی یکی از مراحل مشکل داره، میشه بگید باید چه (کرک یا dlc) دانلود کنم تا حل شه؟

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

سلام، من بازی رو تازه نصب کردم، ورژن 1 هست. یادمه این ورژن توی یکی از مراحل مشکل داره، میشه بگید باید چه (کرک یا dlc) دانلود کنم تا حل شه؟
    شما آپدیت 1.1 رو نصب کن تا آخر بازی مشکلی پیش نمیاد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

فایل های پست بالا رو باید به صورت دستی توی فولدرهای بازی با اسم مشابه کپی و replace کنیم دیگه؟
    من بعد از اینکار، ارور زیر رو میگیرم:

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

فایل های پست بالا رو باید به صورت دستی توی فولدرهای بازی با اسم مشابه کپی و replace کنیم دیگه؟
    من بعد از اینکار، ارور زیر رو میگیرم:
    C++ 2008 , 2010 رو نصب کن ببین درست میشه

9. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه devilboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پس چی شد DLC هارلی کویین؟

داره خودمونی میشه shervinrain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ye soal dar morede bazi dashtam mamnoon misham age javab bedin.man in bazi ro anjam dadam ta jaee ke batman varede oon dodkeshe mishe.hamin avayele bazie.dakhele doodkesh mishe va rooye tanab vamiste.azoon be badesh nemidoonam chekar konam.too rahnamash khoondam bayad beri rahe abo be vasileye gholabe khofashi baz koni vali aslan rahi nadare ke beri oono bazesh koni.paeenam ke beri miofti too atish.crack hae dige ham gereftam emtehan kardam hamin bood.

داره خودمونی میشه shervinrain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من تا اونجایی که تو دودکش میره بازی کردم.همین اوایل بازیه.بعدش رو طنابم و هیچ کاری دیگه نمیتونم بکنم.تو راهنماش نوشته برو راه آب رو باز کن با قلاب.من راه آب رو میبینم ولی اصلا راهی نیست که بهش برسم.کرکشم عوض کردم همون شد. خواهشآ کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •