من حدود5ماهه خریدم تا الان مشکل بک نداشتم و خیلی ازش راضیم
من حدود5ماهه خریدم تا الان مشکل بک نداشتم و خیلی ازش راضیم
سلام
من خودم قبلا w8 داشتم و اصلا راضی نبودم حالام میخوام برم mini pro بگیرم
تو کل این همه پستها فهمیدم که این مشکل داغ کردن،مشکل دکمه برگشت و... اینها تا حدی در پرو رفع شده یا با آپدیت درست میشه،ولی این مشکل نویز دوربین قضیش چیه؟
بعدم اینکه با آپدیت درست میشه؟
تازه اگه الان بخوام بخرم سری جدید تو بازار هست ؟ مثلا 11w39 به بالا ؟
یا اصلا با این گرونتر شدنه به نظرتون می ارزه یا صبر کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
سونی : بروز رسانی آندروید ۴ برای ۱۱ گوشی از خانواده Xperia
به نظرمی رسد سرانجام فصل بروز رسانی آندرویدی ها برای شرکت های مختلف آغاز شده است.یکی از این شرکت ها که اقدام به بروز رسانی تلفن های همراه خود کرده است شرکت سونی می باشد. در این اقدام سونی جزییات بروز رسانی سیستم عامل آندروید را برای خط تولید سری Xperia اعلام کرد. سونی یکی از بهترین کمپانی هایی می باشد که اقدام به بروز رسانی تلفن های همراه به صورت نسخه های الفا و بتا برای سیستم عامل آندروید ICS قبل از انتشار نسخه نهایی برای تست و خطا یابی کرده است تا بهترین بروز رسانی را با کمترین مشکل قبل از ارائه نسخه نهایی انجام دهد. این استراتژی سونی باعث شده تا در ارائه این سیستم عامل برای دستگاه های مختلف پیش قدم باشد و در زمره بهترین شرکت ها در این زمینه قرار گیرد. حال سونی با بروز رسانی خود قرار است تا اواسط ما جون سیستم عامل ۱۱ تلفن همراه خود را بروز رسانی کند.
گوشی های Xperia Arc S, Xperia Neo V and Xperia Ray در اواسط ماه آوریل بروز رسانی خواهند شد و در اواسط ماه می و یا شاید ماه جون گوشی های Xperia Arc, Play, Neo, Mini, Mini Pro, Pro, Active و Sony Ericsson Live Walkman در طول مدت ۲ ماه بروز خواهند شد.
منبع : نت ویزارد
می خواستم بدونم این مشکل دگمه بک در گوشی mini pro هم هست یا فقط در گوشی mini هست ؟
سلام من مینی پرو دارم هر وقت گوشی رو خاموش میکنم یا از کامپیوتر جدا میکنم آیکون برنامه ها به هم میریزه و باید دوباره مرتبشون کنم کسی این مشکلو تاحالا داشته ؟ راه حلی براش هست؟
شما بعد از اینکه گوشی از کامپیوتر جدا کردی یه فرصت بهش بده، اتومات درست میشه.
سلام به همگی.
میخواستم بدونم فرق CPU های Qualcomm QSD8255 Snapdragon و Qualcomm MSM8255 Snapdragon در mini و mini pro چیه و کدومشون بهتره؟
تو یکی از پستا دیدم که پردازنده ی mini بهتره ولی من فکر نکنم این طوری باشه.![]()
سلام.
من در Review ها دیده بودم که اعلام کرده بودند mini pro پردازنده قوی تری داره.
البته اگه اطلاعات قوی تری می خوای به سایت شرکت سازنده پردازنده ها برو. فکر می کنم Nvidia تولید کننده این پردازنده ها باشه.
سخت افزار مینی ، مینی پرو ، نئو ، ارک همشون یکیه یعنی MSM8255 با فرکانس 1GHz و کارت گرافیک یا همون GPU به مدل Andero205 و رم 512 مگ هست و با توجه با اطلاعاتم با ارک اس هم یکی با اینکه ارک اس 1.4 GHZ هست فرکانس ش و مینی (گوشی خودم) تا فرکانس 1.5 GHz بدونه هیچ مشکلی کار میکنه (تا 2 گیگا هرتز هم میره)
اینم بگم از نظر قدرت سخت افزاری با Galaxy S Plus هم مقایسش کردم گوشیم رو که فرکانس Galaxy S Plus پیشفرش 1.4 هست و مینی 1 هست . در فرکانس پیش فرض ، گوشی خودم 3000 تا امتیاز گرفت و Galaxy S Plus حدود 3500 تا گرفت وقتی فرکانس گوشیم رو تا 1.4 بالا بردم تا 3600 الی 3700 امتیاز گرفت منظورم این نیست که مینی/پرو از Galaxy S Plus بهتر منظورم اینکه این دو گوشی مینی/پرو سخت افزاری در حدود گوشی های 500 الی 600 تومنی دارند و به غیر از کوچیک بودم ال سی دی (البته برای من ) ایراد دیگه ای ندارند
ممنون.
یه سوال دیگه هم دارم.
CPU و GPU گوشی Live with Walkman از این بهتر هست یا نه.
چون اختلاف قیمت مینی پرو و Live with Walkman کمه ولی من از مینی پرو بیشتر خوشم اومده. اما اگه قدرت Live with Walkman از این بهتره بگید تا من این یکی رو بخرم.
با تشکر.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)