تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 146 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1460

نام تاپيک: Samsung Galaxy Nexus » دومین همکاری مشترک گوگل و سامسونگ ، با آندروید 4.2

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

درایور ها رو هم از طریق نصب این برنامه ، نصب کن :
    32 بیت :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه لینک دیگه بده این کار نمیکنه !

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

امروز یه سفیدشو گرفتم واسه خواهرم مقایسه صفحه که با نوت انجام دادم به نظرم رنگا تو این بهترن...
    شفافیت هم همینجور مخصوصا آیکونا محسوسه

3. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز یه سفیدشو گرفتم واسه خواهرم مقایسه صفحه که با نوت انجام دادم به نظرم رنگا تو این بهترن...
    شفافیت هم همینجور مخصوصا آیکونا محسوسه
    رئوف جان حالا که جفتشو داری یه مقایسه ای کلی بکن ببینیم کدوم بهتره
    اخه منم بین این دو گوشی موندم و همین طور اس2

5. 2 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سعی می کنم از صفحشون با دوربینم چندتا شات ماکرو ازشون بذارم ولی خب سایتا قبلا به صورت حرفه ای تر از این کارا کردن
    ولی از لحاظ طراحی به نظرم جی نکس بهتره از جفتشون ... بعد اس 2 بعدم نوت
    من نمیتونم به طراحی نوت ایرادی بگیرم چون صفحه بزرگش و کار با اس پن ایجاب می کنه یه طراحی کاملا تخت داشته باشه
    تو جی نکس قوسی که داره کار کردن باهاشو خیلی دلنشین می کنه
    نوت در عین حالی که صفحه بزرگش خیلی حال میده بازم تکلیفت با خودت مشخص نیس... در کل حس اسمارتفون رو با نوت نداری...
    مخصوصا من که یه یک ماهی خطم رو 7.7 بود کلا دیگه نمی فهمم چی به چیه
    نوت کنترلش تو یه دست 75 درصد بیشتر نیس یعنی با حالی که با یه دست میتونی نگهش داری اما نمیتونی کاملا همه کاری باهاش بکنی
    اگه بذاریش رو one hand operation هم حس می کنی چشات چپه یا معلولی
    اس 2 طراحی خوبی داره و من هیچوقت با طراحیش مشکلی نداشتم و به اندازه کافی دوس داشتنی بود مخصوصا نازکیش
    ولی من بخوام بین اینا واسه خوشدستی یکی رو انتخای کنم مسلما جی نکسه... گرچه اون سه تا دکمه اصلیش که رو صفحس یکم رو اعصابه
    حتی وقتی که گوشی خاموشه هم خبری از دکمه ها نیس باید دقت کنی گوشیو وارونه نگیری.
    خلاصه یه چند وقت بگذره آدم عادت می کنه...
    از لحاظ صفحه اس 2 خیلی شفافیت خوبی داره... مخصوصا تو رنگای یک دست... مثلا وقتی صفحه یکپارچه یه رنگ میشه حتی سفید
    قشنگ این تفاوتو حس می کنی... ولی خب این بیشتر تو عکسا جواب گو هست... وقتی میری تو نت... رزلشن نوت و جی نکس خودشونو نشون میدن
    یعنی جائی که باید اس 2 رو زوم بکنی تا قشنگ بخونی رو جی نکس و مخصوصا نوت دیگه به اون صورت لازم نیس
    مهمترین چیزی که تو نوت جی نکس محسوسه عمق تصویر و جزئیاته..
    مثلا یه عکسی که رو جی اس 2 باید زوم کنی تا به اون جزئیات برسی رو نوت و جی نکس لازم نیس و دقت تصویر رو کاملا حس می کنی طوری که تو اس 2 تفاوت رزلشن بیشتر برات معضل میشه تا کوچیکی صفحه
    از لحاظ دوربین من کلا از شفافیت عکسای جی نکس خیلی خوشم اومد... و نویزی تو عکساش نیس...
    عکسای اس 2 هم که همه میدونن کیفیت و شفافیت و رنگای خوبی داره نوت به نظرم تو بهترین حالت دوربینش به خوبیه اس 2ـه اما بهتر نیس
    اما تو فیلمبرداری نوت خیلی خوبه تو فول اچ دی از اس 2 هم به نظرم روونتره هم جزئیات بهتری داره
    من از فول اچدی خیلی کم استفاده می کنم چون زاویه دید رو خیلی کاهش میده
    اما در کل فیلمبرداری فول اچدی تو جی نکس به خوبی اچ دیش نیس...
    تو فیلمبرداری کلا به نظرم نوت بهتره بعد اس 2 و بعد جی نکس
    من بنچمارک نگرفتم :| ولی برای سرعت و روونی ui به نظرم اس 2 خیلی حس بهتری داره بعد جی نکس بعدم نوت
    نمیدونم چرا ولی حس می کنم ui رو نوت به روونی اس دو نیس شایدم به خاطر اینه که رمش خیلی اشغاله و بیشتر از 800 مگ تو دسترس نیس
    البته من رو جینجربرد رسمیم تو نوت حس رام زدن نی....
    یه i9100g یه هفته پیش دستم بود که وقتی تو تاسک منیجرش چک کردم دیدم رم در دسترسش 0.94gb زده بود وقعا هم از نسخه اصلی روونتر بود با همون جینجربرد رسمی
    اما تو جی نکس خوبه... مخصوصا رام خودش از هر کاستوم رام اندروید 4 ی که رو اس 2 ریختم بهتره :| در کل فکر نکنم جای تعجبی داشته باشه این قسمتش
    کیفیت مکالمه و صدا هم من بین اینا تفاوت آنچنانی ندیدم... یعنی مواد لازمشو نداشتم یه دوس دختر صدا خشنگ باید اونور خط باشه
    تو اسپیکر هم اس دو و جی نکس بهتر بود یکم یا شایدم از نوت با اون هیکل انتظار صدای خرکی داشتم...
    خلاصه اگه جونینو اینچو تالاموستون مث ما به ...اک نرفته پیشنهاد می کنم برین جی نکس بخرین...
    درسته پنتایله صفحش ولی عمرا بفهمین :| رنگاشم غلظتش مث پلاسه رزلشن و جزئیاتشم خیلی خوبه
    دوربینشم واقعا راضی کنندس... اینکه اس 2 خودش یه چیزه دیگس توش شکی نیس... و شاید نشه با هیچگوشی مقایسش کرد اما رزلشن فک کنم خیلی مهمتر یاشه
    خلاصه به اس دو و جی نکس میشه گفت اسمارتفون ولی به نوت نه ... شاید اگه دستتون کوچیک بشه بعد از چند وقت بین مفاصل انگشتاتون فاصله بیفته
    کار با اس پن هم باحاله ولی حیاتی نیس... :| در کل نوت حس خاص خودشو داره اما ارزش آسیب های مغزیشو نداره..
    به نظرم سایز صفحه اس 3 خیلی ایده آل تر از این 3 تا باشه .
    Last edited by PersiAndroid; 30-05-2012 at 16:49.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارک باشه ، راستش منم خیلی تو نخ نکسوز رفتم ولی نمیدونم چرا نسبت به سخت افزارش یکم شک دارم و احساس میکنم چند ماهه دیگه حرفی برای گفتن نداشته باشه .

8. این کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارک باشه ، راستش منم خیلی تو نخ نکسوز رفتم ولی نمیدونم چرا نسبت به سخت افزارش یکم شک دارم و احساس میکنم چند ماهه دیگه حرفی برای گفتن نداشته باشه .
    دوست من شما هر چي بخري 6 ماه بعد يكي بهتر از اون مياد. تو خريد نكسوس شك نكن. من راضيم....

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

10. 3 کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان امروز غروب علاعدین بودم
    نکسوس بین 740 تا 830 قیمت کردم
    اس2 بین 700 تا 800
    نوت هم بین 800 تا 900 بود
    خود نمایندگی مایکروتل که تو بازار مبایله هم قیمتاش حدود 30-40 تومن از علا بالاتر بود

از رئوف جان هم بسیار ممنونم بابت توضیحات

12. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر منم اون سه دکمه ی نکسوس واقعا عجیبن
    شاید تنها دلیلی که باعث منصرف کردنه من از خرید نکسوس بشه اون سه تا دکمه باشه
    اخه خدایی خیلی منسوخ و بزرگه که ظاهر گوشی رو کلا به هم ریخته
    بعد دوستان یه راهنمیی هم کنن که منی که الان یه گوشی 4 اینچی دارم غیر معقولانه نیست برم یه گوشی دوبرابر قیمت گوشیم بخرم که 4.3 باشه(جی اس2)
    ویدئو هاشو هم میبینم واقعا نوت یه چیزه دیگست.

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

نوت خیلی خوبه اما وقتی امروز بعد از چن وقت اس 2ـمو بدون کیس و برچسب و اینجور چیزا دست گرفتم خدایی با سایزش با وزنش کیف می کردم...
    واقعا حس می کردم یه اسمارتفون دستمه همونطور که گفتم اس دو خودش یه چیزه خاصه....
    جالبه که اس 2 ارزون تر از جی نکسه اونجا... اینجا گرونتر بود...
    نوت خوبه ولی واسه هشت پا...
    سایز 4ـم دیگه واقعا ستمه...
    پارسا یه روز که یه ویدیو تو یوتوب بش نشون دادم که یه گالکسی اس 1 کنار یه نوت بود جمله ی بسیار جالبی گفت که منو تحت تاثیر قرار داد
    گفت صفحه جی اس 1 کنار نوت انگار روش ... زده باشن
    ولی سایز ایده آل جی اس 2 و جی نکسه ... حتی اس 2 به نظرم سایزش و نازکیش خیلی بهتره
    و واقعا از 4 بری 4.3 اینچ خیلی حس تفاوت می کنی ولی از 4 بری 5.3 حس خاک بر سری می کنی...

15. 2 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوت خیلی خوبه اما وقتی امروز بعد از چن وقت اس 2ـمو بدون کیس و برچسب و اینجور چیزا دست گرفتم خدایی با سایزش با وزنش کیف می کردم...
    واقعا حس می کردم یه اسمارتفون دستمه همونطور که گفتم اس دو خودش یه چیزه خاصه....
    جالبه که اس 2 ارزون تر از جی نکسه اونجا... اینجا گرونتر بود...
    نوت خوبه ولی واسه هشت پا...
    سایز 4ـم دیگه واقعا ستمه...
    پارسا یه روز که یه ویدیو تو یوتوب بش نشون دادم که یه گالکسی اس 1 کنار یه نوت بود جمله ی بسیار جالبی گفت که منو تحت تاثیر قرار داد
    گفت صفحه جی اس 1 کنار نوت انگار روش ... زده باشن
    ولی سایز ایده آل جی اس 2 و جی نکسه ... حتی اس 2 به نظرم سایزش و نازکیش خیلی بهتره
    و واقعا از 4 بری 4.3 اینچ خیلی حس تفاوت می کنی ولی از 4 بری 5.3 حس خاک بر سری می کنی...
    دقیقا راسمیگی

البته دو سه تا جا هم رفتم که جی اس2 از نکسوس گرونتر بود(نکس میگفت 740 جی اس2 رو میگفت760)
    طراحی جی اس 2 رو خیلی دوست دارم ولی هرچی تلاش میکنم از طراحی نکس خوشم نمیاد
    کلا طراحی های بیضی و حلالی شکل به دل نمیشینه حالا اون سه دکمه هم اضافه شده که دیگه...
    امروز تو نمایندگی مایکروتل با نوت و اس 2 کامل کار کردم.
    اس پن رو که ورداشته بودن : دی ولی وقتی با نوت کار میکنی کاملا احساس میکنی یه رابط کاربری جدیدتری داره نسبت به اس2
    اس2 کمی قدیمی بنظر میاد(البته این نظر منه که شایدم غلط باشه)
    حالا به نظرت گوشی تو هفته های اینه باز روند نزولی داره یا میکشه بالا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •