تبلت دل 7 اینچ چطوره ؟
دوستان من چون هدفم بیشتر از خرید تبلت فیلم دیدنه ، نظرتون چیه به جای همه تبلت های موجود یه هزینه سنگین کنم و galaxy tab 7.0 plus را با قیمتی حدوده 850 بگیرم . چون تگرا 2 نیست و فول اچدی هم ساپورت میکنه .
به نظرتون این ارزش داره یا برم تو نخ همون ایسوس یا ایسر یا حتی تبلت لنوو مدل k1 ؟
برای فیلم دیدن تبلت 7 اینچی با رزولوشن 1024x600 مناسب نیست بخصوص اگه بخوای با زیرنویس ببینی
شاید هنوز مدلهای بدون سیمکارت گلکسی 8.9 یا 10.1 حدود 850 تا 900 در بازار گیر بیاد
ایسوس ترنسفورمر نسبت به ایسر و لنوو از همه لحاظ بهتره و هنوز با قیمت مناسب پیدا میشه
سلام به همگی
میخواستم بدونم الان تبلت مدل Samsung Galaxy Tab 10.1v P7100 تو بازار ما موجوده ؟ ( تهران منظورمه ) و قیمتش چقدره؟
سلام دوستان ....
با توجه به اینور اونو اونور اونورشدن قیمت ارز میخوام سریعا یه تبلت بگیرم !
میخواستم بدونم بهترین تبلت از نظر شما چی هست رو معرفی کنین ممنون ...
کاره خاصی باهاش ندارم فقط واسه مواقعی که لپتاپ همرام نیست میخوام ازش استفاده کنم ..
طبق نظر دوستان من تا حالا این چند مورد رو متوجه شدم که خوبن ! البته اگه بازم موردی بود حتما بگین ممنون:
asus Transformer Prime ---- ipad 2 3g ---- samsung galaxy tab 10.1----- sasung galaxy 7.7
البته جدیدا اینم دیدم انصافا مشخصاته جالبی داشت ! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون کدومش خوبه ؟(البته من فعلا ای پد رو بیخیل شدم !) بازم اگه مورد دیگه ای بود بگین ممنون میشم![]()
Last edited by hps2142; 20-01-2012 at 13:17.
سلام دوستان ....
با توجه به اینور اونو اونور اونورشدن قیمت ارز میخوام سریعا یه تبلت بگیرم !
میخواستم بدونم بهترین تبلت از نظر شما چی هست رو معرفی کنین ممنون ...
کاره خاصی باهاش ندارم فقط واسه مواقعی که لپتاپ همرام نیست میخوام ازش استفاده کنم ..
طبق نظر دوستان من تا حالا این چند مورد رو متوجه شدم که خوبن ! البته اگه بازم موردی بود حتما بگین ممنون:
asus Transformer Prime ---- ipad 2 3g ---- samsung galaxy tab 10.1----- sasung galaxy 7.7
البته جدیدا اینم دیدم انصافا مشخصاته جالبی داشت ! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون کدومش خوبه ؟(البته من فعلا ای پد رو بیخیل شدم !) بازم اگه مورد دیگه ای بود بگین ممنون میشم![]()
Galaxy Tab 10.1v P7100 تا بحال وارد بازار ایران نشده
با سلام خدمت دوستان.
من یه شش ماهی است که از دنیای تبلت خبر نگرفتم ، الان یک دفعه لینک زیر رو دیدم برق از کلم پرید ، لطفا بفرمایید قضیه ی این تبلت ها چیه؟ چرا اینقدر ارزون هستند ؟ آیا شبیه گوشی های چینی هستند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohammad13.blogfa; 20-01-2012 at 20:10.
فقط وارد ایران نشده درسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)