تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 100 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اگه بهت بگه تقسیم نشده و share شده و فقط به این دلیل که بقیه ی دارن دانلود می کنن سرعتت پایینه چی می خوای بهش بگی؟چه طوری می خوای ثابت کنی که دارن دروغ میگن؟
    فرض میکنیم 2 مگ دیروزم رو بین 26 نفر شیر کردن که شده 9ک در ثانیه خب حالا کل یک روز هیچ کدوم از اینا نمیخوان 10 دقیقه بیخیال اینترنت شن؟ همه هم از کل سرعت یک ضرب استفاده میکنن که سرعتم در حد دهم هم بالا نمیره؟ (این رو ج بده حتما میخوام جوابتو بدوم)
    به هر حال برای ریست کردن مودمت باید وقتی که تو برق هست دکمه ی ریستش رو برای 4-5 ثانیه فشار بدی.
    میدونم ولی قبلا یک بار ریست کردم و اعداد و تنظیمات رو وارد کردم و نشد اخرش بردم شرکت دوباره خودشون تنظیمش کردن الان میگشتم تو سایتشون چیز خاصی هم پیدا نکردم که بخوام با اطمینان ریست کنم...
    منتها چرا دورویی؟ این حرف شما چیزی جز کنایه نبود و گرفتنش هم سادست منتها من میام سرعتم رو میگم و دان استریم رو نمیگم؟ (به فرض این که داشته باشم)
    وقتی زیربنای لازم نیست چه شکلی اینکارو کنن؟دلت می خواد همه سرعت دانلودشون روی 3-4 کیلوبایت باشه؟؟؟
    نه همه نامحدود میگیرن نه دانلود میکنن نه همیشه وصل اند وگرنه شما به من بگو چطور فقط 20% کل تلفن های کشور میتونند همزمان کار کنن؟ لابد اونا هم باید محدود شن به 5 ساعت در روز که به همه برسه وگرنه کیفیتی که الان داریم یک پنجم میشه یعنی عملا 80% از شبکه خارج میشن دیگه... یا اینکه الزاما 100 با هم استفاده نمیکنن؟
    اگر پهنای باند نیست چرا واسه محدود هست؟ مسئله اینه که شرکت قانون رو رعایت نمیکنه و حق کاربرا رو بهشون نمیده یعنی عمدا سرعت رو محدود میکنن یا تعداد شیرینگ رو خارج از محدوده قانون سارمان اضافه میکنن (که یه سری دوستان ازقبل پیش بینی میکردن و از اجرای دیر هنگام این طرح معلوم بود و هست که شرکت ها مخالف اجرای این طرح هستند) وگرنه میشه اون پهنای باند محدود رو اورد رو نامحدود (و اینجاست که باید نظارت انجام شه که شرکت ها در اجرای این طرح کم کاری نکنن) ؛ و البته اگر کاربرا به کمترین سرعت برسند همه با هم از جمله نامحدود و محدود میرسند نه فقط نامحدود چون این رو با 2 نفر اضافه تر شیر کردند و ملت دارند با سرعت 5 و 10 شبانه روز دانلود میکنن... (معمول ملت اینقدر گوسفند نیستند) و به نظرم این حرف که سرعت محدود بیشتره از نامحدود کامل غلطه چون همه از یک منبع مصرف میکنن و پهنای باند به نوعی بین همه مشترک هست؛ از طرفی شرکت باید به اندازه پهنای باندش بفروشه و نه اضافه تر که به طور مثال هیچ کس با 512 سرعتش زیر 50 60 نره ولی اینا میان به محدود 128 سرعت 200 میدن به 512 نامحدود 10 که فروش خودشون رو بکنن
    در اصل قضیه نامحدود بد نیست به نظرم ولی تو شرایط فعلی و این طرز اجرای محدود و نامحدود بد هست

یه چیز دیگه هم بگم اونم این که میگید همه میفتن با نامحدود دانلود 24 ساعته (عدم جا افتادن فرهنگ استفاده درست) بازم با اون شرایط نباید سرعت ها خیلی خراب شه طوری که سرعت ها حتی نصف بشه...! بلخره شرکت اینترنتی باید با یه زمینه ای و پیش نیازهایی اقدام به فروش کنه نه رو هوا... (البته اگر همه سرعت ها واقعی باشه که الان تو محدود ها نیست و این به ضرر هر دو گروه محدود و نامحدود هست...)
    اشتباه میگم؟
    پست یکی از بچه های فروم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ISP ها سرعت رو بین 10 نفر تقسیم نکردن.فقط به جای share بین 10 نفر بین 20 نفر share کردن که سودشون کم نشه!!!
    حالا هیچ کس هم نمی تونه ثابت کنه ISP بیشتر از حد واقعیش share کرده
    منم گفتم نمیتونم ثابت کنم نگفتم...؟ یادم رفته لابد تو پست های قبلی میخواستم همینو بگم...

2. 4 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بدو بیا حراجش کردیم اینترنت کیلویی 5 تومن جایزه هم داره شانسیه شبا بعضیا 5..6 گیگ دان میکنن بعضیا غلط کردند اصلا دانلود کنن چشمشون کور، دندشون نرم میخواس خدا شانس بده بهشون چه پررو زیربنا رو بنا نداریم اینترنتم میخوان واسه ما همینی که هس

-------------
    سوال:
    آیا زیربنا با اینترنت حجمی و منفعت طلبی و سکوت و چرتکه انداختن بوجود میاید؟

4. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

نخیر نیست چون سرعت من شیر نشده و تقسیم شده
    اصلا متوجه میشید چی میگم؟ کلا سرعتم نزدیگ 10 یعنی 9.×× ثابته و پینگ خراب هم بخاطر سرعته اخه سرعت 9 پینگش میخواد چی باشه از این بهتر؟؟ بعضی هاتون دنبال بهونه اید که فقط... (منظورم شما نیستی کلی میگم)
    ذره ای هم سرعتم بالا نمیره و پایین نمیاد و عملا قفل و محدود و بسته شده

الانم دارم زور میزنم مودم رو ریست کنم تا بتونم سرعت های داخل مودمم رو ببینم

حالا بیاید باز شعر بگید؛ بخدا ادم داغ میکنه بعضی موقع ها
    منظورم بهونه گرفتن و اینها نبود ((همانطور که گفتم واسه قضاوت هنوز زوده ))
    منظورم اینه که اینها حق قانونی اعتراض رو از شما گرفتند
    چون خودشون گفتند که سرعت دانلود شما باید بین 6.4 تا 64 باشه که ماله شما بین این 2 هست

حالا زنگ زدید که ببینید قضیه چیه ؟

6. این کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

نخیر نیست چون سرعت من شیر نشده و تقسیم شده
    اصلا متوجه میشید چی میگم؟ کلا سرعتم نزدیگ 10 یعنی 9.×× ثابته و پینگ خراب هم بخاطر سرعته اخه سرعت 9 پینگش میخواد چی باشه از این بهتر؟؟ بعضی هاتون دنبال بهونه اید که فقط... (منظورم شما نیستی کلی میگم)
    ذره ای هم سرعتم بالا نمیره و پایین نمیاد و عملا قفل و محدود و بسته شده

الانم دارم زور میزنم مودم رو ریست کنم تا بتونم سرعت های داخل مودمم رو ببینم

حالا بیاید باز شعر بگید؛ بخدا ادم داغ میکنه بعضی موقع ها
    دست شما درد نکنه حالا من دارم شعر می گم خوبه نگفتی ... شعر

مرد حسابی خوب همون حرفی رو که توی قانون بود زدم
    شما هم هر چی تلاش کنی اصلا نمی تونی ثابت کنی که سرویست شیر شده یا سرعتش عمدا محدود شده اون دلیلی هم که آوردی خیلی راحت می شه تو جیحش کرد
    حالا فهمیدی اشکال این طرح جدید چیه ؟؟؟

8. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

چون خودشون گفتند که سرعت دانلود شما باید بین 6.4 تا 64 باشه که ماله شما بین این 2 هست

آفرین دقیقا الان ایشون دارن طبق قانون جدبد سروبس می گیرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بخوان هم اعتراض کنن شرکت به راحتی می گه که شیر شده دیگه

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

هميشه گفتم حالا هم ميگم !

اين مملكت فقط فقر رو تقسيم ميكنه !

11. 5 کاربر از xaxi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فرض میکنیم 2 مگ دیروزم رو بین 26 نفر شیر کردن که شده 9ک در ثانیه خب حالا کل یک روز هیچ کدوم از اینا نمیخوان 10 دقیقه بیخیال اینترنت شن؟ همه هم از کل سرعت یک ضرب استفاده میکنن که سرعتم در حد دهم هم بالا نمیره؟ (این رو ج بده حتما میخوام جوابتو بدوم)
    ببین یه بار قبلا گفتم.به اشتراک گذاری یه سرویس بین چند نفر به منزله ی برابر بودن سرعت بینشون نیست.
    ممکنه هر سری یه نفر دانلود کنه و قسمت عمده ی پهنای باند رو گرفته باشه.
    ممکنه مشکل فنی وجود داشته باشه و به همین دلیل سرعتت پایین بوده.
    ممکنه سرویس بین تعداد زیادی share شده باشه و به همین دلیل سرعتت اینطوری باشه
    ممکن هم هست سرعتت رو دستی عوض کرده باشن که این یکی احتمالش کمتره(اگه اینکارو می خواستن بکنن روز اول سرعت دانلودت اینقدر خوب نبود!)

ولی خدایی اگه سرعتت 9ک باشه اینترنتش خوبه و اونقدرم که فکر می کردم شرکت ها پدرسوخته بازی در نیوردن!
    (تقریبا 1/6 ماکسیموم سرعتت رو بهت دادن که بد نیست!)
    میدونم ولی قبلا یک بار ریست کردم و اعداد و تنظیمات رو وارد کردم و نشد اخرش بردم شرکت دوباره خودشون تنظیمش کردن الان میگشتم تو سایتشون چیز خاصی هم پیدا نکردم که بخوام با اطمینان ریست کنم...
    منتها چرا دورویی؟ این حرف شما چیزی جز کنایه نبود و گرفتنش هم سادست منتها من میام سرعتم رو میگم و دان استریم رو نمیگم؟ (به فرض این که داشته باشم)
    توی تاپیک ها سوال کنی مطمئنا مشکلت حل میشه.می تونه مدل مودمتو بزاری تا کمکت کنن.
    در مورد دورویی هم واقعا متاسفم به خاطر این همه بدبینی نسبت به کسایی که سعی دارن کمک کنن و خودشونم یه چیزی باد بگیرن!!!
    نه همه نامحدود میگیرن نه دانلود میکنن نه همیشه وصل اند وگرنه شما به من بگو چطور فقط 20% کل تلفن های کشور میتونند همزمان کار کنن؟ لابد اونا هم باید محدود شن به 5 ساعت در روز که به همه برسه وگرنه کیفیتی که الان داریم یک پنجم میشه یعنی عملا 80% از شبکه خارج میشن دیگه... یا اینکه الزاما 100 با هم استفاده نمیکنن؟
    اگه پهنای باند مناسب هست چرا توی 7-8 ساعتی که اینترنت شبانه هست وضعیت اینترنت بیشتر افراد در حد دایال آپ می شه؟
    حتما میگی خود ISP محدود می کنه.اگه ISP ها محدود می کنن چرا بعضی ها هر شب می تونن 10-15 گیگ دانلود کنند؟

