شاخ این قسمت-ش داد ماس بود
یه چیزی شبیه اودلار (دلار) نقاشی کرد اومدن بردنش خیلی باحال بود![]()
نقاش بدبخت هر چی میکشه میان میگیرن
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
Last edited by rezarrrr; 15-02-2012 at 11:40.
تکرارش امروز زود پخش شد ساعت 2 به بعد بود. قبلنا بیشتر دوررو برای ساعت 17 میپخشیدن. من که دیشب دوستم تو یاهو یهو گفت داره خنده بازار میده بعد منم آخراش رسیدم!بعد گفتم تکرارشو ببینم ساعت تکرارشو دوستم اشتباه گفت منم فک کردم همونه ولی بعد شانسی پای تی وی بودم ساعتهای 2 خورده ای بعد یهو دیدم داره میپخشه!!! : دی . اون 16:45 گفته بود!! امروزم مثل اینکه ساعت 22:25 پخشیده میشه! هی اینور و اونور میره!
![]()
امروز تکرارشم از دست دادم اگه امشب عشق ممنوع رو بپیچونم ( امان از دست این سریال ابکی )انشا ا... بشینم ببینم
اه اولشو نتونست مببینم یادم رفته! : دی
بعدشم این داد ماس اسمشه؟ اینجا به همین اسمه؟
اینم نقاشیش خوبه ها!
بعدشم تو 90درصد اون کی بود؟ زیاد باحال نبود!
این بخش 90 خیلی قشنگ بود
بازیکنو می برم پارکینگ فدراسیون جهت اعمال قانون
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
طرف هر کی بود از راهنمایی رانندگی اومده بود تو فوتبال ، شد ؟؟![]()
امشب این بخش نامزد انتخاباتیش خیلی باحال بود...
دقت کردین شبیه کی حرف میزد؟...شبیه پرزدنت خودمون![]()
اون نوشته بولد رو من دقت نکردم فکر کنم اون موقع یکم شلوغ بود اتاق درست نشنیدم!
شد؟؟ چی شد ؟!!یعنی شیرفتم شد؟!! افتاد؟!! اینا
ولی هیکلش یه جوری بود فک کنم اضافه زده بودنش بالا!
چند لحظه پیش به صورت اتفاقی زدم شبکه دو برنامه فیتیله (عمو قناد) رو نشون میدادعمو قناد صحبتاش که تموم شد میخواست بگه بریم یه برنامه ببینیم (با اون اداهای خاص خودش) به بچه هایی که نشسته بودن گفتش که "دوباره این حرکت رو انجام بدین تا اونایی که میخوان این کار رو انجام بدن قشنگ یاد بگیرن و درست تر انجام بدن"
دمش گرم خدایی خیلی حال کردم ! نه تنها ناراحت نیستش از این قضیه بلکه میخواد کمک هم بکنه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)