دانلود کردم نصب کردم ارور نداد ولی وقتی اون ارم ابی رنگ که گوشه تصویر هست میاد چند لحظه هست وبعد بیرون میاد چه کنم راستی باید این فایل بدون نصب به مسیری که گفتی ببرم و انوجا نصب کنم یا همون اول نصب کنم
دانلود کردم نصب کردم ارور نداد ولی وقتی اون ارم ابی رنگ که گوشه تصویر هست میاد چند لحظه هست وبعد بیرون میاد چه کنم راستی باید این فایل بدون نصب به مسیری که گفتی ببرم و انوجا نصب کنم یا همون اول نصب کنم
دوست عزیز این فایلی که دانلود کردین از حالت فشرده اکستراکت کنین بعد فایل اکستراکت شده رو به مسیر c:/windows/system 32 کپی کنید . تمام .
متوجه نمی شوم تازه فشرده نیست
Last edited by 2lombe; 17-09-2011 at 19:25.
چقدر بازی پسرفت کرده یاد pes6 بخیر خیلی از این بهتر بود
آدرس آخرین ورژن directx :
اینو نصب کن درست میشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.
اقا 100 درصد میشه یا نه
کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممک
شما اگهالان اون ارور رو نمیبینی شاید مشکلت از سیستم کامپیوترت هست.برو توی جایی که بازی رو نصب کردی روی سیتینگ کلیک کن و بعدش برو تبه آخر و بعدش ببین بازی با سیستمت با بازی مشکلی داره یا نه؟
هیچ مشکلی نیست نوشته GOOD و OKAY
وقتی اون فایل رو دانلود کردین از محتویاتش یه عکس بهم بده
واقعا بحث های جالبی درباره گرافیک دو بازی شد ! بعضی دوستان هم لطف کردن نظر بسیار کارشناسیشون رو دادن که گرافیک این خوبه گرافیک اون یکی بده و ...!!!
دوستان دیگه چیزی که عیانه به بیانش نیازی نیست !!! کافیه دو تا دمو رو نصب کنید و توی یه مانیتور یا تلویزیونFull HD روی گرافیک High با AA 4X هر دو رو تجربه کنید طمئنا اون موقع دیگه کسی نمیتونه گرافیک دو بازی رو مقایسه هم بکنه !!!( گرافیک FIFA کاملا یک سر و گردن که چه عرض کنم یه دو سه متری از این بازی بلند تره !!! )
در مورد چهره ها هم حرفای جالبی زده شد ! چهره های PES از روی عکس ساخته میشن و چهره های FIFA با 32 دوربین تصویر برداری میشن ( تکنولوژی شبیه LA NOIRE) خودتون دیگه میتونید قضاوت کنید کدومشون میتونه بهتر باشه!
+
این دمو رو هم دانلود کردم ، دروازه بانا کمی ( فقط کمی ) بهتر شدن .
+
این لقب کینگ رو کی به بازی داده !!؟؟ واقعا که کینگ بازگشت شکوهمندانه ای داشته !! اورین !!
Last edited by amin 2010; 17-09-2011 at 20:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)