اگر پهنای باند نیست چرا واسه محدود هست؟
    چون اون مشترک محدود اگه بخواد دانلود کنه باید پول بده!پس همش دانلود نمی کنه!
    تو میگی پهنای باند هست؟اگه هست مسئولی مرض دارن می گن پهنای باند کمه؟یا می خوان ریا نشه؟؟؟!!!طرف بخواد 1 گیگ ترافیکشو دانلود کنه زیر 1 ساعت تموم می شه و افت سرعت ماکسیموم برای 1 ساعته
    مسئله اینه که شرکت قانون رو رعایت نمیکنه و حق کاربرا رو بهشون نمیده یعنی عمدا سرعت رو محدود میکنن یا تعداد شیرینگ رو خارج از محدوده قانون سارمان اضافه میکنن (که یه سری دوستان ازقبل پیش بینی میکردن و از اجرای دیر هنگام این طرح معلوم بود و هست که شرکت ها مخالف اجرای این طرح هستند) وگرنه میشه اون پهنای باند محدود رو اورد رو نامحدود (و اینجاست که باید نظارت انجام شه که شرکت ها در اجرای این طرح کم کاری نکنن) ؛ و البته اگر کاربرا به کمترین سرعت برسند همه با هم از جمله نامحدود و محدود میرسند نه فقط نامحدود چون این رو با 2 نفر اضافه تر شیر کردند و ملت دارند با سرعت 5 و 10 شبانه روز دانلود میکنن... (معمول ملت اینقدر گوسفند نیستند) و به نظرم این حرف که سرعت محدود بیشتره از نامحدود کامل غلطه چون همه از یک منبع مصرف میکنن و پهنای باند به نوعی بین همه مشترک هست؛ از طرفی شرکت باید به اندازه پهنای باندش بفروشه و نه اضافه تر که به طور مثال هیچ کس با 512 سرعتش زیر 50 60 نره ولی اینا میان به محدود 128 سرعت 200 میدن به 512 نامحدود 10 که فروش خودشون رو بکنن
    همش اشتباهه.
    همین الانش هم برای سرویس های محدود هم شرکت ها دارن تخلف می کنن.
    برای سرویس های محدود شرکت ها به جای اینکه یک 128 رو بین 4 نفر share کنند دو مگابیت رو بین 32+X نفر share می کنند.
    اینجوری هم شرکت به اندازه ی X نفر سود می کنه(اینجاس که شرکته تخلف می کنه) و هم کاربر سرعت بیشتری داره.یه جورایی همه راضین.
    کسی هم که سرعتش 512 هست ماکسیموم سرعتش باید 64 باشه
    یه چیز دیگه هم بگم اونم این که میگید همه میفتن با نامحدود دانلود 24 ساعته (عدم جا افتادن فرهنگ استفاده درست) بازم با اون شرایط نباید سرعت ها خیلی خراب شه طوری که سرعت ها حتی نصف بشه...! بلخره شرکت اینترنتی باید با یه زمینه ای و پیش نیازهایی اقدام به فروش کنه نه رو هوا... (البته اگر همه سرعت ها واقعی باشه که الان تو محدود ها نیست و این به ضرر هر دو گروه محدود و نامحدود هست...)
    اشتباه میگم؟
    اینکه یه فرد 24 ساعته دانلود کنه دلیل به بی فرهنگ بودنش نیست.
    باور کن حتی اگه اون ژاپنیه رو هم 1 هفته توی این وضعیت نت قرارش بدی همینکاری رو می کنه که ایرانیا می کنند.
    و مطمئن باش سرعت ها خراب می شه.(نمونش اینترنت شبانه فعلی)
    فقط خواهش می کنم الان نگین که مشکل از سرویس های محدوده و بخواین این سرویس هارو برش دارین!!!

ببین این طرح با وضعیت فعلی اشتباه محضه!این طرح هیچ فرقی با اینترنت شبانه رایگان نداره و وضعیت شبانه هم برای همه روشنه.

بهترین راه اینه که با اینترنتت مدارا کنی
    هر روز 6-7 بار تست speed بدین
    کسایی که اینترنت محدود دارن تست speed ندن
    کسایی که با دایال آپن تست speed بدن
    بعد از 1 ماه که گند میانگین سرعت ایران دراومد و 20:30 نشونش داد اون وقت پهنای باند افزایش داده می شه و همه چیز به خیرو خوشی تمام می شه.
    شما فقط 2 ماه با اینترنت جدیدت تحمل کن بعدش قول میدم درست بشه.
    تنها حسن این طرح اینه که میانگین سرعت واقعی ایران مشخص می شه و این خیلی خوبه

13. 3 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نه نزنگیدم فعلا
    درسته حداقل و حداکثری وجود داره ولی اخه 40 هم کمه حتی واسه 512 چه برسه به 6.4 و البته اگه بشه باید پیگیری کنم که ایا پهنای باند ندارند (که همیشه ازاده) یا بدلیل عدم رضایت و کم کاری این شرایط پیش اومده؟! چون اگه بخوان به 128 سرعت 2مگ میدن هیچکس هم کار نداره... منم از اول واسه تست گرفتم این تعرفه رو!

---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------

دست شما درد نکنه حالا من دارم شعر می گم خوبه نگفتی ... شعر

مرد حسابی خوب همون حرفی رو که توی قانون بود زدم
    شما هم هر چی تلاش کنی اصلا نمی تونی ثابت کنی که سرویست شیر شده یا سرعتش عمدا محدود شده اون دلیلی هم که آوردی خیلی راحت می شه تو جیحش کرد
    حالا فهمیدی اشکال این طرح جدید چیه ؟؟؟
    خب قانون شعر میگه که سرعت میره 6.4 چون پهنای باند کافی رو دارن و نباید بره و درسته باز هم میگیم که نمیشه مستقیم اعتراض کرد ولی حقیقت اینه اگه بخوان پهنای باند دارن که بدن و سرعت عقلانیه حداقل 40 50 بدن ولی من میگم عمدا کم کاری میکنن و این طرح نیست که مشکل داره مشکل از جای دیگه ایه ولی شما هم درست میگید اجرای این طرح تو ایران و با این شرایط مشکل داره و شاید زمان زیادی ببره...

