تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 122 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1211

نام تاپيک: Assassin's Creed: Revelations

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

این بازی از اون مرحله های سری های قبل داره که میرفت تو یک مکان هایی و یک چیزای مخفی پیدا میکرد ؟

مثل key of romulos بود فکر کنم تو brotherhood

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

بله داره اسمشون sofia memory هست. به نظر من خیلی جالبتر از brotherhood این مراحل طراحی شدن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خسته کنندگی بازی همش از اینه که نواوری هایی داشته ولی به جذابیت بازی کمکی نکرده نمونه اش همین بمب رو که گذاشتن دیگه بازی رو از حالت مبارزات melee و اشکار بیرون اورده . یا کند باز شدن منوها و نقشه و صحنه اهسته به نظرم بازی رو خسته کننده میکنه . ازیو هم که پیر شده همش رو اعصابه . سر پیری هم که کم کم داره عاشق میشه .

به قول یکی از بچه ها بازی توی AC Brotherhood کامل بود و دیگه حرفی واسه گفتن نداشت .

راستی صدای اذون رو شنیدید تو این بازی ؟ منظورم توی Desmond Journey بود . به نظرتون چه مفهومی میتونه داشته باشه .
    من دزموند جرنی هر 5 قسمتشو رفتم،ولی هرچی فک میکنم صدای اذان یادم نمیاد شنیده باشم....

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

میگم شما که محل سکونتتون پشت کامپیوتره دیگه وقت براتون که ارزش نداره
    بشین پاش 10 ساعتی تموم میشه بابا
    اتفاقا کساییکه محل سکونتشون پشت کامپیوتره واسشون مهمه وقتشونو چه جوری با کامپیوتر صرف کنن

5. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من بازی رو گرفتم ولی فکر کنم همون نسخه ی اول کرک SKIDROW داخل دی وی دی هست میخوساتم ببینم اونو بریزم بازی کنم وسط بازی به مشکل می خورم؟؟؟ باید حتما این کرک جدید رو دانلود کنم ؟؟؟
    راستی این قسمت desmond jurne چی هست که همین در اون مشکل دارن (اسم یکی از مراحل بازی) ؟؟؟؟
    کسی در مورد این desmond jurne توضیحی نداشت>>>>>؟؟؟؟ من با همین کرکی که توی دی وی دی هست بازی کنم یا کرک جدیدرو باید حتما بگیرم (برا این میپرسم که نرم نصف بازی رو بعد یه جا گیر کنم بعد کرک جدید دانلود کنم سیو هام بپره ) دوستان کسی با نسخه ی اول کرک بازی رو تموم کرده؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اقایون این بمب ها رو چطور میشه پرتاب کرد؟؟
    بعدش جنگ مثلاً تن به تن چطور دفاع میشه کرد؟ لقد زدن و گرفتن یقه!!!! رو میدونم چطو دفاع میشه کرد!!!

ویرایش: یاد گرفتم
    Last edited by reza.8; 03-12-2011 at 00:57.

پروفشنال wrongring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آریا

پيش فرض

سلام این فیلم کوتاه که در مورد زندگی اتزیو بود هنوز نیومده؟ کی عرضه میشه؟

داره خودمونی میشه nima sohrabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران زمین

12

توی این مرحله هایی که باید از اونجا ها که تحت کنترلته دفاع کنی (که تو نقشه عکس آتیش میاد)
    میشه یکی راهنمایی کنه که چطور جلوی اون منجنیق گنده رو بگیریم هر چی بهش میزنم بازم میره همه ی موانع هایی رو که گذاشتم خراب میکنه ........
    سلام
      محتوای مخفی: بازی نکردید وارد نشید 
    شما علاوه بر اینکه باید از توپ استفاده کنی می بایستی کماندار و اسلحه دار روی تمام پشت بام ها بگذاری، مخصوصا نزدیک محل اختفا یعنی بالا سر آخرین دیوار دفاعی.
    اینطوری زمانی که ارابه به دیوار آخر میرسه همه بهش شلیک میکنن و شما هم توپ می ریزی رو سرش
    موفق باشی

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خسته کنندگی بازی همش از اینه که نواوری هایی داشته ولی به جذابیت بازی کمکی نکرده نمونه اش همین بمب رو که گذاشتن دیگه بازی رو از حالت مبارزات melee و اشکار بیرون اورده . یا کند باز شدن منوها و نقشه و صحنه اهسته به نظرم بازی رو خسته کننده میکنه . ازیو هم که پیر شده همش رو اعصابه . سر پیری هم که کم کم داره عاشق میشه .

به قول یکی از بچه ها بازی توی AC Brotherhood کامل بود و دیگه حرفی واسه گفتن نداشت .

راستی صدای اذون رو شنیدید تو این بازی ؟ منظورم توی Desmond Journey بود . به نظرتون چه مفهومی میتونه داشته باشه .
    آره من شنیدم..خیلی باحاله....حالا یه بار یه ساندترک زد وسطش گف: حی اللفلاح!

داره خودمونی میشه nima sohrabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران زمین

11

دوستان یک رمزی ترینری چیزی برای این پول مسخره وجود نداره 2 تا رینر رو خودم پیدا کردم ولی اجرا هیچ فایده ای نداشت
    سلام
    دوست عزیز یک سری به سایت GameCopyWorld بزنید حتما چیزی که می خواهید پبدا می کنید.
    حقیقتا گذاشتن ترینر در این تاپیک وجه جالبی نداره.
    موفق باشید.

12. این کاربر از nima sohrabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •