این رو من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته بودم ولی این مال چند ماه پیشه، الان درست می فهمه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته بودم ولی این مال چند ماه پیشه، الان درست می فهمه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباهاتش خلی جالبه
باز خوبه الان بهتر شده
سلام مدیر Stream
خوبی؟دیدم بارسایی هستی میگم.این چند روزه که همش حال گیری بوده.این App های بارسا رو دید؟یکی دوتاش پولیه..نگرفتی احیانا؟
بدون جیلبریک میشه فایل هارو از 4s به کامپیوتر انتقال داد ؟
رنگ بالون های SMS رو تمیشه تغییر داد ؟
جیلبریک کردن توصیه میشه یا نه؟ ورژن 5.1
سلام . من آیفون 4 اس گرفتم ورزن 5.1 هست و جلبریک نمیشه کرد . آیا میتونم بازی چیزی بریزم .
اصلا بازی رایگان وجود داره که من دانلود کنم و با آیتونز بریزم تو گوشی . من اینترنت وافای ندارم . میخوام با رایانه دانلود کنم و بریزم تو آیفونم
اگه هست میشه راهنمایی کنید . ممنون
سلام . من آیفون 4 اس گرفتم ورزن 5.1 هست و جلبریک نمیشه کرد . آیا میتونم بازی چیزی بریزم .
اصلا بازی رایگان وجود داره که من دانلود کنم و با آیتونز بریزم تو گوشی . من اینترنت وافای ندارم . میخوام با رایانه دانلود کنم و بریزم تو آیفونم
اگه هست میشه راهنمایی کنید . ممنون
بله دوست عزیز شما میتونید با ساخت یک اکانت اپل برنامه ها و بازی های رایگان رو دانلود کنید .
سلام دوستان
من دیروز یه آیفون فور اس خریدم. امروز متوجه شدم که اسپیکر سمت چپش کار نمیکنه. شدید ضد حال خوردم )):
به نظرتون بسپرمش زیر دست این تعمیر کارا؟؟؟
اون اسپیکر صدا نیس ماله صدا های ورودیه
خودم دقیفا امروز به این قضیه پی بردم![]()
سلام
من یه فور اس 32 گیگ سفید خریدم 1500
نظرتون چیه؟ خوب خریدم یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)