ببین یه بار قبلا گفتم.به اشتراک گذاری یه سرویس بین چند نفر به منزله ی برابر بودن سرعت بینشون نیست.
ممکنه هر سری یه نفر دانلود کنه و قسمت عمده ی پهنای باند رو گرفته باشه.
ممکنه مشکل فنی وجود داشته باشه و به همین دلیل سرعتت پایین بوده.
ممکنه سرویس بین تعداد زیادی share شده باشه و به همین دلیل سرعتت اینطوری باشه
ممکن هم هست سرعتت رو دستی عوض کرده باشن که این یکی احتمالش کمتره(اگه اینکارو می خواستن بکنن روز اول سرعت دانلودت اینقدر خوب نبود!)
عقلا درست میگید ولی نمیشه قطعا نظر داد هنوز نتیجه گیری زوده و باید صبر کنم تا ببینم چطور میشه
ولی خدایی اگه سرعتت 9ک باشه اینترنتش خوبه و اونقدرم که فکر می کردم شرکت ها پدرسوخته بازی در نیوردن!
(تقریبا 1/6 ماکسیموم سرعتت رو بهت دادن که بد نیست!)
جاااااان؟ نه خودتم میدونی که خیلی خرابه و نباید اینطوری باشه و میشه که درست شه اگه شرکت بخواد
توی تاپیک ها سوال کنی مطمئنا مشکلت حل میشه.می تونه مدل مودمتو بزاری تا کمکت کنن.
گذاشتم اگر چه فکر میکنم تنظیمات خاصی باید شرکت نمایندگی ما انجام بده چون دفعه قبل هم vpi vci رو درست زدم ولی کار نمی کرد فعلا بیخیال شدم شب که کارم با اینترنت تموم شد درستش میکنم و اعلام میکنم
در مورد دورویی هم واقعا متاسفم به خاطر این همه بدبینی نسبت به کسایی که سعی دارن کمک کنن و خودشونم یه چیزی باد بگیرن!!!
پس یقینا من بد برداشت کردم اینم بذار پای چیز یاد گرفتن .gif)
اگه پهنای باند مناسب هست چرا توی 7-8 ساعتی که اینترنت شبانه هست وضعیت اینترنت بیشتر افراد در حد دایال آپ می شه؟
حتما میگی خود ISP محدود می کنه.اگه ISP ها محدود می کنن چرا بعضی ها هر شب می تونن 10-15 گیگ دانلود کنند؟
دقیقا خودتونم میدونید که چون همه با سرعت بوق حتی میرن تو کار دانلود چه مفرط چه ضروری چون حجم گرونه و کم و خب مصرف مصرفه همیشه که مفرط نیست و واسه طرف نمیصرفه که هی پول بده حجم بخره مجبوره شب دان کنه؛
دقیقا مثل ایام عید که پیامک میدی 2 روز بعد میرسه ولی ساعات دیگه خلوته و تو مناطق مختلف هم فرق میکنه شرایط؛ همینطور شرایط شهر به شهر ای دی اس ال و...
حالا شرکتی که میتونه تو روز به 128 سرعت 200 میده یعنی طرف چندین برابر خودش مصرف میکنه باید بیاد به 128 همون 128 رو بده که فوقش یارو 24/30 رو دان کرد بزور چند گیگ شه و 256 و... همینطور؛ و در شبانه تأثیر فاصله و منطقه مگه چقدر میشه اگر سرعت ها واقعی باشه...؟ منتها واقعی نیستن و طرف با منطقه خوبی که داره پهنای زیادی رو اشغال میکنه که اینجا تأثیرش زیاده
حالا چرا یک سری 10 گیگ دان میکنن؟ ایا سرعتشون واقعی هست یا نه؟ اگه واقعی باشه طرف حاضره با سرعت 128 و 256 و شاید 512 یکضرب دانلود کنه؟ یا اینکه سرعتش چندین برابره و مثلا 128 تا 240 میره و طرف خب میشینه دانلود میکنه ولی اگه همه واقعی باشن شب و روز متعادل میشه و تعداد زیادی کاربر 128 (که سرعتشون 200 هست و معادل 12 نفر هستن) دیگه پهنای باند رو الکی اشغال نمیکنن و شب هم مثل روز و روز هم مثل شب میشه و اون موقع دیگه نمیگیم شبانه دایال اپ و...؛ این رو قبول دارید؟
خب حالا بیان همه رو واقعی بدن اون موقع به نظر شما شرایط نامحدود هم بهتر نمیشه اونم بطور خیلی محسوس؟ منتها الان چون طرف سرعتش 200 هست نه 16 راضی شده و جیکش هم در نمیاد ولی یادتون که هست سرعت شما 128 بوده نه 1.5 مگ...؟؟ به همین خاطر با این طرح شدید مخالفه و شب میشینه چند گیگ شیرین میزنه تو رگش
ولی یکی مثل من سرش کلا بیکلاه مونده و وقتی میگیم حق هم دیگه رو میخورن کاربرا ایراد میگیرید که اینترنت هر کس بخودش مربوطه در صورتی که حرف ما چیز دیگست... و البته اینکه اصلا چرا 128 و 256و...؟؟ این ها همه باید درست شه ولی با فروش کیلویی و عدم رعایت تناسب و عدالت و 128 رو روی 1.5 مگ بستن و قیمت های گزاف سرعت های بالا و... درست شدنی نیست مگر برای یک عده خاص
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم اگه همه سرعت ها حالا هر عددی هست واقعی شه این مشکل هم درست میشه
اگه تعرفه بدن با سرعت واقعی طرف خواست دان کنه خواست نکنه با هر سرعتی از 128 تا چند مگ ولی واقعی چون اینطوری شرکت موظفه پهنای باند لازم رو بگیره و جوابگو باشه که میتونه باشه اونم با کیفیت مناسب مثلا سرعت زیر 40 به نظرم واسه 512 سرعت نیست و شرکت نمیتونه با واژه "قانون" جوابگوی کاربر و مشتری خودش باشه البته میتونه دهان مشتری رو ببنده و بپیچونتش متأسفانه...
کد:
هم در این مورد هم در مورد نامحدود ها شرکت به نظرم تخلف و به نوعی کم کاری و کم فروشی میکنه
اگه نظارت دقیق و مستقیم داشته باشن به نظرم شرایط درست تر میشه خودتون هم بهش اشاره کردید
کد:
نه نیست
کد:
قبول دارم
و باید محدود ها با ضوابط مشخص و نامحدود ها هم با ضوابط مشخص باشه کسی نگفت ورش دارین ولی با این اینترنت شبانه و پهنای باند باز تا چندین برابر چون حق دیگران خورده میشه بخصوص نامحدود ها که فعلا تعدادشون خیلی کمه
کد:
منم میگم زمان میبره تا جا بیفته و الان شرکت ها بخاطر سودشون بخصوص با این طرح مخالفت میکنن ولی به هر حال باید اینترنت کبلویی و عدم رعایت عدالت تموم شه یه روزی وگرنه شرایط بدتر هم میشه و اگه قوانین مشخصی در نظر گرفته شه به جایی میرسیم که همه نامحدود باشن و با سرعت مناسب خودشون و کاربرا هم درست استفاده کردن رو یاد میگیرن و کسی هم هیچ موقع نمیتونه بگه این کارو بکن و این کارو نکن
حالا شما بگو شرایط ایده ال فعلی ؟؟ واسه کسی که شبانش دایالاپه و روزانش واقعی چیه؟ اون چی کنه؟
بهترین راه اینه که با اینترنتت مدارا کنی
هر روز 6-7 بار تست speed بدین
کسایی که اینترنت محدود دارن تست speed ندن
کسایی که با دایال آپن تست speed بدن
کد:
همین الان هم گند هست و کسی به فکر نیست
just sheeps they are
کد:
من واسه تست گرفتم یک ماهه تا اخر ماه ببینیم شرایط چطور میشه ولی پیگیری میکنم تا ببینم میتونم بهترش کنم یا نه چون این خیلی مصیبته
خسته شدم!!
ببخشید یه سریش کد شد یه سریش نقل قول =))
دیگه حسش نیست معذرت پیشاپیش بابت اشتباه ها و جابجایی های متن....