[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو گوگل هم بنویسید راه حل فعال سازی gprs یا تنظیمات میاد.
تو گوگل هم بنویسید راه حل فعال سازی gprs یا تنظیمات میاد.
سلام.من با نام کاربری feri64 در فایل گیر اکانت 17گیگابایتی امروز خریدم.بعد از استفاده 4 گیگابایت پیغام داد اکانت شما تمام شده.این یعنی چی؟من براشون پیغام دادم ولی جوابمو ندادن.
درود دوست عزیز سوالتون رو اینجا مطرح کنید
خيلي ممنون ميشم اكر اين سوال من را جواب بديد خيلي لنگش هستم شما مي دانيد كه چه طور مي توانم ويندوز را به فلشم نصب كنم و در كامپيوتر هاي ديكه از آن استفاده كرد خيلم ممنون ميشوم اگر پاسخ دهيد؟
خيلي ممنون ميشم اكر اين سوال من را جواب بديد خيلي لنگش هستم شما مي دانيد كه چه طور مي توانم ويندوز را به فلشم نصب كنم و در كامپيوتر هاي ديكه از آن استفاده كرد خيلم ممنون ميشوم اگر پاسخ دهيد؟
سلام من فیلترشکنم جواب نمیده برم فیسبوک اکثر سایتارو هم هی ارور میده سایتای مجاز که فیلتر نیستن و اینکه 2 تا فیسبوک دارم که اصلیمو باز نمیکنه از فروردین تاحالا ومجبور شدم برم یکی دیگه بسازم اما کلی رفیقا قدیممو از دست دادم متاسفانه و اینکه رفتم سری جدید فیلتر شکنم همین کبوتر رو دانلود کردم پسوندش exeولی باز نمیکنه ارور erorمیده کمک کنید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی عکس هم که تو ایمیلم atachنمیشه بخشکه شانسsorryبهم ایمیل کنید یا اس ام اس ممنون میشم چون فصل امتحاناس ودانشجوهه درس رو سرشون خراب شده موفق وخوش باشید فعلا منتظرما کمک کمک![]()
درود
صحبت در مورد بحث های عبور یا دور زدن فیل.تر در انجمن ممنوعه .
بهتره مشکلتون رو در انجمن زیر مطرح کنین
کلیه مباحث درباره ی سرویس های گفتگوی آنلاین از قبیل مسنجر ها و ...
در اکسل2007 چطور میتونم متنهای مشابه رو پیدا کنم و اونارو حذف کنم مثلا توی یک جدول بزرگ اگر بخوام شماره تلفنی که چندبار با نامهای متفاوت ایجاد شده رو پیدا کنم و موارد اضافه رو پاک کنم باید چکار کنم فقط عجله دارم ممنون![]()
سلام
سوالتون رو اینجا بپرسید :
man sovalamo az ki beporsam dar morede 1 bimari![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)