این بازی از اون مرحله های سری های قبل داره که میرفت تو یک مکان هایی و یک چیزای مخفی پیدا میکرد ؟
مثل key of romulos بود فکر کنم تو brotherhood
این بازی از اون مرحله های سری های قبل داره که میرفت تو یک مکان هایی و یک چیزای مخفی پیدا میکرد ؟
مثل key of romulos بود فکر کنم تو brotherhood
بله داره اسمشون sofia memory هست. به نظر من خیلی جالبتر از brotherhood این مراحل طراحی شدن.
من دزموند جرنی هر 5 قسمتشو رفتم،ولی هرچی فک میکنم صدای اذان یادم نمیاد شنیده باشم....
اتفاقا کساییکه محل سکونتشون پشت کامپیوتره واسشون مهمه وقتشونو چه جوری با کامپیوتر صرف کننمیگم شما که محل سکونتتون پشت کامپیوتره دیگه وقت براتون که ارزش نداره
بشین پاش 10 ساعتی تموم میشه بابا![]()
کسی در مورد این desmond jurne توضیحی نداشت>>>>>؟؟؟؟ من با همین کرکی که توی دی وی دی هست بازی کنم یا کرک جدیدرو باید حتما بگیرم (برا این میپرسم که نرم نصف بازی رو بعد یه جا گیر کنم بعد کرک جدید دانلود کنم سیو هام بپره ) دوستان کسی با نسخه ی اول کرک بازی رو تموم کرده؟؟
اقایون این بمب ها رو چطور میشه پرتاب کرد؟؟
بعدش جنگ مثلاً تن به تن چطور دفاع میشه کرد؟ لقد زدن و گرفتن یقه!!!!رو میدونم چطو دفاع میشه کرد!!!
ویرایش: یاد گرفتم![]()
![]()
![]()
Last edited by reza.8; 03-12-2011 at 00:57.
سلام این فیلم کوتاه که در مورد زندگی اتزیو بود هنوز نیومده؟ کی عرضه میشه؟
سلام
محتوای مخفی: بازی نکردید وارد نشید
آره من شنیدم..خیلی باحاله....حالا یه بار یه ساندترک زد وسطش گف: حی اللفلاح!![]()
سلام
دوست عزیز یک سری به سایت GameCopyWorld بزنید حتما چیزی که می خواهید پبدا می کنید.
حقیقتا گذاشتن ترینر در این تاپیک وجه جالبی نداره.
موفق باشید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)