تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 63 از 461 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ممنون عزیز
    از نظر سطح آمادگی که می توان تقریبا در یک سطح فرض نمود و ملاک هم رتبه برتر هستش. در واقع میخواهم شما خودتان را در همچین شرایطی فرض کنید و ببینم که چه عملکردی از خود خواهید داشت.

سایر دوستان هم نظر خودشون را واگویه کنند ممنونم می شوم.

fاین در نهایت نظر خودتون هست
    ولی من چون از زیست بیشتر خوشم میاد تجربی رو انتخواب کردم

---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------

بچه ها ببخشید یک سوال داشتم که خواستم اینجا مطرح کنم دیگه تاپیک نزنم!این ازمون ازمایشی سنجش مرحله ای هست ثبت نامش؟چطوریاست؟!

بله مرحله ای هست شما میتونی هرچند ازمون که بخواهید ثبت نام کنید از طریق سایت سنجش سرو
    مثلا ازمون اول و چهارم و ششمی رو فقط ثبت نام کنید.

تذکر:برنامه ازمونهای سنجش بشدت بدون برنامه هست و شما چند کتابش رو باید کامل بلد باشی یعنی تو برنامه مرورش نیست مثلا برای تجربی
    ریاضی هندسه سال دوم
    ادبیات ددوم از همون ازمون اولش کل کتاب هست ...

2. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

ســـــــلام بچه ها ، خوبین ؟ خوشحالم که برای تنوع یه سری به اینجا میزنین که جواب سوالاتم رو بدین !! : دی
    یه چند تا سوال داشتم ، که به نظرم بهترین مکان برای پرسیدنش میتونه همینجا باشه !!

1. گاج سفید تمام تست هاش در سطح کنکور هست ؟ تست های اشتباه نداره ؟ بهترین کتاب برای تست زدن همین گاج سفید هست ؟ چون من چند جا شنیدم که انتشارات خیلی سبز یا نشر الگو فراتر از کنکور کار میکنند ، میخواستم ببینم اگه بخوام در سطح کنکور بخونم ، همین گاج سفید کافی هستش ؟

2. یه سوال اساسی ! تقریبا 6 ماه میشه که بخش فروشگاه سایت خیلی سبز خرابه !
    این آدرس سایتش : kheiliii.com
    اون بالا روی قسمت فروشگاه کلیک کنید ، میبینید که سایت خراب هستش !! تقریبا 6-7 ماه هست که چک میکنم و خرابه !!

3. من دفتر برنامه ریزی گاج رو خریدم ، یه قسمت داره به نام پیش بینی ساعت مطالعه دروس و از این جور چیزا ! سوالم اینه : پیش بینی کردن ساعت مطالعه دروس لازم هستش ؟! به نظرم یکم عجیب هست ! باید حتما ساعت مطالعه رو پیش بینی کنیم ؟!!

4. به نظرتون بهترین کتاب برای حل سوالهای تشریحی برای درس جبر و احتمال چی هستش ؟

5. من توی فروم سـمپادیا خوندم که این پسره اشکان اسماعیلی رتبه یک کنکور روزی 15-16 ساعت میخوند و کتاب تست کم آورده بود !! البته یکی از همشهری هاش اونجا نوشته بود ، اگر دروغ هست که چرا همچین دروغی میگن ؟ اگر راست هست که این چیجوری روزی 15-16 ساعت میخوند ؟!!!

بقیه رو هم وقتی جواب دادین میپرسم !! : دی
    مرسی ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ســـــــلام بچه ها ، خوبین ؟ خوشحالم که برای تنوع یه سری به اینجا میزنین که جواب سوالاتم رو بدین !! : دی
    یه چند تا سوال داشتم ، که به نظرم بهترین مکان برای پرسیدنش میتونه همینجا باشه !!

1. گاج سفید تمام تست هاش در سطح کنکور هست ؟ تست های اشتباه نداره ؟ بهترین کتاب برای تست زدن همین گاج سفید هست ؟ چون من چند جا شنیدم که انتشارات خیلی سبز یا نشر الگو فراتر از کنکور کار میکنند ، میخواستم ببینم اگه بخوام در سطح کنکور بخونم ، همین گاج سفید کافی هستش ؟

2. یه سوال اساسی ! تقریبا 6 ماه میشه که بخش فروشگاه سایت خیلی سبز خرابه !
    این آدرس سایتش : kheiliii.com
    اون بالا روی قسمت فروشگاه کلیک کنید ، میبینید که سایت خراب هستش !! تقریبا 6-7 ماه هست که چک میکنم و خرابه !!

3. من دفتر برنامه ریزی گاج رو خریدم ، یه قسمت داره به نام پیش بینی ساعت مطالعه دروس و از این جور چیزا ! سوالم اینه : پیش بینی کردن ساعت مطالعه دروس لازم هستش ؟! به نظرم یکم عجیب هست ! باید حتما ساعت مطالعه رو پیش بینی کنیم ؟!!

4. به نظرتون بهترین کتاب برای حل سوالهای تشریحی برای درس جبر و احتمال چی هستش ؟

5. من توی فروم سـمپادیا خوندم که این پسره اشکان اسماعیلی رتبه یک کنکور روزی 15-16 ساعت میخوند و کتاب تست کم آورده بود !! البته یکی از همشهری هاش اونجا نوشته بود ، اگر دروغ هست که چرا همچین دروغی میگن ؟ اگر راست هست که این چیجوری روزی 15-16 ساعت میخوند ؟!!!

بقیه رو هم وقتی جواب دادین میپرسم !! : دی
    مرسی ...
    به نظر من همین گاج و قلم چی بهترین نشرا هستن برا کتاب تست من خودم تجربی ام برا زیست کتاب خیلی سبز رو یکی از دوستام داشت خیلی الکی دیگه پیچونده بود و وقت میگرفت من خودم 8000 تست گاج رو داشتم خیلی معقول تر بود به نظر من
    سوال 2 -خب اگه خراب زنگ بزن بانک کتاب 3 سوت برات بفرسته
    سوال 3 - به نظر من دفتر برنامه ریزی بد نیستا اما خیلی هم به درد بخور نیست به قول یکی از بچه ها بهترین کار اینه که یه سررسید برداری همه کارا رو اونجا بدی منظم تر هست وکاراییش بیشتر
    4-رشته ام تجربی اطلاعی ندارم اما داداشم پیدا کردم ازش می پرسم آخه اون ریاضی بود الانم برق امیرکبیر هست نه این که بخوام فخر بفروشما گویند پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل از این نظر گفتم که بدونی پیشنهاد الکی نمیکم
    5-هیچ نظری ندارم ولی کلا این اشکان اسماعیلی خیلی مغرور

5. این کاربر از ahzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

اون سایت مال سمپادیاس . ببینت آی پی تو بن میکنن
    بله آقا میخوند . دروغم نیست . منم به زور جلو خودمو گرفتم گه از 11 ساعت نزنه بالاتر وگرنه میای پیش اینقدر جو و استرس زیاده که کاری نداره برات + کسی که میشه رتبه ی 1 یعنی آدم خستگی ناپذیر و با پشت کاری بوده مثل من

7. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

اون سایت مال سمپادیاس . ببینت آی پی تو بن میکنن
    بله آقا میخوند . دروغم نیست . منم به زور جلو خودمو گرفتم گه از 11 ساعت نزنه بالاتر وگرنه میای پیش اینقدر جو و استرس زیاده که کاری نداره برات + کسی که میشه رتبه ی 1 یعنی آدم خستگی ناپذیر و با پشت کاری بوده مثل من
    موضوع سر انرژی و حوصله نيست
    مشکل اينجاست که خواب کافی و خوردن غذا و ....(که غيرقابل حذف و کاهش اند) مانع اين ساعت مطالعاتی ميشه

9. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

موضوع سر انرژی و حوصله نيست
    مشکل اينجاست که خواب کافی و خوردن غذا و ....(که غيرقابل حذف و کاهش اند) مانع اين ساعت مطالعاتی ميشه
    اینطوری هم نیست .
    غذا خوردن و دستشویی یک ساعت روی هم بیشتر نمیشه . خواب هم 6 ساعت اگه بگیرید 17 ساعت باقی میمونه ! 2 ساعت هم برای تفریح یا کارای دیگه
    این برنامه کاملا عملیه و خودم هم بهش عمل کردم قبلا
    الان خیلی از دوستای من دارن روزایی که مدرسه نمیریم 15 ساعت میخونن
    پسر عموی بنده هم ساعت مطالعه اش همین بود . هرچند اون دو ماه آخر رو ترکوند ! روزی 17-18 ساعت میخوند (مسلما خیلی کم میخوابید) رتبه اش شد 46 کشور رشته ی تجربی .

11. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اینطوری هم نیست .
    غذا خوردن و دستشویی یک ساعت روی هم بیشتر نمیشه . خواب هم 6 ساعت اگه بگیرید 17 ساعت باقی میمونه ! 2 ساعت هم برای تفریح یا کارای دیگه
    این برنامه کاملا عملیه و خودم هم بهش عمل کردم قبلا
    الان خیلی از دوستای من دارن روزایی که مدرسه نمیریم 15 ساعت میخونن
    پسر عموی بنده هم ساعت مطالعه اش همین بود . هرچند اون دو ماه آخر رو ترکوند ! روزی 17-18 ساعت میخوند (مسلما خیلی کم میخوابید) رتبه اش شد 46 کشور رشته ی تجربی .
    اما روزهایی که مدرسه داریم چی ؟

مثلا من 24 دارم ، 8 ساعت خواب هستم ، میشه 16 ساعت
    8 ساعت هم مدرسه ( با احتساب ساعت رفت و برگشت ) ، میمونه 8 ساعت !
    یک ساعت هم برای ناهار و شام و استراحت و چرت بعد از ظهر بره ، میمونه 7 ساعت !!

این 7 ساعت هم مطالعه ی خالص نیست ! مثلا بعد از هر 75 دقیقه باید 15 دقیقه استراحت باشه و ...
    با این وضع چیجوری بعضی ها 15-16 ساعت میخونن ؟! تنها راهش اینه که یا نخوابی یا مدرسه نری ، درسته ؟

+

کسی که میشه رتبه ی 1 یعنی آدم خستگی ناپذیر و با پشت کاری بوده مثل من
    خوشم میاد که داری از اعتماد به نفس کاذب رنج میبری
    درضمن محمد به اون 5 تا سوال جواب میدادی کیبوردت خراب میشد ؟

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

دوستانی که امسال پشت کنکور موندن چه برنامه درسی رو واسه امسال پیشنهاد می کنن ؟
    به نظر تون مثل بقیه افراد برنامه رو طبق ازمون های قلمچی برم یا درس هایی که توشون مشکل دارم رو اول بخونم ؟(مثله انتگرال ها و ماتریس ها تو هندسه تحلیلی )

14. این کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

اما روزهایی که مدرسه داریم چی ؟

مثلا من 24 دارم ، 8 ساعت خواب هستم ، میشه 16 ساعت
    8 ساعت هم مدرسه ( با احتساب ساعت رفت و برگشت ) ، میمونه 8 ساعت !
    یک ساعت هم برای ناهار و شام و استراحت و چرت بعد از ظهر بره ، میمونه 7 ساعت !!

این 7 ساعت هم مطالعه ی خالص نیست ! مثلا بعد از هر 75 دقیقه باید 15 دقیقه استراحت باشه و ...
    با این وضع چیجوری بعضی ها 15-16 ساعت میخونن ؟! تنها راهش اینه که یا نخوابی یا مدرسه نری ، درسته ؟
    منم روزایی که مدرسه داریم بیشتر از 6 ساعت نمیخوندم تا هفته قبل
    ولی دیدم خیلی بیشتر میتونم بخونم ! تا 9 ساعت
    دلیلشم اینه صبحا که میریم مدرسه بچه ها رو میبینیم خیلی خوبه ! خیلییی خستگیم در میره
    چون مدرسه خیلی سبک تر ازینه که خودم بخونم به خصوص اینکه از مدرسه جلوتر هم هستم .
    در نتیجه عصرا اصلا خسته نیستم .
    15-16 ساعت رو مسلما نمیشه با مدرسه خوند
    ولی مدرسه نری به راحتی میشه

جون ممد الان یادم افتاد قرار بود تاذ جمعه نیام !
    ولی اشکال نداره جوابتو میدم :
    1- آقا کی گفته تو باید از سال 3 کنکوری کار کنی ؟ بشین برای نهایی بخون وقت هم اضافه آوردی از کنکور بالاتر بخون نه در سطح کنکور ! گاج سفید اگه برات ساده است برو سراغ یه چیز سخت تر
    2-آقا اون سایت بقیه جاهاشم خرابه . برو از مغازه بگیر . بعضی ار فروشگاه های اینترنتی مثل آدینه یا جاهای دیگه شاید داشته باشن
    3- مگه نگفتم فرق نداره چرا خریدی ؟
    4-خوشخوان ! خوشخوان ! خوشخوان ! آقا من خدایی خیلی زور داره بم هر کتابی میگم بخرین یا نخرین هیچکی به چپشم حساب نمیکنه بعد هم با کمال پر رویی میان میگن چه کتابیو پیشنهاد میکنی !
    نمونش گسسته که گفتم مولفش علی پوره مال الگو ! نخرید ملت !
    یا حسابان که گفتم خیلی سبز نخرید !
    بعد همه خریدن . خو پس چرا از من نظر میخواید ؟
    من به توئم تو همون تاپیک گفته بودم خوشخوان ! نگفتم ؟

+
    من به هیچ بشری دیگه کتاب پیشنهاد نمیدم تو آخریش بودی

خوب دیگه من جدا رفتم تا هفته ی دگر ! بای

16. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستانی که امسال پشت کنکور موندن چه برنامه درسی رو واسه امسال پیشنهاد می کنن ؟
    به نظر تون مثل بقیه افراد برنامه رو طبق ازمون های قلمچی برم یا درس هایی که توشون مشکل دارم رو اول بخونم ؟(مثله انتگرال ها و ماتریس ها تو هندسه تحلیلی )

بنده در پستهای دیگر عرض کردم برنامه کانون و نوع راهربردش فقط برای کسب سود خودش هست.و اصلا نمیتونه بهتون روحیه بده اگر قرار هست ازمون بدید موسسه دیگری را انتخواب کنیدوسعی کنید ابتدا نقاط ضعفتان را برطرف کنید.

18. 3 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •