یعنی ما برای دیدن عکسهاتون ( که باز هم نشد ) باید اون رو دانلود کنیم اگه میشه چنتا سایت آپلود معرفی کنید
درضمن tinypic کار نمیکنه![]()
![]()
یعنی ما برای دیدن عکسهاتون ( که باز هم نشد ) باید اون رو دانلود کنیم اگه میشه چنتا سایت آپلود معرفی کنید
درضمن tinypic کار نمیکنه![]()
![]()
imagehigh.com
8 تا عکس مي تواني آپلود کني همزمان
مي تواني در بخش معرفي سايت اين فروم سايت هاي بيشتري را پيدا کني اما اينقدر صفحه و نظر هست که در هر 10 صفحه 1 سايت پيدا مي کني چه طوره خوده فروم يک آپلود سنتر راه بيندازه؟
بروبچ شرمنده نمیدونم چی شده این چند روزه هرچی تو easy uploader اپ میکنم دان نمیشه فعلا به غیر از راپید شیر چیزی دم دستم نیست تا بعد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مگه این سایت رو بهت نداد میگه میشه 8 تا عکس رو باهم آپلود کنی
خوب می تونی تو Tinyupload یا پرشین گیگ Upload کنی البته اگه داشته باشی.
مردین منو اینم 4share
اینم خیلی اعصاب خورد بودم اسپرت کردم:
Last edited by HELLBOY_HP; 23-12-2006 at 20:40.
آقا جهنمی کمتر کسی میاد دانلود کنه اون فایل هارو توی اون سایتها که بهت دادن آپ کن بعد طوری قرار بده که همینجا معلوم باشن
مشکل من تو اين بازي اينکه يک دفعه اي از وسط بازي با يه پيغام دونت سند مياد بيرون هرچي کرک کرديم نشد
يه جا ديگه نوشته بودي که با يه ايمج و يه فايل ديگه ميشه من دانلود کردم ولي نشد
شما نميتوني يه ايمج کامل بازي رو مثل قبلي بذاري که دانلود ميکني 700 کيلو بايت اکسترک ميکني ميشه 4 گيگ ميشه؟ اگر نميشه پس چه جوري مشکل رو حل کنم ؟
ممنونم
چطوری میتونم طوری قرار بدم که همین جا معلوم باشه ؟
شما اون آیکون رو که شبیه یه کوه و یه خورشید ( و با رفتن روش اینو مینویسه : وارد نمودن عکس ) کلیک کن و لیمک رو دورن آن پیست کن البته باید در اون سایتها آلودش کنی و گرنه اینجا باز نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)