سلام.من میخوام وارد رشته ی بیوانفورماتیک شم و در اون زمینه کار کنم.به نظر شما مهندسی برق شاخه ی الکترونیک بهتره یا مهندسی پزشکی(بیوالکتریک)یا مهندسی کامپیوتر (چه شاخه ای؟)؟
دوستان دیگه هم اگه می تونند کمک کنند دریغ نکنید![]()
سلام.من میخوام وارد رشته ی بیوانفورماتیک شم و در اون زمینه کار کنم.به نظر شما مهندسی برق شاخه ی الکترونیک بهتره یا مهندسی پزشکی(بیوالکتریک)یا مهندسی کامپیوتر (چه شاخه ای؟)؟
دوستان دیگه هم اگه می تونند کمک کنند دریغ نکنید![]()
واسه اونایی که میخوان در زمینه دام و کشاورزی ادامه تحصیل بدن...
دانشگاه پردیس ابوریحان از زیر مجموعه های دانشگاه تهران واقع در شهرستان پاکدشت
این دانشگاه در کیلومتر 25 جاده خاوران قرار داره اگه ساکن تهران باشین رفت و آمدتون خیلی راحته چون دانشگاه در حاشیه جاده تهران مشهد قرار داره و اتوبوس و تاکسی های زیادی به وفور از تهران به این شهر رفت و آمد میکنن رشته هایی مانند گیاه پزشکی باغبانی اصلاح نباتات و رشته هایی در زمینه ی دام و طیور در این دانشگاه تدریس میشه امسال یه خوابگاه شیک وتازه ساخت به امکانات این دانشگاه اضافه شده اگه ان شا الله رتبه حدود زیر 3000 میارین و در انتخاب رشتتون کمی دقت کنید حتما در این دانشگاه پذیرفته میشین
برق گرایش الکترونیک اشباع شده
مهندسی کامپیوتر گرایش سخت افزار 80% واحداشون با الکترونیک یکیه
نرم افزار اطلاعی در موردش ندارم
بیوالکتریک هم به نظر من گرایش خیلی جالبیه از برق (توی ارشد مهندسی پزشکی از گرایش های برق میشه)
ولی خب بازار کار اینجا نداره ولی کشور های دیگه چرا .
البته بستگی به دانشگاه هم داره ولی بافرض اینکه این 3تا رشته توی یه دانشگاه (مثل دانشگاه اصفهان) باشه من بیوالکتریک میرفتم
ولی از بین مثلاَ کنترل یا مخابرات برق و بیوالکتریک برق انتخاب می کردم .
سلام
کتاب های سطح بالا
فیزیک 2 انرژی اتمی و مبتکران
خب این چه ربطی داره به انتخاب رشته؟؟؟؟![]()
اگه کسی در مورد دانشگاه های دولتی استان همدان اطلاعاتی داره لطفا ارایه کنه هر چی باشه مهم نیست من لازم دارم
Last edited by ous karim; 27-07-2011 at 19:13.
در یکی از شماره های مجله گزینه 2 در مورد لحاظ نمره و محاسبه اون توضیح داده بود.
آرشیوش 2 سایت گزینه 2 هست. ولی یادمهه فرمولش طولانی بود.
منظور منم این بود که درس خوندن کافی برای تو دانشگاه یعنی چقد؟ نمی خوام ترم اول رو گند بزنم، بعد متوجه بشم چقد لازم داره درس بخونم. خلاصه می خوام حدودی بدونم درس خوندن تو دانشگاه چطوریاست.ولی بدون کارای دیگه اگه استاد + امتحانش نرمال باشه با درس خوندن کافی میشه 17گرفت
خب دیگه حد نهایت درس خوندنو در نظر بگیر
برای دروس عمومی کتابشونو همشو حفظ باشید + تحقیق آماده کنید
برای دروس پایه (مثل ریاضی عمومی 1 و 2 و فیزیک و...)
اولا اینکه جزوه خود استاد و استادای دیگه (که احتمال میدید سوالارو طرح کنن) بخونید ،سعی کنید سوالای امتحانی سال های قبل دانشگاه بدست بیارید.
تا اونجاییکه میشه سوال از کتاب های مرجع که معرفی میکنن حل کنید .
ولی باهمه اینها هم هیچ تضمینی نیست.
دانشگاه کلاَهمه چیز فرق داره تقریباَ می تونم بگم خیلی بی قاعدست .
والله من در این زمینه اطلاعاتی ندارم .... ولی در مورد رشته مهندسی پزشکی پارسال که خودم می خواستم انتخاب رشته کنم، از بچه های دانشگاه امیرکبیر که پرسیدم خیلی از این رشته راضی نبودند و می گفتند توی ایران خیلی کاربردی نداره ... یکی از دوستانم هم مهندسی پزشکی خونده بود و می گفت توی زمان دانشجوییش سعی کرد از طریق آکادمیک پیشرفت کنه و طرح و اینا بده ولی به جایی نرسید یعنی که کسی تحویلش نگرفت و الان یه تعمیرکار معمولی توی بیمارستان هست با یک حقوق و زندگی عادی و می گفتش که توی ایران خیلی آینده ای نداره ولی توی کشورهای خارجی جای پیشرفت زیادی داره
در کل بهتره خودتون یه تحقیقی بکنید.
موفق باشید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)