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

آفرین دقیقا الان ایشون دارن طبق قانون جدبد سروبس می گیرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بخوان هم اعتراض کنن شرکت به راحتی می گه که شیر شده دیگه
    فرق شیرینگ محدود و نامحدود در حد چند نفر هست و سرعت 10ک هم اونقدری نیست که کسی بخواد باهاش دان کنه اونم بخاطر چند مگ یا گیگ...

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

ببین یه بار قبلا گفتم.به اشتراک گذاری یه سرویس بین چند نفر به منزله ی برابر بودن سرعت بینشون نیست.
    ممکنه هر سری یه نفر دانلود کنه و قسمت عمده ی پهنای باند رو گرفته باشه.
    ممکنه مشکل فنی وجود داشته باشه و به همین دلیل سرعتت پایین بوده.
    ممکنه سرویس بین تعداد زیادی share شده باشه و به همین دلیل سرعتت اینطوری باشه
    ممکن هم هست سرعتت رو دستی عوض کرده باشن که این یکی احتمالش کمتره(اگه اینکارو می خواستن بکنن روز اول سرعت دانلودت اینقدر خوب نبود!)
    عقلا درست میگید ولی نمیشه قطعا نظر داد هنوز نتیجه گیری زوده و باید صبر کنم تا ببینم چطور میشه
    ولی خدایی اگه سرعتت 9ک باشه اینترنتش خوبه و اونقدرم که فکر می کردم شرکت ها پدرسوخته بازی در نیوردن!
    (تقریبا 1/6 ماکسیموم سرعتت رو بهت دادن که بد نیست!)
    جاااااان؟ نه خودتم میدونی که خیلی خرابه و نباید اینطوری باشه و میشه که درست شه اگه شرکت بخواد
    توی تاپیک ها سوال کنی مطمئنا مشکلت حل میشه.می تونه مدل مودمتو بزاری تا کمکت کنن.
    گذاشتم اگر چه فکر میکنم تنظیمات خاصی باید شرکت نمایندگی ما انجام بده چون دفعه قبل هم vpi vci رو درست زدم ولی کار نمی کرد فعلا بیخیال شدم شب که کارم با اینترنت تموم شد درستش میکنم و اعلام میکنم
    در مورد دورویی هم واقعا متاسفم به خاطر این همه بدبینی نسبت به کسایی که سعی دارن کمک کنن و خودشونم یه چیزی باد بگیرن!!!
    پس یقینا من بد برداشت کردم اینم بذار پای چیز یاد گرفتن
    اگه پهنای باند مناسب هست چرا توی 7-8 ساعتی که اینترنت شبانه هست وضعیت اینترنت بیشتر افراد در حد دایال آپ می شه؟
    حتما میگی خود ISP محدود می کنه.اگه ISP ها محدود می کنن چرا بعضی ها هر شب می تونن 10-15 گیگ دانلود کنند؟
    دقیقا خودتونم میدونید که چون همه با سرعت بوق حتی میرن تو کار دانلود چه مفرط چه ضروری چون حجم گرونه و کم و خب مصرف مصرفه همیشه که مفرط نیست و واسه طرف نمیصرفه که هی پول بده حجم بخره مجبوره شب دان کنه؛
    دقیقا مثل ایام عید که پیامک میدی 2 روز بعد میرسه ولی ساعات دیگه خلوته و تو مناطق مختلف هم فرق میکنه شرایط؛ همینطور شرایط شهر به شهر ای دی اس ال و...
    حالا شرکتی که میتونه تو روز به 128 سرعت 200 میده یعنی طرف چندین برابر خودش مصرف میکنه باید بیاد به 128 همون 128 رو بده که فوقش یارو 24/30 رو دان کرد بزور چند گیگ شه و 256 و... همینطور؛ و در شبانه تأثیر فاصله و منطقه مگه چقدر میشه اگر سرعت ها واقعی باشه...؟ منتها واقعی نیستن و طرف با منطقه خوبی که داره پهنای زیادی رو اشغال میکنه که اینجا تأثیرش زیاده

حالا چرا یک سری 10 گیگ دان میکنن؟ ایا سرعتشون واقعی هست یا نه؟ اگه واقعی باشه طرف حاضره با سرعت 128 و 256 و شاید 512 یکضرب دانلود کنه؟ یا اینکه سرعتش چندین برابره و مثلا 128 تا 240 میره و طرف خب میشینه دانلود میکنه ولی اگه همه واقعی باشن شب و روز متعادل میشه و تعداد زیادی کاربر 128 (که سرعتشون 200 هست و معادل 12 نفر هستن) دیگه پهنای باند رو الکی اشغال نمیکنن و شب هم مثل روز و روز هم مثل شب میشه و اون موقع دیگه نمیگیم شبانه دایال اپ و...؛ این رو قبول دارید؟

خب حالا بیان همه رو واقعی بدن اون موقع به نظر شما شرایط نامحدود هم بهتر نمیشه اونم بطور خیلی محسوس؟ منتها الان چون طرف سرعتش 200 هست نه 16 راضی شده و جیکش هم در نمیاد ولی یادتون که هست سرعت شما 128 بوده نه 1.5 مگ...؟؟ به همین خاطر با این طرح شدید مخالفه و شب میشینه چند گیگ شیرین میزنه تو رگش ولی یکی مثل من سرش کلا بیکلاه مونده و وقتی میگیم حق هم دیگه رو میخورن کاربرا ایراد میگیرید که اینترنت هر کس بخودش مربوطه در صورتی که حرف ما چیز دیگست... و البته اینکه اصلا چرا 128 و 256و...؟؟ این ها همه باید درست شه ولی با فروش کیلویی و عدم رعایت تناسب و عدالت و 128 رو روی 1.5 مگ بستن و قیمت های گزاف سرعت های بالا و... درست شدنی نیست مگر برای یک عده خاص
    کد:
    به نظرم اگه همه سرعت ها حالا هر عددی هست واقعی شه این مشکل هم درست میشه

اگه تعرفه بدن با سرعت واقعی طرف خواست دان کنه خواست نکنه با هر سرعتی از 128 تا چند مگ ولی واقعی چون اینطوری شرکت موظفه پهنای باند لازم رو بگیره و جوابگو باشه که میتونه باشه اونم با کیفیت مناسب مثلا سرعت زیر 40 به نظرم واسه 512 سرعت نیست و شرکت نمیتونه با واژه "قانون" جوابگوی کاربر و مشتری خودش باشه البته میتونه دهان مشتری رو ببنده و بپیچونتش متأسفانه...
    کد:
    هم در این مورد هم در مورد نامحدود ها شرکت به نظرم تخلف و به نوعی کم کاری و کم فروشی میکنه
    اگه نظارت دقیق و مستقیم داشته باشن به نظرم شرایط درست تر میشه خودتون هم بهش اشاره کردید
    کد:
    نه نیست
    کد:
    قبول دارم
    و باید محدود ها با ضوابط مشخص و نامحدود ها هم با ضوابط مشخص باشه کسی نگفت ورش دارین ولی با این اینترنت شبانه و پهنای باند باز تا چندین برابر چون حق دیگران خورده میشه بخصوص نامحدود ها که فعلا تعدادشون خیلی کمه
    کد:
    منم میگم زمان میبره تا جا بیفته و الان شرکت ها بخاطر سودشون بخصوص با این طرح مخالفت میکنن ولی به هر حال باید اینترنت کبلویی و عدم رعایت عدالت تموم شه یه روزی وگرنه شرایط بدتر هم میشه و اگه قوانین مشخصی در نظر گرفته شه به جایی میرسیم که همه نامحدود باشن و با سرعت مناسب خودشون و کاربرا هم درست استفاده کردن رو یاد میگیرن و کسی هم هیچ موقع نمیتونه بگه این کارو بکن و این کارو نکن
    حالا شما بگو شرایط ایده ال فعلی ؟؟ واسه کسی که شبانش دایالاپه و روزانش واقعی چیه؟ اون چی کنه؟
    بهترین راه اینه که با اینترنتت مدارا کنی
    هر روز 6-7 بار تست speed بدین
    کسایی که اینترنت محدود دارن تست speed ندن
    کسایی که با دایال آپن تست speed بدن
    کد:
    همین الان هم گند هست و کسی به فکر نیست
    just sheeps they are
    کد:
    من واسه تست گرفتم یک ماهه تا اخر ماه ببینیم شرایط چطور میشه ولی پیگیری میکنم تا ببینم میتونم بهترش کنم یا نه چون این خیلی مصیبته

خسته شدم!! ببخشید یه سریش کد شد یه سریش نقل قول =))
    دیگه حسش نیست معذرت پیشاپیش بابت اشتباه ها و جابجایی های متن....

17. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •