اين كرك درست و حسابي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم راه حل مشكلات كه دوست عزيزمون گفتن
اين كرك درست و حسابي
سلام
dirt3
رو گرفتم هر موقع بازی میکنم و مراحلشو بازی میکنم بعد از ریست کامپیوتر اطلاعاتش سیو نمیشه و بر میرگرده از اول بازی
روسيستمت Deep Freze هست؟؟
اين كرك درست و حسابي
نه ندارم چطور
گفتم شايد از Deep Freze باشه.
چون اين برنامه برنامه ايه كه اگه فعال باشه و با سيستم هر كاري كني بعد از ريست همه چي بر ميگرده
سلام دوستان.
من این بازی رو چند روز پیش نصب کردم و بدون هیچ مشکلی اجرا شد. ولی بعد از یک روز، دیگه بازی بالا نیومد. الان Games for Windows Live ورژن 3.5 نصبه. ویندوز هم سون Service Pack 1 هست. خودم حدس می زنم به خاطر آپدیت شدن ویندوز باشه. آخه چند باری گذاشتم آپدیت شد و بعد از اون دیگه بازی اجرا نشد. نظر شما چیه؟ راه حلی براش هست؟؟؟
با تشکر.
سلام دوستان.
ميخواستم در مورد پژو 405 (dirt 3) سوال كنم.اينكه من دقيقا نفهميدم database و DLC رو كجا بريزم.
AMINGERAMI در صفحه 34 اين فايل رو گذاشته بود كه دان كردم ولي نتونستم كاريش كنم.
ممنون ميشم كمك كنيد.
تو اين تاپيك در اين مورد پست هايي ديدم ولي همشون يجورايي مبهم بودن. (البته همه صفحه ها رو نگشتم).
جريان اينه:
اول بايد اينو داشته باشيد: (فايل rar شامل دو پوشه)
پسورد فایل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا دو مرحله ي زيرو دنبال كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1) پوشه ي "XLive" رو از درايو ويندوزتون با استفاده از امكان Search پيدا كنيد.حالا از اون دوتا پوشه كه دانلود كرديد پوشه ي "DLC" رو توش كپي كنيد.
2) بريد به محل نصب بازي و اونجا پوشه ي "database" رو پيدا كنيد.بعد از اينكه بازش كرديد فايل "database_restrictions.xml" رو پاك كنيد و در عوض نمونه اي كه خودتون دانلود كرديد جايگزينش كنيد.(نمونه اي كه گفتم توي database دان شده توسط خودتون هست.)
------------------------
اين ماشين ها آزاد ميشن:
Colin McRae R4
1995 Subaru Impreza WRX STI
Ford Sierra Cosworth RS500
Hummer H3
والبته
Peugeot 405 T16 Pikes Peak
راستي،لينك از AMINGRAMI بود.
بريد ولي تند نريد!
متاسفانه
Peugeot 405 T16 Pikes Peak آزاد نشد.ولی هامر و سوبارو آزاد شد.
Last edited by drs_mehry; 28-10-2011 at 19:43. دليل: ویرایش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)